Wat is Vegan Tattoo Inkt? Voordelen en de beste om te kiezen

Tatoeages zijn een mooie manier van zelfexpressie waarbij je symbolisch of door middel van enkele citaten je persoonlijkheid kunt onthullen.

Maar hoe veilig zijn ze?

Ben je veganist en sceptisch over het krijgen van een tatoeëerder? Er zijn verschillende dingen betrokken bij het tatoeëringsproces, zoals transferpapier, inkt, scheermes en nazorgproducten.

Wat is veganistisch en wat is niet altijd een grote vraag?

We bedoelen, wie wil dat als ze een volkomen veganistische levensstijl beoefenen en de huid bestaat uit gelatine of de botverf.

Dat is waar de bezorgdheid over veganistische tatoeage-inkt naar voren kwam, en tot je verbazing waren de meeste tatoeage-inkten eerder niet veganistisch.

Wat is een Vegan Ink Tattoo?

Toen niemand zich bewust was van het verschil tussen veganistisch en niet-veganistisch, kozen zelfs de bedrijven ervoor om de ingrediëntenlijst een groot geheim te houden!

En de regelgevende instanties zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration hebben nooit de moeite genomen om deze producten te inspecteren tot het moment dat er een paar alarmerende problemen waren over het gebruik van deze producten.

Nadat de wereld op de hoogte kwam van dierlijke producten bij het maken van tatoeage-inkt, begonnen bedrijven dergelijke ingrediënten af te zwaaien en begonnen ze te kiezen voor een uiterst veganistische tattoo-inkt.

Mensen zijn nu vrij duidelijk over de keuze van veganistisch en niet-veganistisch, en dat is de reden waarom veel toonaangevende bedrijven veganistische Tattoo-inkt maken, die vrij is van alle onsmakelijke of dierlijke producten.

Hoe onderscheid te maken tussen de veganistische tatoeage-inkt en de gewone inkt?

Volgens een professionele studie is het duidelijk dat de zwarte inkt die wordt gebruikt voor tatoeagekunst bestaat uit botverkool, en dat is discutabel de grootste boosdoener om een niet-veganistische inkt te bereiden.

Er zijn ook voldoende andere ingrediënten die dierlijke resten bevatten, zoals glycerine dat staat als een stabilisator of de gelatine, bindweefsel van koeien en varkens.

Verder is er Schellak of de gemalen keverschelpen die de inkt in de juiste verhouding binden. Als je tatoeëerders dit type inkt gebruiken, past het bij de pure toepassing van niet-veganistische inkt.

Laten we het nu hebben over de belangrijke componenten van veganistische tatoeage-inkt. Het maakt gebruik van koolstof of gebruikt dat resulteert in een diepzwarte inktkleur samen met de plantaardige glycerine en de ethanol.

Dit is de basisdifferentiatie voor standaard zwarte tatoeage-inkt. Voor andere soorten tatoeage-inkten moeten veganisten hun tatoeëerders bestuderen of vragen naar de vloeistofconcentratie die wordt gebruikt voor het binden van het poeder om de inkt te bereiden.

Dierlijke producten zoals bone char zijn echter minimaal geworden na het bewustzijn en de invloed van de mensen op veganistische tatoeage-inkt.

Zelfs de artiesten geven de voorkeur aan het kopen van veganistische inkt, omdat het hun gedoe vermindert om meerdere keren van tatoeage-inkt te wisselen.

Veganistische tattoo-inkt is niet noodzakelijkerwijs een zeer veilige optie

In een discussie over de vraag of de veganistische inkt veilig is of niet, is het duidelijk dat het een betere keuze is vanwege de natuurlijke componenten.

Volgens de verklaring van een wereldwijd beroemd tattoo-inktbedrijf is veganistische inkt geschikt om uw immuniteit te behouden, maar er is geen echt bewijs.

Als u een veganistische tatoeage-inkt gebruikt, elimineert dit alleen het gebruik of de toepassing van dierlijke producten op uw huid.

Alle soorten tatoeage-inkten bevatten enkele chemische componenten die eigenaardig zijn in zowel veganistische als niet-veganistische producten. Gezondheidsrisico’s in verband met de aanwezigheid van schellak kunnen leiden tot dermatitis, maar er zijn veel andere risico’s die relevant zijn voor niet-veganistische en veganistische producten.

