Tips om een tatoeage te laten zetten zonder dat je ouders het weten

Tatoeages zijn een soort permanente lichaamskunst. Het is niets minder dan een artistiek werk; niet alle kunstwerken zijn echter geschikt voor specifieke omgevingen; dat is de reden waarom de meeste ouders en zelfs de religieuze en professionele werkomgeving het ongepast vinden.

Volgens een recent onderzoek in 2019 door Ipsos Group heeft een op de tien personen in de Verenigde Staten een tatoeage. Over het algemeen worden tatoeages steeds breder geaccepteerd, of ze nu klein of groot zijn, en de cultuur als geheel is de afgelopen jaren acceptabeler geweest. Hoewel tatoeages tegenwoordig trendy zijn, is niet iedereen er comfortabel mee, vooral degenen met conservatieve opvattingen.

Tatoeages1

Het krijgen van een tatoeage kan worden afgekeurd door je ouders en familie, die beledigd kunnen zijn door je beslissing om er een te hebben om religieuze of morele redenen of een andere reden.

Niettemin, als tatoeages iets zijn waar je gepassioneerd over bent en ernaar uitkijkt om er een op je lichaam te krijgen. En je hebt al alles geprobeerd om je ouders over te halen om je een tatoeage te laten zetten en nu op zoek naar tips en trucs over het verbergen van tatoeages voor ouders. Dan zal dit artikel je helpen!

We hebben een lijst samengesteld met de beste technieken over hoe je niet kunt worden betrapt, hoe je een tatoeage kunt krijgen zonder je ouders dit te laten weten, een paar beste plaatsen om ze te verbergen en hoe je je moeder kunt vertellen dat je een tatoeage hebt gekregen.

Hoe word je niet betrapt met tatoeages?

Hier zijn een paar tips om te overwegen om te voorkomen dat je betrapt wordt met tatoeages in het bijzijn van je ouders.

1. Kies eerst een klein stukje tatoeage

Je moet in de eerste plaats een kleine tatoeage overwegen.   Een kleine tatoeage is eenvoudiger te bedekken en te verbergen. Als je ouders je plotseling bezoeken en je kleine tatoeage prominent wordt getoond, kun je deze zelfs verbergen voor je handpalm, haar of kleding. Het verbergen en verzorgen van een grote tatoeage is aanzienlijk moeilijker.

Een andere reden is dat de kleine lijntjes het patroon in de loop van de tijd zullen uitrekken en verduisteren. Een gedurfd, strak ontwerp zal echter goed verouderen.

Bovendien kan een kleine tatoeage gemakkelijker te accepteren zijn als je ouders het ontdekken of als je het aan hen laat zien. Het kan fungeren als een “ijsbreker” die je helpt om door te gaan naar belangrijkere ontwerpstukken op je lichaam.

2. Zoek plaatsen die gemakkelijk te verbergen zijn

Koop een tatoeage die eenvoudig te bedekken is. Er zijn veel gebieden op je lichaam waar je ouders geen tatoeage zullen zien. Bovendien moet je ook rekening houden met de seizoenen bij het kiezen van een plaats voor een tatoeage. Bijvoorbeeld als je de hele zomer in een zwempak doorbrengt. Je moet dus zulke plaatsen vermijden waar je ouders er gemakkelijk achter kunnen komen.

De binnenkant van je onderlip, achter je oor, ribben, enkel, voet, binnenkant van je pols en je rug zijn perfecte plekken om tatoeages te verbergen. Omdat deze regio’s sneller zullen vervagen dan andere delen van het lichaam, omdat ze voortdurend cellen verliezen en de huid opnieuw opbouwen.

3. Gebruik felle kleuren

Als je een lichte, sproetige huid hebt, kan een felgekleurde tatoeage (voornamelijk wit, geel, oranje, enz.) geschikt zijn voor het verbergen van tatoeages voor ouders. Geometrische ontwerpen vallen op in felle kleuren en felgekleurde inkt is minder zichtbaar dan donkere tinten.

Maar zelfs met een sterke SPF is het essentieel om de tatoeage uit direct zonlicht te houden. De zon kan de witte inkt vervagen, waardoor er alleen maar verhoogde bulten op je huid en herinneringen aan je geweldige tatoeage achterblijven.

