Top 6 Conor Mcgregor Tattoos Ontwerpen met betekenis ()

Conor Mcgregor tattoo ontwerpen vertellen het verhaal van zijn leven uniek. MMA-vechter Conor Mcgregor heeft het allemaal gezien. Zijn verhaal van vodden tot rijkdom is goed gedocumenteerd. Er was een tijd dat Conor niet genoeg geld had om zelfs maar in een betaalbare sportschool te trainen, maar nu is hij een van de rijkste atleten ter wereld. Hij is een van de best betaalde MMA-vechters ter wereld. Dit komt allemaal door zijn harde werk.

Een interessant feit over Conor is dat hij niet veel denkt zoals hij gelooft in de Nike Slogan – Just Do it. Dit blijkt uit zijn tattoo-keuzes, want hij heeft meer dan 6 stuks (afhankelijk van hoe je ze verdeelt) op zijn lichaam. Hij verzuimt vaak de exacte betekenis en reden van zijn tattoo-keuzes te vertellen. Gelukkig hebben we alle tatoeages op zijn lichaam gedecodeerd. Hier presenteren we u de zes beroemde Conor Mcgregor tattoo ontwerpen met betekenissen

Conor Mcgregor Tattoo op Kalf – Arabisch Woord

Conor Mcgregor Tattoo Arabisch

Conor gaf toe dat dit de eerste tatoeage van zijn leven was. Hij wachtte zo lang om getatoeëerd te worden omdat hij erop gericht was de beste vechter ter wereld te worden. Hard werken wierp zijn vruchten af en Conor bereikte de top van zijn kunnen. Het was in deze tijd dat hij zijn succes vierde door zijn eerste tatoeage te laten zetten.

Ironisch genoeg was Conor te dronken om een verstandige tatoeage te laten zetten. Hij was op dat moment op Cyprus, dus hij vroeg de kunstenaar om creatief te zijn op zijn lichaam. Dit resulteerde erin dat hij een Arabische woordtattoo op zijn linkerkuit kreeg. In een interview merkte Conor op dat hij de betekenis van deze tatoeage niet eens kent.

Toen we echter contact opnamen met zijn tatoeëerder, kregen we inzicht in de echte betekenis achter het ontwerp. Het Arabische woord vertaalt zich ruwweg naar KAMPIOEN.

Conor Mcgregor Tattoo op Spine – Een kruis met doornen &Angel Wings

Conor Mcgregor Rug Tattoo
De beroemde Conor Mcgregor Crucifix tattoo op back

Conor heeft bij vele gelegenheden opgemerkt dat hij in geen enkele religie gelooft en ook een hekel heeft aan politiek. Hij was het er wel mee eens dat hij, omdat hij in een katholiek gezin is geboren, zich wel een beetje geneigd voelt tot het christendom. Conor heeft een enorme invloed op zijn moeder tijdens het opgroeien. Hij noemde haar in een van zijn tweets zelfs de grootste vrouw.

De tribale kruistattoo die zich uitstrekt van zijn nek tot onder zijn ruggengraat is opgedragen aan zijn moeder. De doornen van de kruisbeeldtattoo zijn gedaan in tribale stijl met engelenvleugels op de achtergrond. Hij zei dat het een manier was om te zeggen dat de Heer zijn rug heeft.

Conor Mcgregor Tattoo op de borst – Een neo-traditionele gorilla

Conor Mcgregor Gorilla Tatoeage

Conor kreeg in 2015 een boze gorillatattoo in neo-traditionele stijl. De gorilla heeft een kroon op zijn kop en wordt getoond terwijl hij een hart eet. Je zou het kunnen zien als een bloederige tatoeage, maar het is het logo van Conor’s eerste sportschool Straight Blast in Ierland.

