50 + traditionele adelaarstattoos voor mannen () Kaal, stijgend, traditioneel, vlag

Eagle tattoos zijn vooral populair onder Amerikanen omdat de Amerikaanse zeearend de nationale vogel van de Verenigde Staten van Amerika is. Dit betekent echter niet dat mensen in andere landen ze niet proberen.

Een adelaar staat voor moed, kracht, vastberadenheid, edginess, scherpte, snelheid en controle. Er zijn dus verschillende diepe betekenissen van een adelaar tattoo ontwerp. Als u een gefocust persoon bent die zijn / haar doelen wil bereiken, dan zou eagle tattoo perfect bij u passen.

Hier presenteren we u 50+ eagle tattoos die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen –

Bald Eagle Tatoeages

1. Realistische adelaarstattoos zijn moeilijk te doen. Maar hier is een coole realistische tatoeage van adelaar die je zeker zal amuseren.
Eagle Tatoeages


2. Eagle tatoeages vertegenwoordigen kracht. Een adelaartattoo die zijn puntige klauwen laat zien, vertegenwoordigt je onverschrokken houding.
Adelaar op Tatto op borst 4


3. Bald eagle tribal tattoos zijn populairder dan elk ander type tatoeages van een adelaar. Ze worden beschouwd als de beschermer van reals en tonen je patriottisme.
Adelaar op rug 2


4. Dit is een andere versie van indiaanse tatoeage van adelaar die ook een opkomende zon achter de kop van de adelaar laat zien.
Eagle Tatto op Arm 1


5. Adelaar heeft scherpe ogen. Ze vallen meestal snel aan. Een aanvallende adelaar tattoo betekenis is diep – het zal betekenen dat je gelooft in [email protected] uw doelen.
Eagle Tatto op Arm 2
vrouwelijke tatoeages ontwerpen


6. Als u de Amerikaanse vlag samen met uw adelaarstattoo wilt laten zien, houd er dan rekening mee dat de vlag boven het hoofd van de adelaar moet zijn- zoals deze. De gepolijste versie toont brede veren en staart van de adelaar.
Eagle Tatto op Arm 3


7. U kunt een dubbele blootstelling eagle tattoo-ontwerp proberen. Hier is een variatie op dergelijke tatoeages.
Eagle Tatto op Arm 4


8. Je kunt je arendstattoo nog feller maken door doorboorde en onverschrokken ogen te laten zien, net als dit.
Eagle Tatto op Arm 5


9. Veel mensen kiezen voor eagle head tattoos. Als je hetzelfde wenst, dan is zeearend de beste optie.
Eagle Tatto op Arm 6


10. Eaglet tatoeages zijn ook populair. Ze passen bij jonge jongens en meisjes. Weet je dat de Zeearend graag met elkaar sport.
Eagle Tatto op Arm 7
vrouwelijke full body tattoos foto’s


foto’s van adelaar tatoeages

11. Als je een sportminnend persoon bent, kun je een Olympische fakkel toevoegen aan je tatoeage van adelaar. Dit zal vooral geschikt zijn voor degenen die hebben deelgenomen aan Olympische Spelen.
Eagle Tatto op Arm 8


12. Een tatoeage van adelaar met open snavel zou niet voor iedereen geschikt zijn. Maar sommigen zullen het nog steeds leuk vinden.
Eagle Tatto op Arm 9


13. De juiste kleurschakeringen kunnen je tatoeage nog beter maken. Deze arend tattoo is bijvoorbeeld gekleurd in de stijl van een feniks.
Eagle Tatto op Arm 10


14. Hier is amerikaans traditioneel eagle tattoo ontwerp. opgemerkt moet worden dat de adelaar in dergelijke tatoeages meestal in een kalme en samengestelde houding wordt getoond.
Eagle Tatto op Arm 12


15. Een adelaar en zwaard tattoo is een geweldige combinatie. Beide vertegenwoordigen een felle en gefocuste natuur. Hier zijn de veren van de adelaar ook gericht als een zwaard.
Eagle Tatto op Arm 13


16. U kunt woorden zoals FREEDOM en PATRIOT toevoegen aan uw eagle tattoo flash-ontwerp.
Eagle Tatto op Arm 14


17. Een cool idee zou zijn om de opkomende zon net achter de vleugels van de adelaar te laten zien, zoals te zien is in dit tattoo-ontwerp.
Eagle Tatto op Arm 15


18. Eagle en schedel tattoo is een andere populaire combinatie die vaak wordt geprobeerd. Het vertegenwoordigt de moedige aard van de persoon. Je kunt een andere versie proberen met eagle globe en ankertattoo.
Eagle Tatto op Arm 16


19. Een stencil tattoo-ontwerp van boze en schreeuwende adelaar zoals deze zou moeilijk te repliceren zijn, maar het zal zeker een van de coolste tatoeages zijn die je ooit zult proberen.
Eagle Tatto op Arm 17


20. Eagle sleeve tatoeages zijn niet vrij gebruikelijk. Maar als je er een wilt, voeg dan ook wat andere elementen toe, zoals wolken of zon.
Eagle Tatto op Arm 18


Amerikaanse traditionele eagle flag tattoo

21. Dit eagle shoulder tattoo-ontwerp past bij jongens met brede schouders. Het is geïnspireerd op de Filipijnse versie van tattoo art.
Eagle Tatto op Arm 21


22. Een veel voorkomend ontwerp dat door de tatoeëerder wordt geprobeerd, is om de adelaar te laten zien die met de Amerikaanse vlag in zijn klauwen vliegt. Het is om verschillende redenen niet geschikt, maar toch kiezen velen voor de adelaarsverkenner tattoo versie.
Eagle Tatto op Arm 22