4. Bedek het met Make-up

Als je klaar bent met het zoeken naar plaatsen om tatoeages te verbergen. Het gebruik van make-up over je tatoeages kan je redden.  Met behulp van make-up kun je je tatoeage bedekken nadat deze volledig is genezen. Er zijn hoogwaardige cosmetica beschikbaar die speciaal voor dit doel zijn ontworpen, en het werkt. De meeste van hen zijn duurzaam genoeg om de hele dag mee te gaan en zullen niet wrijven, en sommige zijn zelfs waterdicht.

Tatoeages2

Hoe kan ik een tatoeage krijgen zonder dat mijn ouders het weten?

Zoekgeschiedenissen van uw browser wissen

Als u jonger bent dan 18 jaar of de apparaten van uw ouders gebruikt voor het bladeren door tattoo-ontwerpen, dichtstbijzijnde tattooshops, enz. U moet al uw browsergeschiedenissen wissen voordat u vertrekt. Het is ook gepast als uw browse-accounts (zoals Google- of iOS-accounts) worden gedeeld met uw ouders. En je ouders controleren of monitoren regelmatig je online activiteiten.

Dat zou het slechtste scenario voor je zijn als je door je ouders werd betrapt op het zoeken naar dat tattoo-ontwerp of de dichtstbijzijnde tattooshop-inhoud. Je moet geen bewijs achterlaten dat je kan helpen om verantwoording af te leggen aan je ouders.

In deze scenario’s is het raadzaamble om VPN Android-servers op uw telefoon te downloaden. U kunt via een VPN essentiële beveiliging krijgen tegen het feit dat u door uw ouders wordt betrapt op de zoekgeschiedenis van tatoeages.

Desalniettemin kan het gebruik van VPN een uitstekende optie zijn om uw zoekgegevens voor ouders te verbergen, omdat het geen gegevens achterlaat en u helpt uw zoekgeschiedenis gemakkelijk te verbergen. Er zijn veel gratis proefversie VPN-services online beschikbaar. Onder hen wordt VeePN sterk aanbevolen door experts. Dus, via deze goede Android VPN-service, zal niemand behalve jij weten wat je op internet deed. Het is beschikbaar voor elk apparaat, inclusief zowel Android, iOS, pc’s, enz.

Plaatsen om tatoeages te verbergen

Hier is een lijst met lichaamsdelen of locaties waar je je tatoeage gemakkelijk voor je ouders kunt verbergen.

1. In je arm

Laat een tatoeage over de voorkant van je arm zetten als je wilt dat iedereen het ziet. Als je het verborgen wilt hebben, laat het dan in je biceps of elleboog doen.

2. Aan je enkel

Ga nu verder met aanvullende tattoo-ideeën die je zullen helpen verbergen voor je ouders. Eentje lijkt diep in je enkel te zitten. Ongeacht het geslacht verbergen veel mensen hun tatoeages daar.

3. Bovenbeen

Dij tatoeages zijn gemakkelijk verborgen onder broeken, rokken en zelfs shorts, afhankelijk van de grootte van het ontwerp en de lengte van de shorts.

4. Sleutelbeen

Een kleine tatoeage kan worden bedekt met het zicht van je sleutelbeen. Zo’n kleine tatoeage op het sleutelbeen is nauwelijks onmerkbaar als je niet door je shirt wordt bedekt.

Tatoeages3

Wat te doen als ouders een tatoeage vinden

Ondanks alles wat hierboven is genoemd, als je door je ouders bent betrapt op tatoeages op je lichaam. Dan is het belangrijk om te weten hoe je je moeder kunt vertellen dat je een tatoeage hebt gekregen.

  • Verontschuldig je voor het verbergen van de tatoeage voor hen. Ze kunnen uiteindelijk herkennen dat je oud genoeg en volwassen genoeg bent om keuzes te maken over wat je met je eigen lichaam doet. Het maken van verstandige, veilige keuzes tijdens het krijgen van je stuk creëert een betere indruk en ze hoeven zich geen zorgen te maken over je gezondheid.
  • Verzin een overtuigende rechtvaardiging voor het krijgen van de tatoeage. Dit is een vervelende techniek, maar je ouders kunnen verzachten als je beweert dat je kleine harttattoo voor je overleden grootvader is. Vertel hen dat je kruisbeeld je religie vertegenwoordigt en je eraan herinnert een goede christen te zijn, of je shamrock-tatoeage vertegenwoordigt je Ierse erfgoed.
  • Verwacht straffen. Als je ouders je hebben betrapt, dan is het nu tijd om je voor te bereiden op de repercussies. Zeuren, schreeuwen en ophef veroorzaken zal je niet helpen om indruk te maken op je ouders.