210+ Aanval op Titan Tattoos Ideeën ()

Als je een fan bent van Attack on Titan, dan kun je overwegen om Attack on Titan-tatoeages te laten zetten. Deze anime is de afgelopen jaren enorm populair geworden en de fans zijn gepassioneerd over de show.

Er zijn weinig anime-series zo populair als Attack on Titan, en het is geen wonder waarom. De post-apocalyptische setting, het mysterie van de Titans en de badass vechtstijlen van de personages zorgen voor een ongelooflijk boeiende show. En natuurlijk doen de favoriete citaten van de fans ook geen pijn.

Voor die diehard fans die op zoek zijn naar een beetje dichter bij hun favoriete franchise, wat is een betere manier om dit te doen dan met een tatoeage? We hebben enkele van de meest betekenisvolle Attack on Titan-tatoeages verzameld die er zijn, van eenvoudige ontwerpen tot volledige meesterwerken. Dus of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je inkt of gewoon een aantal geweldige kunstwerken wilt waarderen, scroll verder voor de beste Attack on Titan-tatoeages.

Aanval op Titan Tattoo Design Ideas

Er zijn verschillende ontwerpen waaruit je kunt kiezen als het gaat om een Attack on Titan tattoo. Je kunt kiezen voor een eenvoudig ontwerp met het logo van de show, of je kunt een uitgebreidere tatoeage krijgen met personages uit de serie. Het maakt niet uit welk type ontwerp je kiest, je zult zeker van je nieuwe tatoeage houden.

Een populair ontwerp is het symbool van het Survey Corps. Dit is de tak van het leger die zich bezighoudt met Titans, en het is een zeer belangrijk onderdeel van het verhaal. Het symbool is een reeks vleugels en het vertegenwoordigt vrijheid en hoop. Het is een geweldige keuze voor iedereen die zijn liefde voor de franchise wil tonen.

Een andere populaire keuze is de Titan Shifter tattoo. Dit ontwerp bevat een van de hoofdpersonages, Eren Jaeger, in zijn Titan-vorm. Het is een krachtige en intimiderende tatoeage en het zal zeker de aandacht trekken.

Als je op zoek bent naar iets subtieler, dan wil je misschien een tatoeage van de Three Dimensional Maneuver Gear overwegen. Dit is de uitrusting die het Survey Corps gebruikt om Titans te verslaan, en het is een zeer belangrijk onderdeel van het verhaal. De uitrusting is ongelooflijk ingewikkeld en het is een geweldige keuze voor iedereen die zijn liefde voor de franchise wil tonen.

Een minimalistische aanval op een titan tattoo kan een geweldige manier zijn om je liefde voor de anime-serie te tonen. De strakke lijnen en eenvoudige ontwerpen van deze tatoeages maken ze perfect voor mensen die hun fandom subtiel willen laten zien.

Plaatsing van aanval op Titan Tattoos

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je kunt beslissen over de perfecte plaatsing voor je Attack on Titan-tatoeage. Een optie is om een plek te kiezen waarmee de tatoeage gemakkelijk door anderen kan worden gezien. Dit kan ergens zijn zoals de onderarm, bovenarm of zelfs de borst.

Een andere optie is om een plaatsing te kiezen die persoonlijker en verborgener is. Dit kan ergens zijn zoals de achterkant van de nek, de binnenste pols of achter het oor. Deze plaatsingen kunnen intiemer en betekenisvoller zijn, omdat ze niet zo zichtbaar zijn voor anderen.

Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen over de perfecte plaatsing voor je Attack on Titan tattoo. Overweeg welke betekenis je wilt dat de tatoeage heeft en waar je wilt dat deze door anderen wordt gezien. Met een beetje nadenken en plannen kun je de perfecte plek vinden voor je nieuwe tatoeage.

Of je nu kiest voor een tatoeage van Levi of Eren, deze tatoeages zullen zeker elke fan van de serie bevallen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe tatoeage, overweeg dan om een van deze aanvallen op titan tatoeages ontwerpen te krijgen

Aanval op Titan Levi Ackerman Tattoos

Deze geweldige tatoeage toont Levi Ackerman, een van de meest badass-personages in Attack on Titan. De kunstenaar heeft ongelooflijk werk verricht door Levi’s kenmerkende look te recreëren, tot in de kleinste details.

