50+ Beste Game of Thrones Tattoos Ideeën &Ontwerpen ()

Game of Thrones is de beste tv-serie aller tijden. De populariteit van Game of Thrones Tattoo-ontwerpen onder mannen en vrouwen bewijst dit feit. Mensen zijn op zoek naar ideeën en ontwerpen voor Game of thrones-tatoeages, zodat ze hun lichaam kunnen laten inkten met hun favoriete personage of citaat uit Game of Thrones. Hier hebben we foto’s gekozen van 50 beste Game of Thrones-tatoeages voor mannen en vrouwen –

Subtiele Game of Thrones Tatoeages

1. Deze look van Tyrion Lannister is het meest aantrekkelijk en als je kiest voor een Tyrion tattoo kies dan voor deze tekening.
Game of Thrones Tatoeages


2. Herinner je je de tijd dat Jon Snow stierf? Deze zet van showrunners verhoogde de fan die het personage volgde en hij verdient zeker een portrettattoo.
Awesome Game Of Thrones Tattoos Ontwerp Op Benen


3. Dit lijkt meer op een harry potter geïnspireerde slang in plaats van een Game of Thrones Tattoo. Ik hield echter van het realisme dat in deze tatoeage wordt getoond.
Amazing Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


4. Hoewel House Targaryen misschien niet van elke fan favoriet is, moeten we het erover eens zijn dat de driekoppige rode draak sigil het coolst is van alle huis sigils.
Beste Game Of Thrones Tattoos voor mannen


5. Toen de Stark-broers en zussen wolven als cadeau kregen, vond iedereen van ons het geweldig. Wolf is ook huis sigil van House Stark.
Black Color Dragon Tattoos Ontwerp en Ideeën


6. Daenerys Targaryen heeft zeker magische krachten, maar het toevoegen van een zonachtige aura achter haar gezicht zou te veel zijn. Wat denk je?
Black Wolf Tattoos Ontwerp Op Game Of Thrones


7. Deze raventattoo had beter gekund als hij iets meer naar rechts was gekanteld.
Cool Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


8. I have lived a Thousand Lives is een zeer beroemd citaat van George RR Martin en dit is inderdaad waar.
Schattige Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


9. Je kunt van huis Lannister houden of haten, maar je kunt het gewoon niet negeren. Een House Lannister Sigil Tattoo zou goed zijn voor Lannister-fans. Volg deze sub reddit voor alle game of thrones theorieën.
Deathly Hollow Game Of Throne Tattoos Ontwerp


10. De drieogige raven waren volwassen in vergelijking met de jonge raventattoo die hier wordt getoond. Toch vind ik het een super coole tattoo geïnspireerd door Game of Thrones.
Game Of Thrones 3D Tattoos Ontwerp En Ideeën


game of thrones tattoo mouw

11. Als je een volledige Game of thrones-tatoeage wilt, ga dan voor je favoriete personage, maar als je een tatoeage met een halve rug wilt, raad ik je aan een dier uit game of thrones te kiezen.
Game Of Thrones Black Crow Tattoos Ontwerp


12. Dit is de perfect ontworpen rood gekleurde driekoppige draak (sigil van Huis Targaryen). Het ziet er majestueus uit in groot formaat.
Game Of Thrones Crow Tattoos Ontwerp


13. Hoewel deze tatoeage veel verbetering nodig heeft, vind ik dit tattoo-idee met betrekking tot Game of Thrones leuk. Je kunt Daenerys Targaryen vooraan laten staan terwijl haar draak achter haar brult.
Game Of Thrones Dragon Tattoos Ontwerp En Ideeën


14. Een cool Game of Thrones tattoo-idee zou zijn om elk sigil-dier te laten tekenen (op rug of borst) en te maken in één kingsize tatoeage.
Game Of Thrones Dragon Tattoos Ideeën


15. Hier is een Daenerys Targaryen tattoo ontwerp op de onderarm van dit meisje. Een ding dat ik zou verbeteren in deze tatoeage zou de toevoeging van twee andere draken van Daenerys zijn.
Game Of Thrones Full Back Tattoos Ontwerp En Ideeën


