220 + Beste Steampunk Tattoos Designs () Inkt geïnspireerd op het Victoriaanse tijdperk

Er is iets met steampunk dat het perfect maakt voor tatoeages. Misschien is het de mix van oud en nieuw, misschien is het het gevoel van avontuur, of misschien is het gewoon omdat ze er cool uitzien. Wat de reden ook is, als je op zoek bent naar een unieke tatoeage, kun je niet fout gaan met steampunk.

Naarmate meer en meer mensen geïnteresseerd raken in steampunk, zijn ze ook op zoek naar manieren om hun liefde voor het genre te tonen door middel van body art. Steampunk-tatoeages zijn een geweldige manier om dat te doen, en er zijn veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen.

Natuurlijk, omdat steampunk zo’n populaire stijl is, zijn er veel opties die er zijn. Dus om je te helpen je keuzes te beperken, hebben we een lijst samengesteld met onze favoriete steampunk tattoo-ontwerpen.

Meest populaire Steampunk Tattoo Artiesten

Maar voordat je direct op onze fotogalerij van de coolste steampunk-ontwerpen springt, willen we de bijdrage prijzen van verschillende kunstenaars die abstracte steampunk-kunst wereldwijd beroemd hebben gemaakt. Weinig ontwerpen zoals steampunk kompasontwerp door kunstenaar Laura Powers, Pocket watch tattoo door kunstenaar Mike Bliss, gear tattoo door kunstenaar Sarah Miller, luchtschip tattoo door kunstenaar Jondix, mechanische hart tattoo door kunstenaar Carlos Rojas, uurwerk tattoo door kunstenaar Niki Norberg en grillige heteluchtballon tattoo door kunstenaar Nathan Mould gingen vorig jaar viraal op Instagram.

Steampunk tattoo-ontwerpen van artiesten zoals Sasha Unisex (wereldkaart), BK Foxx (Owl Tattoo) en Wink And Mischiel Machine (3D-uitrusting) werden ook geprezen door mensen op Twitter en Pinterest.

Zoals je kunt zien, zijn er veel geweldige steampunk-tatoeages die er zijn. Dus als je erover denkt om er een te kopen, bekijk dan een aantal van deze artiesten op Instagram. U zult niet teleurgesteld worden.

Steampunk Tattoo Ideeën

Of je nu een puur esthetische tatoeage wilt of een met een meer persoonlijke betekenis, je kunt een steampunk-ontwerp vinden dat bij je past. En aangezien steampunk draait om het mixen en matchen van verschillende elementen, zijn er eindeloze mogelijkheden om je tatoeage aan te passen.

Hier zijn slechts een paar ideeën om u op weg te helpen:

1. Gears: Gears zijn een van de meest iconische symbolen van steampunk, dus het is geen verrassing dat het populaire tattoo-ontwerpen zijn. Je kunt gaan voor een eenvoudige tandwieltattoo, of je kunt uitgebreider worden met kloktandwielen, tandwielen en andere machines.

2. Stoom: Een stoommachine is een ander steampunk-hoofdbestanddeel, dus een tatoeage met een (of meerdere) is een geweldige manier om je liefde voor het genre te tonen.

3. Luchtschepen: Luchtschepen zijn een veel voorkomend gezicht in steampunk-verhalen en kunstwerken, dus ze zorgen voor geweldige tatoeages. Je kunt gaan voor een eenvoudig luchtschipontwerp, of je kunt meer gedetailleerd worden met bemanningsleden, passagiers en andere elementen.

4. Clockwork: Clockwork is een ander populair steampunk-motief, dus clockwork-tatoeages zijn ook behoorlijk populair. Je kunt het eenvoudig houden met slechts een paar versnellingen, of je kunt er helemaal voor gaan met een uitgebreide uurwerkmachine.

5. Victoriaans geïnspireerde ontwerpen: Als je niet van machines houdt, kun je altijd gaan voor een meer traditioneel Victoriaans geïnspireerd ontwerp. Kant, bloemen en andere vrouwelijke elementen zijn populaire keuzes.

Moeten vrouwen Steampunk Tattoos proberen?

Er is iets met steampunk-tatoeages dat gewoon straalt van vrouwelijkheid en kracht. Of het nu gaat om de ingewikkelde ontwerpen, de gedurfde kleuren of de badass-houding, deze dames zullen zeker de aandacht trekken, waar ze ook gaan.

En hoewel sommigen misschien denken dat steampunk-tatoeages alleen voor mannen zijn, smeken we om van mening te verschillen. Er zijn foto’s van veel dames met steampunk-inkt die bewijzen dat steampunk-tatoeages vrouwelijk, elegant en prachtig kunnen zijn.

Dus als je op zoek bent naar wat inspiratie voor je volgende tatoeage, zoek dan niet verder dan deze ongelooflijke steampunk-tatoeages voor vrouwen. Geloof ons, u zult niet teleurgesteld worden.

Tips om te volgen voordat je je Steampunk-ontwerp geïnkt krijgt

Steampunk-tatoeages kunnen een geweldige manier zijn om je unieke stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Ze zijn ook een geweldige manier om je liefde voor het steampunk-genre te laten zien. Of je nu op zoek bent naar een kleine tatoeage of een grote, er zijn tal van ontwerpen om uit te kiezen.

