Tattoo Ideeën voor Sissy Boys

Wie zijn Sissy-mannen en hoe vinden ze gelijkgestemde mensen?

Als je een man bent die is opgegroeid in het openbare systeem, is de kans groot dat je de term ‘sissy’ eerder hebt gehoord. Vaak verwijzend naar een man die enigszins verwijfd was, is de term sissy boy eigenlijk niet ver weg (hoewel het in deze context niet bedoeld is als een denigrerende opmerking). Sissy-mannen zijn meestal homoseksuele mannen die genieten van de vrouwelijke kant van het leven, die alles omvatten, van kleding en kapsels tot persoonlijkheidskenmerken, levensstijlkeuzes en datingscenario’s! Het is echter belangrijk op te merken dat sommige mannen die zich identificeren als “sissy” misschien niet homoseksueel zijn; ze genieten gewoon van vrouwelijke dingen.

Helaas onderschrijft de huidige wereld waarin we leven nog steeds grotendeels de traditionele genderrollen, wat betekent dat van mannen wordt verwacht dat ze ‘mannelijk’ zijn, niet vrouwelijk, wat het voor deze individuen enigszins moeilijk maakt om ongehinderd of ongehinderd door het leven te gaan. Gelukkig zijn er veel sissy chatsites waar gelijkgestemde mannen terecht kunnen om contact te maken, levenservaringen en artistieke ideeën te delen. Online datingplatforms zijn een ontsnapping voor veel mannen die ervoor kiezen om hun “sissy” -voorkeuren geheim te houden (voornamelijk vanwege de negatieve aandacht die deze zelfexpressie trekt). Maar mannen die een IDGAF-houding hebben en hun freakvlag laten wapperen, vinden nog meer online en offline datingsucces! Of je nu een van de gedurfde, niet-beschaamde individuen bent of het type man dat de voorkeur geeft aan iets onopvallender, tatoeages zijn een geweldige manier om artistieke expressie te combineren met persoonlijke uitspraken en dienen als een code voor sissy-liefhebbers om een medemens op straat of door een foto op een datingsite te identificeren en (mogelijk) op hem te slaan. Hier zijn een paar redenen waarom het krijgen van een tatoeage een slimme keuze voor u kan zijn!

Inkt als een weerspiegeling van je innerlijke wereld

In het verleden werden tatoeages vaak gezien als iets dat beperkt was tot ‘stoere jongens’, motorrijders en dergelijke. In de afgelopen jaren zijn tatoeages echter mainstream populair geworden, dus deze stereotypen zijn niet langer van toepassing. In feite kiezen mensen van alle geslachten, seksualiteiten, levensstijlen en beroepen ervoor om elke dag te “inkten”! Tatoeages zijn echt een geweldige manier om jezelf persoonlijk op een permanente manier uit te drukken met behulp van je eigen lichaam als canvas (het is belangrijk om te vermelden dat hoewel tatoeages kunnen worden verwijderd, het een duur en pijnlijk proces is). Je kunt kiezen uit een van de honderdduizenden ontwerpen die al door kunstenaars zijn gemaakt, een idee naar wens aanpassen of zelfs je eigen tatoeage helemaal opnieuw maken!

Mannen die niet van pijn houden, kunnen worden afgeschrikt door het idee om een tatoeage te laten zetten. Kledingkeuze is immers een eenvoudige, niet-permanente en pijnloze vorm van zelfexpressie, toch? Dit is waar, maar je vrouwelijke kleding zal oud worden, en het simpelweg kiezen van een kledingkast is veel minder toewijding dan het laten zetten van een tatoeage. Of het kan je intieme geheim zijn dat je alleen met je datingpartner kunt delen – pittig idee, op zijn zachtst gezegd! Hoewel het idee van pijn zeker een overweging is, zul je blij zijn om te weten dat deze pijn kan worden beperkt! Sommige delen van het lichaam (zoals de dij, borst of onderarm) zijn minder pijnlijk dan andere delen van het lichaam (zoals het hoofd, de nek of de voeten). Naast het kiezen van een minder pijnlijke tatoeagelocatie, kunnen mannen ook verdovende crème gebruiken, waardoor het gevoel wordt verminderd tot de gelokaliseerde locatie waar de lotion wordt aangebracht. Je moet contact opnemen met je tatoeëerder om enkele aanbevelingen te krijgen!

3 ideeën om te overwegen

Dus nu speel je met het idee om een tatoeage te laten zetten: wat zijn de belangrijke dingen die je moet overwegen? Hieronder bespreken we drie dingen om over na te denken bij het uitzoeken van je volgende (eerste) ontwerp!

  • Onopvallende ontwerpen – Voor mannen die niet te extravert willen zijn, is het belangrijk om te overwegen hoe uw ontwerp door haters kan worden ontvangen. Hier is een voorbeeld: als je in een zeer homofobe buurt woont, is het krijgen van een tatoeage met de tekst “Gay &PROUD!” misschien niet wat je zoekt. In dat geval kan het een slim idee zijn om een tatoeage te krijgen die wat subtieler is. Zoiets als een driehoek (wat een symbool is van gay pride) is niet zo flamboyant, maar zal nog steeds worden begrepen door het beoogde publiek op online datingsites of in specifieke bars en clubs!
  • Gedurfde beslissingen – Aan de andere kant geef je AF misschien niet over wat de haters denken. Als dat zo is, is dat geweldig – je hebt veel meer tattoo-opties! Meer basisopties zijn de Pride-vlag; meer flamboyante tatoeages kunnen zelfs zoiets zijn als je favoriete mannelijke acteur in het naakt!
  • Diep persoonlijke tatoeages – Veel mensen laten graag tatoeages zetten die een diepe persoonlijke betekenis voor hen hebben. Dit kan het handschrift zijn van een verloren geliefde, een beeld van een plaats die je dierbaar is, of een portret van een persoonlijke held. Terwijl veel people hebben de neiging om tatoeages van hun geliefde (of hun handschrift) te krijgen, we raden het ten zeerste aan om dit NIET te doen. Dat gezegd hebbende, je keuze van inkt is een persoonlijke keuze, dus krijg wat je wilt (gebruik gewoon wat gezond verstand!).

Hoewel het idee om een tatoeage te laten zetten zeker intimiderend kan zijn, vinden de meeste mannen dat (op de lange termijn) hun tatoeage hen veel geluk en trots op zichzelf brengt. Sommigen kiezen ervoor om hun datingveroveringen met inkt te herdenken; anderen dragen een enkele tatoeage door het leven als een teken van een diep persoonlijke band die ze hebben gemaakt met hun datingpartner of een naast familielid. Hoewel we niet specifiek kunnen aanbevelen dat je een tatoeage laat zetten (ze zijn niet voor iedereen!), Raden we je aan om op zijn minst het idee te overwegen. Wie weet raak je verslaafd!