Hoe garenloze sieraden te dragen

Voorbij zijn de dagen dat body piercing sieraden alleen werden gevonden in goedkope (soms zelfs schadelijke) materialen. Tegenwoordig zijn er veel opties voor hoogwaardige, hypoallergene metalen zoals titanium van implantaatkwaliteit en massief 14k goud die er goed uitzien en goed aanvoelen. Met fijne massief gouden sieraden in opkomst, is het alleen maar logisch dat je je look kunt aanvullen met piercing sieraden die op peil zijn.

Bij Pierced vind je een breed scala aan solide 14k gouden lichaamssieraden en draadloze flatback-palen en -ruggen. Anders dan gewone vlinderruggen, bieden draadloze sieraden veel voordelen voor sieraden die bedoeld zijn om dagen, weken of jaren te worden gedragen.

Wat zijn draadloze lichaamssieraden?

Om u te helpen de draadloze lichaamssieraden van Pierced te begrijpen, helpt het om meer te weten te komen over twee andere veel voorkomende soorten lichaamssieraden: extern geregen en intern geregen.

Het is standaard in de piercingindustrie om extern geregen lichaamssieraden te vermijden. Ze zijn vaak gemaakt van nikkel-zware metalen die huidreacties kunnen veroorzaken – zelfs bij mensen die meestal niet reageren op nikkel.

Sieraden met uitwendig geregen gaan ook niet soepel door de piercing. Wanneer de sieraden worden verwijderd, kunnen de draden trauma’s aan de huid veroorzaken en bacteriën laten groeien in de microscheuren.

Intern schroefdraad lichaamssieraden, aan de andere kant, is veilig voor alle piercings. Omdat de draden zich in de paal/halter bevinden, kunnen de sieraden onschadelijk door de piercing gaan.

Maar er is een even veilig alternatief voor sieraden met inwendig draad – een met enkele extra belangrijke voordelen ten opzichte van interne threading – en dat is de standaard bij Pierced: draadloze lichaamssieraden.

Threadless sieraden zijn de huidige toonaangevende standaard voor sieraden in de piercingindustrie. Het biedt een breed scala aan meter- en paalopties, waardoor het universeel kan worden gedragen in een reeks piercings. Of u nu iets wilt voor dagelijks gebruik, of speciale gelegenheden, wij hebben u gedekt!

In tegenstelling tot externe en intern geregen stijlen, zijn threadless body sieraden precies zoals de naam al aangeeft: het heeft helemaal geen draden.

Deze stukken worden bij elkaar gehouden via spanning die ontstaat wanneer de pin van het decoratieve uiteinde (het deel dat meestal een ontwerp heeft en meestal aan de voorkant van het oor wordt gedragen) licht gebogen en volledig in de buisrug wordt gedrukt (in de body piercing-industrie wordt dit deel meestal de flatback-post genoemd).

Hoe garenloze sieraden te dragen

“Threadless” verwijst naar de verbindingsmethode die dit sieraad gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden – er zijn geen draden. De decoratieve kop heeft een sterke pin die uitsteekt om in de paal te passen. Deze pin wordt gebogen door je piercer en de spanning veroorzaakt door de buiging van de pin in de paal houdt de sieraden bij elkaar.

Draadloze sieraden

Hoe ernstiger de bocht, hoe strakker de decoratieve kop in de paal zit. Een groot deel van onze interesse met draadloze sieraden is de aangeboren veiligheidsfunctie die het biedt. Als uw sieraden ergens op vast komen te zitten, moet de verbinding worden gescheiden voordat de huid breekt.

Omdat er geen draden zijn, is er geen draaien nodig om het te verwijderen. Je zet gewoon de paal schrap en trekt het hoofd eraf.

Waarom kiezen voor Threadless Body Jewelry?

De belangrijkste voordelen van threadless body jewelry zijn veiligheid, beveiliging, comfort en het gemak van het veranderen van je look. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom u deze stijl zou moeten kiezen:

  • Threadless sieraden zijn veilig voor oor- en lichaamspiercings. De paal heeft een hoge glans die glad is en een draadloze constructie zorgt voor een schone, onschadelijke doorgang door elke piercing.
  • Het houdt je sieraden veilig en op zijn plaats. Vastgehouden door spanning, kunnen draadloze sieraden niet per ongeluk uitvallen wanneer ze op de juiste manier worden gedragen.
  • Threadless sieraden zijn comfortabel. Omdat draadloze stijlen een schijfrug hebben, rust de stud comfortabel en plat tegen de huid – wat er ook veel beter uitziet dan veel vlinderruggen die uitsteken. In sommige piercings, zoals de tragus, betekent dit dat de drager oortjes kan blijven gebruiken.
  • Je kunt mixen en matchen om je persoonlijke stijl te verkennen. Je hebt eindeloze manieren om te mixen en matchen een verscheidenheid aan decoratieve toppen: baluiteinden, trims, diamanten, edelstenen en zelfs bengelen.
  • Dragers hebben behoefte slechts één rug voor één piercing toch kan een verscheidenheid aan decoratieve uiteinden hebben. Zo creëren ze een veelzijdige, prêt-à-porter collectie.

Hoe draadloze sieraden af te nemen

Houd beide uiteinden van de sieraden vast en trek ze tegenover directions. Mogelijk moet u een lichte draaiende beweging toevoegen. En doe het niet over je wastafel in de badkamer zonder een plug – deze stukjes zijn erg klein en je wilt je kostbare sieraden niet verliezen in de afvoer.

Kan ik gewone sieraden dragen met draadloze palen?

Het is belangrijk om te vermelden dat draadloze sieraden alleen compatibel zijn met draadloze palen en vice versa. Je kunt geen gewone oorbelknoppaal nemen en deze in een Press Fit-tube passen. Ze passen of buigen niet, in tegenstelling tot de pin op draadloze uiteinden, die ultradun en matig flexibel zijn.

Draadloze palen worden ook het best gedragen in piercings die rechte sieraden gebruiken. We raden aan om deze te dragen in geselecteerde piercings:

  • Oorlellen
  • Oorkraakbeenpiercings (helix, voorwaartse helix, plat, tragus, anti-tragus, schelp)
  • Neusgaten
  • Lippen

Vervangende post nodig?

Onze palen zijn gemaakt van massief ASTM F-136 implantaatkwaliteit titanium dat langdurig, hypoallergeen en veilig is voor de gevoelige huid. Ze zijn ook gepolijst tot een spiegelafwerking, zodat er geen ruimtes zijn voor bacteriën om te groeien en infecties te veroorzaken.

Platte achterstijlen helpen bij het creëren van een schone look voor uw oorsieradencollectie, zodat het er vanuit elke hoek op zijn best uitziet. Ze zijn ook perfect om op je zij te slapen met je sieraden aan en het meest comfortabel om te dragen – zeg vaarwel tegen vlinderruggen die dingen vangen of je porren.

Koop platte achterpaal voor draadloze sieraden

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.