Handshake Tattoo Betekenis

Van films en tv-programma’s tot onze familie en vrienden; we hebben lang geleden geleerd dat handdrukken een symbool waren van vrede en vriendschap. Ik weet zeker dat we ons allemaal momenten kunnen herinneren waarop we opgewonden waren en onze vrienden de hand schudden (of ze een high five gaven) om onze tevredenheid over een situatie te laten zien. Je zag zakenmannen in de films een deal sluiten en daarop schudden. De handdruk was vroeger je erewoord. Het is vandaag misschien niet zo rigide van betekenis, maar veel mensen geloven nog steeds in de kracht van een handdruk. De handdruk is een krachtig symbool. Zozeer zelfs dat we zien dat veel mensen het op hun lichaam laten tatoeëren. Of het nu gaat om tattoo filler of de belangrijkste focus, de handdruk tattoo bestaat al heel lang.

We associeerden meestal goede dingen met de handdruk, maar we zien vaak symbolen, vooral bij het tatoeëren, die ons doen beseffen dat niet alle handdrukken van de positieve soort zijn of gelukkige betekenissen hebben. Afhankelijk van wat de tatoeage afbeeldt; het kan het gevoel van het beeld veranderen.

In deze post gaan we het hebben over de relevantie van de handdruk en waarom mensen het zijn gaan doen. Dan gaan we naar de symbolische betekenis van de handdruktattoo en wat het betekent voor degenen die het op hun lichaam hebben geïnkt. De variatie van de handdruktattoo vertelt een verhaal dat misschien alleen wordt beantwoord door de persoon met de tatoeage. We gaan er echter een draai aan geven en we hopen dat u zich achteraf beter geïnformeerd voelt over het onderwerp.

Geschiedenis van Handshakes

Een handdruk is een ritueel waarbij twee mensen hun handen bij elkaar klemmen en kort op en neer bewegen. Er zijn verschillende gebruiken met handdrukken, afhankelijk van de cultuur. Sommigen kunnen meer deelnemen aan de handeling dan anderen.

De oude Grieken namen deel aan handdrukken en we zagen bewijs dat deze daad helemaal terugging tot de 5e eeuw voor Christus. Er is een afbeelding van twee soldaten die elkaar de hand schudden op een funeraire stele in het PergamonMuseum.

De handdruk staat bekend als een van de hoogste vormen van symbolische valuta. Het is in staat om zich te verenigen, vrede te bemiddelen, deals te sluiten en te verdelen. Dit gebaar dat zo eenvoudig is, kan krachtiger zijn dan een groot aantal toespraken. Ze blijven bij ons. We weten dat we het hebben gedaan en het maakt niet uit of het resultaat dat uit die handdruk zou moeten komen, we vergeten het niet.

Handdrukken zijn terug te voeren op de vredeskus in de Middeleeuwen, toen vredesverdragen en -akkoorden niet vaak werden opgeschreven. Ze moesten andere methoden gebruiken om de deal te sluiten. In de meeste gevallen zwoeren ze een eed en boden dan de vredeskus aan. De handdruk is een andere manier om je woord bekend te maken.

Een beroemde handdruk vond plaats in Jamaica tijdens een vredesconcert in 1978. Bob Marley overtuigde Michael Manley, die de premier was, en oppositiepartijleider Edward Seaga om elkaar de hand te schudden terwijl ze op het podium stonden. Dit was een groot symbool omdat deze twee partijen op dat moment betrokken waren bij zware gevechten.

Dit stopte het geweld echter niet en het was meer een prestatie van Bob Marley. Dit laat zien dat niet alle handdrukken solide eden zijn en dat je je bewust moet zijn van met wie je handen schudt.

Dit leidt ons naar de symboliek dat een handdruk voor goede doeleinden kan worden gebruikt en dat het kan worden gebruikt bij bedrog.

Handshake Tattoo Variaties

Zoals we hebben besproken, kan de betekenis van de handdruktattoo veel gevoelens vertegenwoordigen. Hieronder staan enkele van de variaties van de tatoeage die we hebben gezien en wat we voelen is de betekenis erachter op basis van ons onderzoek. Dit is lang niet alle manieren waarop het kan worden gedaan, maar het zijn enkele voorbeelden.