Aanval op Titan Tattoos 1

Deze tatoeage is een prachtig eerbetoon aan de setting van Attack on Titan. De kunstenaar is erin geslaagd om het gevoel van verlatenheid en wanhoop dat hoort bij het leven in een post-apocalyptische wereld perfect te vangen.

Aanval op Titan Tattoos 1

Deze eenvoudige maar stijlvolle tatoeage is een geweldige manier om je liefde voor de serie te tonen zonder over de top te gaan. Het zwart-wit ontwerp is minimalistisch, maar weet toch de essentie van Attack on Titan te vangen. Deze prachtige tatoeage is een perfect eerbetoon aan een van de meest iconische scènes van Attack on Titan.

De zwart-witte rozen, die zowel leven als dood symboliseren, zijn verstrengeld met prikkeldraad – een passende metafoor voor de manier waarop de Titanen zoveel hebben weggenomen van de mensen van Attack on Titan.

Aanval op Titan Tattoos 12

Dit prachtige stuk toont een van de meest iconische scènes uit de serie, waarin Eren verandert in een Titan omave zijn vrienden. De kunstenaar heeft geweldig werk geleverd door de scène na te bootsen, tot in de kleinste details. Zelfs als je niet bekend bent met Attack on Titan, is dit nog steeds een adembenemende tatoeage.

Aanval op Titan Tattoos 2

Deze eenvoudige tatoeage van het Attack on Titan-logo is perfect voor elke fan van de anime- of manga-serie. De gedurfde zwarte lijnen van het logo vallen op tegen de huid en het kleine formaat maakt het een perfecte keuze voor elke locatie op het lichaam. Of je nu je liefde voor Attack on Titan wilt tonen met een discrete tatoeage, of je bent op zoek naar iets dat meer opvalt, dit ontwerp is perfect.

Aanval op Titan Tattoos 2

Deze ingewikkelde tatoeage is een kunstwerk. De kunstenaar heeft het gevoel van wanhoop en hopeloosheid dat de personages in Attack on Titan vaak voelen perfect gevangen. De gebroken vleugels zijn bijzonder hartverscheurend en symboliseren hoe de Titanen het vermogen van de mensen om te vliegen en te ontsnappen hebben weggenomen.

Lees ook Anime Tattoos

Aanval op Titan Tattoos 3

Een fan besloot om hulde te brengen aan het thema van verlies van de show met deze prachtige tatoeage. Deze eenvoudige maar effectieve tatoeage toont Eren getransformeerd in een Titan, met de woorden “I will kill all Titans” boven hem geschreven. Het is een geweldige manier om je toewijding aan de serie te laten zien, en je vastberadenheid om de Titans voor eens en voor altijd vernietigd te zien.

Aanval op Titan Tattoos 39
Aanval op Titan Tattoos 3
Aanval op Titan Tattoos 4
Aanval op Titan Tattoos 4
Aanval op Titan Tattoos 5
Aanval op Titan Tattoos 5
Aanval op Titan Tattoos 6
Aanval op Titan Tattoos 6
Aanval op Titan Tattoos 7
Aanval op Titan Tattoos 7
Aanval op Titan Tattoos 8
Aanval op Titan Tattoos 8
Aanval op Titan Tattoos 9
Aanval op Titan Tattoos 9
Aanval op Titan Tattoos 10
Aanval op Titan Tattoos 10
Aanval op Titan Tattoos 11
Aanval op Titan Tattoos 11
Aanval op Titan Tattoos 12
Aanval op Titan Tattoos 12
Aanval op Titan Tattoos 13

