135+ Prachtige Shrek Tattoo Ideeën en Ontwerpen ()

Het Shrek tattoo-ontwerp is een populaire keuze voor diegenen die die-hard fans zijn van de populaire DreamWorks-animatiefilmfranchise. Deze tatoeages zijn voorzien van de schattige groene boeman in verschillende ontwerpen.

Shrek is een lief en populair personage uit de gelijknamige filmfranchise. Hij is een groene boeman met een lieve persoonlijkheid en hij is een internetsensatie geworden.

De animatiefilm zelf was een enorme hit toen deze in 2001 werd uitgebracht. Deze film alleen al bracht Dreamworks animatie terug in concurrentie met Disney / Pixar die op dat moment op de rand van faillissement stond.

De film bevatte de stemmen van Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz. Met iets meer dan 487 miljoen dollar vond de film herboren populariteit nadat Shrek-memes een sensatie werden op internet in de late jaren 2000. Deze beminnelijke groene boeman heeft de harten van zowel kinderen als volwassenen gewonnen sinds hij voor het eerst op het grote scherm verscheen in 2001, en zijn aantrekkingskracht is in de jaren daarna alleen maar gegroeid.

Shrek Tattoo ideeën

De meeste mensen bewonderen Shrek omdat hij, ondanks dat hij lelijk is, een heldhaftige persoonlijkheid heeft. Hij is een tijdloos personage waar mensen van alle leeftijden van kunnen genieten, en hij zal zeker een glimlach op je gezicht toveren elke keer dat je ernaar kijkt. Als je hem ook bewondert voor hetzelfde, dan kun je een aantal coole tattoo-ideeën proberen zoals hieronder vermeld –

1. Groene Ogre Outline – Een van de meest populaire Shrek tattoo-ontwerpen is de groene ogre-omtrek. Deze tatoeage heeft een eenvoudige omtrek van het personage zonder kleur of andere details. Het is een geweldige keuze voor diegenen die een kleine tatoeage willen die ze gemakkelijk kunnen bedekken als dat nodig is.

2. Shrek en Fiona – Een ander populair ontwerp is de Shrek en Fiona tattoo. Deze tatoeage toont de twee hoofdpersonages uit de filmfranchise in een liefdevolle omhelzing. Het is een geweldige keuze voor koppels die hun liefde voor elkaar willen tonen door middel van hun tatoeages.

3. “Jij bent mijn held” – Deze tatoeage is perfect voor diegenen die hun waardering voor hun favoriete filmpersonage willen tonen. De tatoeage bevat de zin “je bent mijn held” samen met een foto van Shrek. Het is een geweldige manier om je liefde voor de lieve groene boeman te tonen.

4. “Ik <3 Shrek” – Deze tatoeage is perfect voor diegenen die hun liefde voor de filmfranchise op een meer permanente manier willen belijden. De tatoeage bevat de zin “I <3 Shrek” samen met een hart en de naam van het personage.

5. “Donkey Liefde” – Donkey is een van de meest beminnelijke personages uit de franchise die werd ingesproken door Eddie Murphy. Een “Donkey Love” -zinstattoo samen met een foto van een ezel is een geweldige manier om je waardering voor het schattige personage te tonen.

6. Onderdeel van Bigger Tattoo – Er zijn verschillende manieren waarop u Shrek in uw tattoo-ontwerp kunt opnemen. Een populaire optie is om een portrettattoo van het personage te krijgen. Je kunt ook creatief worden en Shrek gebruiken als onderdeel van een groter ontwerp, zoals een scène uit de film of een illustratie boordevol actie.

7. Shrek Portret Tattoo – Een optie is om een tatoeage van Shrek zelf te laten zetten. Dit is een geweldige keuze voor diegenen die hun liefde voor het personage willen tonen, en het is ook een goede manier om een echt unieke tatoeage te krijgen. Als je deze route volgt, moet je een goede kunstenaar vinden die Shrek geweldig tot leven kan brengen op je huid.

