Top 10 Beste Tattoo Zwarte Inkt van | Keuze van experts

Het is absoluut noodzakelijk om hoogwaardige, heldere, huidvriendelijke inkt te kiezen als het gaat om tatoeages, omdat dit het enige is dat je een leven lang bijblijft.

Als je geen professionele tatoeëerder bent, dan zal het erg uitdagend voor je zijn om de beste inkt voor je volgende kunstwerk te kiezen. Er zijn tonnen tattoo-inkten beschikbaar van verschillende merken, wat de selectie ingewikkelder voor u maakt.

Black Tattoo Ink is een van de essentiële hulpmiddelen voor het tatoeëren, het werd gebruikt vanaf de oudheid. Over gesproken, meestal is de rugtatoeëerinkt gemaakt van roet, bot, rug en verroest metaal, weinigen van hen bevatten ook pigment van printertoner en autolak.

Het bevat rijke pigmenten gesuspendeerd in een niet-giftige dragervloeistof, waardoor de inkt huidvriendelijker wordt, je kunt die inkt ook op gevoelige gebieden gebruiken. Bijna alle vertrouwde tattoo-inktmerken steriliseren hun inkt om infecties te voorkomen.

Voor uw gemak hebben we de top 10 beste zwarte tatoeage-inkten van vertrouwde merken op de shortlist gezet uit honderden opties op Amazon na het uitgebreide onderzoek gedurende 72 uur.

Maar voordat je gaat begrijpen wat de beste zwarte tatoeage-inkt is, is het essentieel om te weten wat inkt het beste maakt.

Kies inkt die veilig is voor je huid en langer meegaat

Inkt is verantwoordelijk voor kwaliteit, glanzende en heldere tatoeages, het heeft geen zin om met de goedkope inkt van niet-vertrouwde merken te gaan om een paar dollar te besparen, inkt heeft immers direct invloed op de tatoeage.

Er zijn twee hoofdtypen inkt,

Alle tatoeëerders raden aan om met inkt op alcoholbasis te gaan voor de duurzaamheid en permeabiliteit, pigmentatie en basen in inkt zijn er verantwoordelijk voor.

Ongetwijfeld heeft inkt op basis van alcohol de meeste voorkeur van de tatoeëerder, het is gemaakt van verschillende chemische verbindingen, wat kan leiden tot huidproblemen.

Inkt op waterbasis is volkomen veilig, alleen gemaakt van natuurlijke dingen zoals organische pigmentatie en plantaardige kleurstoffen.

Niet alle inkt op basis van alcohol veroorzaakt irritatie, u bent volkomen veilig als u inkt koopt van een vertrouwd merk zoals Stigma, Intenze &Viking.

De inkten van nieuwe of goedkope merken worden na een paar jaar groen, er zal geen glans op je tatoeage zijn en vervagen van eeuwen.

Controleer het hoofdingrediënt van tatoeage-inkt

Merken gebruiken een ander type ingrediënt – chemische componenten in inkt om het stralender en glanzender te maken – om de levensduur te verlengen. Soms kan die inkt virulent en ongezond zijn voor je huid.

Het is altijd beter om te gaan met de inkt gemaakt van organische componenten , vergeet niet om je kunstenaar te vragen of je op waterbasis en op alcoholbasis wilt kopen.

Onze topkeuzes voor beste tattoo zwarte inkt

Voordat we beginnen met het onderzoeken van elk van de beste tatoeage-inkt, is hier de top 3-keuzes voor de ongeduldige.

Beoordeling van 10 Beste Tattoo Black Ink van 2020

1. Allegorie Premium voering &ShadingTattoo Ink Blak (8 oz)

Allegorie Premium Voering &ShadingTattoo Inkt Blak (8 Oz)

Dit is een professionele, hoogwaardige, volledig organische tatoeage-inkt, het is speciaal vervaardigd voor prefecte voering en schaduw. Het is een van de best beoordeelde inkt op een andere winkelwebsite, de kleur is helder en glanzend, je tatoeage zal gloeien als je in tegenlicht bent.

Vanwege de zijdezachte textuur en een consistente mix van vloeibaar gedispergeerd pigment, is deze inkt een van de meest geprefereerde door de professionals over de hele wereld. Deze Allegory Premium Lining &Shading Tattoo Ink Blak is 100% vegan en gemaakt in de VS.

Je krijgt in een 8oz PET-heldere Squat Boston ronde fles, een hittebestendige fles die wordt geleverd met een hittebestendige twist-dispensing tops. Om consistentie te garanderen, wordt elke fles geleverd met een glazen marmeren roerwerk.

