50 + vrouwelijke tattoo-ontwerpen voor meisjes en vrouwen () vrouwelijke ideeën

Vrouwelijke tatoeages zijn de beste vrouwelijke tatoeages ter wereld. Je hoeft geen ongebruikelijke tatoeages voor vrouwen te hebben, maar in plaats daarvan kun je kiezen voor een eenvoudig tattoo-ontwerp dat een diepe betekenis heeft in het feminisme. Het belangrijkste om in gedachten te houden voor een vrouwelijke tatoeage is plaatsing. Je moet het ideale lichaamsdeel van een vrouwelijke tatoeage kiezen. Hier zijn foto’s van 50 verbazingwekkende en delicate vrouwelijke tatoeages voor vrouwen –

Vrouwelijke pols tatoeages

1. Onder de vogeltattoos zou ik mustattoos voorstellen aan alle meisjes, vooral kleurrijke mussen.
Vrouwelijke Tatoeages


2. Deze ankertattoo zou saai zijn geweest als de tatoeëerder het niet een indrukwekkende vrouwelijke touch heeft gegeven. Ben je het daar niet mee eens?
Anker Vrouwelijke Tatoeages


3. Iedereen weet dat bloementattoos de beste vrouwelijke tatoeages zijn, maar het probleem ligt in de grootte van de tatoeage. Ik zou liever een bloemtattoo met deze maat hebben.
Verbazingwekkende vrouwelijke tatoeages


4. Elke keer als ik een Bat tattoo zie begin ik deze te vergelijken met het Batman Logo. Hier is een geweldige Bat-tatoeage voor vrouwen.
Geweldige vrouwelijke tatoeages


5. Er zijn verschillende patronen en lettertypeontwerpen online beschikbaar die geschikt zijn voor vrouwen en jonge meisjes. Je kunt daarvoor sites als Pinterest, Tumblr, Reddit en Deviantart bekijken.
Vleermuis Vrouwelijke Tatoeages
meest populaire tatoeages voor jongens


6. U kunt het onderstaande ontwerp eenvoudig gebruiken als een cover-up tatoeages. Een mix-up van een bloemtattoo en een vrouwelijk patroon zal een briljante cover-up tattoo maken. Lees over de geschiedenis van het feminisme.
Mooie vrouwelijke tatoeages


7. Vlindertattoos zien er mooi uit op bijna elk meisje. Hier is een unieke vlindertattoo met vrouwelijke touch.
Zwarte vrouwelijke tatoeages op arm


8. Vrouwelijke tatoeage moet duidelijk zijn. Hier is een ongewoon kattentattoo-ontwerp gemaakt van geometrische symbolen.
Butterfly Vrouwelijke Tatoeages


9. Zeemeermin tatoeages passen niet zo goed bij de man als bij vrouwen. Hier is een eenvoudige zeemeermin tatoeages voor meisjes.
Kat Vrouwelijke Tatoeages


10. Schouder is het beste gebied voor vrouwelijke tatoeages omdat je de tatoeage kunt verbergen wanneer je maar wilt.
Coole vrouwelijke tatoeages
motiverende tatoeages voor jongens


unieke vrouwelijke tatoeages

11. Als je verliefd bent, moet je een paar of een bijpassend tattoo-ontwerp zoals dit proberen.
Paar Vrouwelijke Tatoeages


12. Dit mooie en subtiele vrouwelijke hondentattoo-ontwerp kan lang meegaan dan de meeste donkere inkttattoos.
Hond Vrouwelijke Tatoeages


13. Hier is nog een mooie iteratie van feminine butterfly tattoo design dat er fantastisch uitziet vanwege de detaillering op de vleugel en het lichaam.
Dragonfly Vrouwelijke Tatoeages


14. In vergelijking met jongens houden de meeste meisjes ervan om voettatoeages te hebben en er zijn veel vrouwelijke ontwerpen beschikbaar voor voettattoos.
Vrouwelijke Tattoo Designs Afbeeldingen