Aanval op Titan Anime Tattoos

Aanval op Titan Tattoos 14
Aanval op Titan Tattoos 14
Aanval op Titan Tattoos 15
Aanval op Titan Tattoos 15
Aanval op Titan Tattoos 16
Aanval op Titan Tattoos 16
Aanval op Titan Tattoos 17
Aanval op Titan Tattoos 17
Aanval op Titan Tattoos 18
Aanval op Titan Tattoos 18
Aanval op Titan Tattoos 19
Aanval op Titan Tattoos 19
Aanval op Titan Tattoos 20
Aanval op Titan Tattoos 20
Aanval op Titan Tattoos 21
Aanval op Titan Tattoos 21
Aanval op Titan Tattoos 22
Aanval op Titan Tattoos 22
Aanval op Titan Tattoos 23
Aanval op Titan Tattoos 23
Aanval op Titan Tattoos 24
Aanval op Titan Tattoos 24
Aanval op Titan Tattoos 25
Aanval op Titan Tattoos 26
Aanval op Titan Tattoos 27
Aanval op Titan Tattoos 28
Aanval op Titan Tattoos 29
Aanval op Titan Tattoos 30
Aanval op Titan Tattoos 31
Aanval op Titan Tattoos 32
Aanval op Titan Tattoos 33
Aanval op Titan Tattoos 34
Aanval op Titan Tattoos 35
Aanval op Titan Tattoos 36
Aanval op Titan Tattoos 38
Aanval op Titan Tattoos 39
Aanval op Titan Tattoos 40
Aanval op Titan Tattoos 41
Aanval op Titan Tattoos 42
Aanval op Titan Tattoos 43
Aanval op Titan Tattoos 44
Aanval op Titan Tattoos 45
Aanval op Titan Tattoos 46
Aanval op Titan Tattoos 47
Aanval op Titan Tattoos 48
Aanval op Titan Tattoos 49
Aanval op Titan Tattoos 50
Aanval op Titan Tattoos 51
Aanval op Titan Tattoos 52
Aanval op Titan Tattoos 53
Aanval op Titan Tattoos 54
Aanval op Titan Tattoos 55
Aanval op Titan Tattoos 56

Deze gedetailleerde tatoeage toont Eren getransformeerd in een Titan, omringd door prikkeldraad. Het prikkeldraad is een slimme manier om het thema van de show van verlies en lijden op te nemen, terwijl de tatoeage nog steeds vrij eenvoudig blijft.

Aanval op Titan Tattoos 57
Aanval op Titan Tattoos 58
Aanval op Titan Tattoos 59
Aanval op Titan Tattoos 60
Aanval op Titan Tattoos 61
Aanval op Titan Tattoos 62
Aanvallen Op Titan Tattoos 63
Aanval op Titan Tattoos 64
Aanval op Titan Tattoos 65
Aanval op Titan Tattoos 66
Aanval op Titan Tattoos 67
Aanval op Titan Tattoos 68
Aanval op Titan Tattoos 69
Aanval op Titan Tattoos 70
Aanval op Titan Tattoos 71
Aanval op Titan Tattoos 72
Aanval op Titan Tattoos 73
Aanval op Titan Tattoos 74
Aanval op Titan Tattoos 75
Aanval op Titan Tattoos 76
Aanval op Titan Tattoos 77
Aanval op Titan Tattoos 78
Aanval op Titan Tattoos 79
Aanval op Titan Tattoos 80
Aanval op Titan Tattoos 81
Aanval op Titan Tattoos 82
Aanval op Titan Tattoos 83
Aanval op Titan Tattoos 84
Aanval op Titan Tattoos 85
Aanval op Titan Tattoos 86
Aanval op Titan Tattoos 87
Aanval op Titan Tattoos 88
Aanval op Titan Tattoos 89
Aanval op Titan Tattoos 90
Aanval op Titan Tattoos 91
Aanval op Titan Tattoos 92
Aanval op Titan Tattoos 93
Aanval op Titan Tattoos 94
Aanval op Titan Tattoos 95
Aanval op Titan Tattoos 96
Aanval op Titan Tattoos 97
Aanval op Titan Tattoos 98
Aanval op Titan Tattoos 99
Aanval op Titan Tattoos 100
Aanval op Titan Tattoos 101
Aanval op Titan Tattoos 102
Aanval op Titan Tattoos 103
Aanval op Titan Tattoos 104
Aanval op Titan Tattoos 105
Aanval op Titan Tattoos 106