Allegory Premium Lining &Shading Tattoo Ink wordt beoordeeld als 4,9 sterren op Amazon van meer dan 74 kopers over de hele wereld.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Dit is een gesteriliseerde inkt
 • Glas marmer roerwerk
 • Wordt geleverd in een warmtedichte fles
 • Heldere en glanzende kleur
 • Donkerder dan dynamisch

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • 1% van de klanten klaagt dat inkt openkomt

2. Intenze Professionele Tattoo Inkt Zuper Zwart 12 oz

Intenze Professional Tattoo Inkt Zuper Zwart 12 Oz

Als het gaat om tatoeage-inkt, is Intenze het meest geprefereerde tattoo-merk van milleeuwen van tatoeëerders over de hele wereld vanwege de levendige en heldere kleuren van inkt. Niet alleen over deze, alle Intenze-inkten zijn huidvriendelijk, veilig te gebruiken op gevoelige delen van het lichaam.

Deze inkt is ontworpen met Zuper Black pigmentformule, die is gemaakt door de wereldberoemde tatoeëerder Mario Barth, speciaal ontworpen om aan alle behoeften van het tatoeëren te voldoen, immers, de ene tatoeëerder kan de behoeften van de andere begrijpen.

Intenze inkt gebruikt door wereldberoemde tattoo artiesten, waaronder Moni Marino, Randy Engelhard, Steve Butcher, London Reese, Mike Demasi en nog veel meer.

Voldoe aan alle gezondheidsnormen, volledig huidvriendelijk, veilig te gebruiken op elk deel van het lichaam. Deze inkt wordt gesteriliseerd in een gecertificeerd laboratorium. Om het huidvriendelijker te maken, snijdt Intenze ook de bekende gevaarlijke ingrediënten weg die in bijna alle tatoeage-inkt zijn opgenomen.

Deze Intenze Professional Tattoo Ink is beoordeeld als 4,9 sterren op Amazon van honderden tattoo-artiesten over de hele wereld.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Vegan-vriendelijk, geen dierproeven
 • Geneest zeer donker in de huid
 • Gesteriliseerd in een gecertificeerd laboratorium
 • Geformuleerd om niet uit te drogen
 • Verpakt in een fraudebestendige fles

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig mensen klagen dat het een inkt van waterkwaliteit is zoals water.

3. Stigma Zwarte Color Scale Tattoo Inkt 4oz (120ml)

Stigma Black Color Scale Tattoo Inkt 4oz (120ml)

Je krijgt geen enkele negatieve feedback over deze inkt van Stigma, niet alleen hierover, alle Stigma-inkt wordt hoog gewaardeerd op een andere winkelwebsite. Over deze gesproken, 20 klanten beoordeelden het op Amazon en 16 van hen worden beoordeeld als vijf sterren.

De kleurstabiliteit van de inkt is uitstekend, de pure, duurzame en 100% huidvriendelijke kleur, speciaal ontworpen met de formule bevat een hoge concentratie pigment, zodat uw tatoeage een uitstekende textuur heeft, er lang helder en glanzend uitziet.

Deze Stigma Black Color Scale Tattoo Ink is getest door honderden tattoo-artiesten over de hele wereld, we hebben ook met enkele tatoeëerders besproken, ze vertellen ons dat dit een van de gemakkelijkste en handigste om inkt te gebruiken. Dit is een CE-gecertificeerde inkt.

Niet alleen beperkt tot donkerzwart, u kunt kiezen uit 4 verschillende tinten zwarte kleur, u helpen de kleurdichtheid en helderheid gemakkelijk aan te passen, u kunt het ook gebruiken voor schaduw en voering.

Dit is volledig huidvriendelijke inkt, veilig te gebruiken op elk deel van het lichaam, alle pigmenten worden bestraald en gesteriliseerd door gammastralen voor de veiligheid. Het is niet zomaar een inkt, gemaakt na het jaar van onderzoek.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende zwarte tinten
 • Geen fade na de reparatie
 • Kleur is zeer positief
 • De huid absorbeert gemakkelijk pigment
 • Pigment noch laag noch vervagen
 • Heel snel inkleuren
 • Gemaakt van puur natuurlijke botanische ingrediënten
 • Bestraald en gesteriliseerd door gammastralen voor de veiligheid

CONS (Wat we niet leuk vonden)

4. Intenze Professionele Tattoo Inkt Zuper Zwart 12 oz

Intenze Professional Tattoo Inkt Zuper Zwart 12 Oz

Als je 10 tatoeëerders vraagt naar de beste tatoeage-inkt, suggereren er waarschijnlijk 8 dat je met Intenze-inkt gaat omdat het het heldere en glanzende resultaat is, het gaat lang mee.

