Belangrijke dingen om te weten voordat u een rugtattoo krijgt

Onze rug is een van de grootste doeken op ons lichaam. Om deze reden zijn ze perfect voor het krijgen van grote, gedetailleerde tatoeages. U moet echter onthouden dat hoe groter de tatoeage, hoe pijnlijker deze zal zijn.

Het krijgen van een tatoeage is een van de grootste beslissingen die iemand ooit kan nemen, omdat het is alsof je trouwt; als je verstandig kiest, blijf je jarenlang tevreden met je beslissing. Anders heb je er een leven lang spijt van.

7 dingen om in gedachten te houden bij het krijgen van een rugtattoo

1. Medische problemen

Zorg ervoor dat u eventuele artsgerelateerde problemen voor ogen houdt voordat u zelfs maar overweegt een rugtattoo te laten zetten, vooral als een operatie in die regio nodig is. Mensen met rug- of wervelkolomproblemen moeten overwegen om een rugtatoeage te laten zetten, vooral op hun onderrug.

Zwangerschap is een andere reden waarom men moet voorkomen dat men een nieuw achterwerk krijgt. De procedure waarbij een epidurale katheter tijdens de bevalling wordt geplaatst, kan ervoor zorgen dat de tatoeage-inkt in sommige spinale componenten terechtkomt of het infectierisico verhoogt.

2. U kunt het proces niet bekijken

Houd er rekening mee dat u de inkt niet kunt zien plaatsvinden. Sommige tatoeëerders houden van het idee dat hun klanten de tatoeage zien worden gedaan en omdat ze zeggen dat het minder pijn doet. Hoewel, de realiteit is dat het kijken naar je tatoeage die wordt gedaan meer pijn doet. Volgens het standpunt van een tatoeëerder is de achterkant min of meer een gemakkelijk gebied om inkt aan te brengen.

3. Eet een goede maaltijd voor

Na het kiezen van de beste plek en het beste ontwerp voor uw rugtattoo, is het de bedoeling dat u begint met het voorbereiden van uw tattoo-afspraak. Een van de belangrijke dingen die je moet doen, is eten en gehydrateerd worden voordat je een tatoeage krijgt.

Je moet ook proberen te voorkomen dat je de avond voordat je naar binnen gaat voor je tattoo-afspraak overmatig alcohol drinkt, omdat dit kan leiden tot veel bloedingen tijdens het tatoeageproces. U moet ook blootstelling aan de zon vermijden voordat u naar binnen gaat voor uw afspraak. Misschien wilt u ook een scheerapparaat achterin kopen om al uw rugharen kwijt te raken.

4. Infectie

Vanuit een medisch perspectief, nadat u bent geïnkt, zijn er drie essentiële nazorgprocessen die u moet uitvoeren, ongeacht of de tatoeage op uw rug of een ander deel van uw lichaam zit.

Ten eerste moet u goed opletten voor tekenen van een infectie en ervoor zorgen dat u uw wond goed verzorgt door er regelmatig zalf op aan te brengen en activiteiten te vermijden die uw tatoeage kunnen blootstellen aan infectiebronnen zoals zwembaden. Je moet ook voorkomen dat je tijdens deze periode een scheerapparaat achter de rug gebruikt, zodat je voorkomt dat je gewond raakt en eindigt met een geïnfecteerde wond.

5. SPF-bescherming

Na het krijgen van een nieuwe tatoeage, moet je de juiste bescherming tegen de zon krijgen. Als de tatoeage zich in een gebied bevindt dat kan worden blootgesteld aan zonnestralen, moet u overwegen om wat SPF bij de hand te hebben om religieus op de tatoeage te slaan.

6. Nazorgproducten

Wanneer het gaat om nazorg en het krijgen van een tatoeage op je rug, moet je ervoor zorgen dat je een tatoeage goed hydrateert tijdens het genezingsproces. Je moet ook voorkomen dat je eraan krabt, omdat dit kan leiden tot kleine korstjes die afscheuren en verlies van pigment.

Vergeet niet om er altijd voor te zorgen dat degene die u helpt bij het aanbrengen van de zalf, zijn handen goed moet reinigen. Ook wilt u misschien voorkomen dat u een scheerapparaat achter de rug gebruikt na het krijgen van een tatoeage om te voorkomen dat u gewond raakt.

7. Uitdagend om op de rug te slapen

Het hebben van wat verse inkt op je rug kan je slaaphouding een paar weken beïnvloeden, omdat je alleen op je zij of rug kunt slapen.

Als u van plan bent om uw rugtattoo te bedekken of later in de toekomst te betalen voor het verwijderen van een lasertattoo, moet u goed nadenken voordat u een beslissing neemt over het ontwerpen van tatoeages. Inmiddels zou je volledig op de hoogte moeten zijn van alle voorzorgsmaatregelen en voorbereidingen voor het krijgen van een rugtattoo.