Daarom kunnen er in een paar gevallen nadelige resultaten zijn van beide soorten inkt.

Weinig soorten tatoeage-inkten kunnen kankerverwekkende chemicaliën bevatten en de inktdeeltjes blijven steken in de lymfeklieren, wat leidt tot infecties, allergische reacties en auto-immuunziekten.

Hoewel deze reacties zeldzaam zijn, resulteren de chemische componenten van inkt in een probleem en niet de dierlijke producten.

Kan veganistische tatoeage-inkt snel vervagen?

Of de tatoeage nu veganistisch of niet-veganistisch is, hij kan het hele leven blijven. Er kunnen echter maar weinig tattoo-typen na verloop van tijd vervagen.

Met de juiste hoeveelheid nazorg en bescherming kunt u uw tatoeage lang beveiligen.

Een uitstekende plantaardige zonnebrandcrème kan in dit geval goed werken, en je kunt ook wat meer producten toevoegen volgens de suggestie van je tatoeëerder.

Maar de veganistische tatoeage-inkt vervaagt niet snel in vergelijking met de inkten op basis van dierlijke producten. Ook hangt de duurzaamheid van de tatoeage af van de keuze van tatoeage-inkt.

Voordelen van het gebruik van Vegan Tattoo inkt

Meerdere voordelen van veganistische tattoo-inkt maken het een preeen uitgelezen keuze voor iedereen die dierenmishandeling wil beperken.

Het is een uitstekende optie voor iedereen die wil kiezen voor een veganistische levensstijl en alle soorten producten wil vermijden die dierlijke resten bevatten.

Door een veganistische tatoeage-inkt te kiezen, elimineert u het gebruik van schadelijke glycerine en schellak die verantwoordelijk zijn voor verschillende huidgerelateerde ziekten.

Veel toonaangevende tattoo-inktmerken zijn al begonnen met het produceren van veganistische tattoo-inkt en zelfs de tattoo-artiesten wereldwijd schakelen ernaar over.

Je kunt er echter niet zeker van zijn dat je een veganistische tatoeage-inkt hebt, omdat er meerdere processen zijn die tatoeëerders doorlopen tijdens het maken van een tatoeage.

Daarom moet u de vochtinbrengende strips, transferpapier, smeermiddelen, zeep en eventuele nazorgproducten bevestigen.

Als een van hen niet-veganistisch is, kan dit in tegenspraak zijn met uw keuze voor een veganistische tatoeage. Veel tattoostudio’s volgen ook het beleid om ervoor te zorgen of ze een volledig veganistische tatoeage aanbieden of niet.

Top 3 Beste Vegan Tattoo Inkt?

1. Millennium Moms Tattoo Inkt Set C .5 Ounce 7 Fles

Millennium Moms Tattoo Inkt Set C .5 Ounce 7 Fles

Millennium Moms Tattoo inktset is het beste in kwaliteit en goede flow. Die kleuren stromen naadloos door het gehomogeniseerde pigmentmengsel dat een perfecte synchronisatie geeft met de tatoeëerder. Het zijn allemaal vegan-vriendelijke tattoo kleuren, bestaat uit een aantal heldere en levendige tinten die ervoor zorgen dat je tattoo inkt opvalt tussen de rest.

Deze set bevat 7 verschillende kleuren en de artiesten kunnen het gebruiken volgens hun vereisten. Het bevat inkt van Power White, GreyHound, Black Onyx, Monthly Red, Hello Yellow, Ectoplasmic Green en Blue Balls kleur.

Als je wild wilt experimenteren met de tattoo tinten en tonen, is dit het juiste product om voor te gaan. Wat betreft de consistentie, kunt u de beste kwaliteit flow en uitstekende resultaten krijgen bij elk gebruik.

Het is een betrouwbare optie en de rijke tinten zorgen ervoor dat het langer meegaat en er perfect uitziet bij elke toepassing. Volgens de beroemde tattoo-professionals van over de hele wereld, kunt u ook rekenen op de betrouwbaarheid en levensduur.