Intenze behoort tot de best beoordeelde tattoo inkt merk, we hebben ook elkaar inkt van Intenze op nummer 2 vermeld, je kunt deze ook controleren. Praten over deze Intenze Professional Tattoo Ink Zuper Black 12 oz fles, deze inkt gesteriliseerd in een gecertificeerd laboratorium.

Veilig te gebruiken op gevoelige delen van het lichaam, veganistisch vriendelijk, geen dierproeven, je krijgt het verpakt in een fraudebestendige fles.

Deze Intenze inkt is zeer eenvoudig te gebruiken, geneest zeer donker in de huid zodat u een heldere en glanzende tatoeage krijgt. Deze Intenze Professional Tattoo Ink Zuper Black 12 oz beoordeeld als 4,5 sterren op Amazon van honderden tattoo-artiesten over de hele wereld.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Verpakt in een fraudebestendige fles
 • Gesteriliseerd in een gecertificeerd laboratorium
 • Kleur is zeer positief
 • Voldoet aan de hoogste gezondheidsnormen
 • Gebruikt door tal van gerenommeerde Kunstenaars
 • Donkerste en meest intense

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig mensen klagen over de verpakking.

5. Voering &Shading Black – Nocturnal Tattoo Inkt

Voering &Shading Black Nocturnal Tattoo Inkt

Deze Nocturnal Tattoo Ink speciaal gemaakt door twee beroemde tattoo artiesten Franco Vescovi en Jack Rudy voor Lining &Shading. Dit is een van de beste zwarte tattoo-inkt die er is.

Beste en veilig voor tatoeëren op het hele lichaam, het is volledig biologisch gemaakt met drie hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, waaronder organisch pigment, ethylalcohol en gesteriliseerd water, het bevat geen agressieve chemische oplosmiddelen.

U kunt het kopen volgens uw behoeften, verkrijgbaar in verschillende grootte-opties zoals 1oz, 2oz, 4oz en 8oz.

Deze Nocturnal Tattoo Ink heeft de voorkeur van veel tattoo-artiesten vanwege de heldere, perfecte kleurencombinatie en realistische resultaten, vanwege de lichtgewicht textuur voelt deze inkt uitstekend aan op de huid.

We hebben de tatoeage gemaakt met deze inkt op Facebook gezien, het is erg helder en donker.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Bevat geen agressieve chemische oplosmiddelen
 • Gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten
 • Beste voor voering & schaduw

CONS (Wat we niet leuk vonden)

6. Dynamische zwarte inktfles, 8 oz

Dynamische zwarte inktfles, 8 oz

De kunstenaars vertrouwen op deze Dynamische zwarte tatoeage inkt voor de leeftijden, meer dan tien jaar. Inclusief Black, Dynamic, bieden hoogwaardige tattoo-inkt in verschillende kleuren die de prestaties van topkwaliteit geven.

Deze dynamische zwarte inkt zorgvuldig vervaardigd door de experts na de jaren van onderzoek in door de FDA goedgekeurde laboratoria in Zuid-Florida, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over huidproblemen, uw tatoeage blijft lang helder en glanzend.

Het is volkomen veilig om te gebruiken op gevoelige delen van het lichaam, de beste inkt voor tribale en schetsen. Maak je geen zorgen, als de inkt overblijft na het tatoeëren, sluit dan gewoon het deksel van de fles, het blijft lang vers.

Deze Dynamic Black Ink is voorgedispergeerd, dus het is klaar voor gebruik bij aankomst, zal lang op uw huid blijven. Het bevat alle hoogwaardige organische pigmenten die altijd consistent zijn.

Het wordt beoordeeld als 4,5 sterren door meer dan vijfhonderd plus kopers op Amazon met positieve feedback.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Steriel product
 • Hoogwaardige kleur
 • Voorgedispergeerd
 • Premium tattoo pigment
 • Kan worden gebruikt voor voering, schaduw en tribal werk
 • Gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten
 • Ook gebruikt om te blenden en wasbeurten te maken
 • 100% authentiek &helder

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig mensen klagen dat het wordt geleverd met niet-authentieke inkt.

