50 + traditionele tatoeagetekeningen voor mannen () – eenvoudige, eenvoudige ontwerpen

Mensen die tatoeëerder willen worden, zoeken vaak naar coole tatoeagetekeningen. Als je je tattoo-kunst wilt verbeteren, wil je zeker eenvoudige tatoeagetekeningen proberen. Je hebt geluk, want we bieden je hier echt geweldige tatoeagetekeningen, variërend van de schedel, bloem, anker, roos, wolf en duif en biddende handen. Dus duik meteen in deze lijst met gemakkelijk te tekenen tattoo-schetsen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen –

Schedel Tattoo Tekeningen

1. Als je een coole sketch-stijl tattoo wilt, dan zou ik je aanraden om je favoriete Disney-personage op te halen en het in schetsstijl te laten tatoeëren.
Tattoo Tekeningen


2. Je zou kunnen denken dat de tatoeëerder niet veel fantasie zal krijgen voor een goede sketch-stijl tattoo, maar geloof me, er zijn veel adembenemende sketch-stijl tatoeages. Kijk naar dit uil en schedel tattoo ontwerp in schetsstijl. Is het niet geweldig?
Uil en Schedel Schets Stijl Tatoeages


3. Omdat Sketch Style-tatoeages zich in de voorbereidende fase bevinden, missen ze misschien volledige emoties van de artiest, maar dit betekent niet dat je geen geweldig tattoo-ontwerp kunt hebben. Bekijk deze betoverende uil tattoo in schetsstijl.
Geweldige Sketch Style Tattoos


4. Meisjes kunnen vragen om een bloem tattoo ontwerp in schets stijl ontwerp. Het zou uw keuze zijn om een bloemtattoo in kleuren of gewoon in zwart-wit te hebben.
Mooie Sketch Style Tattoos


5. Veel tatoeëerders geven een schetsstijl aan de tatoeage door er aquarelontwerp aan toe te voegen. Hier is een voorbeeld van een pijl tattoo ontwerp met aquarellen.
Kleurrijke Sketch Style Anchor Tattoos
Amerikaanse traditionele geisha tattoo


6. Schetsstijl tatoeages hebben veel geometrische bogen en lijnen toegevoegd en je kunt het afleidend vinden. Zorg er dus voor dat je deze gebreken niet erg vindt.
Cool Sketch Style Tatoeages


7. Je kunt ook kiezen voor tatoeages in kleine schetsstijl en ze zien er geweldig uit op polsen en schouders.
Leuke Sketch Style Tattoos


8. Voeg niet veel symbolen en tekens toe aan je schetsstijltattoo, omdat dit de hele tatoeage verwarrend en vreemd zal maken.
Potlood Schets Stijl Tattoo


9. Je kunt je sketch-stijl tatoeages mengen met aquareltattoos. Hier is een eenvoudig ontwerp van pijl- en bloemtattoos.
Sketch Style Anker Tattoos


10. Als u kiest voor portrettattoos in schetsstijl, mag er geen aquarel aan worden toegevoegd (STRICTLY). Deze tatoeage zou er veel beter hebben uitgezien in alleen zwart-wit.
Schets Stijl Aquarell Tattoos
Keltische kruis tattoo ontwerpen voor mannen


Eenvoudige tatoeages om te tekenen

11. Als je zelf een tatoeëerder bent, moet je je handen op schetsstijltattoos proberen, omdat je veel van dergelijke ontwerpen zult leren.
Sketch Style Atleet Tattoos


12. Hier is aquarel vogel tattoo ontwerp en naar mijn mening kan het opnieuw worden gedaan in schetsstijl.
Schets Stijl Vogel Tattoos


13. Sketch-stijl tatoeages zijn ideale opties voor tijdelijke tattoo-ontwerpen. Je kunt een ontwerp oppakken dat je persoonlijkheid definieert en het een paar weken dragen.
Schets Stijl Boek Tattoos


