50+ Beste Origami Tattoos Ontwerpen voor Vrouwen ()

Origami en tatoeëren zijn twee verschillende kunstvormen, maar mensen houden er vaak van om twee verschillende kunsten te mixen. Dit is de reden waarom origami tatoeages de laatste jaren in de trend zijn. Origami is de kunst van het vouwen van papier en het maken van unieke ontwerpen zoals dieren (vlinder, pinguïn) of bloemen zoals (roos, lotus) of objecten.

Origami tatoeages tonen de kunst van origami op een unieke manier. Hier zijn 50 mooie en creatieve origami tatoeages voor mannen en vrouwen –

Origami Vogel Tatoeages

1. Kleur speelt een vitale rol bij origami-tatoeages, omdat het het type papier zou impliceren dat wordt gebruikt bij het maken van die origami. In plaats van voor realistische kleuren te gaan, moet je kleuren kiezen die levendig en aantrekkelijk zijn.
Origami Tatoeages


2. Ik zou niet voorstellen dat je twee origami-dieren in je tattoo-ontwerp laat zien, maar als je het aan je broer of zus of je kind wilt opdragen, ga er dan zeker voor.
Origami Tattoo 9


3. Een van de meest aanbevolen origami tattoo ontwerp is de olifant origami tattoo. Het zal er nog mooier uitzien met een kleurrijk ontwerp als dit.
Origami Tattoo 00 |


4. Dit ziet eruit als een origami kat tattoo ontwerp, maar ik denk dat het is geïnspireerd op pokemon personages.
Origami Tattoo 1


5. Je zou kunnen overwegen om een fantasie- of mythologische dierentattoo te laten zetten. Als dat zo is, zou ik je aanraden om voor de origami-versie van de tatoeage te gaan. Hier is bijvoorbeeld een eenhoorn origami tattoo.
Origami Tattoo 2


6. Anker tattoo ontwerpen behoren tot de top 10 meest populaire tattoo ontwerp, dus het is duidelijk dat men wil proberen een origami anker tattoo. Hier is er een voor u om te overwegen.
Origami Tattoo 3 Zoekertjes


7. Origami tattoo-ontwerp ziet er mooi en aantrekkelijk uit op bijna elk deel van het lichaam, maar ik zou je aanraden om ze op handen te proberen, omdat ook jij de schoonheid van de tatoeage kunt bewonderen.
Origami Tattoo 4


8. Origami-tatoeages mogen niet worden gebruikt als een cover-up tatoeages omdat ze niet veel ruimte innemen. Zelfs als u een geschikt ontwerp vindt, zal het niet lukken om de tatoeages die verkeerd zijn gegaan te verbergen.
Origami Tattoo 5


9. Bloem tatoeages zijn favorieten van meisjes, dus wat dacht je van een bloem origami tattoo? Naar mijn mening zal het moeilijk zijn voor newbie-artiesten.
Origami Tattoo 6


10. Kraanvogels zijn waarschijnlijk het eerste dier dat wordt onderwezen in origami-lessen, dus origami kraan tattoo-ontwerp is ook niet zo moeilijk te ontwerpen. Hier zijn schattige en gemakkelijke origami-ontwerpen voor kinderen.
Origami Tattoo 7


origami minimalistische tattoo

11. Origami bunny tattoos zijn populair onder jonge jongens en meisjes omdat ze een speciale betekenis hebben. Ze vertegenwoordigen onschuld en vrijheid.
Origami Tattoo 10 |


12. Veel tattoo-fans zeggen dat origami-tatoeages meestal uitdrukkingsloos zijn en dat is een grote afknapper voor hen. Naar mijn mening kan een slimme tatoeëerder echter een expressieve origami-tatoeage als deze inkten.
Origami Tattoo 11


13. Als je interesse hebt in wetenschap en ambacht (en geschiedenis) dan moet je kiezen voor origami tattoo van een dier dat is uitgestorven. Hier is bijvoorbeeld een dinosaurus origami tattoo ontwerp.
Origami Tattoo 12


