Meest originele tatoeages van NBA-sterren

Dankzij de atleten die in de National Basketball League spelen en hun vaardigheden en type spel, werd basketbal een van de grootste sporten ter wereld. Atleten staan bekend om hun atletisch vermogen, speelstijl en ongelooflijke vechtlust, waardoor het spel nog interessanter wordt voor de kijkers.

Ze staan echter ook bekend om hun flamboyante en luxueuze levensstijl en hun tatoeages.

Tatoeages zijn geweldig voor het uiten van gevoelens, persoonlijkheden, gedenkwaardige momenten en doelen en atleten besluiten hun lichaam te versieren met een aantal nogal schokkende stukken. In het artikel van vandaag zullen we enkele van de meest originele tatoeages van NBA-sterren doornemen.

Chris Andersons

Het is geen verrassing dat we Chris Anderson a.k.a Birdman bovenaan de lijst vinden. Ik bedoel, heb je zijn lichaamskunstwerk gezien? Zijn lichaam is als een canvas voor tatoeages die meer dan 75% van zijn lichaam bedekken.

Al zijn tatoeages zijn gemaakt met unieke ontwerpen, kleuren en delen enkele NBA-overeenkomsten. Dit betekent dat je Chris Anderson van een mijl afstand kunt spotten. Hij zei dat zijn passie voor tatoeages begon toen hij 18 werd, en sindsdien heeft hij een nieuwe tatoeage aan zijn collectie toegevoegd.

Een van de meest opvallende tatoeages is de tatoeage in zijn nek met de tekst “vrije vogel” waar hij zijn beroemde bijnaam “Birdman” vandaan kreeg.

drs. J.R. Smith

Als het gaat om tatoeages, moeten we de Cleveland Cavaliers-ster opnemen die meer dan 70 tatoeages op zijn lichaam heeft.  Hij is in 2016 en 2020 tweevoudig NBA-kampioen geworden en speelde voor teams als de New York Knicks, Denver Nuggets en Los Angeles Lakers.

Enkele van zijn meest originele tatoeages zijn het Yankees-symbool en het woord “Swish” in zijn nek. Toen hij een kind was, haatte hij tatoeages, maar er veranderde iets nadat hij zijn eerste tatoeage terugkreeg toen hij 15 was.

Wilson Chandler

Hier hebben we een basketbalatleet die momenteel met pensioen is uit de NBA. Hij speelt het grootste deel van zijn carrière voor verschillende teams van New York Knicks, Denver Nuggets, Philadelphia 76ers, Los Angeles Clippers en Brooklyn Nets.

Gedurende zijn carrière had hij een aantal geweldige tatoeages gedaan die hem tot een icoon in de competitie maakten. Een van zijn grootste en meest memorabele stukken is de enorme back-covering tattoo die zegt niet te stoppen met een personage met een basketbalthema.

Omdat zijn lichaam vanaf de nek bedekt is met tatoeages, zijn er enkele originele stukken die je zullen verrassen. Hij heeft het portret van zijn dochter en haar naam laten tatoeëren, maar is ook de naam van zijn oma niet vergeten.

Hij heeft ook veel grappige tatoeages zoals stripfiguren, Eazy-E, Juggernaut van X Men en andere echt unieke stukken.

Kevin Durant

Het is moeilijk om de NBA-competitie voor te stellen zonder Kevin Durant, en aangezien hij ook een tattoo-liefhebber is, moeten we hem in de lijst opnemen. Gedurende zijn carrière verzamelde hij vele prijzen, zoals NBA finals MVP, NBA most valuable player, 2x NBA champion, 4x NBA scoring champion en nog veel meer.

Maar naast prijzen verzamelde hij ook veel tatoeages. De meeste mensen zijn verrast om te horen over Kevin’s tatoeages, omdat zijn lichaam dat laat zien alsof de armen helemaal niet zijn getatoeëerd.

De situatie is echter anders op zijn borst, buik en rug. Hij heeft zijn rug bedekt met een enorme religieuze tatoeage die veel terugslag kreeg vanwege verkeerd gespeld woord ‘volwassen’ uit het bijbelvers.

Hij heeft ook andere citaten zoals “wandel door geloof, niet door zicht”, de naam “Wanda”, een paard en een roos.

Carmelo Anthonis

De power forward van Los Angeles Lakers is een andere tattoo-liefhebber uit de NBA-competitie. Carmelo was op de voorgrond van de NBA-handelsgeruchten na zijn overstap naar LA Lakers afgelopen zomer.

Wat je misschien niet weet, is dat hij veel interessante tatoeages op zijn armen heeft getatoeëerd, zoals de Puerto Ricaanse vlag, een slang, een schedel met een mes en een kaartspel dat niet zo origineel is.

Eén tatoeage op zijn lichaam hoestte echter echt de aandacht weg. Hij heeft een WB-tatoeage in dezelfde vorm als het Warner Bros-logo. Hij was echter niet te zien in Space Jam 1 of 2, waardoor we nog dieper gingen graven.

Blijkbaar zijn de “WB” letters in de vorm van Warner Bros logo zand voor “West Baltimore”. Dit is vreemd omdat de letters op dezelfde manier zijn ontworpen als het Warner Bros-logo. Hij had het misschien moeilijk kunnen maken dat hij leBron James zal vergezellen op de nieuwste Space Jam 2 die niet is gelukt.