200 + echt grappige slechte tatoeages () Slechtste, vreselijke, lelijkste ontwerpen ter wereld

Ik twijfel aan uw bedoelingen. Waarom ben je op zoek gegaan naar echt Slechte tatoeages? Ben je op zoek naar lelijke en slechtste tattoo-ontwerpen die je op je lichaam zou willen of wil je gewoon hardop lachen om de keuzes van anderen? Ik zou je sterk aanraden om niet verliefd te worden op een van de lelijke tattoo-ontwerpshows hier, want eerlijk gezegd zijn dit de slechtste tatoeages ooit en je wilt ze zeker niet. Wat je kunt doen, is een grappige meme van hen maken en deze op sites zoals Reddit of Imgur plaatsen.

Deze pagina is alleen om je te vermaken door je te laten zien hoe je cringe-waardige tattoo-ontwerpen kunt maken. Dus hier zijn 50 grappige en echt slechte tatoeages die slechtste tattoo-ideeën ooit voor meisjes –

Slechte Portret Tattoos

1. Je zult versteld staan om te zien dat veel slechte tattoo-ontwerpen lelijke portretten zijn van populaire beroemdheden of gewoon een slechte plaatsing van een gemiddeld tattoo-ontwerp.
Slechte Tatoeages


2. Hier is een briljant gebrekkig tattoo-ontwerp. Het is duidelijk dat biomechanische tatoeages moeten worden gedaan door de ervaren kunstenaar of anders, je zou kunnen eindigen met een cringe-waardige tatoeage zoals deze.
Slechte 3D Tattoo Design voor meisje


3. Rawrrr! Wees bang voor mij. Ik ben de geest van jullie nachtmerries. Zie Mijn tong kan uit mijn mond komen.
Animal Bad Tattoo Ontwerp op armen


4. Ik geloof dat de drager niet in zijn juiste zin was toen hij koos voor dit lelijke tattoo-ontwerp. Heb nooit een tattoo-ontwerp op Bu ++ zelfs als je de grootste fan bent van Ryan Reynolds.
Slechte Tattoos Meme


5. Als u kiest voor woordtattoo of citaat tattoo-ontwerp, zorg er dan voor dat er geen spelfout of anderszins is, u zult zeker spijt krijgen van dat tattoo-ontwerp.
Slechte tatoeages spelfout


Bad Face Tatoeages

6. Nu is hier nog een slecht tattoo-idee. Probeer nooit een chimpansee tattoo op lichaamsdelen die meestal behaard zijn of mensen kunnen ze verwarren met echte haren.
Bad Animal Tatoeages voor vrouwen


7. Naar mijn mening zijn gezichtstatoeages altijd slecht en moet men voorkomen dat men op het gezicht wordt getatoeëerd. Hier is een cringe-waardige gezichtstattoo die door deze man in een langere periode zou worden betreurd.
Bad Face Tatoeages


8. Natuurlijk is het jouw leven en kun je elke tatoeage hebben die je wilt, maar kun je alsjeblieft de exacte spelling en betekenis van je citaattattoo googelen.
Slecht lettertype Tattoo Design op Bicep


9. Pardon Zit, Er is iets mis met je Paard. Ik denk dat hij zich net de lelijkheid van deze tatoeage heeft gerealiseerd en eruit wil komen.
Bad Horse Tattoos Ontwerp Op Been


10. Er zijn honderden uitstekende biomechanische en geanimeerde tattoo-ontwerpen, maar serieus, je zou niet willen dat er een geest uit je ruggengraat kruipt. We zijn er allemaal geweest, maar sommige mensen maken falen er grappig uit als de hel.
Slechte wervelkolom tattoo ontwerp voor vrouwen


Echt slechte tatoeages

11. Kun je de rest van je leven met dit gezicht lopen? Die spijtbetuiging zie je in zijn ogen.
Slecht tattoo-ontwerp op het gezicht


12. Veel mensen raken geïnspireerd om een 3D-tattoo-ontwerp te hebben waarbij een gereedschap of een wapen in zo’n stijl is geïnkt dat het de indruk geeft van echte snit. Niet elke tatoeëerder kan deze techniek echter uitvoeren.
Slecht tattoo-ontwerp op onderrug


