50+ Ierse Keltische tatoeages voor mannen () Oude tribale ontwerpen

Keltische tatoeages zijn niet alleen populair in Europese landen, maar ze hebben een goede fanvolging in westerse landen zoals de VS en Canada. Keltische tatoeages zijn afgeleid van de kunst van Keltische mensen. Er is geen goede documentatie van de exacte regio van Kelten, maar velen geloven dat het in de buurt van het moderne Ierland en Schotland ligt. Als u op zoek bent naar Keltisch tattoo-ontwerp, dan bent u op de juiste pagina, want we hebben hier de 50 beste Keltische tatoeages voor mannen en vrouwen geselecteerd –

Keltische Kruis Tatoeages

1. Kelten waren polytheïsten, maar in de 5e eeuw wendden ze zich tot het christendom en gaven ze hun gedachten over de religie. Keltisch kruis tattoo ontwerp is een van de meest populaire tattoo ontwerpen in de wereld.
Keltische Tatoeages


2. Kleine keltische tribale tatoeages worden niet geadviseerd voor mannen, maar meisjes kunnen altijd kiezen voor kleine Keltische tatoeages omdat ze er mooi uitzien.
Keltische Tattoo 1


3. Omdat Keltische tatoeages werden gedragen door Keltische krijgers, dus waarom zou je geen ontwerp oppakken dat dit feit laat zien. Hier is een Keltische engel vleugels tattoo ontwerp samen met een zwaard op de rug van deze jongen.
Keltische Tatoo Op Rug 1


4. Ik zou je niet aanraden om een Keltisch tattoo-ontwerp te proberen met aquarel. Dit zal het belang van de tatoeage verminderen.
Keltische Tattoo 8


5. Kelten gaven veel voorkeur aan dieren, dus het zou slim zijn om te kiezen voor Keltische dierentattoos (vooral slangen) dan welk ander ontwerp dan ook.
Keltische Tattoo Op 21
maak gratis ambigramnamen aan


6. Net als veel patronen van tribale tatoeages, hadden ook Kelten hun eigen patter van tatoeages. Hier is een traditioneel Keltisch tattoo-ontwerp.
Keltische Tattoo Op Arm 1


7. Veel van de Keltische patronen en ontwerpen werden beschouwd als kijkend binnen de gemeenschap. Hier is een Keltisch mouw tattoo ontwerp dat een diepe betekenis heeft.
Keltische Tattoo Op Arm 3


8. In tegenstelling tot andere beschavingen van de wereld, fantaseerden kelten nooit over vuurspuwende draken. Ze voelden zich meer aangetrokken tot beren, vooral ijsberen.
Keltische Tattoo Op Arm 4


9. Dit is een traditioneel Keltisch symbool dat werd gedragen door Keltische krijgers omdat het een goede gezondheid en een lang leven vertegenwoordigde.
Keltische tatoeage op pols


10. Je kunt een Keltisch tintje geven aan elk populair tattoo-ontwerp. Hier is bijvoorbeeld een Keltisch anker tattoo ontwerp op de biceps van deze man. Je kunt hier meer te weten komen over de Keltische religie en cultuur.
Keltische Tattoo Op Arm 6
angel gabriel tattoo mouw


keltische schouder tatoeages voor jongens

11. Keltische kruistatoeages zijn heel gebruikelijk en een goed ding over hen is dat ze niet gemakkelijk vervagen.
Keltische Tattoo Op Arm 7


12. Keltische krijgers omvatten zowel mannen als vrouwen. Meisjes kunnen kiezen voor vrouwelijke keltische krijger tatoeages zoals deze.
Keltische Tattoo Op Arm 8


13. Hoewel Kelten niet in draken geloofden, kun je toch kiezen voor een drakentattoo-ontwerp dat in Keltische stijl is gedaan.
Keltische Tattoo Op Arm 10


14. Kelten beschouwden kruistatoeages als geluk en het beste deel om ze te hebben (volgens kelten) was schouder of op biceps.
Keltische tatoeage op arm 11