In 2007 werkte Conor als parttime loodgieter. Het was in deze tijd dat hij zijn toekomstige coach Tom Egan ontmoette. Tom was op dat moment een professionele UFC-vechter en hij was onder de indruk van Conor’s boksvaardigheden. Tom nam Conor onder zijn hoede en begon hem te trainen in de Straight Blast Gym.

De gorillatattoo op zijn borst is gewijd aan die pijnlijke en zweterige trainingen die Conor de legende maakten die hij vandaag is.

Conor Mcgregor Tattoo op onderarm – Neo Traditionele Rose Vine met een Dolk en een Gentleman

Conor Mcgregor Tattoo op onderarm

Conors onderarm heeft een nogal vreemd tattoo-stuk. Het beschikt over een heer met een zakhorloge, een dolk en een rozenstruik. Conor weigerde enige betekenis van deze tatoeage te vertellen, omdat hij verklaarde dat hij alleen wordt getatoeëerd omdat ze er goed uitzien op zijn huid.

Bij grondige inspectie lijkt het erop dat de tatoeage een unieke betekenis kan hebben. De hele tatoeage is gedaan in een neo-traditionele stijl die vergelijkbaar is met de andere tatoeages op zijn lichaam. De rozenstruik betekent schoonheid, terwijl de dolk in de roos liefdesverdriet betekent. Het zakhorloge geeft de tijd aan die altijd vooruitgaat. De heer betekent mogelijk een rijke ondernemer. De hele tatoeage kan vertegenwoordigen dat alleen hard werken op de lange termijn loont.

Conor Mcgregor Tattoo van us navy slogan

Conor Mcgregor Quote Tatoeage

Het Amerikaanse navy seal heeft een slogan : Slow is Smooth and Smooth is Fast. Conor heeft deze slogan op zijn lichaam getatoeëerd. Het motto is geïnkt net boven zijn rozenrank tattoo op zijn linker onderarm.

Dit is een heel populair citaat dat een diepere betekenis heeft. Meestal, wanneer iemand probeert een vorm van kunst te leren, hebben ze de neiging om dingen te versnellen in de hoop dat ze het op één dag onder de knie zullen krijgen. Perfectie kost echter tijd. US navy seal gebruikt deze slogan om vertel rekruten dat men zich moet concentreren op het correct uitvoeren van het werk in plaats van het snel te doen. Wanneer een meester perfectie heeft, zullen ze het automatisch in een bovengemiddeld tempo doen. Conor volgde deze slogan tijdens de training.

Conor Mcgregor Tattoo van Tijger op Maag

Conor Mcgregor Tijger Tattoo

De Ier heeft zichzelf zo vaak Tiger genoemd dat hij synoniem werd met het wilde beest binnen de UFC-gemeenschap. In een interview verklaarde hij dat elke nieuwkomer getraind is om aan te vallen als een tijger.

Tiger heeft stealth, kracht, wijsheid en moed. Dit onverschrokken beest van de jungle motiveerde Conor altijd om het beste uit zichzelf te halen tijdens het trainen. Dit is de reden waarom hij een Tiger-tatoeage op zijn buik liet inkten.

Conor Mcgregor Tattoo van Notorious op Maag

Conor Mcgregor Beruchte Tattoo

Conor is gehecht aan zijn wortels dat hij door veel mediapublicaties een narcist is genoemd. Het kan hem echter niets schelen. Hij gaf een scherp antwoord aan al die journalisten door een Mcgregor Notorious-tatoeage op zijn buik te laten zetten. Mcgregor is zijn achternaam en Hij is beroemd met de bijnaam Notorious.

Conclusie

De beruchte MMA-vechter heeft altijd gezegd dat hij de grootste is, alleen omdat hij elke seconde van zijn leven hard heeft gewerkt. Hij is trots op zijn prestaties en bekijkt ze eerder als gevolg van zijn harde werk dan van het geluk van de Ieren. Heb je een favoriete Conor McGregor quote? Welk Conor Mcgregor tattoo ontwerp vond je het leukst?

Verwijzingen: Conor Mcgregor Wiki