13. Alsof die tatoeage nog niet erg genoeg was, koos dit meisje ook voor een lelijke piercing. Ik denk dat dit meisje heeft besloten om een tatoeage van een babyface (lelijk) op haar navel te laten zetten, zodat de piercing op de tong van de baby lijkt te zitten.
Slecht tattoo-ontwerp op maag


14. Sommige mensen kiezen voor goede tattoo-ontwerpen die shitty worden gemaakt, terwijl anderen gewoon graag shit-tatoeages hebben. Als je een shit tattoo wilt, dan is hier de inspiratie voor jou.
Slechte tattoo voor jongens


15. Zijn dat Phil en Lil van Rugrats van Nickelodeon in de mond van deze haaientattoo? Dit is een zeer slechte plaatsing voor een echt slecht tattoo-ontwerp.
Slechte tattoo voor meisjes


Slechte Celebrity Tattoos

16. Ik wed dat deze man okselhaar groeide nadat hij het tattoo-ontwerp had gekregen. Als je grappige tatoeages wilt, zijn er veel ontwerpen die niet cringe-waardig zijn.
Slechte Tatoeages Ontwerp Op Ribben


17. Niet alleen deze man koos voor een lelijk tattoo-ontwerp, maar besloot ook om de lelijkheid te matchen met een nog lelijker kapsel.
Slechte tatoeages voor mannen


18. Fans die tatoeages van beroemdheden krijgen, zijn altijd raar. Hier is een meme-waardig tattoo-ontwerp van fysiek mishandelde Snooki.
Slechte vrouwen Gezicht Tattoos Ontwerp Op Kalf


19. Er is niets mis met dit tattoo-ontwerp. Om eerlijk te zijn, het is briljant. De plaatsing van deze tatoeage is echter echt slecht ens is wat deze tatoeage een grappig kunstwerk maakt.
Badass Uil Tatoeages Op Hoofd


20. Je zult zien dat veel mensen worden geïnkt met de naam van hun vriend of vriendin op het voorhoofd. Die ontwerpen zijn nog steeds acceptabel, maar het krijgen van een barcode tattoo op het voorhoofd is de moeder van verkeerde ideeën.
Barcode Slechte Tattoos Design


Goede versus slechte tatoeages

21. Ik denk niet dat iedereen deze tatoeage slecht zal vinden. Het krijgen van een grappige tatoeage van de Amerikaanse president Donald Trump kan je in de gevangenis doen belanden, maar je zult naar roem schieten die gegarandeerd is. Want de laatste tijd wint alles wat anti-Trump is aan populariteit.
Slechtste Tatoeages Ontwerp Op Kalf


22. Het spijt me als ik hard ben met woorden hierover, maar wees je tenminste bewust van je lichaamsbouw. Als je een obesitasprobleem hebt, moet je de juiste plaatsing kiezen voor je tattoo-ontwerp.
Butterfly Bad Tattoo Ontwerp op de rug


23. Je weet wat echt pijnlijk is om naar te kijken. Het zien van een tattoo-ontwerp dat is opgedragen aan iemand van wie je echt houdt en dan is er een grote spelfout. Arrrghhh.
Vader Engel Bad Tattoo bij de hand


24. Als u een tattoo-ontwerp voor uw huisdier wilt hebben, zoek dan de juiste kunstenaar voor dergelijke ontwerpen. Je wilt niet eindigen met een gekneusde lelijke tatoeage die er bij genezing nog slechter uitziet.
Hond Slechte Tatoeages Ontwerp Op Rechter Ribben


25. Als je jezelf beschermt en jezelf weg wilt houden van normale mensen, dan is dit tattoo-ontwerp perfect voor jou. Het zal meisjes en kinderen en huisdieren afschrikken.
Grappige rug nek slechte tattoo ontwerp


Bad Girl Tatoeages

26. Vergeet de lelijkheid van deze tatoeage, maar in werkelijkheid is het een optische illusie. Kun je de uitlijning van het gezicht van deze tatoeage beoordelen?
Grappige slechte nek tatoeages


