230 + vliegtuig tattoo ontwerpen en ideeën ()

Vliegtuigtatoeages zijn erg populair onder militaire enthousiastelingen die deze vliegtuigen respecteren en hun steun willen betuigen aan hun land en zijn leger. Artiesten en mensen die zich willen onderscheiden van de massa kiezen echter voor vliegtuigtatoeages omdat het hun koninklijke status complimenteert.

Planes-tatoeages kunnen veelzijdige symbolen zijn, die alles vertegenwoordigen, van vlucht en vrijheid tot reizen en verkenning. Met zoveel verschillende betekenissen en stijlen, is er geen limiet aan hoe je een vliegtuigtattoo in je lichaamskunst kunt gebruiken.

Plane Tattoos Ideeën

Vliegtuigtattoos zijn om veel verschillende redenen een populaire keuze. Of u nu een luchtvaartliefhebber bent of gewoon geïnteresseerd bent in de symboliek van vliegen, deze ontwerpen bieden tal van opties die passen bij uw stijl en interesses.

Hier zijn enkele van de beste ideeën voor vliegtuigtattoo’s om te overwegen:

1. Het klassieke tweedekkerontwerp is een van de meest populaire soorten vliegtuigtattoos, vooral onder mensen die luchtvaartliefhebbers zijn. Deze tatoeages hebben meestal twee vleugels en een propeller aan beide uiteinden, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn. Dit type vliegtuig wordt ook vaak geassocieerd met ouderwets reizen, wat het voor sommige mensen een extra sentimentele waarde geeft.

2. Een straaljager tattoo kan een geweldige optie zijn voor iedereen die van militaire en landelijke dienst houdt.

3. Een eenvoudig silhouet van een vogel die door de lucht vliegt of zweeft, kan een heel goede optie zijn. Dit is een eenvoudige manier om vliegtuigen in je tatoeages op te nemen terwijl je ingetogen en elegant blijft.

4. Een klein vliegtuig met de naam van uw favoriete bestemming geschreven op de staartvin of romp. Of het nu een plek is die sentimentele waarde heeft of gewoon ergens waar je altijd al van hebt gedroomd om naartoe te gaan, dit is een geweldige manier om je wereldreizen om te zetten in lichaamskunst.

5. Een grote realistische vliegtuigtattoo tijdens de vlucht – Als je van het idee van vliegtuigen houdt en op zoek bent naar iets dat de aandacht trekt, overweeg dan om een enorm vliegtuig tijdens de vlucht over je rug of borst te krijgen. Deze tatoeage zal niet onopgemerkt blijven en zal opvallen tegen andere tatoeages op je huid.

6. Tekeningen of foto’s van echte vliegtuigen verwerkt in meer traditionele tatoeages zijn een unieke keuze. Je kunt bijvoorbeeld een uitgebreide adelaar krijgen met uitgestrekte vleugels die boven stadsgezichten of berghellingen zweven, inclusief een vliegtuig dat door de lucht vliegt.

7. Biomechanische tatoeages – deze worden gedaan om eruit te zien als een soort hybride tussen vlees en metaal, waarbij het “machine” -aspect van vliegtuigen wordt genomen en op het menselijk lichaam wordt aangebracht.

8. Dragonfly-tatoeages – vliegreizen doen denken aan libellen die door de lucht glijden, dus dit tattoo-ontwerp is om deze reden symbolisch. Het vertegenwoordigt ook vrijheid, omdat libellen overal kunnen vliegen waar ze willen.

9. Eagle tattoos – nogmaals, vliegende vogels zijn representatief voor vliegtuigvlucht. Adelaars staan ook bekend om hun kracht en kracht, wat goed samenhangt met een symbool van machines en luchtvaartgereedschap in het algemeen. Als je een vliegtuigtattoo-ontwerp met een Amerikaans thema wilt, waarom zou je dan niet een adelaar kiezen?

10. Engelenvleugels tatoeages – vleugels zijn een belangrijk onderdeel van vliegtuigen, dus het hebben van dit tattoo-ontwerp op je rug zou een geweldige keuze zijn om je liefde voor de luchtvaart te laten zien.

11. Pilot tattoos – als u op zoek bent naar een specifiek type vliegtuig tattoo ontwerp, een piloot een wordt sterk aanbevolen. Het kan het beeld bevatten van een man in zijn vliegpak, met alle benodigde accessoires zoals een vliegeniersbril en headsets.