16. Dit is een eenvoudig en subtiel game of thrones tattoo-ontwerp dat je op je schouder of hand kunt hebben.
Game Of Thrones Girls Tattoos Ontwerp En Ideeën


17. House Dorne is misschien niet iemands favoriete huis in Game of Thrones, maar het heeft zeker een van de coolste citaten voor sigil.
Game Of Thrones Hand Of King Tattoos Ontwerp Op Handen


18. Valar Morghulis en Valar Dohaeris zijn twee van de meest populaire citaten uit de Valaryiaanse taal op Game of Thrones. In eenvoudige taal betekent het dat alle mensen moeten sterven en alle mensen moeten dienen. Te feministisch misschien wel.
Game Of Thrones Hand Sword Tattoos Ontwerp Op Biceps


19. Als je een regel hebt die vergelijkbaar is met House Lannister (A Lannister betaalt altijd zijn schuld), dan moet je deze citaattattoo proberen. Het zal u waarschijnlijk helpen bij het verkrijgen van leningen van banken of leninghaaien.
Game Of Thrones Hand Zwaard Tatoeages Op Armen


20. Huis Baratheon heeft waarschijnlijk het meest geleden in de Game of Thrones Saga. De huis sigil van House Baratheon is cool voor een tatoeage.
Game Of Thrones Hand Tattoos Ontwerp


game of thrones tattoo klein

21. Ik weet niet waarom de tatoeëerder besloot om de wolf met het valyrische zwaard te steken, maar met een beetje verbetering zou deze Game of thrones-tatoeage er indrukwekkend uitzien.
Game Of Thrones Mighty Stag Grace Tattoos Ontwerp Op Benen


22. Tormund Giantsbane kreeg een goede fanvolging in seizoen 6 vanwege zijn loyaliteit aan Jon Snow en zijn verliefdheid op Brienne of Tarth.
Game Of Thrones Tattoo op Pinterest


23. Als u op zoek bent naar een nep of tijdelijke Game of Thrones Tattoo dan zou er geen betere tatoeage zijn dan ‘Not Today’ Tattoo.
Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën Voor Mannen


24. Van alle magische objecten in Game of Thrones, denk ik dat Valyrian staal het meest bekend is. Een Valyrische zwaardtattoo op de borst zou er beter uitzien dan de Dagger-tatoeage van Brock Lesnar.
Game Of Thrones Tattoos Ontwerp Voor Ful Achterkant


25. De koning van de nachtwacht is misschien geen ideale tatoeage voor veel fans, maar als je aan de donkere kant bent, ga er dan voor.
Game Of Thrones Tattoos Ontwerp Op De Borst


26. Het beste aan deze wolftattoo is de detaillering van de huid van de wolf. Probeer het op biceps.
Game Of Thrones Tattoos Ideeën Voor Mannen


27. Hier is nog een Lannister leeuw tattoo op de voet van dit meisje.
Game Of Thrones Tattoos op Tumblr


28. Er is maar één Lannister die geliefd is bij bijna elke Game of Thrones-fan en hij is niemand minder dan de dwerg Tyrion Lannister. Een van zijn citaten (I Drink en I Know things) zou de portrettattoo nog beter maken.
Game Of Thrones De Gouden Leeuw Tattoos Ontwerp Op Benen


29. Ik weet niet waarom de jongen ‘Thor’ aan dit huis heeft toegevoegd grimmige sigil tattoo, maar over het algemeen is het aantrekkelijk en indrukwekkend.
Game Of Thrones Winter Komt Lion Tattoos Design


30. Een realistische wolventattoo zou er beter uitzien als je echt een enorme fan bent van Game of Thrones, vooral van House Stark.
Game Of Thrones Wolf Tattoos Ontwerp Op Handen


game of thrones tattoo ontwerpen

31. Deze Daenerys Targaryen tattoo ziet er meer geïnspireerd uit op de Afrikaanse tatoeages op deze website, maar toch zou ik dit ontwerp aanbevelen.
Game Of Thrones Vrouwen Tattoos Design Op Biceps