Verkoop

Dynamic Black Ink 8oz Fles

Dynamic Black Ink 8oz Fles

 • Professionele kwaliteit voorgedispergeerde inkten: Dynamic Color is trots gemaakt in de VS en biedt tatoeage-inkt van topkwaliteit met het meest indrukwekkende pigmentgehalte in de branche. Bekend om zijn soepele stroomsnelheid, zijn onze inkten tot op het bot – van nauwkeurig detailwerk tot schetsen en schaduwen.
 • Authentiek en hygiënisch: We zijn ons bewust van het grote aantal frauduleuze producten op de markt, daarom worden alle Dynamic Color-inkten geleverd in kristalheldere PET-flessen met een Dynamic-logo anti-namaakcoating. Zelfs onze heat seals, die uw gesteriliseerde product beveiligen, hebben het Dynamic Color stempel van goedkeuring.

7. Kuro Sumi Tattoo Inkt, Dubbele Sumi Tribal Black, 4 Ounce

Kuro Sumi Tattoo Inkt, Dubbele Sumi Tribal Zwart, 4 Ounce

Kuro Sumi tattoo inkt is het perfecte zwartste pigment in de tattoo-industrie, ding inktgehalte hoogste pigmentgehalte in vergelijking met elke andere zwarte inkt op de markt met de meest significante stroomsnelheid. Het is een perfecte heldere inkt, je kunst zal opvallen en lang meegaan.

Het is een volkomen organische inkt geformuleerd in Japan, het bevat geen schadelijke chemische stof, volledig gemaakt van natuurlijke componenten. Kuro Sumi is een van de vertrouwde merken als het gaat om tatoeage-inkt, ze zijn toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige inkt.

Het merk patenteert ook dat hun inkten zijn gemaakt van de beste dingen op aarde en biedt u het buitengewone resultaat dat u schokt.

Na Intenze gaven veel professionals de voorkeur aan Kuro Sumi tattoo-inkt vanwege de superieure inktconsistentie, heldere, gedurfde kleuren, zwart en gry droom. Het wordt vertrouwd door de professional over de hele wereld.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Organische tattoo kleuren
 • Vegan tattoo-vriendelijk
 • Super heldere tattoo inkt
 • Beoordeeld als 5 sterren door de beste artiest over de hele wereld
 • Hoogwaardige inkt
 • Bevat geen agressieve chemische oplosmiddelen
 • Gesteriliseerd in een gecertificeerd laboratorium

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Veel mensen die Kuro Sumi nepinkt verkopen op verschillende winkelwebsites, kopen een authentieke.

8. Tattoo Inkt ZWART DYNAMIET 9oz (270ml) VIKING INK USA

Tattoo Inkt ZWART DYNAMITE 9oz (270ml) VIKING INK USA

Deze Viking Tattoo Black Ink is een zeer lichtgewicht, veelzijdig en gemakkelijk te penetreren. Net als alle andere niet-authentieke tatoeage-inkt, zal het na verloop van tijd niet groen of blauw worden, lang meegaan, er altijd helder en glanzend uitzien.

Viking is een van de hoogst gewaardeerde tattoo inktleveranciers, al hun inkten zijn gemaakt in de VS , bedoeld voor artiesten met ultrafijne pigmenten, deze inkt speciaal gemaakt met robuuste filters.

Alle Viking-inkt, inclusief deze zwarte tatoeage-inkt die veilig is om overal op de huid te gebruiken, gemaakt van veilige en hoogwaardige ingrediënten, voelt geweldig aan op de huid.

Deze zwarte inkt vervaardigd met de specifieke normen die vereist zijn door het deskundige professionele team, veel tatoeëerders stellen voor om Viking-inkt te gebruiken, alleen vanwege de glans. Je zult het verschil in een paar dagen zien, wat een uitstekende indruk geeft, het is zeer helder, duurzaam. Je kunt het gemakkelijk op de huid aanbrengen.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Heldere, duurzame kleuren
 • Eenvoudig in gebruik
 • Gemaakt van veilige en hoogwaardige ingrediënten
 • Voel je goed op de huid
 • Lichtgewicht, veelzijdig en gemakkelijk te penetreren
 • Steriele en best uitziende tatoeage-inkt
 • Veilig om overal te gebruiken

CONS (Wat we niet leuk vonden)

VIKING INK Tattoo Inkt ZWART DYNAMITE Kleur (1 eenheid x 1 oz)

VIKING INK Tattoo Inkt ZWART DYNAMITE Kleur (1 eenheid x 1 oz)

 • Meer dan 20 jaar in de sector productie en distributie van allerlei benodigdheden voor tatoeëerders, waaronder: inkten, verdunners, stencil en stencil remover, zeep, crèmes.
 • Beschikbare maten voor alle kleuren: 1/2 Fl Oz en 1 Fl Oz. Voor zwart zijn er ook 4 Fl Oz en 8 Fl Oz.