12. Vliegtuig silhouet tatoeages – dit zijn praktisch universele symbolen die vlucht en vrijheid van zwaartekracht vertegenwoordigen (althans in de verbeelding). Ze kunnen ook symbool staan voor vooruitgaan of omhoog gaan in het leven en het bereiken van succes. Om deze redenen zijn vliegreistattoos tegenwoordig behoorlijk populair geworden.

Afgezien van deze ideeën, moet je je ook concentreren op de schaduw en kleur van je vliegtuigtattoo. Zwart is altijd een goede kleurkeuze voor vliegtuigtattoos in het algemeen omdat het die krachtige indruk van kracht geeft. In dit geval, zelfs als uw ontwerp er traditioneel uitziet of cartooneske elementen heeft, zal het nog steeds een gevoel van kracht en vastberadenheid afgeven.

Aan de andere kant kun je ook een blauw vliegtuig kiezen, omdat het verkenning en avontuur zou vertegenwoordigen. Of u nu donker of helderblauw kiest voor uw air travel tattoo-ontwerp, het zal er altijd elegant en mooi uitzien op hetzelfde moment.

Vlak tatoeages betekenis en symboliek

Vliegtuigtattoos zijn populair bij mensen van over de hele wereld, zowel mannen als vrouwen. Ze zijn een geweldige manier om je liefde voor de luchtvaart, vliegtuigen, vliegreizen en zelfs het leger in het algemeen te uiten.

Vliegtuigen worden vaak geassocieerd met vlucht en vrijheid, evenals hun gemak bij het overwinnen van obstacLes. De symbolische betekenis van een vliegtuigtattoo zou zijn om jezelf spiritueel vrij te maken. Afhankelijk van de kleur, grootte en stijl van uw ontwerp, zijn enkele veel voorkomende betekenissen die zouden worden overgebracht:

Militaire trots: Vliegtuigtatoeages symboliseren vaak patriottisme en deel uitmaken van het leger omdat ze sinds de Eerste Wereldoorlog werden gebruikt voor gevechten. Ze zijn altijd een symbool geweest van vrijheid, moed en kracht – dezelfde kwaliteiten die in het leger worden bewonderd.

Succes: Dit soort tatoeages worden geassocieerd met het bereiken van doelen en het stijgen naar succes, omdat ze uitdagingen kunnen overwinnen, maar ook door moeilijke situaties gaan zonder ontmoedigd te zijn of op te geven.

LuchtmachtVliegtuigen zijn een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de luchtmacht, dus het is geen verrassing dat ze meestal dit soort tatoeages hebben als ze het leger ondersteunen. Je hoeft echter niet in het leger te worden opgenomen om er een te krijgen – deze symbolen zijn ook populair bij mensen die dit type vliegtuig respecteren, omdat het een grote technologische prestatie vertegenwoordigt. De vleugels kunnen worden toegevoegd voor extra symboliek in verschillende maten en kleuren.

Gevaar: Veel mensen zien ze ook als een symbool van sterven, vanwege hun associatie met de dood. De geschiedenis van de luchtvaart is kort, maar ook vol tragedies.

VrijheidAangezien vliegtuigen in de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt om mensen te bevrijden uit verschillende landen die door nazi’s werden bezet, zijn sommige mensen van mening dat ze voor vrijheid staan. Het kan worden geassocieerd met ontsnappen in oorlogstijd, maar ook reizen zonder beperkingen, omdat ze ons helpen om snel lange afstanden af te leggen.

Bekijk hier onze favoriete Plane tattoo-ontwerpen voor mannen en vrouwen

Straaljager Vliegtuig Tattoos

Vliegtuig Tattoo 1
Vliegtuig Tattoo 1
Vliegtuig Tattoo 2
Vliegtuig Tattoo 2
Vliegtuig Tattoo 3
Vliegtuig Tattoo 3
Vliegtuig Tattoo 4
Vliegtuig Tattoo 4
Vliegtuig Tattoo 5