32. Deze game of thrones tattoo is geïnspireerd op een Deviantart tekening en werd gepopulariseerd op reddit.
Game Of Thrones Zombie Tattoos Ontwerp Op Benen


33. De ogen van deze Jon Snow-tatoeage zijn afgebeten, maar dit wordt hier toegevoegd om u te laten zien hoe een kleine portrettattoo fout zou gaan.
Jon Snurrrh Tattoos Ontwerp Op Kalf


34. Als u op zoek bent naar een cover-up tattoo kies dan de koning van de nachtwacht, want dit tattoo-ontwerp kan elk merkteken op het lichaam verbergen.
Knight King Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


35. Je kunt een herdenkingstattoo hebben in game of thrones-stijl. Hier is een voorbeeldontwerp voor u.
Nieuwste Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


36. Hier is nog een Stark wolf tattoo op de bovenste schouder van deze man.
Lion Tattoos Ontwerp op de bovenrug


37. Dit kleurrijke slangen tattoo-ontwerp is geïnspireerd op het House of Undying uit Game of Thrones.
Meest populaire Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


38. Een strikt advies zou zijn dat als je ervoor kiest om Dragon tattoo te hebben, voeg dan geen ander dier toe, of het nu wolf, leeuw of raaf is.
Nieuwe Game Of Thrones Tattoos Design Op Dij


39. Dit ontwerp van de wolftattoo ziet er niet precies uit als de direwolves van Game of Thrones, maar het is nog steeds goed te keuren.
Leuke Game Of Throne Tattoos Ontwerp en Ideeën


40. Geef toe dat de tijd dat Lyanna Mormont Jon sneeuw steunde, je kippenvel kreeg. Ze heeft de rol op het scherm van amper 20 minuten in de Game of Thrones tv-serie, maar ze is de slechtste van alle meisjes. Velen vonden deze karakteruitbeelding beter dan de vertolking van Maisie Williams en Sophie Turner. Hier is House Mormont Sigil tattoo.
Pretty Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


game of thrones tattoo ideeën

41. Wie was meer sadistisch- Ramsay of Joffrey? Dit kan discutabel zijn, maar ik denk dat mensen Ramsay zouden kiezen voor een tatoeage.
Ramsay Bolton Tattoos Ontwerp Op Dij


42. Dit is een innovatieve tatoeage van de Sigil van House Baratheon.
Sweet Game Of Thrones Tattoos Ontwerp


43. Hier is een kleine en kleine Game of Thrones-tatoeage die je op de pols of zelfs op de vingers kunt hebben.
Zwaard Tatoeages Design Op Game Of Thrones


44. Nog een eenvoudig ontwerp van de vreselijke wolftattoo geïnspireerd op Game of Thrones.
Beste ontwerpen en ideeën over Game Of Thrones Tattoos


45. De munt in de hand van deze tatoeage heeft een teken met de vermelding “VD”, wat een afkorting is voor Valar Doaheris.
Valar Morghulis Tattoos Ontwerp Op Biceps


46. Een ander geschikt lichaamsdeel voor Game of thrones tattoo zou de maag of de ribbenkast zijn.
Valar Morghulis Tattoos Ontwerp Op Maag


47. Wie is je favoriete Stark Girl? Is het Arya Stark (gespeeld door Maisie Williams) of is het Sansa Stark (gespeeld door Sophie Turner)?
Aquarel Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


48. Deze foto van Game of Thrones tattoo toont de zij aan zij vergelijking van King of Night Watch Tattoo en King of Night watch tekening.
Witte Color Walker Tattoos Design Op Handen


49. In plaats van te gaan voor full body King of Night watch tattoo zou ik je aanraden om voor het gezicht van de koning te gaan.
White Walker Game Of Thrones Tattoos Ontwerp En Ideeën


50. Je kunt innovatiever zijn met je tatoeage en hier is een cool ontwerp voor je verbeelding.
Wolf Killer White Walker Tattoos Ontwerp Op Biceps


Welke Game of Thrones Episode vond je het leukst? Wie is je favoriete Game of Thrones-personage? Welke Game of Thrones tattoo zou je aanraden?