Top 10 beste tattoo shops van Nederland!

Dit is de top 10 beste tattoo shops van Nederland. Nederland heeft een levendige tattoo scene, met veel goede en professionele tattoo shops en studio’s. Je kunt in de meeste grote steden wel een studio vinden die een heel mooi stukje naaldwerk bij je kan aanbrengen. Natuurlijk zijn er altijd een paar bedrijven die boven de rest uitsteken, en die bekend zijn om de hoge kwaliteit van hun tatoeages.

We bespreken hier de beste tattoo shops van Nederland. Hier vind je uitmuntend naaldwerk dat elke euro dubbel en dwars waard is. Elk van deze bedrijven wordt gerund door professionals die extreem actief zijn in de scene en tot de meest enthousiaste en vooruitstrevende tattoo artist ter wereld behoren. Uiteraard is alles op het gebied van veiligheid en hygiene bij deze shops 100 procent in orde. We kunnen tussen deze artiesten niet de beste tatoeëerder van Nederland aanwijzen – maar goede kans dat die ergens in deze top 10 beste tattoo shops lijst zit!

10. Shockstar Ink

In Dedemsvaart vinden we Shockstar Ink. Dit is een gezellige tattoo shop die gerund wordt door eigenaresse Linda. De medewerkers van Shockstar Ink nodigen je met alle plezier uit voor een kopje koffie om uitgebreid je wensen voor een nieuwe tat door te spreken. Daarbij denken ze met je mee en kiezen jullie samen een tatoeage uit die 100% aansluit bij jouw persoonlijkheid. Hier kun je terecht voor tatoeages met weelderige kleuren, prachtige contrasten en tatoeages in alle mogelijke stijlen. Als je op zoek bent naar een tatoeage die de aandacht van iedereen grijpt, ga dan in deze shop kijken en bekijk het portfolio van deze op de huid gemaakte schilderijen.

9. Tattoo Herco

Tattoo Herco in Olst maakt prachtige kunstige tattoos met mooi schaduwwerk, die vaak met een spirituele betekenis hebben. Laat hier een oude tatoeage opfrissen, of vervagen en vervangen door een tattoo waar je wél 100% trots op bent. Ook is deze shop erg bedreven in de nieuwe en populaire watercolor stijl. Tattoo Herco is met recht één van de beste tattoo shops in Nederland.

8. Kynst Tattoo

Dit is een shop in Deventer die bekend staat om zijn uitgebreide gedetailleerde tattoos. Je kunt by Kynst Tatoo terecht voor verschillende stijlen. In het portfolio van Kynst vind je vooral Classic tattoos, portretten, Japanse tatoeages – allemaal met uiterst strakke lijnen en een opvallend rijk gebruik van kleuren. Bij Kynst kan je ook terecht om een piercing laten te plaatsen of om je tatoeage te laten verwijderen of te vervagen. Een van de betere shops in het oosten van het land.

7. Lune Noire

In het Gelderse Oosterbeek vinden we Lune Noire, een studio die gerund wordt door de eigenaresse Iris. Deze tattoo shop specialiseert zich in blackwork, tribals en geometrische motieven. Je kunt hier terecht voor elke soort tatoeage met zwarte inkt. Je krijgt dan gegarandeerd een meesterwerkje dat overloopt van de details. Elke tatoeage uit deze studio is precisiewerk, en je vindt hier een aangename sfeer die je kunt vergelijken met een therapeutische of wellness ervaring. De tatoeages van Lune Noire hebben vaak een spirituele betekenis. Je kunt hier ook terecht voor spirituele healings met een sjamanistische inslag. Het laten zetten van een tatoeage bij Lune Noire in Oosterbeek is dan ook een onvergelijkbare en mystieke ervaring.

6. My Precious Ink

My Precious Ink is geen dertien in een dozijn tattoo shop. Eigenaresse Amanda heeft veel ervaring met beeldende kunst, en haar specialisme is de nieuwe generatie watercolor tattoos. Een tattoo van Amanda plaatst een spetterende combinatie van kleuren, vormen, vlekken en schaduwelementen. Allemaal kunstig in elkaar gevloeid tot een prachtig aquarelschilderij op je huid. In het portfolio van My Precious Ink vind je veel natuurlijke motieven en de elegante aantrekkelijke schakeringen van felle kleuren die bij de watercolor style horen.

5. Black Sword Tattoo Parlour

Black Sword is een grote tattoo shop in Apeldoorn met verschillende artiesten, elk gespecialiseerd in een eigen stijl. Mandala, dotwork, cartoons en tattoos met pakkende lettertypes zijn de belangrijkste stijlen waarin deze shop zijn sporen verdiend heeft. Je kunt hier ook terecht voor het laten zetten van een piercing.

4. South Side Tattoo

Deze shop in Valkenburg is werkelijk van alle markten thuis. Of je nou een portret wilt van je kind, geliefde of huisdier, een natuurlijk motief, klassieke tattoos, tribals of Americana. Het is allemaal mogelijk bij deze shop, die gerund wordt door Will Lemeer, en artiest die al meer dan 30 jaar ervaring op zijn naam heeft staan. Will heeft veel gereisd en overal ter wereld inspiratie opgedaan voor zijn tattoo art. Met zijn team van doorgewinterde specialisten is er geen tatoeage die een te grote uitdaging is voor South Side Tattoo.

3. Chris Ink Tattoo

In Roden zit de tattoo studio van Chris Ink, een ontzettend vriendelijke Nederlander van Filipijnse afkomst. Al zijn hele leven lang is Chris bezig met het ontwerpen van tatoeages en het uitbreiden van zijn vaardigheden op dit vlak. Je krijgt hier een tatoeage die je met recht als een monumentje op je lichaam mag beschouwen. Ga hier langs voor fantastierijke tatoeages met natuurlijke elementen of dierenmotieven, bijzonder verfijnde portretten met excellent schaduwwerk en indrukwekkende lettering tattoos.

2. Needle Art Tattoo

In Gorinchem vind je deze sjieke tattoo studio waar acht specialisten hun kunst maken. Bovendien vind je hier regelmatig internationale grootheden die als gastartiest een tijdje bij Needle Art komen werken. De wachttijden kunnen laag worden gehouden door het grote aantal medewerkers. En door hun uitgebreide expertise is geen enkele stijl tatoeage uitgesloten. Ga naar deze shop in het centrum van Gorinchem voor realistische portretten, symbolen, watercolors, tribal motieven, Classic tattoos en nog veel meer.

1. Art Castle Tattoo

In Zeist vind je Art Castle Tattoo, een shop die alleen maar tatoeages op bestelling ontwerpt en plaatst. Hier kun je niet terecht voor de standaard tattoos, die al 100 jaar lang bij verschillende mensen worden gezet. Nee, Art Castle werkt het liefst met jouw eigen ideeën, schetsen of designs, en voeg daar zijn eigen expertise aan toe om tot een unieke tatoeage te komen. Dankzij de uitgebreide ervaring van de medewerkers hier kan je gedetailleerde symbolen laten zetten, een tribal tatoeage uit Polynesië nemen, mandala’s en blackwork laten zetten, en nog veel meer. De mensen van Art Castle zijn gespecialiseerd in het maken van prachtig schaduwwerk en kunnen voor jou een geweldig portret op je lichaam realiseren.