50+ slechtste gezichtstattoos van rappers () slechte ideeën en ontwerpen

Waarom krijgen mensen gezichtstatoeages? Gezichtstatoeages hebben geen speciale betekenis. In feite worden tatoeages op het gezicht alleen gekozen door die-hard tattoo-fans. Het vereist veel moed en vastberadenheid om je gezicht te laten tatoeëren. Het gezicht is het meest expressieve en zichtbare deel van het lichaam en je wilt geen verkeerde boodschappen naar de mensen sturen.

Gezichtstatoeages zijn vooral populair onder Amerikaanse rappers. Je vindt er rappers als Post Malone, Lil Waye, Lil Peep, xxxtentacion, Lil Pump, Lil Skies, 6ix9ine geïnkt met tatoeages op het gezicht.

Hier hebben we 50 gezichtstatoeages gekozen die u moet bekijken voordat u de grote beslissing neemt om uw gezicht te laten tatoeëren. Deze gezichtstattoo-ontwerpen zijn voor zowel mannen als vrouwen –

Inhoudsopgave

Tijdelijke Gezichtstatoeages

1. Ik begrijp de logica en de reden achter dit ontwerp van de gezichtstattoo niet, maar het zal er beter uitzien als de kleur de vlag van uw land is.
Gezichtstatoeages


2. Zoals ik al zei als iemand coole gezichtstatoeages krijgt, zou hij / zij het niet verbergen. De tatoeage op het gezicht van deze man lijkt geïnspireerd te zijn op de look van Ryan Gosling uit ‘The Place Beyond Pines’
Gezicht Tattoo 2


3. Dit tribale gezicht tattoo ontwerp is eigenlijk een onderdeel van full body tattoo en naar mijn mening is het goed gedaan.
Gezicht Tattoo 1


4. Je bent een diamant in jezelf en je hoeft geen diamanttattoo op je gezicht te hebben om dat te bewijzen. Dit ontwerp past op de schouder.
Gezicht Tattoo 4


5. Dit meisje koos een mooi ontwerp voor gezichtstattoo en het is maar goed dat ze het aan slechts één kant van haar gezicht heeft gekregen.
Gezicht Tattoo 6
blauwe vinvis tattoo betekenis


Tribale Gezichtstatoeages

6. Weet je dat mensen meer op zoek gaan naar het verwijderen van gezichtstatoeages in plaats van gezichtstatoeages te krijgen? Dit laat zien hoe negatief mensen reageren op gezichtstatoeages.
Gezicht Tattoo 7


7. Dit alfabet tattoo-ontwerp zou er veel beter hebben uitgezien in klein formaat en dat ook op het jukbeen.
Gezicht Tattoo 8


8. Is dit een haarvlecht tattoo ontwerp of zijn dit lange armen van een inktvis of misschien een xenomorph uit de Alien filmserie. Wat denk je?
Gezicht Tattoo 9


9. Het krijgen van een woordtattoo op het gezicht is een goed idee voor tijdelijke mode. Maar denk er serieus over na voordat je het krijgt.
Gezicht Tattoo 10


10. Als je wilt gaan voor de all emo look dan hier een gezicht tattoo ontwerp voor jou. I Guess Eminem is de enige grootste rapper ooit die geen gezichtstatoeage heeft.
Gezicht Tattoo 11
Zonne schouder tatoeages voor jongens


Rappers met gezichtstatoeages

11. Dit gezichtstatoeageontwerp is geïnspireerd op het uiterlijk van El Diablo in de superheldenfilm Suicide Squad uit 2016 (die DC-film was een ramp).
Gezicht Tattoo 12
12. De volgende keer dat je erover nadenkt om gezichtstattoo’s te laten ontwerpen, kijk dan naar deze foto en stel je dan voor dat je zo bent.
Gezicht Tattoo 13

13. Het meest ironische gezichtstattoo-ontwerp dat je kunt krijgen, is het ‘Only God Can Judge Me’-citaat tattoo-ontwerp.
Gezicht Tattoo 14
14. Het tribale ontwerp op het gezicht van deze man ziet eruit als een baard en waarschijnlijk is dat de reden waarom ik deze specifieke tatoeage leuk vond.
Gezicht Tattoo 15
15. Dergelijke gezichtstatoeageontwerpen kunnen alleen worden gedragen door die hard tattoo-fans die toegewijd zijn aan hun eigen overtuigingen en ideologieën.
Gezicht Tattoo 16

16. Oké, probeer nooit je wenkbrauwen af te scheren en er vervolgens een tatoeage overheen te laten zetten. Zo zie je eruit.
Gezicht Tattoo 17
17. De tatoeages boven het oor en onder het oor op het gezicht zijn acceptabel. Ze maakten deel uit van vele Afrikaanse stammen.
Gezicht Tattoo 18
18. Dit is een bovengemiddeld tattoo-ontwerp en ik zal het niet erg vinden om het te krijgen. Maar nogmaals, het moet tijdelijk zijn.
Gezicht Tattoo 19

19. Dergelijke tattoo-ontwerpen op het gezicht zijn voor dekking. Maar ik denk niet dat je bedekte tatoeages op het gezicht moet gebruiken.
Gezicht Tattoo 20
20. Het krijgen van een baard is een goed idee, vooral als je kiest voor een gezichtstattoo-ontwerp, omdat baarden samengaan met elke gezichtstattoo.
Gezicht Tattoo 21

