Beginnershandleiding: populaire tattoo-stijlen kort uitgelegd

Als het gaat om het kiezen van de juiste tatoeagestijl, is het essentieel om de beste manieren te kennen om te winkelen voordat je naar een winkel gaat om een flitser te vragen. Vertel ons over de nieuwste trends in tatoeëren en hoe we het doen. Als je het eenmaal hebt gelezen, kun je gemakkelijk onderscheid maken tussen traditionele kunstwerken en de nieuwe schoolstijlen zonder zweet en de verschillen zien tussen zwartwerk en tribale ontwerpen zonder een oog te slaan.

Tattoo Stijlen

Tribal Tattoo Stijl

Inheemse tatoeages zijn de oudste lichaamskunst die er is en zijn duizenden jaren oud. Dit type tatoeage kan ook worden geïnterpreteerd als een verscheidenheid aan stijlen of zelfs verschillende tradities van aboriginalculturen op een breed scala aan continenten. Deze oude stijl is ongeslagen, net als de ontwerpkeuze en spellen op de beste online casino’s. Veel mensen verwijzen naar deze diverse en mooie stijlen als stammen, en voor het getrainde oog hebben de tatoeages van Polynesië een onderscheidend karakter in tegenstelling tot Marquesan en Māori tatoeages, net zoals tatoeages op de gezichten van Inupiaq uniek zijn. Hoewel elke stijl zijn eigen kenmerken heeft, hebben ze overeenkomsten.

Nieuwe School Tattoo Stijl

Niemand zal geloven dat dit een nieuwe school is, het is niet te ver achter. Dit ontstond tijdens de vreemdheid die de late jaren ’80 en vroege jaren ’90 kenmerkte, hoewel onlangs de populariteit ervan daalde. Het was grotendeels gebaseerd op zijn tijd en had een extreem geanimeerde esthetiek die inspiratie haalde uit populair entertainment uit die tijd in de Amerikaanse geschiedenis. Het is cartoony en gek met karikaturen en andere overdreven opgeblazen figuren. Is er een stripboekstijl die bij je past? Nieuwe School tatoeëerder.

Traditionele tatoeages

Traditionele tatoeagestijlen, bekend om hun gedurfde kleuren, doen denken aan Amerikaanse traditionele tatoeagestijlen, traditionele tatoeagestijlen en traditionele tatoeages uit het verleden. Deze stijl van tatoeëren is een van de meest erkende en populaire esthetiek in de tattoo-industrie, met een sterke invloed op de traditie van traditioneel tatoeëren. Deze vrouwen waren tot nu toe mooi en vergrijsden goed. Het is niet moeilijk om te kiezen uit een van de grote werken van het genre!

Blackwork Tattoo Stijl.

Zwart werk heeft een onderliggende stilistische betekenis. Het kan werken op bijna alle body-kunstwerken gemaakt van zwarte inkt, maar er kan ook veel worden gedaan in deze flexibele kleur. In Black work Artists Portfolio vind je allerlei soorten tatoeages, van heilige geometrie tot moderne abstracte sierpatronen tot zeer gedetailleerde illustraties. De stijlen die de meeste experimenten momenteel plaatsvinden binnen de industrie en de werken die vandaag bestaan, zijn verbazingwekkend.

Realisme of realistische tattoo-stijl.

Hoewel klassiek-realistische kunst al sinds de Renaissance bestaat, heeft het pas onlangs zijn weg gevonden naar tatoeages, die in het begin van de 20e eeuw ontstonden. Sinds die tijd werd deze tatoeagetechniek steeds verfijnder. Zoals het nu is, zijn er ongelooflijke kleuren- en zwart / grijze portretten van de meeste beroemdheden en realistische foto’s van de natuur. Het is zelfs surrealistisch. Realist Tattoo Artist Megan Massacre Kevin Ibanez Ganga Kade.

Japanse tatoeages.

De traditionele Japanse stijl, bekend als iruzumi, begon als ukiyo-e houtblokprints tijdens de Edo-periode (1603-1868). Daarom komt de iconografie in dit beproefde genre uit de oude folklore van het land, met tatoeages van personages uit Suikoden en mythologie als draken. Alle Iruzumi-tatoeages vertellen hetzelfde verhaal als een Japans schilderij, en dit verklaart de kracht achter de kunst. Tatoeëerders.

Japanse Tatoeages

Hoe vind ik mijn favoriete tattoo stijl?

Het is mogelijk om een tatoeage op verschillende manieren te ontdekken. U moet bladeren door de tijdschriften en online portfolio’s van tatoeëerders. Een ander middel is het bijwonen van tattoo-conventies en het ontmoeten van tatoeëerders uit verschillende landen. Het zal u helpen om de verschillende beschikbare stijlen te begrijpen. Je kunt ook vrienden die tatoeages dragen om suggesties vragen. U moet een ontwerper kiezen als zij het werk doen dat u leuk vindt.

Old School Tatoeages

Old-school tattooing is een traditionele tattoo-stijl met eenvoudige lijnen met gedurfde lijnen. Een old-school tatoeage is vaak geïnspireerd door zeelieden en bevat afbeeldingen van ankers, schepen, schedels en meer.

Amerikaanse traditionele tatoeages

De traditionele Amerikaanse tattoo stijl is een klassieke stijl. Dit soort tatoeages hebben meestal felle kleuren en lijnen en bevatten afbeeldingen zoals schedels, rozenblaadjes, ankers en andere.

Pin-Up Tatoeages

Pin-up tatoeages zijn soorten tatoeages met vintage-thema foto’s van mooie vrouwen. Deze tatoeages zijn vaak colorful en gedetailleerd, waardoor ze populair zijn bij zowel mannen als vrouwen.

Cover Up Tattoo Stijl

Dit soort tatoeage zal een beschadigde tatoeage verhullen die je niet langer wenst. Bedekkingen kunnen zeer eenvoudig of uitzonderlijk nauwkeurig zijn, op basis van de grootte en complexiteit van de originele tatoeage.

Keltische Tatoeages

Een Keltische tatoeage kan worden gebruikt door mensen die een tatoeage van betekenis willen. Keltisch ontwerp heeft soms knopen en wervelingen die verschillende aspecten van de Ierse cultuur vertegenwoordigen.

Keltische Tatoeages

Portret Tattoos

Tatoeageportretten geven een individu een unieke tatoeage. Deze tatoeages zijn meestal erg levensecht en vangen vaak de persoonlijke persoonlijkheden van mensen perfect.

Herdenking tatoeages

Herdenkingstatoeages geven een erehulde ter nagedachtenis aan degenen die zijn overleden. Tatoeages zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals namen, portretten of symbolische symbolen.

Belettering Tatoeages

Lettertattoos kunnen worden gebruikt voor expressie. Een tatoeage kan eenvoudig of complex zijn. Het is ongelooflijk gemakkelijk voor iemand om zijn eigen woorden op een tatoeage te schrijven.

Religieuze Tatoeages

Tatoeages vertegenwoordigen religieuze overtuigingen in tatoeages. Deze tatoeage heeft elk religieus symbool, van het kruis tot de davidster tot de halve maan.

Realistische tatoeages

Een realistische tatoeage is een stijl van tatoeage die eruitziet als een afbeelding. Deze tatoeages zijn meestal zeer gedetailleerd.