14. Dit lint tattoo-ontwerp in schetsstijl laat duidelijk zien hoe mooi dergelijke tatoeages kunnen worden uitgevoerd. Ik zal dit ontwerp ten zeerste aanbevelen aan meisjes.
Schets Stijl Strik Tattoos


15. Het meest schattige schetsstijl tattoo-ontwerp zou waarschijnlijk de kattentattoos zijn. Hier is een schattige kattentattoo in schetsstijl.
Schets Stijl Kat Gezicht Tattoos


16. Ik zou de voorkeur geven aan een kattengezicht tattoo ontwerp boven de hele kat tattoo omdat ze er schattiger uitzien. Hier is een full-size schets stijl kat tattoo.
Schets Stijl Kat Tattoos


17. Je kunt zelfs tatoeages van één woord in schetsstijl hebben. Ze zullen er eenvoudig uitzien. Als je wilt kun je er aquarellen aan toevoegen.
Schets Stijl Deathly Hallows Tattoos


18. Twijfel niet aan de grenzen van sketch-stijl tatoeages. Een goede tatoeëerder kan zelfs een realistisch ogende schetsstijltattoo maken. Hier is een echt uitziende schets stijl herten tattoo.
Schets Stijl Herten Tattoos


19. Je vindt veel schetsachtige ontwerpen op de site zoals Pinterest, Tumblr en DeviantArt. Je kunt er allemaal uitkiezen.
Sketch Stijl Disney Tattoos


20. Ik denk dat kattentattoos er schattig uitzien in schetsstijl, maar dit betekent niet dat je geen ander ontwerp kunt proberen. Hier is een prachtige hondentattoo in schetsstijl.
Schets Stijl Hond Tatoeages


Afdrukbare Tattoo Contouren

21. Olifant tattoo ontwerpen zijn meestal enorm. Mensen kiezen groot grootte Afrikaanse olifanten voor tatoeages. Hier is een kleinere schets stijl olifant tattoo.
Schets Stijl Olifant Baby Tattoos


22. Hier is nog een variatie van schetsstijl olifant tattoo. Deze lijkt geïnspireerd te zijn door Lord Ganesha.
Schets Stijl Olifant Tattoos


23. Er is een enorme verscheidenheid aan bloemen waaruit u kunt kiezen voor tatoeages in schetsstijl. Hier is een lotus schets stijl tattoo.
Schets Stijl Bloem Tatoeages


24. Deze fox sketch stijl tattoo kan veel worden verbeterd. Omdat het echter achter het oor zit, is er niet veel ruimte voor.
Schets stijl Fox Tattoos op achter het oor


25. Menselijke anatomie is ook populair bij tattoo-liefhebbers. Dit is een hand tattoo ontwerp in schetsstijl.
Schets Stijl Hand Tattoos


26. U kunt uw favoriete filmpersonage kiezen voor sketch-stijl tattoo. Hier is een Indiana jones tattoo op schouder.
Schets Stijl Indiana Jones Tattoos


27. Meisjes kunnen schattige anime-meisjes tattoo-ontwerpen in schetsstijl voor zichzelf ophalen. Hier is een mooi meisje tattoo ontwerp.
Schets Stijl Kokeshi Tattoos


28. Ik weet niet wat voor soort sketch-stijl tattoo het is. Is het een vuurtoren of een enorme telescoop? Wat denk je?
Schets Stijl Vuurtoren Tattoos


29. Leeuwentattoos zien er goed uit in zowel schetsstijl als in normale stijl. Hier is een leeuwenportret tattoo voor jou.
Schets Stijl Leeuw Tattoos


30. Sketch stijl tatoeages hoeven niet oppermachtig en geweldig te zijn. Je kunt ook een eenvoudige en kinderachtig uitziende sketch-stijl tattoo hebben, gewoon als dit.
Schets Stijl Mini Malistische Tatoeages


Tatoeage tekeningen voor mannen op papier

31. Anime-tatoeages in schetsstijl zien er veel beter uit dan cartoontattoos of normale animatietattoos.
Sketch Style Muziek Tattoos


