50 + unieke vogeltattoos voor mannen () Cool, eenvoudig en betekenisvol

Het meest voorkomende type tattoo-ontwerpen is van vogeltattoos. Verschillende oude beschavingen, stammen en culturen beschouwden vogels als een goed voorteken. Daarom was het een gebruikelijk onderdeel van veel culturen om vogeltatoeages te krijgen. In de moderne tattoo-industrie behoren vogeltattoos tot de meest populaire tattoo-ontwerpen, maar mensen raken vaak in de war bij de keuze van hun vogeltattoos. Hier presenteren we u 50 geweldige vogel tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen –

Little Bird Tatoeages

1. Er zijn niet veel tattoo-ideeën voor de ruggengraat. Het meest voorgestelde idee zou het ontwerp van de flying bird tattoo zijn.
vogel rug tatoeages


2. Meestal worden vogeltattoos voorgesteld op het bovenste deel van het lichaam, maar als je een vogel kiest zoals een kraanvogel, dan ziet het er prachtig uit op de poten.
Vogel Tatoeages Op Been


3. Het allereerste vogeltattoo-idee dat je door je kunstenaar zou worden voorgesteld, zou een mustattoo op borst of hand zijn.
Verbazingwekkende Vogel Tatoeages


4. Een vliegende vogel tattoo ontwerp zal er beter uitzien dan een gekooide vogel of een zittende vogel omdat de vliegende vogel vrijheid zou vertegenwoordigen en dat is wat iedereen wenst.
Meisjes Bird Tattoos


5. Rovio Entertainment’s Angry Birds is een van de meest populaire mobiele games. Je kunt boze vogels opnieuw voorstellen in realistische vogels en een tatoeage van hen proberen.
Vogel Tatoeages Op Arm
coole tatoeages voor tienerjongens


Angry Bird Tattoo Ontwerp

6. In tegenstelling tot dieren zijn vogels kleurrijke wezens van de natuur en het is gebruikelijk om soorten te vinden die verschillende kleuren vleugels, hoofd en andere lichaamsdelen hebben. Je kunt deze kleurrijke variëteit in je tattoo-ontwerp laten zien.
Bird Tattoos voor vrouwen


7. Vogels worden vaak beschouwd als de boodschapper van vrede. Je kunt dus een vogeltattoo-ontwerp krijgen met een rozenbloem of een witte lelie zoals deze.
Vogel Tatoeages Achter Oor


8. Niet alleen het type vogel dat u kiest, maar ook de houding van de vogel is van belang bij het ontwerpen van tatoeages. De wolken op de achtergrond van deze vogeltattoo geven bijvoorbeeld aan dat de eerste hoog en vrij vliegt.
Traditionele Vogel Tatoeages


9. Ik stel meestal geen tatoeages voor vogelparen voor, maar dit ontwerp op de borst is erg populair en het is perfect voor broers en zussen.
Vogel Tatoeages op de borst


10. Een populaire kijk op vogeltattoos is om die te inkten met behulp van aquarellen. Je vindt veel aquarel vogel tatoeages online en hier is er een die we leuk vonden. Hier zijn 5 problemen die vogels uitsterven, lees het zorgvuldig om de natuur te helpen.
Kleurrijke Vogel Tatoeages
tatoeages voor mannen ideeën met kindernamen


Kleine Vogel Tatoeages

11. Kleine vogel tattoo ontwerpen zijn populairder dan grote vogel tatoeages. Meisjes houden er meestal van om een roedel kleine vogels over nek of voeten te laten vliegen.
Vogel Tatoeages te voet


12. Een ander mooi idee zou zijn om het ontwerp van de vogel- en kooitattoo te proberen. Je moet de vogel zo uit de kooi laten zien breken.
Klassieke Vogel Tatoeages


13. De enige kooi of gevangenis waarin een persoon graag vast zou willen zitten, is de gevangenis van de liefde. Dit vogelpaar van tattoo ontwerp geeft dit gevoel prachtig aan.
Girly Bird Tatoeages


14. Hoewel vogeltattoo-ontwerpen op borst of rug worden voorgesteld, denk ik dat de hand ook een goede plek is om een vliegende vogel tattoo-ontwerp zoals dit te hebben.
Vogel Tatoeages bij de hand