14. Als je een fan bent van Batman dan weet ik zeker dat je dit origami vleermuis logo tattoo ontwerp op de voet van deze jongen zult bewonderen.
Origami Tattoo 13


15. Dit origami fox tattoo-ontwerp kan veel worden verbeterd. Allereerst wil ik de kleuren van deze tatoeage verwijderen en ten tweede zou ik de omtrek donkerder maken.
Origami Tattoo 14


16. Origami tattoo-ontwerp hoeft er niet ingewikkeld uit te zien, maar in plaats daarvan kunnen ze op deze manier eenvoudig en klein zijn.
Origami Tattoo 15


17. Als je een oud tattoo-ontwerp hebt en het vervaagt, dan stel ik voor dat je er een origami tattoo-ontwerp omheen toevoegt, zodat het het uiterlijk van de hele tatoeage opfrist.
Origami Tattoo 16


18. In vergelijking met jongens zouden meisjes graag een realistisch origami tattoo-ontwerp hebben. Hiervoor zou ik ze aanraden om een 3D-origami-tatoeage zoals deze te proberen.
Origami Tattoo 17


19. Ik weet niet welke origami dierlijke tatoeage is dit? Is het een origami Lama tattoo ontwerp? Wat vind jij ervan?
Origami Tattoo 18


20. Origami tatoeages hebben één nadeel dat ze snel vervagen. In zo’n geval moet je de origami-tatoeage kleuren en weer levendig maken.
Origami Tattoo 19


origami tattoo betekenis

21. Voeg geen geometrische symbolen of vorm toe rond uw origami-tatoeage, anders zal het de kijkers verwarren.
Origami Tattoo 20 |


22. U zult verrast zijn om te weten dat origami tatoeages er nog beter uitzien in aquarel. Probeer een origami aquarel tattoo ontwerp (ofwel van origami boot of kraan) en je zult genieten van het resultaat.
Origami Tattoo 21


23. Een moeilijk ding over origami-tatoeages is dat de kunstenaar het vouwen van papier moet laten zien zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van de tatoeage, daarom zou ik je aanraden een ervaren tattoo-ontwerper voor deze taak te vinden.
Origami Tattoo 22


24. Origami-tatoeages hebben geen speciale betekenis, maar het origami-tatoeageontwerp dat u kiest, zal zeker betekenis hebben en daarom moet u een zinvol tattoo-ontwerp kiezen.
Origami Tattoo 23


25. Origami vlinder tatoeages zijn ook populair onder meisjes, maar zorg ervoor dat de kunstenaar ze niet als hoge torens maakt.
Origami Tattoo 24


26. Origami dinosaurus tatoeages behoren tot de moeilijkste origami tattoo ontwerpen omdat ze een enorme lichaamsbouw hebben en er veel papier in vouwen.
Origami Tattoo 25


27. Meestal houden meisjes meer van katten dan van honden, maar als je een hondenminnende vrouw bent, ben je misschien op zoek naar een hondentattoo voor jezelf. Hier is een prachtig origami honden tattoo ontwerp voor jou.
Origami Tattoo 26


28. Je kunt gaan voor een klein en eenvoudig origami tattoo-ontwerp zoals origami-vliegtuigtattoo. Een papieren vliegtuig is waarschijnlijk het eerste wat een kind ooit met papier probeert.
Origami Tattoo 27


29. Dit origami fox tattoo-ontwerp is veel te beter en ik denk dat alleen een geniale tatoeëerder dit kan repliceren zoals het is.
Origami Tattoo 28


30. Ik begrijp niet wat deze origami tattoo is? Is het een origami olifant tattoo? Waar zijn de resterende twee poten?
Origami Tattoo 29


origami vogel tattoo betekenis

31. Dit papieren kraan tattoo-ontwerp is geïnkt in perfecte geometrische vorm en daarom zou ik het aan meisjes aanbevelen.
Origami Tattoo 30 |