15. Ierse Keltische tatoeages zijn over het algemeen groot, dus kies geen kleine plaats zoals onderarm of enkel voor hen, anders zal uw tatoeage er verwarrend uitzien.
Keltische Tattoo Op Arm 13


16. Ik zou je niet aanraden om een naam of woord toe te voegen aan je Keltische tattoo-ontwerp, omdat ze het belang van de Keltische tatoeage alleen maar zullen verminderen.
Keltische Tattoo Op Arm 14


17. Keltisch ontwerp is meestal niet verwarrend omdat ze gemakkelijk te identificeren zijn vanwege hun textuur, maar toch zijn er bepaalde patronen waarover je mensen zou moeten vertellen.
Keltische Tattoo Op Arm 15


18. Keltische krijgers gebruiken om sterke harnassen en helmen te dragen voor oorlog. Je kunt een Keltische krijger mouw tattoo ontwerp als deze.
Keltische tatoeage op arm 16


19. Kelten beschouwden dit bepaalde patroon als geluk en je kunt dit gebruiken om een van je oude tatoeages te vullen of om een heel nieuw ontwerp zoals dit te maken.
Keltische tattoo op arm 17


20. Het Romeinse rijk regeerde gedurende een bepaalde periode over het Keltische volk en daarom was er een botsing van cultuur die aanleiding gaf tot ontwerpen zoals deze.
Keltische Tattoo Op Arm 18


Keltische tatoeages voor mannen

21. Keltische mensen waren dapper en onverschrokken net als de koning van de jungle – LION. Je kunt een Keltisch leeuw tattoo-ontwerp als dit proberen.
Keltische Tattoo Op Arm 19


22. Meestal Keltische cross tattoo ontwerp zijn groot in omvang, maar je probeert een mini keltische kruis tattoo op schouder zoals deze.
Keltische Tattoo Op Arm 20


23. Als je een romantisch of zacht Keltisch tattoo-ontwerp wilt, raad ik je aan keltisch harttattoo-ontwerp te proberen dat er meer uitziet als een medaillon.
Keltische Tattoo Op Arm 21


24. Als je echt een citaat of woord aan je Keltische tatoeage wilt toevoegen, raad ik je aan om een Keltisch citaat toe te voegen en dat ook in een Keltische taal als deze.
Keltische Tattoo Op Arm 22


25. Dit Keltische symbool werd gedragen door krijgers van hoog niveau omdat het een diepe betekenis had. Het vertegenwoordigde een evenwichtig leven waar geen plaats is voor angst.
Keltische Tattoo Op Arm 23


26. Als u op zoek bent naar bijpassende broer tatoeages dan is er geen beter ontwerp dan een Keltische armband tattoo of Keltische armband tattoo.
Keltische Tattoo Op Arm 24


27. Veel mensen krijgen Keltische tatoeage verward met Noorse tatoeages en Vikings tatoeages. Kelten waren niet zo barbaars als Vikingen, maar ze waren fel.
Keltische Tattoo Op Arm 25


28. Een veel voorkomend Keltisch tattoo-idee dat door veel tatoeëerders wordt aanbevolen, is om een boomtattoo-ontwerp te proberen in de stijl van Keltische draden.
Keltische Tattoo Op Arm 26


29. Een Keltische krijger tattoo kan gemakkelijk worden onderscheiden van een andere krijger tatoeages vanwege de versierde helm en versierd paard.
Keltische Tattoo Op Arm 27


30. Probeer geen Schotse Keltische tatoeage op het onderste deel van het lichaam, vooral als je hebt gekozen voor geluk Keltische tatoeages.
Keltische Tattoo Op Arm 28


Keltische tattoo ideeën voor jongens

31. Je kunt een Keltisch tattoo-ontwerp met negatieve tinten proberen. Je moet zwarte inkt kiezen en vervolgens kiezen voor een ontwerp als dit.
Keltische Tattoo Op Arm 29


