160 + Beste 3D-tatoeages voor mannen () Afbeeldingen & Foto’s van ontwerpen

3D tatoeages zijn populair onder tattoo liefhebbers sinds de laatste twee decennia, maar je ziet ze niet vaak op mensen. Dit komt omdat 3D tatoeages kan alleen worden getatoeëerd door ervaren artiesten, anders is er een enorm risico dat uw 3D misgaat.

Het internet staat vol met 3D-tatoeages die mislukken en daarom zijn mensen verward en bang om een 3D-tatoeage te krijgen of niet. Als je een ervaren tatoeëerder in je omgeving vindt, raad ik je aan om 3D tattoo-ontwerp minstens één keer in je leven te proberen. Hier kozen we 50 beste 3D tattoo ontwerpen die zowel mannen als vrouwen zal passen.

Tatoeages 3D

1. De meeste 3D-tatoeages zijn geïnspireerd op biomechanische tatoeages. Hier is een realistisch biomechanisch tattoo-ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat.
Foto's van 3D tattoos

afbeeldingen van 3d tattoo


3d tatoeages op zwarte huid

2.3D portrettattoos zijn erg populair. In plaats van een persoon te kiezen, zou ik je ten zeerste aanraden om een 3D-portret van je huisdier (hond of kat) op te halen.
Realistische 3D Tattoos

3-d tatoeages


3d tattoo shops bij mij in de buurt

3. De kunstenaar gebruikte slim de rondingen van de binnenste biceps van deze jongen om een prachtig oogtattoo-ontwerp te inkten. Je ziet de weerspiegeling van een ver gebouw ook in de ogen.
3d Wenkbrauw Tatoeages


hoeveel kosten 3D-tatoeages

4. Meisjes kunnen kiezen voor 3D-bloemtattoos, maar pikken geen eenvoudig ontwerp op. Ik zou je aanraden om te gaan voor een 3D rozen tattoo of een drie D chrysanthemum tattoo ontwerp zoals dit.
3d Rose Tatoeages

3D tatoeages voor mannen


3d tatoeages op zwarte mensen

5. Je kunt ook kiezen voor een 3D-landschap tattoo-ontwerp en het hoeft niet groot te zijn. Hier is een klein 3D tattoo-ontwerp op de onderarm van dit meisje.
Kleine 3D Tattoos

3d tatoeages voor dames


3D-tatoeages kosten hoeveel

6. Als je een 3D-oogtattoo-ontwerp wilt hebben, raad ik je aan om ogen van een uil of oog van de tijger te proberen.
3d Inkt Tatoeages

hoe worden 3D-tatoeages gedaan


3d tattoo artiest bij mij in de buurt

7. Grote 3D-tatoeages zien er indrukwekkender uit dan kleine 3D-tatoeages. Hier is een groot formaat 3D schedel tattoo ontwerp op de volledige rug van deze man.
3d Tattoos Afbeeldingen

3d tatoeages bij mij in de buurt


hoeveel zijn 3D-tatoeages

8. Als je kiest voor menselijke anatomie tatoeages of menselijke lichaamsdeel tatoeages dan zou mijn betere suggestie zijn om een 3D biddende handen tattoo ontwerp op de borst te proberen.
3D Tatoeages Voor Mannen Op de Borst

3d tattoo ontwerpen gratis


foto’s van 3d tatoeages

9.3D tatoeages geven je een optie om portrettattoos van je favoriete beroemdheid te krijgen. Hier is een 3D portret tattoo van Jennifer Lopez.
3d Tattoos Voor Meisje


waar 3D-tatoeages te krijgen

10. Dubbele belichting tatoeages in 3D-stijlen kunnen alleen worden uitgevoerd door ervaren tatoeëerders. Hier is een dubbele belichting tatoeage in 3D-stijl die een baby en een schedel toont. Heb je ooit 3D-printen geprobeerd, hier zijn enkele basisprincipes die je moet weten.
3d Schedel Tatoeages

beste 3D tattoo artiest


3D Vlinder Tattoos

11. Als u kiest voor meerdere 3D-tatoeages, zorg er dan voor dat ze elkaar aanvullen, anders zou het hele ontwerp gewoon ruimteverspilling zijn. Hier is een verwarrende 3D-tatoeage van een leeuwin en een kaars.
3d Been Tatoeages


afbeeldingen van 3D-tatoeages

12. Meisjes houden ervan om vlindertattoos te hebben, dus ik zou ze aanraden om een 3D-vlindertattoo-ontwerp op de schouder te proberen zoals dit.
3d Vlinder Tattoos


