50 + Beste armtattoos voor mannen Nieuwe ontwerpen

Veel tatoeëerders worden geconfronteerd met de crisis van het vinden van de beste armtattoos voor mannen. De arm is de meest voorkomende keuze voor mannen om een tatoeage te laten zetten. Er zijn echter zoveel repetitieve ontwerpen dat mensen er vaak verveeld mee raken.

Voordat u kiest voor een armtattoo, moet u weten dat ze duur kunnen zijn. De prijzen voor armtattoos zijn afhankelijk van het feit of u een eenvoudige en kleine tatoeage op het harnas wilt of als u op zoek bent naar een tattoo-ontwerp met halve mouwen (of volledige mouwen). Als dit laatste het geval is, moet je geduld hebben, want het kost tijd om een geweldige tatoeage op je arm te laten zetten.

Hier hebben we de 50 beste armtattoos voor mannen gekozen.

Suggestie voor Tattoo-winkels:

Tattoo-winkels zijn in aantal toegenomen omdat de populariteit van tatoeages is toegenomen. Het hebben van een aantal weggeefacties voor uw klanten kan helpen uw tattoo store concurrerender te maken. Er zijn enkele suggesties voor relatiegeschenken.

Aangepaste pins

Zachte emaille pinnen: Het plaatsen van de naam of het logo van uw winkel op sommige promotiespelden, samen met enkele trendy tattoo-stijlen, en het geven van deze pinnen als een geschenk voor klanten zou een geweldige manier zijn. Duurzame en chique spelden kunnen een aanzienlijk effect hebben op de populariteit van uw tattooshop wanneer klanten ze dragen.

Harde emaille pinnen: U kunt uw logo ook aanpassen tot harde emaille pinnen. Meer verhoogde metalen lijnen en de verzonken delen van emaille kleuren van de harde emaille pinnen kunnen aantrekkelijk zijn. Wanneer klanten deze harde emaille pinnen gebruiken of delen, zou dit nuttig zijn voor het vergroten van de naamsbekendheid en klanttevredenheid.

Tatoeages voor mannen op arm

1. Binnenste arm tatoeages voor mannen zou variëren van eenvoudige ontwerpen tot verbazingwekkende tatoeages van één woord of citaat. Het is duidelijk dat de lettertypeselectie veel zou uitmaken in dergelijke ontwerpen.
Arm Tatoeages voor Mannen


2. Een veel voorkomend idee is om een kruistattoo op je arm te proberen, maar je kunt het nog unieker maken. Hier is een ontwerp met een kruistattoo, anker en touw in de stijl van een dollarteken.
Anker Tatoeages voor Mannen Op Arm


3. Een onderarm tattoo idee voor mannen is om de kompas tattoo te proberen. Het past bij mensen die op zoek zijn naar een dromerig leven.
3d Arm Tatoeages voor Mannen


4. Angel maakt de coolste arm tattoo ontwerpen voor mannen. Je kunt een faller angel proberen of nog beter een guardian anger tattoo op je bovenarm.
Angel Arm Tattoos voor mannen


5. Als je op zoek bent naar kleine arm tattoo ontwerpen voor mannen dan zou ik je aanraden om een armband tattoo te proberen die een unieke indruk geeft.
Arm Band Tattoos voor mannen


6. Scheepstattoos zien er beter uit op de borst of rug, maar je kunt ze ook op de onderarm proberen zoals deze.
Arm Tatoeages Ontwerpen voor Mannen


7. Een van de coolste tattoo-ideeën voor mannen op armen is om biomechanisch tattoo-ontwerp te proberen. Hier is een geweldig ontwerp dat u kunt overwegen.
Arm Tatoeages voor zwarte mannen


8. Als je een tattoo-ontwerp met halve mouwen of volledige mouwen wilt, probeer dan een wolf- of natuurtattoo. Ze zullen er badass uitzien op de onderarmen.
Arm Tatoeages Voor Mannen Halve Mouwen Wolf


9. Tribale ontwerpen zijn de meest voorkomende keuzes voor tatoeages op armen door mannen. Ze geven een unieke en aantrekkelijke indruk.
Arm Tatoeages Voor Mannen Halve Mouwen