32. Keltische kunst is afgeleid van insulaire kunst waar cirkelvormige patronen veel belang aan werden gehecht. Het maakt niet uit voor welk tattoo-ontwerp je kiest, je moet je concentreren op de rondingen en cirkels.
Keltische Tattoo Op Arm 30


33. Net als veel andere oude beschavingen voerden ook kelten veel vreemde rituelen uit waarin ook mensenoffers deel uitmaakten.
Keltische Tattoo Op Arm 31


34. Dit is hoe een Keltisch tattoo-ontwerp eruit zou zien wanneer het begint te vervagen.
Keltische Tattoo Op Arm 32


35. Als je kiest voor Keltische engelenvleugels tatoeages, dan is de beste plek om ze te hebben op beide biceps of op de rug.
Keltische tattoo op arm 33


36. Omdat kelten veel voorkeur gaven aan tatoeages en kunst, was het gebruikelijk onder hen om herdenkingstatoeages zoals deze te hebben.
Keltische Tattoo Op Arm 34


37. Keltische tatoeages zijn niet zo goede cover-up tatoeages omdat ze vaak ruimte laten en sporen niet perfect bedekken.
Keltische tatoeage op arm


38. Positionering en uitlijning zijn erg belangrijk in Keltische tatoeages, omdat een verkeerde positie een geheel nieuwe betekenis aan je tatoeage kan geven.
Keltische Tattoo Op Lichaam 1


39. Net als Vikingen was ook Celtic dol op wolven en ze probeerden zelfs wolven te aaien. Je kunt kiezen voor Keltische wolventattoos als je ze ook leuk vindt.
Keltische Tattoo Op Lichaam 2


heren keltische arm tatoeages

40. Kelten waren een krijger en er zou geen beter Keltisch tattoo-ontwerp zijn dan harnas of zwaard of zelfs een schild zoals dit.
Keltische Tattoo Op Lichaam 3


41. Sites als Tumblr, Deviantart en Pinterest staan vol met keltische tekeningen en schilderijen.
Keltische Tattoo Op Lichaam 4


42. U kunt uw Keltische tattoo-ontwerp kiezen uit de schilderijen en tekeningen die zijn ingediend op deze populaire sites voor het delen van afbeeldingen.
Keltische Tattoo Op Lichaam 5


43. Keltische tatoeages worden niet ideaal aanbevolen aan koppels of zelfs broers en zussen. Dit komt omdat ze worden beschouwd als op zichzelf staande tatoeages.
Keltische tatoeage op lichaam


44. U kunt kiezen voor een eenvoudig tattoo-ontwerp en er een Keltisch symbool aan toevoegen. Het symbool kan al dan niet gemakkelijk te onderscheiden zijn door normale mensen.
Keltische tatoeage op borst 1


45. In plaats van te gaan voor een volledig Keltisch krijger tattoo ontwerp kun je gewoon gaan voor een Keltische helm of Keltisch harnas tattoo ontwerp zoals dit.
Keltische tattoo op borst 2


46. In de celcultuur was het gebruikelijk om dezelfde $ ex-geliefde te hebben. Dus als je uit de kast wilt komen, kun je een Keltisch tattoo-ontwerp als dit kiezen om je boodschap aan de wereld over te brengen.
Keltische tattoo op borst 3


47. Kelten geloofden sterk in slavernij, dus houd er rekening mee dat u niet kiest voor een ontwerp dat slavernij bevordert.
Keltische tatoeage op de borst


48. Kelten documenteerden de juiste plaatsen om krijgertatoeages te hebben en de de meest geprefereerde plaats door hen was de kist.
Keltische Tattoo Op Been


49. Het paard werd beschouwd als de beste vriend van een mens in celkweek. Hier is een Keltisch paard tattoo ontwerp voor u.
Keltische tattoo op nek


50. Kelten gaven meestal niet de voorkeur aan een tatoeage achter de nek omdat ze het als pech beschouwden.
Keltische tattoo op schouder


Welk Keltisch tattoo-ontwerp zou je graag op je lichaam willen hebben?