13. Als je kiest voor een 3D-stamontwerp, dan zou mijn suggestie zijn om te gaan voor een inheemse Indiaan of een tribal mannelijk portret tattoo-ontwerp zoals dit.
3d Tattoos Mouwen


14. Als je een 3D tijdelijk tattoo-ontwerp wilt, raad ik je aan om voor een aquarel 3D-tatoeage of een pastel 3D-tatoeage te gaan.
3d Tatoeages


15.3D tatoeages vereisen meer ruimte dan een gemiddeld tattoo-ontwerp, dus zorg ervoor dat het op lichaamsdelen zoals dijen, schouders of borst of rug zit.
Beste 3D Tattoos Ooit


3D tatoeages voor vrouwen

16. Het is beter om een realistisch 3D-tattoo-ontwerp op te pakken dan om achter een fantasierijk tattoo-ontwerp aan te gaan. Hier is een 3D-bloemtattoo samen met een oogtattoo en een diamanttattoo.
Coole 3D Tattoos


17. Hoewel ik een middelgrote 3D-portrettattoo zou voorstellen, maar als je een grote fan bent van een muzikant of acteur of actrice, kun je kiezen voor een full back 3D-tatoeage zoals deze (Oozy Osbourne).
.3d Rug Tatoeages


18. Een tattoo-ontwerp met 3D-mouwen is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een cover-up tattoo-ontwerp op armen.
3d Mouw Tatoeages


19. U kunt ook uw naam (of de naam van uw dierbaren) in 3D-stijl laten inkten. Hiervoor moet je 3D-lettertypen kiezen.
Verbazingwekkende 3D Tattoos


20.3D tatoeages kunnen fout gaan, dus zorg ervoor dat je het juiste ontwerp en de juiste artiest oppakt, anders kan het een enorme tattoo-mislukking worden.
3D Tattoos Ontwerpen


3D Kolibrie Tattoos

21. Mijn favoriete soort 3D-tatoeages zou er een zijn die is geïnspireerd op het universum. Hier is een 3D-tatoeage met volledige mouw die ons Melkwegstelsel laat zien.
3d Art Tatoeages


22. Je kunt ook gaan voor 3D engel of 3D engel vleugels tatoeages en de beste plaats om ze te hebben is schouders of rug.
3d Wing Tatoeages


23. Hier is een 3D-wolf tattoo-ontwerp dat lijkt te zijn geïnspireerd op de weerwolven van HBO-tv-serie Game of Thrones.
3d Wolf Tatoeages


24. Als je een grote muziekfan bent, raad ik je aan om een 3D-muziekinstrument tattoo-ontwerp te proberen. De beste zou een 3D-gitaartattoo zijn.
3d Gitaar Tattoos


25. Kleuren kan een 3D-tattoo-ontwerpen tot verbazingwekkende niveaus verbeteren. Dit Egyptische mummie tattoo-ontwerp ziet er bijvoorbeeld zo geweldig uit vanwege de gouden schaduw.
3d Skelet Tatoeages


3D bloem tatoeages

26. Als je wilt kiezen voor een meisje portret tattoo ontwerp dan zou ik je willen voorstellen om je te concentreren op haar haren, omdat ze de tatoeage realistisch zullen maken.
3d Tattoos Foto's


27. Hier is een 3D-meisje portret tattoo ontwerp dat lijkt te zijn geïnspireerd uit het tijdperk van de stomme films.
Mooie 3d Tattoos


28.3D tatoeages kunnen snel vervagen vanwege hun ongelijke ontwerp. U moet dus goed zorgen voor uw 3D-tattoo-ontwerpen.
Gekke 3D Tattoos


29. Je kunt je ook laten tatoeëren met je favoriete superheld. Hier is een 3D-tatoeage van Venom (schurk in Spider man-strips) op de borst van deze man.
Tatoeages 3d


30. Als je kiest voor een mouwtattoo op arm of benen, dan zou ik je ten zeerste aanraden om dezelfde 3D-mouwtattoo op beide armen en benen te proberen.
Badass 3D Tatoeages


3D Tattoos voor vrouwen

31. Een bloemboeket tattoo-ontwerp is een betere optie in vergelijking met een 3D-bloemtattoo. Hier is een 3D-bloemboeket tattoo op de dij van deze vrouw.
3d Bloem Tatoeages


32. Als u kiest voor een 3D biomechanisch tattoo-ontwerp, dan is het beste deel om ze te hebben een kuit of arm.
3d Mechanische Tatoeages