Productrecensies suggereren dat de pop-up heldere tinten perfect zijn voor oude kalligrafietattoos of de gewaagde.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Puur pigment gemaakt
 • Betrouwbare, rijke tonen
 • Gemaakt in de VS
 • Komt van een vertrouwd merk
 • Beste en veiligste inkt
 • Gerenommeerde reputatie wereldwijd

CONS (Wat we niet leuk vonden)

2. Bloodline Tattoo Inkt All Purpose Zwart 1 Ounce

Bloodline Tattoo Inkt All Purpose Zwart 1 Ounce

Het is een andere interessante zwarte veganistische tattoo-inkt, een perfecte optie voor indrukwekkende donkerzwarte tattoo-kunst.

De dikke inkt zorgt ervoor dat tatoeëerders een soepele flow krijgen tijdens het gebruik op de huid. Je kunt het zelfs gebruiken voor wat tribal zwart, maar alleen met magnum naald groepering.

De niet-vervagende kleuren van deze veganistische tatoeage-inkt fascineren kunstenaars en mensen met zijn donkere indrukken en precieze voeringen. Inktgebruik veroorzaakt geen huidallergieën of infecties en gloeit na enige tijd meer.

Geen spat inkt geeft de kleinste slag die de huid vasthoudt om een verbluffende look te bieden.

Als je erover denkt om het rechtstreeks uit de fles te gebruiken, is het het minst aan te bevelen vanwege de dikke textuur.

Voor tatoeëerders die het willen gebruiken bij het schetsen, kunnen ze het in de verhouding van 3: 1 verminderen met gedestilleerd water, Listerine of toverhazelaar. Voor verder gebruik van schaduwen is dunner worden een goed idee, omdat het helpt de stroom van de kunstenaar te improviseren.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • All-purpose zwart
 • Best verkopende inkt op de markt
 • Beoordeeld als 4.9 sterren op Amazon
 • Komt van een vertrouwd merk

CONS (Wat we niet leuk vonden)

3. Kuro Sumi Tattoo Inkt, Outlining, 6 Ounce

Kuro Sumi Tattoo Inkt, Schetsen, 6 Ounce

Kuro Sumi is de veganistische tattoo-inkt die een textuur van topkwaliteit biedt, waardoor een soepele stroom voor de tatoeëerders mogelijk wordt. Het is een organische tatoeagekleur die huidvriendelijk, betrouwbaar en langdurig is.

Kies je voor de zwarte kleurinkt, dan blijft deze donkerzwart en vervaagt deze niet naar grijs.

Er zijn talloze tinten van deze inkt en de kunstenaars kunnen kiezen volgens hun vereisten. Grijze was, gloeiend geel, rode tint en meerdere bruinachtige tinten zijn een paar populaire keuzes.

Afgezien van het feit dat het een veganistische tatoeage-vriendelijke, het laat een zeer heldere en opwindende impact op de huid achter, en er zijn geen klachten van enige verspreiding die het uiterlijk van de tatoeage verpest.

We hebben de beoordelingen doorgenomen en de meeste mensen beschouwen het als de beste tatoeage-inkt die verbetert de schoonheid en het uiterlijk van uw tatoeage.

Het enige probleem is met de dop van de fles die draait tijdens het openen en de inkt morst eruit. Afgezien daarvan is het over het algemeen de snel genezende beste kwaliteit Tattoo-inkt die goed op je huid fixeert!

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Organische tattoo kleuren
 • Vetste en helderste kleuren
 • Vegan tattoo-vriendelijk
 • ’s Werelds beste tattoo inkt
 • Super heldere tattoo inkt

CONS (Wat we niet leuk vonden)

Laatste woorden

Nu heb je een idee van de veganistische tattoo inkt details en hun voordelen wanneer je kiest voor een permanente tattoo.

Hierboven vermeld staan de toonaangevende veganistische tattoo-inkten waaruit je iedereen kunt kiezen.

Vandaar dat, met zoveel nieuwe en premium merken beschikbaar voor veganistische inkt, tatoeëerders en de klanten tevreden blijven met de resultaten.

Een beetje online onderzoek en bewustwording van dergelijke producten kan helpen bij het maken van de juiste keuzes.

We hopen dat dit artikel over veganistische tatoeage-inkt nuttig voor je is. Als het artikel op welke manier dan ook nuttig voor je is, deel het dan op sociale media.

Blijf op de hoogte van dergelijke informatieve berichten.