32. Je kunt de voor de hand liggende origami-tatoeage overslaan en gaan voor een ongewoon ontwerp zoals origami-pinguïntattoos. Gekleurde origami pinguïn tatoeages zullen er nog aantrekkelijker uitzien.
Origami Tattoo 31


33. Origami tattoo gaat vaak mis zoals hier is een ontwerp dat is gemaakt om eruit te zien als een eenhoorn, maar het uiteindelijke resultaat is meer als een origami lama tattoo ontwerp.
Origami Tattoo 32


34. Dit origami dragon tattoo-ontwerp kan worden verbeterd door het hoofd groter te maken en de vleugels meer doorboord. Het past bij jongens.
Origami Tattoo 33


35. Als u natuurbehoud steunt, moet u kiezen voor een tatoeageontwerp voor bedreigde diersoorten. Hier is een echt schattig origami panda tattoo-ontwerp op de rug van een vrouw.
Origami Tattoo 34


36. De tatoeëerder heeft een kraal toegevoegd aan dit origami kraan tattoo-ontwerp om de indruk te wekken van hangende kranen (weet niet waarom, hoewel?)
Origami Tattoo 35


37. Als je je origami tattoo-ontwerp wilt kleuren, moeten jongens gaan voor een blauwe of groene kleur en meisjes moeten kiezen voor een roze of oranje tint.
Origami Tattoo 36


38. Is het een origami bloem tattoo ontwerp of is het een origami diamant tattoo ontwerp? Wat vind jij?
Origami Tattoo 37


39. Dit prachtige origami uil tattoo-ontwerp is nog mooier gemaakt met aangename kleuren.
Origami Tattoo 38


40. Pastelkleuren kunnen ook worden gebruikt om origami-tatoeages te vernieuwen die op het punt staan te vervagen.
Origami Tattoo 39


origami duif tattoo

41. Het is moeilijk om jungle en bomen toe te voegen aan een origami-dierentattoo, maar als het mogelijk is, moet je ervoor kiezen.
Origami Tattoo 40 |


42. Dit origami vlinder tattoo-ontwerp lijkt meer op een puntige raket die op het punt staat zijn doel te raken.
Origami Tattoo 41


43. Ik denk niet dat iemand een origami varkens tattoo ontwerp op hun lichaam zou willen hebben, maar toch zoeken veel mensen naar origami boerderijdier tatoeages.
Origami Tattoo 42


44. Naar mijn mening is het hebben van meerdere origami kraan tatoeages op de hand of arm geen cool idee. Slechts één origami kraan tattoo is genoeg.
Origami Tattoo 43


45. In plaats van een origami-tatoeage te kleuren, kun je op zo’n manier worden geïnkt dat de kijker denkt dat het origami-tatoeageontwerp is gemaakt met een papier van kleur.
Origami Tattoo 44


46. Origami tattoo kan ook worden gebruikt om tatoeages te bedekken die verkeerd zijn gegaan. Dit prachtige origami pup tattoo ontwerp overschaduwt bijvoorbeeld de planeet tatoeages.
Origami Tattoo 45


47. Als u kiest voor origami paard tattoo ontwerp zorg er dan voor dat de tatoeage niet onvolledig wordt gelaten op deze manier.
Origami Tattoo 46


48. Het is niet nodig om microtattoos toe te voegen aan uw origami tattoo-ontwerp, omdat het kijkers zal afleiden van de originele tatoeage.
Origami Tattoo 47


49. Als je uit de staat Californië komt of als je mascotte van de universiteit een beer is, dan is hier een origami beer tattoo-ontwerp voor jou.
Origami Tattoo 49


50. Marinemannen en matrozen kunnen kiezen voor origami-boottattoos in plaats van ankertattoos.
Origami Tatoeage


Welk origami tattoo-ontwerp zou je graag op je lichaam hebben.