15. Hoewel velen naamtattoos niet als vrouwelijk beschouwen, maar als je besluit er een te hebben, zorg er dan voor dat het lettertype geweldig is.
Vrouwelijke tatoeages en betekenissen


16. Achter het oor tatoeages zijn populairder onder meisjes. Ze moeten zo klein zijn.
Vrouwelijke tatoeages achter het oor


17. Dit is een prachtige huisdierportret tattoo en ook jij kunt het op de onderarm of hand hebben.
Vrouwelijke Tatoeages Zwart En Wit


18. Jongens houden ervan om tatoeages op knokkels te hebben, maar meisjes houden van vingertatoeages en hier is een mooie vingertattoo met de quote Om Namastey.
Vrouwelijke Tattoos Ontwerpen


19. Waarschijnlijk de mooiste vrouwelijke tatoeage die een meisje op haar lichaam kan hebben, zou op haar dijen zijn. Deze prachtige bloemtattoo op dij rechtvaardigt het bovenstaande feit.
Vrouwelijke tatoeages voor vrouwen


20. Hier is nog een mooi vrouwelijk patroon geïnkt op de dij van deze mooie dame.
Vrouwelijke Tatoeages Ideeën


tattoo inspiratie vrouw

21. Ik vond deze prachtige vrouwelijke tatoeage op reddit en ik was gebiologeerd door de diepe betekenis van deze tatoeage. Kun je het vertellen?
Vrouwelijke tatoeages op arm


22. Als het gaat om nektattoos geven de meeste mensen er de voorkeur aan om een tatoeage op een klein deel van de nek te hebben, maar voor meisjes is een groot voordeel dat ze een tatoeage in de stijl van een ketting kunnen hebben, net als deze.
Vrouwelijke tatoeages op de borst


23. Dit is een eenvoudig pijl tattoo ontwerp dat mooi wordt gemaakt door het vrouwelijke script toegevoegd in het midden van de tatoeage.
Vrouwelijke tatoeages op jongens


24. Side rib cage tatoeages ziet er mooier uit op vrouwen in vergelijking met mannen. Hier is een beautiful side ribbenkast tattoo op dit jonge meisje.
Vrouwelijke tatoeages op rib


25. Als je in de war bent over de inkt van tatoeage, kun je een nep- of tijdelijke tatoeage hebben met henna mehndi.
Vrouwelijke tatoeages op schouder


26. Deze schattige en indrukwekkende bloemtattoo op de dij van het meisje zou er nog mooier uitzien als het in 3D is gestyled.
Vrouwelijke tatoeages op dij


27. Polstattoos kunnen zowel bij mannen als vrouwen passen, maar als meisje zou ik willen voorstellen dat je een eenvoudige en kleine polstattoo zoals deze hebt.
Vrouwelijke tatoeages op pols


28. Knie- of enkeltattoos worden alleen gekozen door [email protected] tattoo liefhebbers en als je een van hen bent dan is hier een vrouwelijk ontwerp voor jou.
Vrouwelijke Tatoeages Klein


29. Roze kleur wordt als vrouwelijk beschouwd en je kunt deze kleur toevoegen aan elk tattoo-ontwerp, waardoor de tatoeage er schattig en vrouwelijk uitziet.
Vrouwelijke Tatoeages Tumblr


30. Dit is een prachtig voorbeeld van voettattoo-ontwerp waarbij de tatoeëerder kleine vogels ontwierp die langs de voet vliegen.
Fijne vrouwelijke tatoeages te voet


tattoo ontwerpen voor vrouwen

31. In plaats van voor slechts één bloem van verlof te gaan, kun je meerdere bloemtattoos in klein formaat zoals deze hebben.
Bloem Vrouwelijke Tattoos