Bad Face Tatoeages

21. Als je echt voor gezichtstattoo-ontwerp wilt gaan, ga dan voor een kleine tatoeage op jukbeen, net als dit.
Gezicht Tattoo 22


22. Als je serieus bent voor gezichtstatoeages, kies dan niet voor piercing op het gezicht, omdat dit de natuurlijke schoonheid van je gezicht.
Gezicht Tattoo 3


23. Gezicht is geen ideale plek om 3D tattoo-ontwerp te krijgen en je hebt geen nep-charme nodig om indruk te maken op iemand.
Gezicht Tattoo 24


24. Veel meisjes willen de naam van hun vriendje op hun gezicht inkten en dat is een vreselijk idee.
Gezicht Tattoo 25


25. Het beste idee voor een gezichtstattoo is de traandruppeltattoo in klein formaat op je rechter jukbeen, omdat het je een serieuze blik zal geven.
Gezicht Tattoo 26


26. Deze tatoeage is onvolledig omdat de bij nog steeds haar bijenkorf aan het bouwen is. Dus kom later nog eens terug.
Gezicht Tattoo 27


27. Een dergelijk gezichtstattoo-ontwerp ziet er goed uit tijdens Halloween en in cosplay, maar in het echte leven zul je er spijt van krijgen.
Gezicht Tattoo 28


28. Dergelijke gezichtstatoeageontwerpen zijn populair onder bendeleden en ook in de gevangenis.
Gezicht Tattoo 29


29. Dit is hoe een diehard tattoo-minnaar eruit ziet, omdat er geen spijt op haar gezicht is voor de gezichtstattoo. Als je er een krijgt, bescherm hem dan.
Gezicht Tattoo 30


30. Opnieuw verpest de piercing op haar gezicht het goed uitziende gezicht tattoo-ontwerp.
Gezicht Tattoo 31


31. Het krijgen van spider web tattoo-ontwerp op lichaamsdeel was een trend in de jaren 70, maar deze man bracht het naar een hoger niveau door een spinnenwebtattoo op gezicht en hoofd te krijgen.
Gezicht Tattoo 32


32. Cross tattoo-ontwerp is zo’n tattoo-ontwerp dat er niet slecht uitziet op een bovenlichaam, of het nu gezicht is.
Gezicht Tattoo 33


33. NEE NEE NEE NEE NEE. Denk er niet eens over na.
Gezicht Tattoo 34


34. Een zon en maan tattoo ontwerp zal er ook bovengemiddeld uitzien op het gezicht en het zal ook geschikt zijn voor koppels.
Gezicht Tattoo 35


35. Dit is een tribale gezicht tattoo ontwerp dat traditioneel onder vele moderne stammen en gemeenschappen.
Gezicht Tattoo 36


36. De emo schedel tattoo ontwerp op het voorhoofd van dit meisje ziet er schattig uit, maar het zal er beter uitzien op buik of rug.
Gezicht Tattoo 37


37. Nog een mooi meisje geruïneerd door gezichtstatoeages en onnodige piercings.
Gezicht Tattoo 38


38. Als u een tatoeëerder bent, bent u misschien geïnteresseerd in het krijgen van een gezichtstatoeageontwerp. Hier is er een voor jou.
Gezicht Tattoo 39


39. Het ontwerp van de gevaarschedeltattoo is een groenblijvend symbool en past op het gezicht.
Gezicht Tattoo 40


40. Als je mensen nog meer wilt verwarren, krijg dan een geometrisch of wiskundig symbool op je gezicht.
Gezicht Tattoo 41


41. Hoewel ik geen gezichtstattoo-ontwerpen aanbeveel, moet ik toegeven dat dit de meest indrukwekkende tatoeage is die ik ooit op het gezicht heb gezien.
Gezicht Tattoo 42


42. Dus deze man besloot om een traandruppeltattoo op het gezicht te krijgen en vervolgens een zwarte pantertattoo te laten vangen. Bravo.
Gezicht Tattoo 43


43. Hier is een uniek idee voor het ontwerpen van gezichtstattoo’s (als je er nog steeds zin in hebt). Laat hondenoren of kattenoren inkten op je voorhoofd in 3D-stijl.
Gezicht Tattoo 44


44. Zoals ik al zei, zou geen enkele gezichtstattoo zo mooi werken als een mysterieus en betekenisloos symbool op het gezicht.
Gezicht Tattoo 45


45. Dit tattoo-ontwerp op het gezicht zou er beter hebben uitgezien als het in de stijl van symfonie of muzieknoten was.
Gezicht Tattoo 46


46. Als je de samenleving zat bent en een duidelijke boodschap naar de wereld wilt sturen, dan is er geen betere plek om een tatoeage te krijgen dan een gezicht.
Gezicht Tattoo 47


47. Dit tattoo-ontwerp op het gezicht lijkt geïnspireerd te zijn op het Dreamworks-animatielogo.
Gezicht Tattoo 48


48. Laat hoorns op je voorhoofd inkten en je zult het gesprek van de partij zijn.
Gezicht Tattoo 49


49. Is dat een UFO op het voorhoofd van deze man?
Gezicht Tattoo 50


50. Dergelijke gezichtstatoeageontwerpen worden gebruikt in horrorfilms en in tv-programma’s zoals American Horror-verhaal.
Gezicht Tattoo 51


Dus denk je er nog steeds aan om een gezichtstatoeage te laten zetten? Zo ja, welk ontwerp kies je dan?