10. Als je geen tribal tattoo-idee in gedachten hebt, hoef je je geen zorgen te maken, want een tribal sleeve-tatoeage op je arm ziet er nog beter uit. Pull-ups is een van de beste oefeningen om sterkere armen te krijgen.
Arm Tatoeages voor Mannen


Eenvoudige arm tatoeages voor mannen

11. Kleine tatoeages zijn een betere keuze voor tatoeages in de bovenarm. Hier is een middelgroot planeetontwerp voor wetenschapsnerds.
Rug arm tatoeages voor mannen


12. Je kunt een tribal tattoo-ontwerp met volledige mouwen proberen, maar het er verbazingwekkend uit laten zien door je sterrenbeeld op je bovenarm toe te voegen.
Keltische tatoeages voor mannen op arm


13. Waarschijnlijk het beroemdste arm tattoo-ontwerp voor mannen is eigendom van Dwayne Johnson. Zijn Maori tattoo-ontwerp dat zich uitstrekt van middenarm tot borst is een van de meest sexy tatoeages ter wereld.
Borst- en armtattoos voor mannen


14. Een beetje mooi aquarel tattoo-ontwerp van je favoriete dier zou ook een goede keuze zijn.
Gekleurde Arm Tatoeages voor Mannen


15. Anatomisch hart tattoo ontwerp ziet er saai uit op de borst. Probeer hun dubbele belichtingsstijl op deze manier op de arm.
Cool Arm Tattoos voor mannen


16. Een kruistattoo is waarschijnlijk ieders favoriet en de bovenarm (of onderarm) is er de perfecte keuze voor. De meeste jongens geven de voorkeur aan de rechterhand.
Kruis tatoeages voor mannen op arm


17. Trap to hemel met duif vliegen is ook een populair tattoo thema en je weet de meest ideale plek ervoor – De arm.
Dove Tatoeages voor Mannen Op Arm


18. Dragon tattoos worden ook vaak gekozen voor armen door jongens, maar er zijn te veel ontwerpen, dus kies zorgvuldig.
Dragon Tattoos voor mannen op arm


19. Je kunt een tatoeage van je nationale vogel op je arm proberen. Hier is een geweldige Amerikaanse zeearend tattoo.
Eagle Tattoos voor mannen op arm


20. Er zijn veel unieke ontwerpen voor wapens en een wordt hier getoond. Deze tatoeage heeft een oog in een zandloper.
Gemini Tatoeages voor mannen op arm


Bovenarm tatoeages voor mannen

21. Als je een enorme biceps hebt, moet je overwegen om een apex predator-tatoeage te proberen. Dergelijke dieren zouden ijsberen, leeuwen en tijgers omvatten.
Halve mouw tatoeages voor mannen bovenarm


22. Een andere veel voorkomende keuze voor jongens met enorme biceps is om een oogtattoo-ontwerp op de binnenarm te proberen, net als dit.
Binnenarm Tatoeages voor Mannen


23. Outline tatoeages duren niet lang op armen, maar als je ze toch eens wilt proberen, dan is deze landschapstattoooo een goede keuze.
Binnen arm tatoeages voor mannen


24. Jongens houden vaak van tatoeages die mannelijk zijn. Je kunt een meninistische tatoeage proberen, zoals een zwaard of harnas op je armen.
Ierse arm tatoeages voor mannen


25. Niet elke kunstenaar zou in staat zijn om zo’n mooie landschapstattoos te laten zetten. Dit is geïnspireerd op Japanse kunst.
Japanse arm tatoeages voor mannen


26. Traditionele tattoo-kunst wordt niet door iedereen gekozen, maar ontwerpen zoals deze zijn te moeilijk om te weerstaan. Hou je niet van een uil en schedel tattoo op je arm?
Onderarm Tatoeages Ontwerpen voor Mannen


27. Arm is een goede keuze om tatoeages te combineren met je broers en zussen of geliefden. Een vriendschapsarmband tattoo op arm is een cool idee.
Onderarm Tatoeages voor Mannen


28. Quote tattoo op arm kan er verspreid uitzien, dus kies het juiste lettertype en de juiste quote ervoor.
Betekenisvolle arm tatoeages voor mannen


29. Als je beter kijkt, zie je dat dit tattoo-ontwerp op de binnenarm één oog van een tijger en het andere van een meisje heeft.
Mannen Tatoeages voor Arm