Bijpassende luchtvaart tatoeages voor broers en zussen

Lees ook Zebra Tattoo

Vliegtuig Tattoo 5
Vliegtuig Tattoo 6
Vliegtuig Tattoo 6
Vliegtuig Tattoo 7
Vliegtuig Tattoo 7
Vliegtuig Tattoo 8
Vliegtuig Tattoo 8
Vliegtuig Tattoo 9
Vliegtuig Tattoo 9
Vliegtuig Tattoo 10
Vliegtuig Tattoo 10
Vliegtuig Tattoo 11
Vliegtuig Tattoo 11
Vliegtuig Tattoo 12
Vliegtuig Tattoo 12
Vliegtuig Tattoo 13
Vliegtuig Tattoo 13
Vliegtuig Tattoo 14
Vliegtuig Tattoo 14
Vliegtuig Tattoo 15
Vliegtuig Tattoo 15
Vliegtuig Tattoo 16
Vliegtuig Tattoo 16
Vliegtuig Tattoo 17
Vliegtuig Tattoo 17
Vliegtuig Tattoo 18
Vliegtuig Tattoo 19
Vliegtuig Tattoo 20
Vliegtuig Tattoo 21
Vliegtuig Tattoo 22
Vliegtuig Tattoo 23
Vliegtuig Tattoo 24
Vliegtuig Tattoo 25
Vliegtuig Tattoo 26
Vliegtuig Tattoo 27
Vliegtuig Tattoo 28
Vliegtuig Tattoo 29
Vliegtuig Tattoo 30
Vliegtuig Tattoo 31
Vliegtuig Tattoo 32
Vliegtuig Tattoo 33
Vliegtuig Tattoo 34
Vliegtuig Tattoo 35
Vliegtuig Tattoo 36
Vliegtuig Tattoo 37
Vliegtuig Tattoo 38
Vliegtuig Tattoo 39
Vliegtuig Tattoo 40
Vliegtuig Tattoo 41
Vliegtuig Tattoo 42
Vliegtuig Tattoo 43
Vliegtuig Tattoo 44
Vliegtuig Tattoo 45
Vliegtuig Tattoo 46
Vliegtuig Tattoo 47
Vliegtuig Tattoo 48
Vliegtuig Tattoo 49
Vliegtuig Tattoo 50
Vliegtuig Tattoo 51
Vliegtuig Tattoo 52
Vliegtuig Tattoo 53
Vliegtuig Tattoo 54
Vliegtuig Tattoo 55
Vliegtuig Tattoo 56
Vliegtuig Tattoo 57
Vliegtuig Tattoo 58
Vliegtuig Tattoo 59
Vliegtuig Tattoo 60
Vliegtuig Tattoo 61
Vliegtuig Tattoo 62
Vliegtuig Tattoo 63
Vliegtuig Tattoo 64
Vliegtuig Tattoo 65
Vliegtuig Tattoo 66
Vliegtuig Tattoo 67
Vliegtuig Tattoo 68
Vliegtuig Tattoo 69
Vliegtuig Tattoo 70
Vliegtuig Tattoo 71
Vliegtuig Tattoo 72
Vliegtuig Tattoo 73
Vliegtuig Tattoo 74
Vliegtuig Tattoo 75
Vliegtuig Tattoo 76
Vliegtuig Tattoo 77
Vliegtuig Tattoo 78

