Top 10 beste tattoo-boeken

Tatoeëren is een kunst die creativiteit uit de geest brengt en hetzelfde op het lichaam inprent. Het interessante aan de tattoo-kunstvorm is dat hoe meer iemand erin verkent of graaft, hoe mystieker het wordt. Degenen die enthousiast zijn over het verkennen van de prachtige kunst van tatoeage, moeten de volgende compilatie bekijken. Het biedt de meest recente en zeer geroemde collecties tatoeageboeken.

Onze topkeuzes voor beste tattooboeken

Hier is een korte samenvatting voor de ongeduldige voordat we beginnen met het onderzoeken van elk van de beste tattoo-boeken.

Beoordeling van beste tattoo-boeken

1. Tattoo kleurboek voor volwassenen: een kleurboek voor ontspanning voor volwassenen

Tattoo kleurboek voor volwassenen Een kleurboek voor ontspanning voor volwassenen

Het boek zit vol met een enorm scala aan pakkende hedendaagse tattoo-ontwerpen. Om specifiek te zijn, degenen die de kunst van suikerschedels, geweren en rozen willen leren, kunnen dit boek absoluut nuttig vinden. Het boek is geschreven in het Engels, wat betekent dat iedereen het gemakkelijk kan begrijpen.

Al met al is dit boek een van de mooiste collecties van moderne tattoo-ontwerpen. Het beste deel is dat het een volledig kleurrijk tattoo-boek is, zodat de ontwerper niet hoeft te verwarren over kleur; het enige wat hij/zij nodig heeft is kijken en tekenen.

2. Tattoo Kleurboek: 50 ART Designs | Tattoo Stress Relief Kleurboek voor volwassenen

Tattoo Coloring Boek 50 ART Designs Tattoo Stress Relief Coloring Boek voor volwassenen

Dit is een absoluut hot-off-the-fire tattoo boek genaamd het Tattoo Coloring Book dat men moet dragen als een tattoo-liefhebber. Uitgebracht op 1 januari 2021, brengt het de meest recente ontwerpen voor tattoo-enthousiastelingen. Er zijn 50 spectaculaire ontwerpen voor alle tattoo-enthousiastelingen om te proberen.

Het boek is een perfecte aanbeveling voor volwassenen. Degenen die houden van klassieke tattoo-ideeën zoals Sugar Skulls, Roses, Gun en ontwerpen zoals deze, kunnen het een betoverend stuk vinden. Dit boek van 100 pagina’s is een must-buy voor tattoo-ontwerpers.

3. De jaren 1730-1970. Henk Schiffmacher’s Private Collection (EXTRA LARGE)

De privécollectie van henk schiffmachers uit de jaren 1730

Degenen die echt van de klassieke tattoo-kunst houden, zouden het als een schat beschouwen. Ontdek de expliciete Privécollectie van Henk Schiffmacher exclusief in dit ongelooflijke boek van maar liefst 440 pagina’s. Het boek levert de grootste prestatie voor de lezers door zijn extra grote editie. Het is meer dan alleen een tattooboek; het is bovendien een tattooboek.

Het boek geeft een overzicht van de geschiedenis van tatoeages die een paar eeuwen teruggaan. Het geeft een fascinerend inzicht in de klassieke tattoo-ontwerpen. Het biedt ook een kijkje in het leven van de kunstenaars in die tijd, inclusief hun passie voor kunst, strijd, prestaties en wat al niet meer.

Zie ook: Top 10 beste tattoo-machines en geweren voor beginners | Herzien

4. Boek van Tattoo Designs: Opmerkelijke en moderne Tattoo Sketches Compilatie

Boek van Tattoo Ontwerpen Opmerkelijke en moderne Tattoo Sketches Compilatie

Dit boek is een ongelooflijke compilatie van hedendaagse tattoo-ontwerpen, perfect voor diegenen die de kunst van het kleuren van tatoeages onder de knie willen krijgen. Het kan een ongelooflijk naslagwerk zijn om de technieken van tattoo-ontwerp te leren. Interessant is dat het boek, samen met modern, een uitstekende compilatie van Japanse en neo-traditionele stijlen biedt. Het is een genot om het boek door te nemen via 8 “x 10” Paperback. De kwaliteit van de papierafdruk is gewoon ongelooflijk. Al met al ziet het boek er betoverend uit met een expliciete glanzende kaft.

5. Vanquish Tattoo – Internationale editie – januari 2021 – Evelyn Vasiliev

Vanquish Tattoo International Edition januari 2021 Evelyn Vasiliev

Vanquish tattoo komt met zijn wereldwijde editie. Het boek werd gepubliceerd op 2 januari 2021 en voor de beste tevredenheid van allemaal is het in het Engels geschreven. Het beste deel is dat het boek beschikbaar is met een Kindle-editie en waarvan de gedrukte versie 40 pagina’s zal zijn.

De Kindle-versie van het boek neemt slechts 13546 kB in beslag. Ongelooflijke tattoo-ontwerpen pronken door prachtige modellen worden levendig door het boek. Kortom, het kan de meest acceptabele optie zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de hedendaagse kunst van tatoeages.