9. StarBrite Kleuren Gesteriliseerde Tattoo Inkt Tribal Black 1 oz

StarBrite Kleuren Gesteriliseerde Tattoo Inkt Tribal Black

Deze StarBrite tattoo inkt biedt u uitstekende resultaten, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, soepel stromen. Het zal u altijd voorzien van betrouwbare kwaliteit en kleur bij elk gebruik.

Het wordt bestraald en gesteriliseerd voor de veiligheid, dit proces doodt alle micro-organismen die anders kunnen worden aangetroffen in de strijd om niet-gesteriliseerde inkten, veilig om overal op het lichaam te gebruiken.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Vetste en helderste tattoo-inkt
 • Pigment van professionele kwaliteit
 • Het is gesteriliseerd voor de veiligheid.
 • Soepele consistentie die gemakkelijk stroomt
 • Biedt elke keer betrouwbare resultaten
 • Oorspronkelijke levendigheid
 • Hoge kwaliteit
 • Gemaakt van biologische ingrediënten
 • Veilig te gebruiken overal op de huid
 • Gaat lang mee
 • Zie er altijd glanzend uit

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig klanten klagen dat Bottle overal lekte bij levering.

10. Dynamische kleur Triple Black Tattoo Inkt (8oz)

Dynamische kleur Triple Black Tattoo Inkt (8oz)

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit, helderheid en glans van de inkt wanneer u inkt van Dynamic koopt, al hun inkten zijn perfect en van hoge kwaliteit.

Deze Dynamic Color Triple Black Tattoo Ink gemaakt van hoogwaardige biologische ingrediënten. We hebben ook een andere zwarte tatoeage-inkt van dynamic vermeld, die op nummer 6 op deze lijst staat.

Deze Tripple zwarte inkt bevat een hogere pigmentbelasting, die dan al beroemde gewone zwarte inkt zal belasten, als u op zoek bent naar de superzwarte inkt, dan is dit de beste keuze voor u.

Het maakt niet uit waar je het hebt gebruikt, je kunst zal opvallen, deze inkt zal na verloop van tijd niet groen of blauw worden, altijd strak blijven en glanzend van kleur. Over het ratelen gesproken, Dynamic Color Triple Black Tattoo Ink beoordeeld als 4,8 sterren op verschillende winkelwebsites.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Hoogwaardige kleur
 • Gebruikt door tal van gerenommeerde kunstenaars
 • Donkerste en meest intense
 • Voorgedispergeerd
 • Premium tattoo pigment
 • Kleur is zeer positief
 • De huid absorbeert snel pigment.

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig mensen klagen dat dit nagemaakte tatoeage-inkt is.

Onze keuze

Stigma, Intenze &Viking zijn de vertrouwde merken, vooral Intenze, de meeste professionals geven er de voorkeur aan om het te gebruiken vanwege de kwaliteit, heldere kleur en huidvriendelijke eigenschappen.

Over onze keuze gesproken, in ons onderzoek stellen de meeste tatoeëerders ons voor om te gaan met Intenze Professional Tattoo Ink Zuper Black 12 oz, het is ook de hoogst gewaardeerde zwarte inkt op Amazon van tattoo-artiesten en gebruikers over de hele wereld.

In plaats van dat je ook kunt gaan met Kuro Simi Tattoo Ink & Stigma Black Color Scale Tattoo Ink 4oz, beide hebben een 5-sterrenbeoordeling op Amazon, weinig mensen klagen over de verpakking van Stigma-inkt.

Laatste woorden

Dat zijn de 10 beste tattoo zwarte inkt van 2020, we hebben dit op de shortlist gezet na het uitgebreide onderzoek van 72 uur en praten met tattoo-artiesten over de hele wereld. U kunt een van de bovenstaande kopen van alle toonaangevende winkelwebsites, we hebben daar de beste kooplink geplaatst.

We hopen dat dit artikel over de beste tattoo zwarte inkt nuttig voor u is bij het selecteren van de perfecte zwarte tatoeage-inkt voor uw volgende kunst. Als het artikel op welke manier dan ook nuttig voor je is, deel het dan op sociale media.