Old School Tweedekker Tattoo Ontwerpen

Vliegtuig Tattoo 79
Vliegtuig Tattoo 80
Vliegtuig Tattoo 81
Vliegtuig Tattoo 82
Vliegtuig Tattoo 83
Vliegtuig Tattoo 84
PlANE Tattoo 85
Vliegtuig Tattoo 86
Vliegtuig Tattoo 87
Vliegtuig Tattoo 88
Vliegtuig Tattoo 89
Vliegtuig Tattoo 90
Vliegtuig Tattoo 91
Vliegtuig Tattoo 92
Vliegtuig Tattoo 93
Vliegtuig Tattoo 94
Vliegtuig Tattoo 95
Vliegtuig Tattoo 96
Vliegtuig Tattoo 97
Vliegtuig Tattoo 98
Vliegtuig Tattoo 99
Vliegtuig Tattoo 100
Vliegtuig Tattoo 101
Vliegtuig Tattoo 102
Vliegtuig Tattoo 103
Vliegtuig Tattoo 104
Vliegtuig Tattoo 105
Vliegtuig Tattoo 106
Vliegtuig Tattoo 107
Vliegtuig Tattoo 108
Vliegtuig Tattoo 109
Vliegtuig Tattoo 110
Vliegtuig Tattoo 111
Vliegtuig Tattoo 112
Vliegtuig Tattoo 113
Vliegtuig Tattoo 114
Vliegtuig Tattoo 115
Vliegtuig Tattoo 116
Vliegtuig Tattoo 117
Vliegtuig Tattoo 118
Vliegtuig Tattoo 119
Vliegtuig Tattoo 120
Vliegtuig Tattoo 121
Vliegtuig Tattoo 122
Vliegtuig Tattoo 123
Vliegtuig Tattoo 124
Vliegtuig Tattoo 125
Vliegtuig Tattoo 126
Vliegtuig Tattoo 127
Vliegtuig Tattoo 128
Vliegtuig Tattoo 129
Vliegtuig Tattoo 130
Vliegtuig Tattoo 131
Vliegtuig Tattoo 132
Vliegtuig Tattoo 133
Vliegtuig Tattoo 134
Vliegtuig Tattoo 135
Vliegtuig Tattoo 136
Vliegtuig Tattoo 137
Vliegtuig Tattoo 138
Vliegtuig Tattoo 139
Vliegtuig Tattoo 140
Vliegtuig Tattoo 141
Vliegtuig Tattoo 142
Vliegtuig Tattoo 143
Vliegtuig Tattoo 144
Vliegtuig Tattoo 145
Vliegtuig Tattoo 146
Vliegtuig Tattoo 147
Vliegtuig Tattoo 148
Vliegtuig Tattoo 149
Vliegtuig Tattoo 150
Vliegtuig Tattoo 151
Vliegtuig Tattoo 152
Vliegtuig Tattoo 153
Vliegtuig Tattoo 154
Vliegtuig Tattoo 155
Vliegtuig Tattoo 156
Vliegtuig Tattoo 157
Vliegtuig Tattoo 158
Vliegtuig Tattoo 159
Vliegtuig Tattoo 160
Vliegtuig Tattoo 161
Vliegtuig Tattoo 162
Vliegtuig Tattoo 163
Vliegtuig Tattoo 164
Vliegtuig Tattoo 165
Vliegtuig Tattoo 166
Vliegtuig Tattoo 167
Vliegtuig Tattoo 168
Vliegtuig Tattoo 169
Vliegtuig Tattoo 170
Vliegtuig Tattoo 171
Vliegtuig Tattoo 172
Vliegtuig Tattoo 173
Vliegtuig Tattoo 174
Vliegtuig Tattoo 175
Vliegtuig Tattoo 176
Vliegtuig Tattoo 177
Vliegtuig Tattoo 178
Vliegtuig Tattoo 179
Vliegtuig Tattoo 180
Vliegtuig Tattoo 181
Vliegtuig Tattoo 182
Vliegtuig Tattoo 183
Vliegtuig Tattoo 184
Vliegtuig Tattoo 185
Vliegtuig Tattoo 186
Vliegtuig Tattoo 187
Vliegtuig Tattoo 188
Vliegtuig Tattoo 189
Vliegtuig Tattoo 190
Vliegtuig Tattoo 191
Vliegtuig Tattoo 192
Vliegtuig Tattoo 193
Vliegtuig Tattoo 194
Vliegtuig Tattoo 195
Vliegtuig Tattoo 196
Vliegtuig Tattoo 197
Vliegtuig Tattoo 198
Vliegtuig Tattoo 199
Vliegtuig Tattoo 200
Vliegtuig Tattoo 201
Vliegtuig Tattoo 202
Vliegtuig Tattoo 203
Vliegtuig Tattoo 204
Vliegtuig Tattoo 205
Vliegtuig Tattoo 206
Vliegtuig Tattoo 207
Vliegtuig Tattoo 208
Vliegtuig Tattoo 209
Vliegtuig Tattoo 210
Vliegtuig Tattoo 211
Vliegtuig Tattoo 212
Vliegtuig Tattoo 213
Vliegtuig Tattoo 214
Vliegtuig Tattoo 215
Vliegtuig Tattoo 216

Conclusie

Er is één ding dat alle vliegtuigtattoos gemeen hebben: ze zullen er altijd cool uitzien, ongeacht in welke stijl en kleuren ze zijn gedaan. Als je wilt kunnen pronken met een tatoeage die iedereen gaat bewonderen, dan moet je overwegen om een vliegtuigtattoo te laten zetten – het is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je inkt opvalt tussen de massa.

Verwijzingen: Vliegtuig Wiki