30. Veel mensen denken dat mouwtattoos de hele arm moeten bedekken. Dat is niet waar. Je kunt 3/4 tribal sleeve tatoeages zoals deze hebben.
Moderne arm tatoeages voor mannen


Tattoo ideeën voor mannen arm

31. Arm is een goede plek om tatoeages te proberen op basis van je hobby’s en interesses. Hier is een microfoon tattoo ontwerp dat suggereert dat de persoon houdt van muziek en karaoke.
Muziek Arm Tatoeages voor Mannen


32. Zwaard en dolk tattoo is populair gemaakt door MMA vechters en worstelaars. Probeer zo’n ontwerp als je het gevoel hebt dat je een krijger in je hebt.
Mooie arm tatoeages voor mannen


33. Phoenix is een mythische vogel die na de dood wedergeboorte. Je kunt zo’n tatoeage op de arm proberen als je verder wilt gaan met je verleden.
Phoenix Arm Tattoos voor mannen


34. Quote keuze maakt ook veel uit. Als je een zinvolle citaat tattoo probeert, dan zal het er zelfs in het eenvoudige lettertype geweldig uitzien.
Quote Tatoeages voor mannen op arm


35. Veel mensen proberen graag jezus’ tatoeages. De twee beste plaatsen daarvoor zijn de borst en biceps.
Religieuze Arm Tatoeages Voor Mannen Halve Mouwen


36. Verdomme Jongen! Is het niet de meest verbluffende en beste armtattoo voor mannen die je ooit hebt gezien?
Robot Arm Tattoos voor mannen


37. Bloem tatoeages zijn niet alleen handelsmerk voor meisjes. Jongens kunnen ze ook proberen en een cool idee is om ze op de onderarm te proberen.
Rose Tatoeages voor mannen op arm


38. Er zijn veel complexe tribal tattoo-stijlen die er op internet zijn. Kies ze alleen als je vertrouwt op het vermogen van je tatoeëerder.
Schouder arm tatoeages voor mannen


39. Nu is hier een heel eenvoudig maar betekenisvol tattoo-idee voor mannen op armen. Vliegende vogels staan voor vrijheid.
Side Arm Tattoos voor mannen


40. Eenvoudige armtattoos zoals deze worden aanbeden door zowel mannen als vrouwen.
Eenvoudige arm tatoeages voor mannen


Tattoo ontwerpen voor mannen armen

41. Je kunt een tatoeage van één woord op je arm proberen. Dat woord kan een betekenisvol woord zijn of een nog betere naam voor je levenspartner.
Kleine arm tatoeages voor mannen


42. Koppels kunnen proberen bijpassende flying bird tatoeages op hun arm of polsen. Dit is geschikt voor degenen die graag veel reizen.
Kleine tatoeages voor mannen op arm


43. Portrettattoos worden vaak betreurd door mensen. Je kunt een portrettattoo van je favoriete persoon op je arm proberen, maar denk na voordat je je vastlegt.
Tatoeages voor mannen arm


44. Een belangrijk en mooi tattoo-idee voor mannen op armen is om boomtattoos zoals deze te proberen.
Tatoeages voor mannen op armmouwen


45. Stertattoos zien er beter uit in 3D-stijl en kunnen nog beter worden gemaakt door er nog een tattoo-ontwerp aan toe te voegen.
Tatoeages voor mannen op arm sterren


46. Dit onderarm tattoo-ontwerp op arm is geïnspireerd op Polynesische kunst en cultuur. Is het niet indrukwekkend?
Tatoeages voor mannen op arm


47. Leeuw is de koning van de jungle. Je kunt dus een leeuwentattoo op je arm proberen als je jezelf als een koning beschouwt.
Tatoeages Foto's voor Mannen Arm


48. Een mooi feit over armtattoos is dat ze zichtbaar zijn voor de wereld en het motiveert mensen om ze van tijd tot tijd te upgraden.
Tribal Arm Tattoos voor mannen


49. Als je een tribale mouw probeert, zorg er dan voor dat je de blackwork-stijl volgt waarbij donkere inkt wordt gebruikt voor het tatoeëren.
Tribal Tatoeages voor mannen schouder en arm


50. Ik heb samurai-tatoeages altijd bewonderd. Hier is een geweldig samurai tattoo-ontwerp voor mannen op armen.
Bovenarm Tatoeages voor Mannen


Welke armtattoos voor mannen vond je het leukst?