Aanval op Titan Sword Tattoos

Aanval op Titan Tattoos 107
Aanval op Titan Tattoos 108
Aanval op Titan Tattoos 109
Aanval op Titan Tattoos 110
Aanval op Titan Tattoos 111
Aanval op Titan Tattoos 112
Aanval op Titan Tattoos 113
Aanval op Titan Tattoos 114
Aanval op Titan Tattoos 115
Aanval op Titan Tattoos 116
Aanval op Titan Tattoos 117
Aanval op Titan Tattoos 118

Aanval op Titan Wings of Freedom tattoo

Aanval op Titan Tattoos 119
Aanval op Titan Tattoos 120
Aanval op Titan Tattoos 121
Aanval op Titan Tattoos 122
Aanval op Titan Tattoos 123
Aanval op Titan Tattoos 124
Aanval op Titan Tattoos 125
Aanval op Titan Tattoos 126
Aanval op Titan Tattoos 127
Aanval op Titan Tattoos 128
Aanval op Titan Tattoos 129
Aanval op Titan Tattoos 130
Aanval op Titan Tattoos 131
Aanval op Titan Tattoos 132
Aanval op Titan Tattoos 133
Aanval op Titan Tattoos 134
Aanval op Titan Tattoos 135
Aanval op Titan Tattoos 136
Aanval op Titan Tattoos 137
Aanval op Titan Tattoos 138
Aanval op Titan Tattoos 139
Aanval op Titan Tattoos 140
Aanval op Titan Tattoos 141
Aanval op Titan Tattoos 142
Aanval op Titan Tattoos 143
Aanval op Titan Tattoos 144
Aanval op Titan Tattoos 145
Aanval op Titan Tattoos 146
Aanval op Titan Tattoos 147
Aanval op Titan Tattoos 148
Aanval op Titan Tattoos 149
Aanval op Titan Tattoos 150
Aanval op Titan Tattoos 151
Aanval op Titan Tattoos 152
Aanval op Titan Tattoos 153
Aanval op Titan Tattoos 154
Aanval op Titan Tattoos 155
Aanval op Titan Tattoos 156
Aanval op Titan Tattoos 157
Aanval op Titan Tattoos 158
Aanval op Titan Tattoos 159
Aanval op Titan Tattoos 160
Aanval op Titan Tattoos 161
Aanval op Titan Tattoos 162
Aanval op Titan Tattoos 163
Aanval op Titan Tattoos 164
Aanval op Titan Tattoos 165
Aanval op Titan Tattoos 166
Aanval op Titan Tattoos 167
Aanval op Titan Tattoos 168
Aanval op Titan Tattoos 169
Aanval op Titan Tattoos 170
Aanval op Titan Tattoos 171
Aanval op Titan Tattoos 172
Aanval op Titan Tattoos 174
Aanval op Titan Tattoos 175
Aanval op Titan Tattoos 176
Aanval op Titan Tattoos 177
Aanval op Titan Tattoos 178
Aanval op Titan Tattoos 179
Aanval op Titan Tattoos 180
Aanval op Titan Tattoos 181
Aanval op Titan Tatoeages 182
Aanval op Titan Tattoos 183
Aanval op Titan Tattoos 184
Aanval op Titan Tattoos 185
Aanval op Titan Tattoos 186
Aanval op Titan Tattoos 187
Aanval op Titan Tattoos 188

Conclusie

Als je erover denkt om een Attack on Titan-tatoeage te krijgen, zorg er dan voor dat je een gerenommeerde artiest vindt die geweldig werk kan leveren. Dit is een grote beslissing, dus je wilt er zeker van zijn dat je een tatoeage krijgt waar je nog jaren blij mee zult zijn. Doe wat onderzoek en vind een artiest bij wie je je op je gemak voelt, en ga dan door en laat je in inkten.

Verwijzingen: Aanval op Titan Wiki