Als het gaat om het kiezen van een steampunk-tatoeage, is de hemel de limiet. Je kunt kiezen voor een traditioneel ontwerp, of je kunt creatief worden en met je aangepaste ontwerp komen. Er zijn ook tal van plaatsen om inspiratie op te doen, waaronder online galerijen en tattooshops.

Als je niet zeker weet wat je wilt, is het altijd een goed idee om te beginnen met het bekijken van enkele voorbeelden. Dit geeft u een idee van de verschillende stijlen en ontwerpen die beschikbaar zijn. Zodra je een idee hebt van wat je wilt, is het tijd om te beginnen met het plannen van je tatoeage.

Wanneer ikt komt tot het krijgen van een steampunk tattoo, er zijn een paar dingen om in gedachten te houden. Zorg er eerst voor dat je een gerenommeerde artiest kiest die ervaring heeft met steampunk-tatoeages. Je moet ook een goede plek vinden om de tatoeage te laten zetten en ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent op de pijn.

Tot slot, als je eenmaal je tatoeage hebt, zorg er dan goed voor om ervoor te zorgen dat het er jarenlang geweldig uitziet. Volg de instructies van de artiest over hoe je voor je nieuwe tatoeage moet zorgen en zorg ervoor dat je hem uit de zon en uit de buurt van water houdt.

Steampunk Tattoo Plaatsing

Wat is de beste plek om een steampunk tattoo te zetten? Dat hangt allemaal af van wat je zoekt in een tatoeage. Als je iets zichtbaar wilt hebben en een statement wilt maken, dan is een grotere tatoeage op je arm of borst misschien de beste optie. Als je op zoek bent naar iets subtieler, dan kan een kleine tatoeage op je pols of enkel perfect zijn. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen waar je je tatoeage wilt hebben en wat voor impact je wilt dat het heeft.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, waarom bekijk je dan niet enkele van de meest populaire steampunk-tatoeages? Veel mensen kiezen ervoor om tandwielen en tandwielen op hun huid te laten tattoeren, omdat dit belangrijke componenten zijn van de steampunk-esthetiek. Andere populaire keuzes zijn klokken, pipetten en luchtschepen. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je een bekwame kunstenaar vindt die je kan helpen je visie tot leven te brengen.

Foto’s van Tattoos van Steampunk

Steampunk Tatoeages 1
Steampunk Tatoeages 2
Steampunk Tatoeages 2
Steampunk Tatoeages 3
Steampunk Tatoeages 3

Steampunk Tattoo Tekeningen voor Mannen

Lees ook Gorilla Tattoo Designs

Steampunk Tatoeages 4
Steampunk Tatoeages 4
Steampunk Tatoeages 5
Steampunk Tatoeages 5
Steampunk Tatoeages 6
Steampunk Tatoeages 7
Steampunk Tatoeages 8
Steampunk Tatoeages 8
Steampunk Tatoeages 9
Steampunk Tatoeages 10
Steampunk Tatoeages 10
Steampunk Tatoeages 11
Steampunk Tatoeages 11
Steampunk Tatoeages 12
Steampunk Tatoeages 12
Steampunk Tatoeages 13
Steampunk Tatoeages 13
Steampunk Tatoeages 14
Steampunk Tatoeages 15
Steampunk Tatoeages 15
Steampunk Tatoeages 16
Steampunk Tatoeages 16
Steampunk Tatoeages 17
Steampunk Tatoeages 18
Steampunk Tatoeages 18
Steampunk Tatoeages 20
Steampunk Tatoeages 20
Steampunk Tatoeages 21
Steampunk Tatoeages 22
Steampunk Tatoeages 23
Steampunk Tatoeages 24
Steampunk Tatoeages 25
Steampunk Tatoeages 26
Steampunk Tatoeages 27
Steampunk Tatoeages 28
Steampunk Tatoeages 29