27. Als je het je niet kunt veroorloven om honderden dollars uit te geven aan sharpies, dan is een idee dat je kunt volgen om een permanente tatoeage van wenkbrauwen op je WENKBRAUWEN te krijgen.
Grappige slechte wenkbrauw tattoo ontwerp voor vrouwen


28. Sommige tatoeages spreken luid ROAST ME. Sommige mensen hebben gezichten die moeilijk te negeren zijn. Als je beide kwaliteiten in één krijgt dan is het komisch goud. Deze foto verdient het zeker om te worden toegevoegd aan Reddit’s Roast my-categorie.
Grappig Bad Face Tattoo Design


29. Alleen omdat je een gezicht hebt zoals Peter Griffin, hoef je geen te zijn zoals hij. Hier is nog een cringe-waardige tatoeage van een fan van Family Guy.
Grappige Bad Goggels Tattoo bij de hand


30. Kun je me vertellen wie deze beroemdheid is en waarom lacht hij als een slecht persoon? Komt het uit een film?
Grappige slechte tatoeage op kalf


Slechte tatoeages verkeerd gegaan

31. Natuurlijk zal een Tupac Shakur Unicorn tattoo je beroemd maken. Zie je bent overal op het internet en mensen noemen het de slechtste tatoeage ooit.
Grappige slechte tatoeage op dij


32. OH God Nee! Ik kan voor dat kleine kind voelen hoe hij zich zou voelen als hij zijn eigen tatoeage op de rug van zijn vader ziet.
Grappige slechte tatoeage op de bovenste schouder


33. Ja, je kunt het gezicht van Mr. bean op elke filmposter photoshoppen en het zou nog steeds leuk zijn, maar getatoeëerd worden met het gezicht van Mr. bean is een verkeerd en slecht idee.
Grappige slechte tatoeages ontwerp op dij


34. Veel mensen sturen graag subliminale berichten via hun tattoo-ontwerp, maar als je kiest voor een @dult tatoeage en dat ook op het zichtbare deel van het lichaam, dan is het automatisch een slechte tatoeage.
Grappige slechte tatoeages voor jongens


35. Ik wed dat deze man zijn shirt niet publiekelijk kan verwijderen. Ik geloof echt dat hij deze tatoeage in een dronken toestand heeft gekregen of gewoon om een weddenschap te voltooien.
Grappige Bad Tiger Tattoo Ontwerp op de borst


Slechte tatoeages slechtste van het ergste

36. Het krijgen van een tattoo ontwerp van doek is altijd een slecht idee. Je zou nooit de rest van je leven een shirt willen dragen, waarom dan een lelijke tatoeage.
Grappige Riem Tattoo Design


37. Veel mensen vinden het leuk om creatief te worden met tatoeages en hun plaatsing. Maar dit is niet de juiste manier om een creatieve tatoeage te hebben.
Grappige Cartoon Slechte Tattoo op armen


38. Dat brede voorhoofd, ongewone ogen, een enorme opening in de tanden en die onvermijdelijke lelijke wangen – Is dat het exacte gezicht van het meisje of is het gewoon een slechte tatoeage?
Grappig kind gezicht slechte tattoo voor vrouwen


39. Gelukkig was de artiest niet in staat om een realistische Ryan Gosling-tatoeage op deze spin te maken, anders zou de fan in mij beledigd zijn geweest.
Grappig gezicht slecht tattoo ontwerp op armen


40. Pas op voordat je religieuze tatoeages krijgt, omdat je uiteindelijk veel mensen kunt beledigen. Hier liet deze man zich tatoeëren met Jezus aan het kruis en laten we zeg gewoon dat het niet echt goed is gegaan.
Lelijke religieuze tatoeages


Slechte Anime Tattoos

41. Het is een goede kwaliteit om jezelf belachelijk te maken, maar aan de andere kant moet geen grap zo serieus worden genomen. Deze oude man liet zich tatoeëren met een geit die op zijn grijze haren lijkt te grazen.
Kreeg Animal Bad Tattoo op het hoofd


42. Wanneer je een tatoeage van je favoriete beroemdheid krijgt, eert je ze, maar als de tatoeage fout gaat, zal dat een enorm gebrek aan respect voor de beroemdheid zijn.
Mannen gezicht slechte tatoeages ontwerp