8. Portretten van andere personages uit franchise – Een andere optie is om een tatoeage te laten zetten van een van de andere personages uit de film. Dit omvat Fiona, Donkey, Puss in Boots en Gingy. Elk van deze personages heeft zijn unieke aantrekkingskracht en ze kunnen allemaal geweldige tatoeages maken. Als u op zoek bent naar iets anders, dan is dit de manier om te gaan.

9. Portretten van stemacteurs – Tot slot zou je ook een tatoeage kunnen laten zetten van de hele cast van de film. Dit is waarschijnlijk de meest populaire optie, omdat je hiermee je liefde voor de hele film in één keer kunt tonen. Het is ook een goede manier om een echt unieke tatoeage te krijgen, omdat niet veel mensen waarschijnlijk hetzelfde ontwerp hebben als jij. Mike Myers is al populair bij tattoo-liefhebbers, zoals blijkt uit de Austin Powers Tattoos.

Shrek Tattoos Betekenis en Symboliek

Shrek-tatoeages kunnen worden gezien als een manier om je liefde voor de films te uiten, of als een statement van je individualisme. Ze kunnen ook worden gezien als een manier om je gevoel voor humor te laten zien. Wat de reden ook is, als je erover denkt om een Shrek-tatoeage te laten zetten, zijn er een paar dingen die je eerst moet weten.

Het belangrijkste om te overwegen bij het krijgen van een tatoeage is het ontwerp. Je wilt er zeker van zijn dat de tatoeage iets voor je betekent en dat het iets is waar je nog jaren trots op zult zijn. Met Shrek-tatoeages zijn er een paar verschillende ontwerpen om uit te kiezen en elk ontwerp heeft zijn unieke betekenis.

Een populair ontwerp met het gezicht van Shrek zelf heeft bijvoorbeeld een coole symboliek. Dit is een geweldige keuze voor diegenen die een tatoeage willen die zowel uniek als herkenbaar is. Dit kan betekenen dat je niet volgens de normen van de maatschappij gaat en hoe je er van buitenaf uitziet, van binnenuit ben je puur goud.

Op dezelfde manier kunnen vrouwen de tatoeage van Fiona kiezen om te vertegenwoordigen dat ze alles kunnen doen voor de ware liefde van hun leven.

Shrek-tatoeages kunnen op elk deel van het lichaam worden geprobeerd, maar de meeste mensen kiezen voor middelgrote tot grote ontwerpen die perfect op de borst of rug zitten.

Hier is onze fotogalerij van coolste Shrek-tatoeages die je kunt bekijken en het volgende perfecte ontwerp voor jezelf kunt vinden

Subtiele Shrek Tattoos

Shrek Tatoeages 1
Shrek Tatoeages 1
Shrek Tatoeages 2
Shrek Tatoeages 2
Shrek Tatoeages 3
Shrek Tatoeages 3

Shrek en ezel vriendschap tatoeages voor broers en zussen

Lees ook Morse Code Tattoos

Shrek Tatoeages 4
Shrek Tatoeages 5
Shrek Tatoeages 5
Shrek Tatoeages 6
Shrek Tatoeages 6
Shrek Tatoeages 7
Shrek Tatoeages 7
Shrek Tatoeages 8
Shrek Tatoeages 8
Shrek Tatoeages 9
Shrek Tatoeages 9
Shrek Tatoeages 10
Shrek Tatoeages 10
Shrek Tatoeages 11
Shrek Tatoeages 11
Shrek Tatoeages 12
Shrek Tatoeages 12
Shrek Tatoeages 13
Shrek Tatoeages 13
Shrek Tatoeages 14
Shrek Tatoeages 14
Shrek Tatoeages 15
Shrek Tatoeages 15
Shrek Tatoeages 16
Shrek Tatoeages 16
Shrek Tatoeages 17
Shrek Tatoeages 17

