50+ beste halve mouw tatoeages voor mannen () – Tribale ideeën met betekenis

U zult verrast zijn om te weten dat tatoeages met halve mouwen populairder zijn dan tatoeages met volledige mouwen. Dit komt omdat mensen zich afmelden voor tatoeages met volledige mouwen vanwege werkgerelateerd beleid of ze houden er gewoon niet van om op hun mouwen te worden getatoeëerd. Tatoeages met halve mouwen kiezen voor slechts één arm of beide bovenarmen. Hier hebben we gekozen voor 50 betekenisvolle halve mouw tatoeages voor mannen en vrouwen –

Heren Halve Mouw Tattoo Ontwerpen

1. Een van de meest indrukwekkende half sleeve tattoo idee zou zijn om een biomechanische half sleeve tattoo of een 3D half sleeve tattoo zoals deze te proberen.
halve mouw tattoo


2. Hier is nog een 3D-tattoo-ontwerp met halve mouwen in de stijl van een ster op deze man. Wat het onderscheidt van andere tatoeages is het gebruik van tatoeages van één woord erin.
3d Star Halve Mouw Tatoeages


3. Wat zou meer patriottische tatoeage zijn dan een halve mouw nationale vlag tattoo ontwerp? Ik zou de kunst van deze tatoeëerder die een zeer realistische vlagtattoo heeft getatoeëerd erg waarderen.
Amerikaanse Vlag Halve Mouw Tatoeages


4. Als je een religieus persoon bent, moet je een Jezus-tatoeage met halve mouwen of een Maria-tatoeageontwerp met halve mouwen proberen. Vergeet in beide ontwerpen niet het kruis te laten zien.
Angel Halve Mouw Tatoeages


5. Tatoeages met halve mouwen hoeven niet het hele gedeelte te bedekken. Je zou kunnen kiezen voor een eenvoudig tattoo-ontwerp met halve mouwen, zoals dat van een slang. Veel mensen kiezen ook voor kwart mouw tatoeages.
Pijl met Snake Halve Mouw Tatoeages


6. Sommige tatoeages met halve mouwen zijn gewoon tot aan de elleboog, maar als je kiest voor een tribal-ontwerp zoals een Maori-tatoeage of een Polynesische tatoeage, dan vind je het misschien leuk in een langere stijl zoals deze.
Beste Halve Mouw Tatoeages


7. Je kunt ook een tijdelijk tattoo-ontwerp met halve mouwen laten maken met aquarel of pastelkleur. Hier heeft de kunstenaar een prachtige Boeddha-tatoeage met halve mouwen geïnkt die is gemaakt met pastelkleur.
Boeddha Halve Mouw Tatoeages


8. Als je in de marine bent, zou een cool idee zijn om een kompastattoo te proberen als een tatoeage met halve mouwen of een ankertattoo als een tatoeage met halve mouwen. Je kunt ook beide ontwerpen in één tatoeage proberen.
Kompas Halve Mouw Tatoeages


9. Koppels kunnen bijpassende mouw tattoo ontwerpen en een zeer romantisch idee is om getatoeëerd te worden met een paar silhouet met prachtige landschap tattoo op de achtergrond.
Paar Halve Mouw Tatoeages


10. Als je niet erg geïnteresseerd bent in een tatoeage met halve mouwen, dan vind je misschien kwartmouwtattoos leuk. Hier is een kruis tattoo ontwerp op de kwart mouw van deze man. Ik zou je aanraden om deze modetips voor mannen te lezen om jezelf aantrekkelijker te maken.
Cross Half Mouw Tatoeages


tatoeages met halve mouwen met betekenis

11. Op het leuke van tatoeages met halve mouwen is dat je tatoeages op grote schaal of een groot scenario kunt proberen. Hier liet dit meisje zich tatoeëren met vossen en rendieren op haar mouw en voegde ook levendige kleuren toe aan de achtergrond.
Herten en Vos Halve Mouw Tatoeages


12. Als je enge tatoeages of tatoeages geïnspireerd door duivels- of horrorfilms wilt proberen, probeer ze dan in groot formaat. Hoewel borst of rug een ideale optie is voor dergelijke tatoeages, maar geloof me, zul je niet teleurgesteld zijn door de look die je krijgt van dergelijke tatoeages op halve mouwen.
Demon Halve Mouw Tatoeages


13. De meeste tatoeages met halve mouwen beginnen vanaf het bovenste deel van de schouder en eindigen vervolgens bij de elleboog. Maar je kunt ook een specifieke tatoeage met halve mouwen proberen die begint vanaf het middengedeelte van de biceps, net als deze hondentattoo.
Hond Halve Mouw Tatoeages


14. Als je al een tattoo-ontwerp op je biceps hebt, maar het wilt omzetten in een tatoeage met halve mouwen, voeg dan een natuurlijk landschapsontwerp toe aan de achtergrond. Het werkt in veel tattoo-ontwerpen.
Dolphin Halve Mouw Tatoeages