32. Wanneer u een tatoeëerder vraagt naar vrouwelijke tatoeages, dan zouden de meesten van hen voorstellen dat u sieraden toevoegt aan een normaal tattoo-ontwerp. Hier is hoe zo’n ontwerp eruit zou zien.
Fox Vrouwelijke Tatoeages


33. Geisha tatoeages behoren tot de top vrouwelijke tatoeages. Hier is een prachtig Geisha tattoo ontwerp op het been van dit mooie meisje.
Geisha Vrouwelijke Tattoos


34. Als je een fitnessliefhebber bent zoals ik, dan zou een cool vrouwelijk tattoo-idee zijn om een silhouettattoo van jezelf of je droomlichaam te hebben.
Gym Vrouwen Vrouwelijke Tattoos


35. Als je interesse hebt in sport dan zou er geen beter tattoo-ontwerp zijn dan een atleet tattoo.
Gymnast Vrouwelijke Tattoos


36. Dit is mash-up tattoo van drie dingen – een lint, een hart en een bloem.
Hart Vrouwelijke Tatoeages


37. Hoewel Zodiac-tatoeages niet vrouwelijk worden genoemd, maar als je een dierenriem hebt zoals Weegschaal of Schorpioen, dan kun je er een hebben.
Indrukwekkende vrouwelijke tatoeages


38. Dit is een mooie vinger tatoeages voor koppels en broers en zussen.
Mooie vrouwelijke tatoeages op vinger


39. Zoek indien mogelijk een vrouwelijke tatoeëerder voor jezelf, omdat een vrouwelijke tatoeëerder een betere vrouwelijke tatoeage kan maken dan een mannelijke tatoeëerder.
Mandala Vrouwelijke Tattoos


40. Hier is een veel beter zeemeermin tattoo-ontwerp dat er geïnspireerd uitziet op Disney-film The Little Mermaid.
Zeemeermin Vrouwelijke Tattoos


vrouwelijke tatoeages ontwerpen

41. De schoonheid van deze vrouwelijke tatoeage ligt in het feit dat het niet slechts één ding vertegenwoordigt, maar een diepere betekenis van liefde en hoop heeft.
Mini Hart Vrouwelijke Tattoos


42. De zon en de maan tatoeages werden populair gemaakt door Khal Drogo van Game of Thrones.
Maan en zon vrouwelijke tatoeages


43. Dit is een eenvoudig maan tattoo-ontwerp en het valt in de categorie vrouwelijke tatoeages omdat net als maanmeisjes ook worden verwaarloosd.
Maan Vrouwelijke Tattoos


44. Dit geweldige kleine formaat draak tattoo ontwerp is geïnspireerd op Japanse draken.
Phoenix Vrouwelijke Tatoeages Bij de Hand


45. Vrouwelijke tatoeages hoeven niet compleet te zijn. Een slimme tatoeëerder kan gaan voor een dergelijk ontwerp dat de diepe betekenis van feminisme laat zien.
Eenvoudige vrouwelijke tatoeages


46. Dit bloem tattoo-ontwerp op de achterkant van dit meisje ziet er nog mooier uit met een betekenisvol citaat of populair gezegde.
Kleine bloem vrouwelijke tatoeages op de rug


47. Dit prachtige vrouwelijke tattoo-ontwerp kan ook worden gemaakt met kleine lettertypen en gebogen letters (HINT: Probeer een citaat).
Ster Vrouwelijke Tatoeages Op Enkel


48. Is dit niet de schattigste meisjesachtige tatoeage ooit? De grootte van deze tatoeage is groot, maar toch is het goed te keuren.
Sugar Skull Vrouwelijke Tattoos


49. Het ontwerp van de vogeltattoo op deze foto kan op elk deel van het lichaam worden gemaakt.
Swallow Vrouwelijke Tatoeages


50. Geometrische tekens en symbolen kunnen worden gebruikt om verbazingwekkende vrouwelijke tatoeages te maken.
Zwaan Vrouwelijke Tattoos


Welke van deze vrouwelijke tatoeages vond je het leukst?