43. Ik heb geen woorden meer voor dit tattoo-ontwerp. Misschien wil een deel van mij deze tatoeage omdat het een gemakkelijk ticket is naar eeuwige eenzaamheid.
Meest populaire BadTattoo Design On Face


44. Ik ben eigenlijk verbaasd dat mensen echt zware concurrentie kunnen geven in de categorie slechte tatoeages. Je kromp gewoon ineen van de ene lelijke tatoeage en toen stuitte je op een andere.
Potlood Slecht Tattoo Ontwerp Op Hoofd


45. Is dat Heer Voldemort of een slecht ontwerp van Bram Stoker’s graaf Dracula? Ik weet niet wie deze man dwong om dit ontwerp recht op zijn hoofd te krijgen.
Vampire Bad Tattoos Ontwerp Op Hoofd


Slechte Chinese Tatoeages

46. Als je geen lelijke tattoo-ideeën hebt, zou ik je aanraden om een tatoeage van een gigantisch oog op elk deel van het lichaam te hebben. Het past echter perfect op de achterkant van het hoofd.
Zeer slechte 3D Tattoo Design op het hoofd


47. Het lijkt erop dat deze man zwaar gebeten is door een zombie. Oh Nee wacht, het is gewoon een ander slecht tattoo-ontwerp dat lelijkheid op een nieuwe manier definieert.
Zeer slechte tatoeages ontwerp achterhals


48. Dus als je de keuze krijgt om de rest van je leven naar de liedjes van Miley Cyrus te luisteren of om deze specifieke tatoeage te krijgen (geïnspireerd op het nummer ‘Wrecking Ball’), wat zou je dan kiezen?
Zeer slechte tatoeages op been


49. Het is goed dat deze man zelfacceptatie heeft geleerd, maar is niet zijn manier een beetje raar. Alle logo-tatoeages zijn slecht (behalve superheldenlogo’s) en deze man maakte van zijn lichaam een logowinkel.
Zeer grappig slecht tattoo ontwerp


50. Als je een kinky kant hebt en echt van Bee Dee Es Em houdt, dan wed ik dat je van dit tattoo-ontwerp zult houden. Eerlijk gezegd, probeer dit niet.
Warrior Face Bad Tattoo Ontwerp en ideeën voor mannen


Slechte Tattoo Gone Wrong (1)

Slechte Tattoo Gone Wrong (2)

Slechte Tattoo Gone Wrong (3)

Slechte Tattoo Gone Wrong (4)

Slechte Tattoo Gone Wrong (5)

Slechte Tattoo Gone Wrong (6)

Slechte Tattoo Gone Wrong (7)

Slechte Tattoo Gone Wrong (8)

Slechte Tattoo Gone Wrong (9)

Slechte Tattoo Gone Wrong (10)

Slechte Tattoo Gone Wrong (11)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (1)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (2)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (3)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (4)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (5)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (6)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (7)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (8)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (9)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (10)

Slechte Tattoo Slechtste van de Slechtste (11)

Domste Tattoo Ooit (1)

Domste Tattoo Ooit (2)

Domste Tattoo Ooit (3)

Domste Tattoo Ooit (4)

Domste Tattoo Ooit (5)

Domste Tattoo Ooit (6)

Domste Tattoo Ooit (7)

Domste Tattoo Ooit (8)

Domste Tattoo Ooit (9)

Domste Tattoo Ooit (10)

Domste Tattoo Ooit (11)

Goede vs slechte tattoo (1)

Goede vs slechte tattoo (2)

Goede vs slechte tattoo (3)

Goede vs slechte tattoo (4)

Goede vs slechte tattoo (5)

Goede vs slechte tattoo (6)

Goede vs slechte tattoo (7)

Goede vs slechte tattoo (8)

Goede vs slechte tattoo (9)

Goede vs slechte tattoo (10)

Goede vs slechte tattoo (11)

Vreselijke Tattoo Foto's (1)

Vreselijke Tattoo Foto's (2)

Vreselijke Tattoo foto's (3)

Vreselijke Tattoo Foto's (4)

Vreselijke Tattoo Foto's (5)

Vreselijke Tattoo foto's (6)

Vreselijke Tattoo foto's (7)

Vreselijke Tattoo foto's (8)