33. Als je kiest voor een meisje portret tattoo ontwerp in 3D-stijl dan zou ik je aanraden om je te concentreren op de make-up van het meisje.
3d Gezicht Tatoeages


34.3D gothic tattoo-ontwerpen zien er ook geweldig uit. Hiervoor moet je een mysterieus ontwerp kiezen. Hier is een 3D raven tattoo ontwerp.
3d Bird Tatoeages


35. Dit 3D biomechanische tattoo-ontwerp op de dij van dit meisje zou mensen zeker in de war brengen, omdat ze zich zullen afvragen of het een tatoeage of een echt ding is.
3d Dij Tatoeages


3D Scorpion tatoeages

36. U kunt een 3D-oog of 3D-portrettattoo-ontwerp op de achterkant van het kalf hebben. Het is het beste deel van dergelijke tatoeages. In feite kunnen mensen bang worden voor 3D-tattoo-ontwerpen zoals deze op de achterkant van het kalf.
3d Kalf Tatoeages


37. Dit prachtige 3D tattoo-ontwerp op de ribbenkast van dit meisje is perfect geplaatst, maar wordt verpest door andere tatoeages in de buurt.
3d Lichaam Tatoeages


38. Je kunt ook kiezen voor planet tattoo-ontwerpen op de onderarm. Als het 3D-planeet tattoo-ontwerp niet goed uitpakt, verander het dan in oogtattoo.
Afbeeldingen van 3D-tatoeages


39. Een goed 3D-tattoo-idee zou zijn om getatoeëerd te worden met je favoriete filmpersonage, of het nu een held of een schurk is.
3d Tattoos Ontwerpen Voor Mannen


40. Is dit 3D tattoo van Daryl uit AMC tv-serie ‘The Walking Dead’? Of is het een andere man?
Geweldige 3D Tattoos


Kleine 3D Tattoos

41. Dit 3D tattoo-ontwerp lijkt geïnspireerd te zijn op de superschurk El Diablo van Suicide Squad. Hij werd gespeeld door Jay Hernandez.
3d Onderarm Tatoeages


42. Hier is een 3D-tatoeage van Scarlett Johansson op de bovenste schouder van dit meisje.
3d Tattoos Foto's


43. Dit 3D biomechanische tattoo-ontwerp op de onderarm van deze man kan worden verbeterd door het op de hele curve uit te breiden.
3d Arm Tatoeages


44. Je kunt kiezen voor een raar 3D tattoo-ontwerp op onverwachte lichaamsdelen. Deze man koos er bijvoorbeeld voor om zijn hand te laten tatoeëren met een 3D bat tattoo ontwerp. Is hij Batman?
3d Wrist Tatoeages


45. Mensen kiezen ook voor een 3D-klok of uurwerk of zelfs een zandloper tattoo-ontwerp. De verwarring ontstaat echter op welk moment je erin moet laten zien.
3d Klok Tattoos


3D tatoeages voor dames

46. Deze indrukwekkende en gedetailleerde 3D galaxy tattoo ontworpen is geruïneerd door de toevoeging van een schedel tattoo. Waarschijnlijk wilde de kunstenaar een boodschap sturen dat het allemaal in ons hoofd zit.
3d Rib Tatoeages


47.3D olifant tattoo ontwerpen blijken veel beter te zijn dan elk ander 3D tattoo ontwerp van dier. Hier is een full back 3D olifant tattoo ontwerp op deze vrouw.
3d Tattoos voor vrouwen


48. Ik denk niet dat er iemand in deze wereld is die Breaking Bad haat of niet leuk vond. Hier is een 3D portret tattoo van onze favoriete Walter White.
3d Tattoos Ontwerpen Voor Mannen (1)


49. Als je ooit een King of Queen Tattoo-ontwerp wenste, raad ik je aan om de 3D-versie van King queen-tatoeages te proberen.
Coolste 3D Tattoos


50.3D kruistattoos zijn geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar religieuze tatoeages of christelijke tatoeages, maar ik zal hen niet adviseren om bloed op hun kruistattoos te laten zien.
3d Kruis Tatoeages


3D Dragon tatoeages

51.3d Dragon tatoeages zijn moeilijk te inkten omdat ze veel concentratie en perfectie vereisen. Als je er een wilt, raad ik je ten zeerste aan om een Drogon-tatoeage te proberen (de draak van Daenerys Targaryen uit Game of Thrones).
3d Dragon Tatoeages


52. Ik weet zeker dat je geometrische 3D-tatoeages zult bewonderen, maar ze zouden er alleen niet indrukwekkend uitzien. Je moet andere dingen toevoegen aan geometrische vormen zoals een slang of anaconda is een goede keuze.
3d Geometrische Tatoeages