Shrek en Fiona Tattoos voor koppels

Shrek Tatoeages 18
Shrek Tatoeages 18
Shrek Tatoeages 19
Shrek Tatoeages 19
Shrek Tatoeages 20
Shrek Tatoeages 21
Shrek Tatoeages 22
Shrek Tatoeages 23
Shrek Tatoeages 24
Shrek Tatoeages 25
Shrek Tatoeages 26
Shrek Tatoeages 27
Shrek Tatoeages 28
Shrek Tatoeages 29
Shrek Tatoeages 30
Shrek Tatoeages 31
Shrek Tatoeages 32
Shrek Tatoeages 33
Shrek Tatoeages 34
Shrek Tatoeages 35
Shrek Tatoeages 36
Shrek Tatoeages 37
Shrek Tatoeages 38

Shrek Baby Tatoeages

Shrek Tatoeages 39
Shrek Tatoeages 40
Shrek Tatoeages 41
Shrek Tatoeages 42
Shrek Tatoeages 43
Shrek Tatoeages 44
Shrek Tatoeages 45
Shrek Tatoeages 46
Shrek Tatoeages 47
Shrek Tatoeages 48
Shrek Tatoeages 49
Shrek Tatoeages 50
Shrek Tatoeages 51
Shrek Tatoeages 52
Shrek Tatoeages 53
Shrek Tatoeages 54
Shrek Tatoeages 55
Shrek Tatoeages 56
Shrek Tatoeages 57
Shrek Tatoeages 58
Shrek Tatoeages 59
Shrek Tatoeages 61
Shrek Tatoeages 62
Shrek Tatoeages 63
Shrek Tatoeages 64
Shrek Tatoeages 65
Shrek Tatoeages 66
Shrek Tatoeages 67
Shrek Tatoeages 68
Shrek Tatoeages 69
Shrek Tatoeages 70
Shrek Tatoeages 71
Shrek Tatoeages 72
Shrek Tatoeages 73
Shrek Tatoeages 74
Shrek Tatoeages 75
Shrek Tatoeages 76
Shrek Tatoeages 77
Shrek Tatoeages 78
Shrek Tatoeages 79
Shrek Tatoeages 80
Shrek Tatoeages 81
Shrek Tatoeages 82
Shrek Tatoeages 83
Shrek Tatoeages 84
Shrek Tatoeages 85
Shrek Tatoeages 86
Shrek Tatoeages 87
Shrek Tatoeages 88
Shrek Tatoeages 89
Shrek Tatoeages 90
Shrek Tatoeages 91
Shrek Tatoeages 92
Shrek Tatoeages 93
Shrek Tatoeages 94
Shrek Tatoeages 95
Shrek Tatoeages 96
Shrek Tatoeages 97
Shrek Tatoeages 98
Shrek Tatoeages 99
Shrek Tatoeages 100
Shrek Tatoeages 101
Shrek Tatoeages 102
Shrek Tatoeages 103
Shrek Tatoeages 104
Shrek Tatoeages 105
Shrek Tatoeages 106
Shrek Tatoeages 107
Shrek Tatoeages 108
Shrek Tatoeages 109
Shrek Tatoeages 110
Shrek Tatoeages 111
Shrek Tatoeages 112
Shrek Tatoeages 113
Shrek Tatoeages 114
Shrek Tatoeages 115
Shrek Tatoeages 116
Shrek Tatoeages 117
Shrek Tatoeages 118
Shrek Tatoeages 119
Shrek Tatoeages 120
Shrek Tatoeages 121
Shrek Tatoeages 122

Conclusie

Dit zijn slechts enkele van de vele verschillende Shrek tattoo-ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Als je van de filmfranchise houdt, dan zul je zeker een ontwerp vinden waar je dol op zult zijn. Dus waar wacht je nog op? Laat je vandaag nog infiltreren.

Verwijzingen: Shrek Wiki