15. Dit kleine formaat vogel tattoo ontwerp kan worden verbeterd in de vorm en ontwerp sector, maar de kleuring van deze vogel is prachtig gedaan.
3d Vogel Tattoos 1


Vogel Silhouet tattoo

16. Bird tattoo-ontwerp zal er nog mooier uitzien als ze in de tribale stijl worden uitgevoerd. Hier is een tribal vogel tattoo ontwerp op de rug van dit meisje.
Dove Bird Tatoeages


17. Achter het oor of net onder het oor is geen gebruikelijke plek om een tatoeage te krijgen, maar als je kiest voor een slimme tatoeage (zoals deze vogeltattoo) dan zou ik je sterk aanraden om dit deel geïnkt te krijgen.
Bird Memorial Tatoeages


18. Een echt populair vogeltattoo-idee is om vogels te laten zien die uit een enorme veer komen. Hier is het live voorbeeld van dat tattoo-ontwerp.
Kudde vogel tatoeages


19. Specht is een zeer schattige vogelsoort en specht tatoeages zijn ook erg beroemd. Ik zou spechttattoos aanraden aan jongens.
Vogel Tatoeages voor jongens


20. Als je twee mooie en gedetailleerde vogeltattoo’s op je lichaam hebt, verpest dan hun schoonheid niet door meerdere kleine vogeltattoos toe te voegen.
Vogel Pols Tatoeages 1


Vogel Pols Tatoeages

21. Meisjes willen graag kleurrijke vogeltattoos hebben en daarom zou ik ze aanraden om pastelkleuren te gebruiken om hun vogeltattoo gekleurd te krijgen.
Blauwe Vogel Tatoeages


22. Geen enkel ander vogeltattoo-ontwerp zou er zo mooi uitzien als een merel tattoo-ontwerp. Het gebruik van gouden kleur in dit ontwerp verhoogt sierlijk de algehele schoonheid van de tatoeage.
Unieke Vogel Tatoeages


23. Het toevoegen van de zon achter je vogel tattoo ontwerp geeft de tattoo een diepe betekenis. Het zal tegen alle verwachtingen in hoop vertegenwoordigen.
Vogel Tatoeages


24. Ik denk niet dat iemand het idee van een stervende vogel of een gewonde vogel leuk zou vinden, maar als je het slachtoffer bent van verraad, dan zou je dit tattoo-ontwerp waarschijnlijk leuk vinden.
Betekenis van vogel tatoeages


25. Als je een patriottisch persoon bent, zou geen enkele andere vogeltattoo zo goed bij je passen als het ontwerp van de Amerikaanse zeearendtattoo.
Cool Bird Tatoeages 1


Zwarte Vogel Tattoo

26. Als u overweegt om meerdere vliegende vogeltatoeages te krijgen, zorg er dan voor dat het tellen van de vogels maar liefst vijf is.
Divergente Vogel Tatoeages


27. Je kunt ook bloemtattoo-ontwerp toevoegen aan je vogeltattoo en het zal vertegenwoordigen dat je erg geniet van kleine dingen in het leven.
Rose en Vogel Tatoeages


28. Koppels kunnen een passend papegaai tattoo-ontwerp op borst of schouder of rug proberen. Papegaaien worden beschouwd als zeer romantische vogels.
Zwarte Vogel Tatoeages


29. Hier is nog een prachtig vogel- en kooitattoo-ontwerp. Ik denk niet dat het nodig was om een sleutel aan de kooi toe te voegen.
Vogel Kooi Tattoos


30. Een eenvoudig idee voor een vogeltattoo zou zijn om een vogel te laten zien die net als deze met een bloemrank vliegt.
Humming Bird Tatoeages


Phoenix Bird Tatoeages

31. Kraanvogels worden beschouwd als zeer intelligente vogels die veel geduld hebben. Als je vergelijkbare kenmerken hebt, moet je gaan voor een kraanvogeltattoo-ontwerp.
Love Bird Tatoeages


32. Je kunt ook kiezen voor een realistisch vogeltattoo-ontwerp, maar houd één ding in gedachten dat het al je andere tatoeages zal overschaduwen.
Kolibrie Voet Tatoeages