23. Een zwarte en grijze adelaar tattoo heeft zijn eigen charme, maar je moet er de perfecte plaatsing voor kiezen.
Eagle Tatto op Arm 23


24. Aquarel eagle tatoeages zijn niet veel gebruikelijk, maar als je ervoor kiest, probeer dan rode en blauwe kleuren.
Eagle Tatto op Arm 24


25. Als je een adelaarstattoo op je onderarm wilt hebben, zorg er dan voor dat deze perfect overeenkomt met de ronding van je arm.
Eagle Tatto op Arm 25


26. Hier is een geweldige Amerikaanse zeearend halve mouw tattoo met Amerikaanse vlag op de achtergrond.
Eagle Tatto op Arm 26


27. Een combinatie die mensen proberen is adelaar en slang tattoo. Beiden zijn gezworen vijanden. Deze tatoeage zal vertegenwoordigen dat je wraak van iemand wilt nemen.
Eagle Tatto op Arm 27


28. Je kunt ook een kleine adelaartattoo proberen. Er zijn veel minimale eagle tattoos ontwerp, maar ik vond deze het leukst.
Eagle Tatto op Arm 28


29. Vraag de kunstenaar om voorzichtig de vorm van de adelaar in het tattoo-ontwerp te inkten. Zo’n uit vorm geraakte adelaar ziet er niet veel indrukwekkend uit.
Eagle Tatto op Arm 29


30. Een hoogvliegende adelaar vertegenwoordigt je hoge verwachtingen en dromen. Hier is een cool ontwerp van hoogvliegende adelaar.
Eagle Tatto op Arm 30


traditionele adelaar tattoo

31. Als je in de marine of het leger hebt gediend, kun je de initiaalnaam van je bataljon op deze manier op de adelaar laten inkten.
Eagle Tatto op Arm 31


32. Je kunt ook bloeddruppels laten zien met je tatoeage van adelaar. Een bloedarend tattoo betekent dat je gewroken hebt.
Eagle Tatto op Arm 32


33. Bruine adelaar is een andere populaire keuze voor tatoeage anders dan Amerikaanse zeearend.
Eagle Tatto op Arm 33


34. Een cool idee zou zijn om te proberen bijpassende Zeearend tatoeages met je broer of zus. Hier is een ontwerp dat u kunt overwegen.
Eagle Tatto op Arm 34


35. Je kunt een mythische adelaartattoo proberen. Baseer je tatoeage op oude tekeningen en schilderijen waar een vogel wordt getekend die op een adelaar lijkt.
Eagle Tatto op Arm 35


36. Als je een eagle cover up tattoo wilt, dan is dit waarschijnlijk de beste keuze. De wolk en de storm maken het een perfecte tatoeage voor cover-up.
Eagle Tatto op arm


37. Meisjes kunnen een adelaarsvrouwelijke tatoeage proberen. Vraag de kunstenaar om vrouwelijke kenmerken aan je adelaar te geven, zoals grote grote grote ogen.
Eagle Tatto op Arm19


38. Een eagle tattoo op de volledige rug klinkt misschien een slecht idee, maar voor velen is het een van de coolste ontwerpen.
Eagle Tatto op rug


39. Als je een cool borststuk wilt, raad ik je aan dit unieke ontwerp te proberen waarbij een Amerikaanse zeearend wordt gezien met een schedel.
Eagle Tatto op borst 2


40. Een andere coole borsttattoo voor mannen zou zijn om eagle wings tattoo te proberen. Hier is een Amerikaanse zeearend met vleugels verspreid over de borst net als dit.
Eagle Tatto op borst 4


Amerikaanse traditionele eagle tattoo

41. Het zijn de nek en het hoofd van de Amerikaanse zeearend die het onweerstaanbaar mooi maken, dus zorg ervoor dat je tatoeage het perfect laat zien.
Eagle Tatto op borst 5


42. Dit neo-traditionele Amerikaanse eagle tattoo-ontwerp is eigenlijk geïnspireerd op een eng verhaal.
Eagle Tatto op borst 6


43. Als je een unieke tatoeage van de Romeinse adelaar wilt, dan is dit waarschijnlijk het meest indrukwekkende ontwerp dat je kunt proberen.
Eagle Tatto op borst 7


44. Adelaar en dolk tattoo zou passen bij die mannen en vrouwen die zichzelf willen laten zien als krijgers die nooit opgeven.
Eagle Tatto op borst 8


45. Hier is nog een cool idee waarbij de Amerikaanse zeearend wordt getoond met een motiverend citaat in zijn snavel. Dit is een perfecte combinatie van adelaar en quote tattoo.
Eagle Tatto op borst 10


46. Adelaar en spiegel is een populaire combinatie onder zeilers. Dit komt omdat de tatoeage staat voor ‘rechtvaardig pad in moeilijke tijden’.
Eagle Tatto op borst 11


47. Je kunt ook het eagle compass of eagle clock tattoo design proberen. Beide zullen de eer van een goed mens vertegenwoordigen.
Eagle Tatto op borst 12


48. Deze tatoeage van nazi-adelaar lijkt geïnspireerd te zijn op kwaadaardige Disney-schurken. Het kan een cool personage worden in lion king of jungle book.
Eagle Tatto op de borst


49. Het tonen van een bliksemstorm achter je tatoeage van de Amerikaanse zeearend zal ook echt een cool idee zijn.
Eagle Tatto op schouder 2


50. Mijn favoriet zou deze zijn waar de Amerikaanse zeearend is geïnkt met de kleuren van de Amerikaanse vlag.
Eagle Tatto op schouder en rug


Eagle Tatto op buik en borst

Eagle Tatto op WrIST 3

Eagle Tatto op pols 4

Eagle Tatto om de pols

Eagle Tattoo op pols

Dus welk eagle tattoo-ontwerp vond je het leukst?