140+ prachtige cloudtattoos ontwerpen met betekenissen ()

Een van de zeldzaamste tattoo-keuzes is cloudtattoos. Men kiest gewoon niet voor cloud tattoo alleen omdat ze het ontwerp leuk vinden en denken dat het bij hen past. De keuze voor cloud tattoo design heeft meer te maken met de diepe symboliek en mystiek.

Wolken zijn een van de eerste dingen waar de vroege mens zich over verwonderde. Je vindt er veel oude grotschilderingen die oude tribale mannen en vrouwen laten zien die naar wolken in de lucht staren. Zelfs in oude literatuur kun je passages vinden over hoe wolken de mensheid hebben geïntrigeerd.

Veel (zo niet bijna alle) stammen geloofden dat wolken de tronen van goden zijn. Duizenden jaren geleden geloofde de mens dat God voorbij de wolken leeft en de hele wereld erdoorheen kijkt. Eeuwen gingen voorbij en na een millennia leerde de mens de basiswetenschap achter wolken.

Toen de mens zich realiseerde dat wolken worden gevormd als gevolg van verzadiging van oceaanwater, klaarde alle mysticus op. Maar dit betekent niet dat mensen niet van wolken genieten. In feite is regen een van de meest geliefde seizoenen op de planeet.

Wetenschappelijk gezien dienen wolken een enorm doel om waterdruppels van oceanen naar afgelegen delen van de wereld te transporteren. Symbolisch gezien zijn wolken echter altijd een groot deel van verschillende culturen over de hele wereld geweest. Vanwege al deze belangrijke redenen worden cloudtattoos vaak gekozen door wijze mensen.

Als je nog steeds nadenkt over welk type tatoeage je zou moeten krijgen, probeer dan deze leuke quiz uit die je een suggestie geeft die rekening houdt met je antwoorden.

Inhoudsopgave

Cloud Tattoo Betekenissen

Omdat wolken veel betekenissen en symboliek hebben, kan een wolkentattoo ook een unieke betekenis vertegenwoordigen die afhankelijk is van de schaduw (zwart of wit) en het ontwerp. Hier zijn enkele betekenissen van cloudtattoos die een idee kunnen geven –

DOOFPOT – Cloud tatoeages zijn een van de meest populaire keuzes voor cover-up tatoeages. Waarom? Een wolk die slechts enkele meters breed is, kan de hele zon bedekken (die technisch gezien 1,3 miljoen keer groter is dan de hele aarde).  Dus symbolisch kan een cloud tattoo worden gebruikt om een slechte tatoeage te bedekken. Het zal vertegenwoordigen dat je verkeerde beslissingen hebt genomen in het leven, maar je houdt er niet van om je tijd te verspillen aan rouw. In plaats daarvan geloof je in verder gaan.

DUIDELIJKHEID – Hou je van een lucht zonder wolken of hou je van een bewolkte lucht? Als je ooit getuige bent geweest van de prachtige en kleurrijke oranje gelige wolken in de buurt van bergketens, dan wed ik dat je antwoord het laatste zou zijn.  Je kunt een tattoo-ontwerp proberen waarbij wolken wegtrekken en je een duidelijk ontwerp laten zien.

Dit zal symboliseren dat je volwassen bent geworden en gegroeid als een persoon die de dingen nu op een duidelijke manier ziet.

HEMEL Bijna alle oude mythologieën geloofden dat de hemel een plaats voorbij wolken is. In feite werden engelen getoond die wolken berijden en mensen van buitenaf bekeken. Je kunt een prachtig hemel tattoo-ontwerp proberen met veel mooie wolken op de achtergrond.

CLOUD COMPUTING – Oké, deze is nieuw, maar sinds cloud computing is geëvolueerd, vonden veel technisch onderlegde ingenieurs het idee leuk om een cloudtattoo te krijgen die in zekere zin de spot drijft met cloud computing. U vindt verschillende foto’s op internet waar de een cloud tattoo wordt getoond als een flash drive met gegevens die erin zijn opgeslagen. Dit is waar veel mensen ECHT in geloven – Ze denken dat Google (andere grote bedrijven) hun persoonlijke gegevens opslaan in de CLOUDS. Zoveel ingenieurs vermaken dit idee en proberen zulke grappige ontwerpen.

LEVEN – Wolken brengen regen. Regen helpt bij de groei van gewassen. Gewassen geven ons voedsel. Voedsel is noodzakelijk om te overleven. Dus in zekere zin speelt cloud een vitale rol bij het in stand houden van onze (en hele planeet) levenscyclus.

DONDER – Opnieuw hadden bijna alle mythologieën de god van regen en donder. Het hindoeïsme heeft Inder, Grieken hadden Zeus en Vikingen Thor. Al deze goden vertegenwoordigden onbeperkte macht. Je kunt een donderende wolkentattoo proberen om aan te geven dat jij ook een krachtig persoon bent.