33. Ik denk niet dat het een cool idee is om een citaat toe te voegen aan een vogeltattoo-ontwerp, maar als je het nog steeds wenst, kies dan een leesbaar lettertype van klein formaat.
Vogel Tatoeages Met Citaten


34. Nog beter vogel citaat tattoo idee zou zijn om meerdere vliegende vogels en dan een bijbel vers geïnkt er vlak onder.
Vogel Silhouet Tattoos


35. Vogels zoals adelaar, havik en gier zijn bekwame roofdieren, maar naar mijn mening moeten ze worden getoond met hun prooi in tattoo-ontwerpen.
Vogel Schouder Tatoeages


Lucky Bird Tatoeage

36. Alleen een slimme tatoeëerder kan met zulke mooie ideeën komen. Hier is een mix van muziek en vogel tattoo ontwerp waarbij verschillende muzieknoten zijn gekoppeld in de vorm van een vogel.
Muzieknoot Bird Tattoos


37. Je kunt kiezen voor hawk tattoo-ontwerp, maar zorg ervoor dat het prachtige vleugels heeft omdat een havik een prachtige spanwijdte heeft.
Vogel Tatoeages Op Schouder


38. Uilen behoren tot de top 10 meest geliefde vogels voor tatoeages. Als je een wetenschapsnerd bent die graag de hele nacht wakker wordt, moet je kiezen voor het ontwerpen van uilentattoo’s.
Bird Mouw Tatoeages


39. Papegaaienpaar tattoo ontwerp moet niet worden verdeeld onder de paren. Ze moeten samen worden getoond, omdat het in veel culturen als een goed voorteken wordt beschouwd.
Mooie Vogel Tatoeages


40. Onze aarde bewoonde veel monsterlijke en mythologische vogels. Je kunt kiezen voor een dergelijk vogeltattoo-ontwerp, maar het moet zich op het zichtbare deel van het lichaam bevinden.
Vogel Tatoeages voor Mannen


Tiny Bird Tatoeages

41. Pauw wordt beschouwd als de koning van de vogels onder vele beschavingen. Wat dacht je van een mooi en kleurrijk pauw tattoo ontwerp?
Phoenix Bird Tatoeages


42. Je kunt een menselijk portret laten zien met een vogeltattoo-ontwerp, maar zorg ervoor dat ze er niet ongemakkelijk uitzien met elkaar.
Realistische Vogel Tatoeages


43. Als u een boom aan uw vogeltattoo-ontwerp wilt toevoegen, moet u een palmboom proberen omdat dit het ontwerp echt zal verbeteren.
Boom Vogel Tatoeages


44. Je kunt ook gaan voor kleine en kleine vogel tattoo ontwerp (meestal bij voorkeur voor pols of voet) net als dit.
Eenvoudige Vogel Tatoeages


45. Je kunt een vogel laten zien die op een boomtak zit in je tattoo-ontwerp. Als je er vallende bladeren in laat zien, zal het vertegenwoordigen dat je sterk blijft, zelfs in ongunstige situaties.
Kleine Vogel Tattoos 1


Bird Tattoos Betekenis

46. De meest $exy plek om een vogeltattoo-ontwerp te krijgen, is de ribbenkast. Ga niet voor grote vogeltattoos op de maag omdat de tatoeages van kleine vogels er geweldig uitzien.
Tiny Bird Tatoeages


47. Ik weet niet waarom de kunstenaar een starter aan deze vogeltattoo heeft toegevoegd, maar wat ik leuk vond aan dit ontwerp is de boog net boven het hoofd van de vogel.
Bird Tattoos Mannen


48. Er zijn verschillende vogelsoorten van verschillende vormen en maten, dus je moet er een kiezen die je persoonlijkheid op de een of andere manier vertegenwoordigt.
Little Bird Tatoeages


49. Als je vogeltattoo begint te vervagen, gebruiken ze aquarellen om het weer levendig en mooi te maken.
Aquarel Bird Tattoos


50. Vogel tattoo ontwerpen kunnen ook worden gebruikt als cover up tatoeages en er zijn veel vogelsoorten die idealiter kunnen worden gebruikt als filler tattoos.
Schattige Vogel Tatoeages


Dus welk vogel tattoo-ontwerp zou je aanraden?