Vreselijke Tattoo Foto's (9)

Vreselijke Tattoo Foto's (10)

Vreselijke Tattoo Foto's (11)

Verknoeide Tattoo (1)

Verknoeide Tattoo (2)

Verknoeide Tattoo (3)

Verknoeide Tattoo (4)

Verknoeide Tattoo (5)

Verknoeide Tattoo (6)

Verknoeide Tattoo (7)

Domste Tattoo Ooit (1)

Stomste Tattoo Ever (2)

Domste Tattoo Ooit (3)

Domste Tattoo Ooit (4)

Domste Tattoo Ooit (5)

Domste Tattoo Ooit (6)

Domste Tattoo Ooit (7)

Domste Tattoo Ooit (8)

Domste Tattoo Ooit (9)

Domste Tattoo Ooit (10)

Domste Tattoo Ooit (11)

Tattoo Gone Wrong Grappig (1)

Tattoo Gone Wrong Grappig (2)

Tattoo Gone Wrong Grappig (3)

Tattoo Gone Wrong Grappig (4)

Tattoo Gone Wrong Grappig (5)

Tattoo Gone Wrong Grappig (6)

Tattoo Gone Wrong Grappig (7)

Tattoo Gone Wrong Grappig (8)

Tattoo Gone Wrong Grappig (9)

Tattoo Gone Wrong Grappig (10)

Tattoo Gone Wrong Grappig (11)

Tattoo Fouten Grappig (1)

Tattoo Fouten Grappig (2)

Tattoo Fouten Grappig (3)

Tattoo Fouten Grappig (4)

Tattoo Fouten Grappig (5)

Tattoo Fouten Grappig (6)

Tattoo Fouten Grappig (7)

Tattoo Fouten Grappig (8)

Tattoo Fouten Grappig (9)

Tattoo Fouten Grappig (10)

Tattoo Fouten Grappig (11)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (1)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (2)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (3)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (4)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (5)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (6)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (7)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (8)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (9)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (10)

's Werelds slechtste tattoo ooit gezien (11)

Lelijkste Tattoo Ooit (1)

Lelijkste Tattoo Ooit (2)

Lelijkste Tattoo Ooit (3)

Lelijkste Tattoo Ooit (4)

Lelijkste Tattoo Ooit (5)

Lelijkste Tattoo Ooit (6)

Lelijkste Tattoo Ooit (7)

Lelijkste Tattoo Ooit (8)

Lelijkste Tattoo Ooit (9)

Lelijkste Tattoo Ooit (10)

Lelijkste Tattoo Ooit (11)

Raarste Tattoo Ooit (1)

Raarste Tattoo Ooit (2)

Raarste Tattoo Ooit (3)

Raarste Tattoo Ooit (4)

Raarste Tattoo Ooit (5)

Raarste Tattoo Ooit (6)

Raarste Tattoo Ooit (7)

Raarste Tattoo Ooit (8)

Raarste Tattoo Ooit (9)

Raarste Tattoo Ooit (10)

Vreemdste Tattoo Ooit (11)

's Werelds slechtste tattoo ooit (1)

's Werelds slechtste tattoo ooit (2)

's Werelds slechtste tattoo ooit (3)

's Werelds slechtste tattoo ooit (4)

's Werelds slechtste tattoo ooit (5)

's Werelds slechtste tattoo ooit (6)

's Werelds slechtste tattoo ooit (7)

's Werelds slechtste tattoo ooit (8)

's Werelds slechtste tattoo ooit (9)

's Werelds slechtste tattoo ooit (10)

's Werelds slechtste tattoo ooit (11)

Slechtste tattoo ter wereld (1)

Slechtste tattoo ter wereld (2)

Slechtste Tattoo in de wereld (3)

Slechtste tattoo ter wereld (4)

Slechtste tattoo ter wereld (5)

Slechtste Tattoo in de wereld (6)

Slechtste tattoo ter wereld (7)

Slechtste Tattoo in de wereld (8)

Slechtste Tattoo in de wereld (9)

Slechtste tattoo ter wereld (10)

Slechtste tattoo ter wereld (11)

Dus welke van de tatoeage uit de bovenstaande fotogalerij verdient de prijs van slechtste tatoeage ooit?