Snake BijtEnde Handdruk Tattoo

De snake handshake tattoo is er een die we veel zien. Het belichaamt een zeer belangrijke les die velen in het leven moeten leren. Deze les is dat het vertrouwen in anderen ernstige gevolgen kan hebben. Terwijl de normale handdruktattoo vertrouwen, overeenstemming en vrede vertegenwoordigt, vertegenwoordigt deze tatoeage op de een of andere manier achter misleid. Wanneer je iemand vertrouwt, laat je je waakzaamheid in de steek en maak je het gemakkelijker voor iemand om te liegen, bedriegen of stelen. Het is jammer dat mensen dit doen, maar je moet voorzichtig zijn met wie je vertrouwt, en deze tatoeage is een bewijs van dat sentiment.

Handdruk Tattoo met Vrede Symbolen

De handdruk met vredessymbolen is een voor zichzelf sprekende tatoeage. De meeste mensen zien een handdruk als een vredesakkoord. Je zou ook andere symbolen kunnen zien die vrede vertegenwoordigen, zoals de olijftak, duiven of zelfs een hart. Dit zijn allemaal positieve symbolen die een vreedzame oplossing of vriendschap vertegenwoordigen die heeft geduurd. We hopen dat de meeste mensen de handdruk op deze manier kunnen ervaren in tegenstelling tot de slang die in de hand bijt.

Handdruk Tattoo met Duivelshand

De handshake met de duivel tattoo is er een die een donkerder deel van het leven van de persoon met deze tatoeage symboliseert. Omdat veel handdrukken vertegenwoordigen dat er een deal is gesloten, kan de handdruktattoo met de duivel hetzelfde vertegenwoordigen. Er is een gezegde dat spreekt over het sluiten van een deal met de duivel. Dit draait meestal om iemand die iets bereikt waarvan niemand dacht dat hij het kon doen. Als je een deal sluit met de duivel, krijg je meestal je wens, maar als je passeert, zal de duivel hoogstwaarschijnlijk je ziel krijgen.

Handshake Tattoo met Hoefijzer

We zien vaak de handdruktattoo met een hoefijzer op de achtergrond. Dit beeld kan een vriendschap vertegenwoordigen waarmee ze hopen veel geluk te hebben. Het kan ook een gemaakte deal zijn en beide partijen hopen dat alles goed gaat.

Familie Eerste Handdruk Tattoo

De familie eerste handdruk tattoo is er een die spreekt om ervoor te zorgen dat uw familie vóór al het andere komt. We raken soms verdwaald in de wirwar van leven en werk, maar we moeten onthouden wat ons daar heeft gebracht. Meer dan waarschijnlijk heeft je familie daar een grote rol in gespeeld, dus de eerste handdruk van de familie is een herinnering.

Handshake Tattoo Betekenis 1
Handshake Tattoo Betekenis 2
Handshake Tattoo Betekenis 3
Handshake Tattoo Betekenis 4
Handshake Tattoo Betekenis 5
Handshake Tattoo Betekenis 6
Handshake Tattoo Betekenis 7
Handshake Tattoo Betekenis 8
Handshake Tattoo Betekenis 9
Handshake Tattoo Betekenis 10
Handshake Tattoo Betekenis 11
Handshake Tattoo Betekenis 12
Handshake Tattoo Betekenis 13
Handshake Tattoo Betekenis 14
Handshake Tattoo Betekenis 15
Handshake Tattoo Betekenis 16
Handshake Tattoo Betekenis 17
Handshake Tattoo Betekenis 18
Handshake Tattoo Betekenis 19
Handshake Tattoo Betekenis 20
Handshake Tattoo Betekenis 21
Handshake Tattoo Betekenis 22
Handshake Tattoo Betekenis 23
Handshake Tattoo Betekenis 24
Handshake Tattoo Betekenis 25
Handshake Tattoo Betekenis 26
Handshake Tattoo Betekenis 27
Handshake Tattoo Betekenis 28
Handshake Tattoo Betekenis 29
Handshake Tattoo Betekenis 30
Handshake Tattoo Betekenis 31
Handshake Tattoo Betekenis 32
Handshake Tattoo Betekenis 33
Handshake Tattoo Betekenis 34
Handshake Tattoo Betekenis 35
Handshake Tattoo Betekenis 36
Handshake Tattoo Betekenis 37
Handshake Tattoo Betekenis 38
Handshake Tattoo Betekenis 39
Handshake Tattoo Betekenis 40
Handshake Tattoo Betekenis 41
Handshake Tattoo Betekenis 42
Handshake Tattoo Betekenis 43
Handshake Tattoo Betekenis 44
Handshake Tattoo Betekenis 45