15. Mijn persoonlijke voorkeur voor dreamcatcher tatoeages zou zijn om ze op de rug of op de buik te proberen, maar veel mensen bewonderen ook dreamcatcher halve mouw tatoeages zoals deze.
Dreamcatcher Halve Mouw Tatoeages


16. Als je een bijpassend tattoo-ontwerp met halve mouwen op beide bovenarmen wilt, dan is er geen betere optie dan engelvleugel tattoo-ontwerpen.
Feather Halve Mouw Tattoos


17. Tatoeages met halve mouwen hoeven niet alle delen van de bovenarm te bedekken. Je kunt zo’n bloemrank tattoo op je halve mouw laten zetten.
Bloem Halve Mouw Tatoeages voor Vrouwelijke


18. Een echt interessant idee voor een tatoeage met halve mouwen zou zijn om een tatoeage van een anima van dichtbij te bekijkenl. Olifanten zijn hiervoor erg populair vanwege hun lange slurf.
Halve Mouw Olifant Tattoos


19. Als je gelooft in het hiernamaals en karma, dan zou een zeer indrukwekkend tattoo-idee met halve mouwen voor jou zijn om trap naar de hemel tattoo te proberen. Als je er niet in gelooft, probeer dan een houten piertattoo.
Halve Mouw Tatoeages Kosten


20. Als je een uniek tattoo-ontwerp met halve mouwen wilt proberen, raad ik je aan om combinaties van verschillende kleuren te proberen. Hier is bijvoorbeeld een tribal tattoo met halve mouwen in blauwe kleur.
Halve mouw tatoeages voor mannen


beste halve mouw tatoeages

21. Geen enkel ander tattoo-ontwerp zou zo bevredigend zijn op de mouw als een portrettattoo van je favoriete persoon of personage. Hier is een joker halve mouw tattoo die is ingebeeld een unieke verschijning.
Half Sleeve Tattoos Ideeën


22. Als je niet wilt gaan door de bovenstaande halve mouw joker tattoo dan ben ik er zeker van dat je deze Joker tattoo die is geïnspireerd op de Heath Ledger’s Joker zult bewonderen.
Joker Halve Mouw Tatoeages


23. Als je een cover-up een tattoo-ontwerp voor je bovenmouw wilt, raad ik je aan een vistattoo-ontwerp te overwegen. Een grote vistattoo (een haai of een walvistattoo) zou er niet alleen geweldig uitzien op de halve mouw, maar zou ook een goede keuze zijn voor de cover-up.
Koi Fish Halve Mouw Tatoeages


24. Als je bij de marine bent, moet je nautische tatoeages met halve mouwen proberen. Hier is een traditioneel vuurtoren tattoo ontwerp op de bovenste mouw van deze man.
Light House Halve Mouw Tatoeages


25. Er zijn veel verschillende representaties van de Yin Yang tattoo ontwerpen. Als je een grote maat vertegenwoordiging in gedachten hebt, moet je deze op je bovenmouw laten tatoeëren. Hier is een Lion tattoo op de bovenmouw in de stijl van Yin Yang.
Lion Halve Mouw Tatoeages


26. Een biomechanisch tattoo-ontwerp is briljant omdat dit alleen kan worden uitgevoerd door een ervaren tatoeëerder. Dit is een op de miljoen tattoo-ontwerpen, dus zorg ervoor dat je de juiste artiest ervoor vindt.
Mechanische halve mouw tatoeages voor jongens


27. Kleurrijke tattoo-ontwerpen met halve mouwen zouden veel sneller vervagen dan zwarte en grijze tatoeages met halve mouwen. Maar als de gekleurde tatoeages net zo goed zijn als deze kleine zeemeermin tattoo, probeer ze dan zonder na te denken.
Zeemeermin Halve Mouw Tatoeages


28. Een andere coole optie voor tatoeages met halve mouwen is muziektattoos. Je kunt een grote muziekinstrumenttattoo oppakken of als je van zingen houdt, probeer dan een groot formaat microfoon tattoo-ontwerp op de mouw.
Muziek Half Sleeve Tattoos


29. Als de wortels van je voorouder teruggaan naar Native American, wees dan trots om je erfgoed te laten zien door te kiezen voor een native American half sleeve tattoo-ontwerp zoals dit.
Native America Halve Mouw Tatoeages


30. Hier is een uil tattoo ontwerp op de halve mouw van deze man. Het aantrekkelijke punt van deze uil tattoo zijn de blauwe ogen die slim zijn geïnkt.
Uil Halve Mouw Tatoeages


halve mouw tatoeages voor mannen ideeën

31. Pauw tatoeages worden zelden gekozen door mannen of vrouwen, maar als je van de vogel houdt of als je van dansen houdt, overweeg dan een pauw tattoo-ontwerp op je halve mouw.
Peacock Halve Mouw Tatoeages