53. Mensen houden er ook van om 3D-harttatoeages te hebben en de beste versie is het anatomische hart. Maar hoe zit het met het overbrengen van een sterke boodschap van je tattoo-ontwerp? Je kunt een 3d gouden hart of diamant hart tattoo zoals deze proberen.
3d Harten Tatoeages


54. Als je sterrenbeeld schorpioen is, is het alleen geschikt om een 3d Scorpio tattoo te proberen. Ik zou het aanraden op pols of onderarm, maar de achterste schouder is ook een goede optie.
3d Schorpioen Tattoos


55. Ok, ik weet dat 3D spider tatoeages kinderen, de meeste dames en zelfs weinig jongens bang kunnen maken. Maar toch, als je ze wilt proberen, verhoog dan je spel en probeer ze op deze manier in je nek.
3d Spider Tatoeages


waar kan ik een 3D tattoo krijgen

3d Engelen Tattoos

3d Dierlijke Tatoeages

3d Arm Tatoeages

3d Autisme Tatoeages

3d Rug Tatoeages

3D Batman Tatoeages

3d Biomechanische Tattoos

3d Bird Tatoeages

3d Lichaam Tatoeages

3D Boog Tatoeages

3d Armband Tattoos

3d Vlinders Tattoos

3d Vlinder Tattoos

3d Auto Tattoos Ontwerpen

3d Kat Tatoeages

3d Keltische Tatoeages

3D Kompas Tattoos

3d Kruis Tatoeages

3d Dragon Tatoeages

3d Bloem Tattoo Omn Schouder

3D Bloem Tatoeages Op Dij

3d Bloem Tatoeages

3D Foor Tatoeages

3D Onderarm Tatoeages Ideeën

3d Onderarm Tatoeages

3d Kikker Tattoos

3d Full Back Tatoeages

3d Geometrische Tatoeages

3d Gun Tatoeages

3d Halve Mouw Tatoeages

3d Hand Tatoeages

3d Hoofd Tatoeages

3D Hart Tatoeages

3d Harten Tatoeages

3D Honingbij Tatoeages

3d Paard Tattoos

3d Kolibrie Tattoos

3d Infinity Tatoeages

3d Inkt Tatoeages

3d Innerlijke Biceps Tattoos

3d Koi Vis Tattoos

3d Lieveheersbeestje Tatoeages

3d Been Tatoeages

3d Letters Tatoeages

3d Lily Tatoeages

3D Hagedis Tatoeages

3d Machine Tatoeages

3D Kaart Tattoos

3d Mechanische Tatoeages

3d Medische Tattoos

3d Muziek Tattoos

3d Uil Tattoos

3d Paw Tatoeages

3d Rib Tatoeages

3d Rozenkrans Tatoeages

3d Rose Tatoeages

3d Skelet Tatoeages

3d Huid Tatoeages

3d Schedel Tatoeages

3d Mouw Tatoeages

3d Snake Tatoeages

3D Sparrow Tattoo voor meisjes

3d Spider Tatoeages

3D Star Fish Tattoos op enkel

3d Superman Tatoeages

3D Tattoos Ontwerpen

3d Tattoos voor vrouwen

3d Tattoos Voor Meisje

3d Tattoos voor meisjes

3d Tattoos voor dames

3D Tatoeages Voor Mannen Op de Borst

3D Tattoos voor mannen

3d Tattoos voor vrouwen

3D Tatoeages Op Voet

3D Tatoeages op Benen

3D Tatoeages Op Schouder

3d Tatoeages Op Dij

3d Tatoeages Robot

3D Tatoeages Schoenveter

3d Tattoos Mouwen

3D Tijger Tatoeages

3d Tribal Tatoeages

3d Trouwring Tattoos

3d Wing Tatoeages

3d Wolf Tatoeages

3d Pols Tatoeages

Verbazingwekkende 3D Tattoos

Badass 3D Tatoeages

Beste 3D Tattoos Ooit

Beste 3D Tattoos

Coole 3D Tattoos

Gekke 3D Tattoos

Jezus 3d Tatoeages

Lord Shiva 3D Tatoeages Op Onderarm

Realistische 3D Tattoos

Realstic 3D Snake Tatoeages

Kleine 3D Tattoos

Spiderman 3D Tatoeages

Tatoeages 3d

Tatoeages voor mannen 3d

Welk 3D tattoo-ontwerp uit de bovenstaande fotogalerij vond je het leukst?