110 + Cool Frog Tattoos ontwerpen met betekenissen ()

Kikkertattoos zijn een ongebruikelijke keuze voor tattoo-ontwerpen. Kikkers worden door de gewone massa niet als schattig of aantrekkelijk beschouwd. Dit betekent niet dat het geen populaire keuzes zijn. Kikker tatoeages overtreffen veel coole tattoo ontwerpen in populariteit.

Er zijn meerdere redenen waarom mensen kikkers kiezen voor hun tattoo-ontwerp. De inspiratie achter de geïnkte kunst van kikker komt van spirituele symboliek en belang in de oude geschiedenis.

In het oude Egypte en Griekenland werden kikkers beschouwd als representaties van vruchtbaarheid en harmonie. Er zijn veel verhalen en mythische legendes waarbij kikkers een vitale rol speelden in het verhaal. Je hebt misschien gelezen over het beroemde verhaal van De kikkerprins van grimms gebroeders.

In de Duitse versie veranderde een heks een prins in een kikker en alleen de kus van de ware liefde kan hem terugbrengen naar de menselijke vorm. Dit verhaal werd niet alleen populair in Duitsland, maar over de hele wereld. Eeuwen zijn verstreken, maar het verhaal is nog steeds zo beroemd dat veel mensen het leuk vinden om de kikkerprins op hun lichaam te laten inkten.

Betekenissen van Kikker Tatoeages

Gebaseerd op alle urban legends, oude mythen; er kunnen vele betekenissen zijn van kikkertattoos. Enkele vaak geassocieerde betekenissen zijn –

Hiernamaals Veel oude beschavingen zoals Mesopotamië beschouwden kikkers als de schakel tussen de aarde en de onderwereld. Je kunt een mystieke kikkertattoo (met kleurrijke ogen) proberen om te laten zien dat je vertrouwen hebt in het hiernamaals.

Vruchtbaarheid Het oude Egypte aanbad de Nijl omdat het een belangrijke bron van voedselgewassen was. Irrigatie en bemesting van gewassen werden echter geconfronteerd met veel problemen in het dorre land van woestijn Egypte. Het was tijdens de grote overstroming van de Nijl dat miljoenen kikkers Egypte bedekten en de grond weer vruchtbaar maakten.

Sindsdien noemden Egyptenaren de kikker als een symbool van vruchtbaarheid. Als je een boerenachtergrond hebt, kun je een kikker op gewas tattoo-ontwerp proberen.

Losbandigheid – Kikkers worden beschouwd als vrij van morele beperkingen. Oude Grieken schreven veel fabels over hoe kikkers nooit minachtend zijn en altijd meer willen. Je tattoo-ontwerp kan hetzelfde aangeven. Hiervoor moet je een ontwerp kiezen waarbij de kikker wordt getoond met een kwaadaardige kroonachtige duivel.

Hekserij – Tijdens de heksenprocessen in Salem werd het onder mensen gepopulariseerd dat heksen drankjes gemaakt van kikkerbloed gebruiken om mensen te controleren. Er waren zelfs geruchten dat heksen rauwe kikkers eten om een lang leven te leiden.

Een kikkertattoo kan ook worden geassocieerd met hekserij. Het kan een heel goede tatoeage met Halloween-thema zijn, maar ik zal het niet voorstellen als een permanent ontwerp.

Verlegen – Er is een beroemde looney tune cartoon die liet zien dat een man een zingende kikker vindt. Hij droomt ervan rijk te worden door te rijden op het verrassende talent van de kikker. Zijn dromen breken echter snel wanneer de kikker niet presteert in het bijzijn van anderen.

Dit toonde de schuwe aard van kikkers. Je kunt een tattoo-ontwerp proberen dat laat zien dat jij ook een verlegen persoon bent.

Bang – Kikkers worden meestal niet als dapper beschouwd. Ze springen weg van het gevaar zodra ze het voelen. Veel kikkers zullen bang worden, zelfs van een kleine vlieg. Je kikkertattoo kan hetzelfde symboliseren.

Poison Klimop – Veel soorten kikkers zijn zo mooi dat je ze meteen probeert te vangen. Maar helaas zijn veel van dergelijke soorten gevaarlijk. De beroemde blauwe pijlgifkikker is onweerstaanbaar schattig, maar kan zijn roofdier verlammen van zijn giftige huid.

Je kunt dit thema symboliseren in je tattoo-ontwerp. het zal dat vertegenwoordigen, ook al heb je een aantrekkelijke persoonlijkheid, maar dit betekent niet dat je goed bent voor iedereen.