VREDE – Witte wolken in de Blauwe lucht zijn waarschijnlijk het mooiste wat je zult zien. Dit geeft een unieke kalme en vredige sfeer aan de menselijke ziel. Als je je ooit gestrest voelt, ga dan op gras liggen en geniet van het mooie weer op een zonnige dag. Je kunt een witte wolkentattoo proberen als herinnering daarvoor.

Bekijk hier deze 140 + Cloud tattoo-ontwerpen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen –

Cloud Tattoo Ideeën

Cloud Tatoeages 1
Cloud Tatoeages 1
Cloud Tatoeages 2

Cloud Tatoeages 2
Wolk Tattoos 3
Wolk Tattoos 3

Kleine Wolk Tatoeages

Cloud Tatoeages 4
Cloud Tatoeages 4
Wolk Tattoos 5

Wolk Tattoos 5
Cloud Tatoeages 6
Cloud Tatoeages 6

Cloud Tatoeages 7

Bliksem Cloud Tattoos

Cloud Tatoeages 7
Cloud Tatoeages 8

Cloud Tatoeages 8
Wolk Tattoos 9
Wolk Tattoos 9

Cloud Tatoeages 10
Cloud Tatoeages 10
Wolk Tattoos 11

Wolk Tattoos 11
Wolk Tattoos 12

Zwart-witte Cloud Tattoos

Cloud Tatoeages 13

Cloud Tatoeages 14
Wolk Tattoos 15
Cloud Tatoeages 16

Cloud Tatoeages 17
Wolk Tattoos 18
Cloud Tatoeages 19

Cloud Tatoeages 20
Cloud Tatoeages 21
Wolk Tattoos 22

Wolk Tattoos 23
Wolk Tattoos 24
Cloud Tatoeages 25

Cloud Tatoeages 26
Wolk Tattoos 27
Cloud Tatoeages 28

Cloud Tatoeages 29
Cloud Tatoeages 30
Wolk Tattoos 31

Wolk Tattoos 32
Wolk Tattoos 33
Cloud Tatoeages 34

Cloud Tatoeages 35
Wolk Tattoos 36
Cloud Tatoeages 37

Cloud Tatoeages 38
Wolk Tattoos 39
Cloud Tatoeages 40

Cloud Tatoeages 41
Wolk Tattoos 42
Wolk Tattoos 43

Cloud Tatoeages 44
Cloud Tatoeages 45
Cloud Tatoeages 46

Wolk Tattoos 47
Wolk Tattoos 48
Wolk Tattoos 49

Cloud Tatoeages 50
Wolk Tattoos 51
Wolk Tattoos 52

Wolk Tattoos 53
Wolk Tattoos 54
Wolk Tattoos 55

Tribal Cloud Tattoos voor mannen

Wolk Tattoos 56
Cloud Tatoeages 57
Cloud Tatoeages 58

Cloud Tatoeages 59
Cloud Tatoeages 60
Wolk Tattoos 61

Wolk Tattoos 62
Wolk Tattoos 63
Cloud Tatoeages 64

Wolk Tattoos 65
Wolk Tattoos 66
Wolk Tattoos 67

Cloud Tatoeages 68
Wolk Tattoos 69
Cloud Tatoeages 70

Wolk Tattoos 71
Wolk Tattoos 72
Wolk Tattoos 73

Wolk Tattoos 74
Wolk Tattoos 75
Cloud Tatoeages 76

Wolk Tattoos 77
Wolk Tattoos 78
Cloud Tatoeages 79

Cloud Tatoeages 80
Wolk Tattoos 81
Wolk Tattoos 82

Cloud Tatoeages 83
Wolk Tattoos 84
Wolk Tattoos 85

Wolk Tattoos 86
Cloud Tatoeages 87
Cloud Tatoeages 88

Cloud Tatoeages 89
Cloud Tatoeages 90
Wolk Tattoos 91

Cloud Tatoeages 92
Wolk Tattoos 93
Cloud Tatoeages 94

Wolk Tattoos 95
Wolk Tattoos 96
Wolk Tattoos 97

Wolk Tattoos 98
Cloud Tatoeages 99
Cloud Tatoeages 100

Cloud Tatoeages 101
Cloud Tatoeages 102
Cloud Tatoeages 103

Cloud Tatoeages 104
Cloud Tatoeages 105
Cloud Tatoeages 106

Wolk Tattoos 107
Cloud Tatoeages 108
Cloud Tatoeages 109

Wolk Tattoos 110
Wolk Tattoos 111
Wolk Tattoos 112

Wolk Tattoos 113
Wolk Tattoos 114
Wolk Tattoos 115

Wolk Tattoos 116
Cloud Tatoeages 117
Wolk Tattoos 118

Wolk Tattoos 119
Cloud Tatoeages 120
Wolk Tattoos 121

Wolk Tattoos 122
Wolk Tattoos 123
Wolk Tattoos 124

Wolk Tattoos 125
Wolk Tattoos 126
Wolk Tattoos 127

Conclusie

Welk cloud tattoo-ontwerp vond je het leukst? Deel dit op facebook en pinterest.

Verwijzingen: Wolkenvorming en symboliek