Cool Steampunk Tattoo Ontwerpen voor vrouwen

Steampunk Tatoeages 30
Steampunk Tatoeages 31
Steampunk Tatoeages 32
Steampunk Tatoeages 33
Steampunk Tatoeages 34
Steampunk Tatoeages 35
Steampunk Tatoeages 36
Steampunk Tatoeages 37
Steampunk Tatoeages 38
Steampunk Tatoeages 39
Steampunk Tatoeages 40
Steampunk Tatoeages 41
Steampunk Tatoeages 42
Steampunk Tatoeages 43
Steampunk Tatoeages 44
Steampunk Tatoeages 45
Steampunk Tatoeages 46
Steampunk Tatoeages 47
Steampunk Tatoeages 48
Steampunk Tatoeages 49
Steampunk Tatoeages 50
Steampunk Tatoeages 51
Steampunk Tatoeages 52
Steampunk Tatoeages 53
Steampunk Tatoeages 54
Steampunk Tatoeages 55
Steampunk Tatoeages 56
Steampunk Tatoeages 57
Steampunk Tatoeages 58
Steampunk Tatoeages 59
Steampunk Tatoeages 60
Steampunk Tatoeages 61
Steampunk Tatoeages 62
Steampunk Tatoeages 63
Steampunk Tatoeages 64
Steampunk Tatoeages 65
Steampunk Tatoeages 66
Steampunk Tatoeages 67
Steampunk Tatoeages 68
Steampunk Tatoeages 69
Steampunk Tatoeages 70
Steampunk Tatoeages 71
Steampunk Tatoeages 72
Steampunk Tatoeages 73
Steampunk Tatoeages 74
Steampunk Tatoeages 75
Steampunk Tatoeages 76
Steampunk Tatoeages 77
Steampunk Tatoeages 78
Steampunk Tatoeages 79
Steampunk Tatoeages 80
Steampunk Tatoeages 81
Steampunk Tatoeages 82
Steampunk Tatoeages 83
Steampunk Tatoeages 84
Steampunk TATTOOS 85
Steampunk Tatoeages 87
Steampunk Tatoeages 88
Steampunk Tatoeages 89
Steampunk Tatoeages 90
Steampunk Tatoeages 91
Steampunk Tatoeages 92
Steampunk Tatoeages 93
Steampunk Tatoeages 94
Steampunk Tatoeages 95
Steampunk Tatoeages 96
Steampunk Tatoeages 97
Steampunk Tatoeages 98
Steampunk Tatoeages 99
Steampunk Tatoeages 100
Steampunk Tatoeages 101
Steampunk Tatoeages 102
Steampunk Tatoeages 103
Steampunk Tatoeages 104
Steampunk Tatoeages 105
Steampunk Tatoeages 106
Steampunk Tatoeages 107
Steampunk Tatoeages 108
Steampunk Tatoeages 109
Steampunk Tatoeages 110
Steampunk Tatoeages 111
Steampunk Tatoeages 112
Steampunk Tatoeages 113
Steampunk Tatoeages 114
Steampunk Tatoeages 115
Steampunk Tatoeages 117
Steampunk Tatoeages 118
Steampunk Tatoeages 119
Steampunk Tatoeages 120
Steampunk Tatoeages 121
Steampunk Tatoeages 122
Steampunk Tatoeages 123
Steampunk Tatoeages 124
Steampunk Tatoeages 125
Steampunk Tatoeages 126
Steampunk Tatoeages 128
Steampunk Tatoeages 129
Steampunk Tatoeages 130
Steampunk Tatoeages 131
Steampunk Tatoeages 132
Steampunk Tatoeages 133
Steampunk Tatoeages 134
Steampunk Tatoeages 135
Steampunk Tatoeages 136
Steampunk Tatoeages 137
Steampunk Tatoeages 138
Steampunk Tatoeages 139
Steampunk Tatoeages 140
Steampunk Tatoeages 141
Steampunk Tatoeages 142
Steampunk Tatoeages 143
Steampunk Tatoeages 144
Steampunk Tatoeages 145
Steampunk Tatoeages 146
Steampunk Tatoeages 147
Steampunk Tatoeages 148
Steampunk Tatoeages 149
Steampunk Tatoeages 150
Steampunk Tatoeages 151
Steampunk Tatoeages 152
Steampunk Tatoeages 153
Steampunk Tatoeages 154
Steampunk Tatoeages 155
Steampunk Tatoeages 156
Steampunk Tatoeages 157
Steampunk Tatoeages 158
Steampunk Tatoeages 160
Steampunk Tatoeages 161
Steampunk Tatoeages 162
Steampunk Tatoeages 163
Steampunk Tatoeages 164
Steampunk Tatoeages 165
Steampunk Tatoeages 166
Steampunk Tatoeages 167
Steampunk Tatoeages 168
Steampunk Tatoeages 169
Steampunk Tatoeages 170
Steampunk Tatoeages 171
Steampunk Tatoeages 172
Steampunk Tatoeages 173
Steampunk Tatoeages 174

Unieke Steampunk tattoo ideeën

Steampunk Tatoeages 175
Steampunk Tatoeages 176
Steampunk Tatoeages 177
Steampunk Tatoeages 178
Steampunk Tatoeages 179
Steampunk Tatoeages 180
Steampunk Tatoeages 181
Steampunk Tatoeages 182
Steampunk Tatoeages 183
Steampunk Tatoeages 184
Steampunk Tatoeages 185
Steampunk Tatoeages 186
Steampunk Tatoeages 187
Steampunk Tatoeages 188
Steampunk Tatoeages 189
Steampunk Tatoeages 190
Steampunk Tatoeages 191
Steampunk Tatoeages 192
Steampunk Tatoeages 193
Steampunk Tatoeages 194
Steampunk Tatoeages 195
Steampunk Tatoeages 196

Conclusie

Hoe bevalt onze fotogalerij van Steampunk Tattoos? Als je erover denkt om een steampunk-tatoeage te krijgen, zijn dit slechts enkele van de ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Zorg ervoor dat je je onderzoek doet en een gerenommeerde kunstenaar vindt die je kan helpen je visie tot leven te brengen.

Verwijzingen: Steampunk Wiki