Plaatsing van Kikker Tatoeages

Er zijn veel keuzes voor de plaatsing van kikkertattoos. Ik zou echter sterk aanraden om ze in klein formaat te laten inkten en ze op zelden opvallende lichaamsdelen te passen. U kunt deze ontwerpen proberen op de middelvinger, aan de zijkant van de pols, oksel, in de buurt van de ribbenkast of zelfs op de onderrug.

De keuze is aan jou, maar houd er rekening mee dat kleurrijke kikkertattoos er aantrekkelijker uitzien dan hun zwart-witte tegenhangers.

Bekijk hier deze prachtige kikker tattoo-ontwerpen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen

Kleine Kikker Tattoo Ontwerpen

Kikker Tattoos 1
Kikker Tattoos 1
Kikker Tattoos 2
Kikker Tattoos 2
Kikker Tattoos 3
Kikker Tattoos 3
Kikker Tattoos 4
Kikker Tattoos 4

Bone Frog Tatoeages

Lees ook – 250 + prachtige esthetische tattoo-ontwerpen

Kikker Tattoos 5
Kikker Tattoos 5
Kikker Tattoos 6
Kikker Tattoos 6
Kikker Tattoos 7

Tatoeages van Poison Dart Frog

Kikker Tattoos 8
Kikker Tattoos 9
Kikker Tattoos 10
Kikker Tattoos 11
Kikker Tattoos 12

Zwart-witte tattoo-ideeën van kikkers

Kikker Tattoos 13
Kikker Tattoos 14
Kikker Tattoos 15
Kikker Tattoos 16
Kikker Tattoos 17
Kikker Tattoos 18
Kikker Tattoos 19

Kikker Tijdelijke Tattoos

Kikker Tattoos 20
Kikker Tattoos 21
Kikker Tattoos 22
Kikker Tattoos 23

Foto’s van Frog Tattoos

Kikker Tattoos 24
Kikker Tattoos 25
Kikker Tattoos 26
Kikker Tattoos 27
Kikker Tattoos 28
Kikker Tattoos 29
Kikker Tattoos 30
Kikker Tattoos 31
Kikker Tattoos 32

Kikker en Vlinder Tatoeages

Kikker Tattoos 33
Kikker Tattoos 34
Kikker Tattoos 35
Kikker Tattoos 36
Kikker Tattoos 37
Kikker Tattoos 38
Kikker Tattoos 39
Kikker Tattoos 40
Kikker Tattoos 41

Kikker en de Prinses Tatoeages

Kikker Tattoos 42
Kikker Tattoos 43
Kikker Tattoos 44
Kikker Tattoos 45
Kikker Tattoos 46
Kikker Tattoos 47
Kikker Tattoos 48
Kikker Tattoos 49
Kikker Tattoos 50
Kikker Tattoos 51
Kikker Tattoos 52
Kikker Tattoos 53
Kikker Tattoos 54
Kikker Tattoos 55
Kikker Tattoos 56
Kikker Tattoos 57
Kikker Tattoos 58
Kikker Tattoos 59
Kikker Tattoos 60
Kikker Tattoos 61
Kikker Tattoos 62
Kikker Tattoos 63
Kikker Tattoos 64
Kikker Tattoos 65
Kikker Tattoos 66
Kikker Tattoos 67
Kikker Tattoos 68
Kikker Tattoos 69
Kikker Tattoos 70
Kikker Tattoos 71
Kikker Tattoos 72
Kikker Tattoos 73
Kikker Tattoos 74
Kikker Tattoos 75
Kikker Tattoos 76
Kikker Tattoos 77
Kikker Tattoos 78
Kikker Tattoos 79
Kikker Tattoos 80
Kikker Tattoos 81
Kikker Tattoos 82
Kikker Tattoos 83
Kikker Tattoos 84
Kikker Tattoos 85
Kikker Tattoos 86
Kikker Tattoos 87
Kikker Tattoos 88
Kikker Tattoos 89
Kikker Tattoos 90
Kikker Tattoos 91
Kikker Tattoos 92
Kikker Tattoos 93
Kikker Tattoos 94
Kikker Tattoos 95
Kikker Tattoos 96
Kikker Tattoos 97
Kikker Tattoos 98
Kikker Tattoos 99
Kikker Tattoos 100
Kikker Tattoos 101
Kikker Tattoos 102
Kikker Tattoos 103
Kikker Tattoos 104

Conclusie

Welk tattoo-ontwerp uit de bovenstaande fotogalerij vond je het leukst?

Verwijzingen: Leuke weetjes over kikkers