32. Om eerlijk te zijn is dit panda tattoo-ontwerp in schetsstijl niet perfect. Het lijkt te zijn gemaakt door een newbie tattoo artist.
Schets Stijl Panda Tattoos


33. Samurai tattoo-ontwerp ziet er ook geweldig uit in schetsstijl. Als je een meisje bent, kun je een vrouwelijke samoerai-vechter oppikken.
Schets Stijl Samurai Tattoos


34. Als je interesse hebt in het zeeleven, kun je een piratentattoo of een scheepstattoo-ontwerp in schetsstijl ophalen.
Schets Stijl Stearing Wheel Tattoos


35. Het citaat in deze schetsstijltattoo is onleesbaar, maar het ontwerp is bovengemiddeld.
Schets Stijl Zonnebloem Tattoos


36. Voet is het perfecte onderdeel om tatoeages in schetsstijl te krijgen. Dit komt omdat het een unieke uitstraling geeft.
Schets stijl tatoeages voor meisjes


37. Hier is een schets stijl tattoo van een meisje waar het meisje wordt getoond met body paint op zichzelf.
Schets stijl tatoeages voor vrouwen


38. Deze snor baard schets stijl tattoo is geïnspireerd op de populaire silhouet stijl.
Sketch Style Tattoos op Biceps


39. Je kunt ook vreemde schetsen kiezen voor een sketch-stijl tattoo. Ze zullen er voor een korte periode goed uitzien.
Sketch Style Tattoos op biceps


40. Sketch style tattoos zijn ook een goede optie voor cover-up tatoeages. Je kunt een grote schetsstijltattoo kiezen en deze zal zeker lichaamsmarkering of lelijke tatoeage bedekken.
Schets Stijl Tatoeages Op Kalf


Eenvoudige tattoo-ontwerpen op papier

41. Een ander voordeel van sketch style tattoo is dat ze kunnen worden gebruikt om een lelijk tattoo-ontwerp opnieuw te ontwerpen.
Schets stijl tatoeages op de borst


42. Tatoeages in schetsstijl kunnen uw lichaamsdeel rood achterlaten terwijl de pen steeds opnieuw op hetzelfde deel beweegt.
Schets Stijl Tatoeages Op Mouw


43. Ik zou je aanraden om geen citaat op te halen voor schetsstijl tattoo-ontwerp, dit is omdat ze onleesbaar kunnen blijken te zijn.
Schets stijl tatoeages op dij


44. Kattenpoot of hondenpoot tattoo-ontwerp ziet er eenvoudig en schattig uit in schetsstijl.
Schets stijl tatoeages op pols


45. De meeste mensen gebruikten tijdelijk tatoeages in schetsstijl. Op deze manier kunnen ze een tijdelijke sketch style tattoo opdragen aan hun favoriete band, muzikant of sportster.
Schets Stijl Tattoos


46. Dit hart tattoo ontwerp is in klein formaat en dat is waarom het ziet er een beetje raar.
Kleine Schets Stijl Tatoeages


47. Als je oude schetsstijl tattoo begint te vervagen, dan is een goede oplossing om er aquarellen aan toe te voegen, zodat het er geweldig uitziet.
Aquarel Schets Stijl Octopus Tattoos


48. Hier is een vervaagd schetsstijl tattoo-ontwerp gevuld met kleuren.
Aquarel Schets Stijl Tattoos


49. Een ander cool idee voor schetsstijl tattoo zou zijn om ontwerpen op te pikken die als een goed voorteken worden beschouwd. Hier is bijvoorbeeld een hoefijzertattoo in schetsstijl.
Aquarel Sketch Style Tatoeages


50. Het allerbeste idee zou zijn om een kleine schetsstijltattoo op te pakken en deze op de onderarm, pols of zelfs op vingers te krijgen.
Whisk en Spatula Sketch Style Tatoeages


Welke Sketch-stijl tattoo-tekeningen hebben je hart gewonnen?