6. TATTOO VOOR BEGINNERS EENVOUDIG GEMAAKT: Complete stap voor stap handleiding over hoe je kunt tatoeëren als een professional

Tattoo voor beginnersboek

Degenen die op zoek zijn naar een uitstekend tattoo-boek voor beginners kunnen het een ongelooflijk stuk vinden. Het beste deel van het boek is dat het een grondig stap-voor-stap boek biedt voor beginners, waardoor het voor hen gemakkelijk wordt om te leren.

Er kan geen betere manier zijn om de kunst van tatoeage van overal dan dit boek, gezien het feit dat het ook beschikbaar is in Kindle Edition. Het neemt slechts 996 KB aan apparaatruimte in beslag, waarvan de gedrukte versie slechts 14 pagina’s is. Omdat het de nieuwste release is (gepubliceerd op 5 januari 2021), kan men er de meest hedendaagse kunst doorheen verkennen.

Zie ook: Top 10 Beste Tattoo Artist Handschoenen | Aanbevolen door experts

7. Berber Tattooing: De verdwijnende traditie van Amazigh Tattoos, Tattoo idee boek, Tattoo symbool en betekenissen, Tiny tattoos boek

Berber Tatoeëren De verdwijnende traditie van Amazigh Tattoos, Tattoo Idea Book, Tattoo Symbool en Betekenissen, Tiny Tattoos Boek

Dit boek gaf inzicht in de ongelooflijke artistieke Berbercultuur toen vrouwen hun lichaamsdelen tatoeëerden, of het nu ging om hun gezichten, armen en andere lichaamsdelen. Vroeger deden ze het niet alleen voor de kunst, maar ook voor een goede gezondheid en veiligheid.

Het boek geeft niet alleen de tatoeages, maar ook hun betekenissen. Het boek is geschreven in het Engels, waarvan de gedrukte editie 51 pagina’s zal hebben. Het kan een betoverend stuk zijn voor de tattoo-liefhebber in de moderne tijd op zoek naar iets unieks.

8. Kleurboek voor senioren: eenvoudige tatoeagepatronen met grote letters voor senioren, volwassenen met dementie, vrede en stressverlichting

Kleurboek voor senioren Eenvoudige grote print tattoo patronen voor senioren, volwassenen met dementie, vrede en stressverlichting

Het boek biedt 30 ongelooflijke tattoo-ontwerpen voor absoluut plezier en prestatie. Voor de beste referentie van de lezer biedt het boek tatoeages in grote patronen, waardoor de gebruiker het centrum grondig kan kleuren. Die gebruiken kleurpotloden kunnen het boek ongelooflijk vinden.

Het beste deel is dat deze ontwerpen absolute rust kunnen bieden aan de geest en de creatieve aantrekkingskracht vergroten. Ontwerpen op zuiver witte kleur bieden de grootst mogelijke helderheid aan zorgvuldige aspecten van tattoo-ontwerpen. Welnu, de papieren editie van het boek weegt slechts 90 g / m2.

9. 70 + Decoratieve Tattoo Alfabetten – Vintage Belettering Referentie

70 + Ornamental Tattoo Alfabetten Vintage Belettering Referentie

Dit boek kan de grootste verzameling stijlvolle, boeiende alfabetten zijn. Onnodig te zeggen dat deze alfabetontwerpen nuttig kunnen zijn voor een hele reeks hedendaagse tattoo-ontwerpprojecten. Niet alleen voor persoonlijk gebruik, dit boek kan een handig stuk zijn voor elke tattoo-ontwerper of iedereen die een tattooshop opent en op zoek is naar iets gezonds om naar te verwijzen.

Het boek biedt een enorme collectie antieke alfabetontwerpen. Sommige van deze ontwerpen zijn afkomstig uit boeken die meer dan 150 jaar oud zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken, want het boek is in het Engels. De papieren editie van het boek telt 148 pagina’s.

10. PINTOH: Neo-traditionele stijl tatoeages. Kleurboek voor volwassenen

PINTOH Neo Traditionele Stijl Tattoos. Kleurboek voor volwassenen

Dit tattoo boek van 104 pagina’s en 50 kleurplaten is een aanrader voor alle tattoo liefhebbers in 2021. Niet alleen de kunst van tatoeage, dit boek kan een betoverend stuk zijn voor het verlichten van stress. Het boek is voorbereid voor de volwassenen, vooral met bepaalde pagina’s briefing over de kleurconcepten. Het biedt ook een aantal fantastische kleurpatronen. Er zijn links beschikbaar voor referentiekleuren.

Het boek maakt dingen handig om te verwijzen naar beschikbaar zijn in grotere 21,59 x 27,94 formaten. Het beste deel is dat het boek belangrijk kan zijn voor gemengde kleurmethoden. Al met al is het een eenvoudig maar effectief boek voor alle tattoo-enthousiastelingen in de moderne tijd.

Elk boek in deze collectie is beter dan het andere. Koop er gewoon een en breng je creativiteit naar een hoger niveau. We hopen dat dit artikel over de top 10 beste tattoo-boeken in 2021 nuttig voor je is. Als het artikel op welke manier dan ook nuttig voor je is, deel het dan op sociale media.

Blijf op de hoogte van toekomstige updates.