32. Je vindt veel Maori en Azteekse schilderijen en tekeningen op sites als Tumblr, Pinterest of DeviantArt. Bekijk die schetsen en kies een ontwerp voor je halve mouw tattoo.
Polynesische Halve Mouw Tatoeages


33. Als u geen gedetailleerd tattoo-ontwerp met halve mouwen wilt, is een goede optie voor u om een citaattattoo te proberen. Pak hiervoor een lange en zinvolle offerte.
Citaten Halve Mouw Tatoeages


34. Moeders kunnen een groot formaat halve mouw tattoo ontwerp van een moeder-kind (zoals deze Jesus Mary tattoo) op de halve mouw. Vaders kunnen hetzelfde proberen.
Religieuze Halve Mouw Tatoeages


35. Ik hield van de detaillering van lucht en zee in dit geweldige tattoo-ontwerp met halve mouwen op dit meisje. Je kunt ook dit tattoo-ontwerp proberen.
Schip Halve Mouw Tatoeages


36. Dit schedel tattoo ontwerp op de bovenste mouw van deze vrouw lijkt te zijn geïnspireerd door de Mad Max filmserie. Ik zal je echter niet aanraden om twee schedels te gebruiken, maar probeer in plaats daarvan een gevaarteken tattoo-ontwerp.
Skull Half Sleeve Tattoos Ideeën


37. Dit slang tattoo-ontwerp op deze man kan verbluffend goed worden gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is de slang te laten zien die de armen vernauwt. Hoe realistischer de slangentattoo zal zijn, hoe meer positieve reacties je zult krijgen.
Snake Halve Mouw Tatoeages


38. Echte superhelden dragen geen cape. Als je een hoog geloof in jezelf hebt dan is een cool half sleeve tattoo idee zou zijn om een biomechanische tatoeage te proberen waarbij de kunstenaar een verborgen superheld in je laat zien, net als dit.
Spider Halve Mouw Tatoeages


39. Natuurlijk is dit trap tattoo-ontwerp geweldig en adembenemend goed, maar ik denk niet dat het erg betekenisvol is. Wat zeg je?
Trappen Halve Mouw Tattoos Ontwerpen


40. Tattoo-ontwerpen met bovenste mouw moeten zwart en grijs of gekleurd zijn. Een outline tattoo zoals deze flower outline tattoo ziet er misschien niet voor iedereen goed uit.
Sun Flowers Halve Mouw Tatoeages


tribale halve mouw tatoeages

41. Koppels kunnen middelgrote tot grote bijpassende zon- en maantattoos op hun bovenmouw proberen. Hier is een cool ontwerp voor koppels.
Sun Moon Halve Mouw Tattoos


42. Ooit gedacht aan het krijgen van flash tattoos? Wat dacht je van het proberen van een superheld flash tattoo ontwerp op de halve mouw?
Superheld Half Sleeve Tattoos


43. Ik weet niet waarom de Tijgers in dit tattoo-ontwerp sieraden op hun hoofd hebben, maar ze zien er zeker indrukwekkend uit.
Tiger Halve Mouw Tatoeages


44. Een interessant tattoo-ontwerp dat je op je halve mouw kunt proberen, is een tatoeage met dubbele belichting. Hier is een dubbele belichting tatoeage van een schedel en een boom.
Boom Halve Mouw Tatoeages


45. Blackwork tattoo art ziet er geweldig uit op halve mouwen. Hier is een neo-tribale halve mouw tattoo ontwerp dat is gemaakt met behulp van effen zwarte dikke inkt.
Turtle Halve Mouw Tatoeages


46. Veel meisjes kiezen voor trash tattoos en een dergelijk tattoo-ontwerp is om een emo angel tattoo te proberen samen met een unicorn tattoo.
Unicorn en Fairy Halve Mouw tatoeages


47. Dit prachtige eenhoorn tattoo-ontwerp op de bovenste mouw van deze dame wordt uitgevoerd met behulp van aquarel en het is zeker zeer aantrekkelijk.
Unicorn Halve Mouw Tatoeages voor Dames


48. Er zijn ook veel Keltische patronen online beschikbaar die u kunt ophalen voor uw tattoo-ontwerp. Hier is een middelgrote Keltische tatoeage op de bovenste mouw van deze man.
Vikings Halve Mouw Tatoeages Voor Man


49. Je kunt je favoriete bloem ophalen en een groot formaat realistische bloemtattoo-ontwerp op de bovenste mouw hebben.
Aquarel Halve Mouw Tatoeages


50. Deze ongelooflijke zou tattoo ontwerp op de halve mouw van deze man is echt goed. Het is niet nodig om het wolfsilhouet eraan toe te voegen.
Wolf Halve Mouw Tatoeages voor jongens


Welk wolf tattoo-ontwerp uit de bovenstaande fotogalerij vond je het leukst?