100 + realistische leeuwentattoos voor mannen () Tribal traditionele ontwerpen

De leeuw staat symbool voor moed en macht. Mensen houden ervan om leeuwentattoos te hebben omdat dit woeste dier geen angst kent. Het is waarschijnlijk het dodelijkste dier op onze planeet.

Er zijn veel variaties van leeuwentattoos en daarom wordt het verwarrend om te kiezen welk soort leeuwentattoo. Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen. Hier presenteren we u 115 beste leeuwentattoos die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen –

Mountain Lion en Lioness Tattoos

1. Veel mensen houden ervan om geometrische vormen en symbolen toe te voegen aan hun leeuwentattoo. Ook jij kunt geometrische symbolen rond je leeuwentattoo proberen.
leeuw tatoeages


leeuw en leeuwin tattoo

2. Persoonlijk bewonder ik de boze leeuwentattoo omdat ze deze rauwe energie hebben die gemakkelijk alle andere gevoelens overwint, vooral angst. Als je van zo’n persoonlijkheid houdt, probeer dan dit ontwerp.
Boze Leeuw Tatoeages


3. Als je een echte kunstliefhebber bent, dan wed ik dat je abstracte leeuwentattoos zou bewonderen. Ze zijn niet gemakkelijk te inkten, maar ze zijn het waard. Ze zijn een ideale keuze voor tatoeages op de onderrug.
Abstracte Leeuw Tattoos


4. Naar mijn mening zijn de beste leeuwentattoos die welke een oude leeuw laten zien met littekens op zijn gezicht en hoofd. Je moet deze informatie in gedachten houden als je een geweldige leeuwentattoo wilt.
Beste Lion Tattoos


5. Het leeuwensymbool was in de oudheid enorm populair in India. Het ging naar China samen met Yoga en Boeddhisme. De Chinese cultuur paste ze aan als keizerlijke leeuwen of foo-honden die worden beschouwd als krachtige bewakers. Hier is een afbeelding van een Chinese leeuwentattoo.
Chinese Leeuw Tattoos


6. Als je een coole dierentattoo wilt, geef het dan Caribische look (Bob marley-stijl). Hier is hoe een coole leeuwentattoo eruit zou zien.
Cool Leeuw Tatoeages


7. Koppels kunnen leeuwen- en leeuwin-tatoeages proberen, omdat dit een perfecte belichaming zou zijn voor een perfecte relatie.
Paar Leeuw Tattoos


8. Ik denk niet dat er een schattige leeuwentattoo is omdat dit wezen fel en agressief is en niet schattig. Als je nog steeds een schattig uitziende leeuwentattoo wilt, probeer dan baby samba tattoo van The Lion King of een zij poserende leeuwentattoo zoals deze.
Schattige Leeuw Tatoeages


9. Leeuwentattoos passen niet bij meisjes. In plaats daarvan moeten meisjes kiezen voor leeuwin tatoeages. Dij is de perfecte plek om een leeuwin tattoo te hebben.
Meisje Leeuw Tattoos


10. Een normale leeuwentattoo zou een halve mouw of volledige mouw niet bedekken. Als je leeuwentattoos met halve mouwen wilt, probeer ze dan in verschillende stijlen, zoals hier is leeuwentattoo weergegeven als indiaans opperhoofd. Dit zijn enkele interessante feiten over leeuwen die je graag zou willen lezen.
Halve Mouw Leeuw Tattoos


11. De Japanse cultuur hecht niet zoveel belang aan leeuwen als de Indiase of Chinese cultuur, maar de mythologische beschrijving van leeuwen in de Japanse cultuur is ideaal voor tatoeages. Dit is de reden waarom veel mensen Japanse leeuwentattoo koeler vinden. Ze zijn vergelijkbaar met traditionele maori-tatoeages.
Japanse Leeuw Tattoos


12. Als je een bijpassende leeuwentattoo wilt, restyl ze dan als koning en koningin leeuw tatoeages. Ik heb veel koppels gezien die ze probeerden, maar positionering zal er veel toe doen.
Koning en Koningin Leeuw Tatoeages


13. Koppels krijgen vaak bijpassende leeuwen- en leeuwinnentattoos, maar ze krijgen ze vaak op een verkeerd lichaamsdeel. Een unieke stijl zou leeuwen- en leeuwintattoo op vingers zijn.
Leeuw en Leeuwin Tatoeages


14. Een andere populaire variant van leeuwentattoos is de leeuwen- en lamstatoeages. Ze zouden betekenisvol zijn voor degenen die ongelooflijke moed tonen in extreme situaties.
Leeuw en het lam tatoeages


15. Ik heb veel mashup-tatoeages gezien, maar een van mijn favoriete mix-up is leeuwen- en tijgertattoos. Hier laat deze foto zien waar ik het over heb.
Leeuw en Tijger Tatoeages


16. Als je niet van de leeuw en tijger gezicht mix up dan probeer leeuw en wolf tatoeages in dezelfde stijl. Ze zouden er goed uitzien op biceps.
Leeuw en Wolf Tatoeages


17. Als je een unieke leeuwentattoo wilt, probeer dan leeuwenklauwen tatoeages die uiterst aantrekkelijk zijn om naar te kijken. Probeer de 3D-versie en je zult dol zijn op het resultaat.
Lion Claws Tatoeages


18. De meeste mannen houden ervan om minimale tatoeages te hebben en daarom zijn minimale leeuwentattoos ook in trek. De beste plaats om ze te hebben is vingers of knokkels.
Lion Finger Tatoeages


19. Ik raad portrettattoos meestal niet aan om te voet te zetten, maar leeuwenvoettattoos geven een unieke look. Je zult ze zeker bewonderen.
Lion Foot Tatoeages


20. Als je dunne onderarmen hebt, probeer dan geen leeuwentattoo op de onderarm. Hier heeft deze man een leeuwenkop tattoo in halve mouwstijl op de onderarm.
Leeuw Onderarm Tatoeages


21. Snor is de trots van een leeuw. Dus als je leeuwenkoptattoos probeert, laat de snor dan in een unieke kleur (wit of goud) hebben. Als u echter bij de marine bent, moet u de regel van het Korps Mariniers kennen voor tatoeages voordat u een tatoeage op het zichtbare deel van het lichaam krijgt.
Lion Head Tatoeages


22. Awwww! Is het geen schattige leeuwenhart tattoo? Dit past perfect bij koppels die smoorverliefd op elkaar zijn.
Lion Heart Tatoeages


23. Veel mensen die zichzelf als dapper beschouwen, kiezen voor tatoeages met leeuwenharten (die boze leeuw tonen), maar ze vergeten één ding dat ze ook de vreedzame kant van de leeuw moeten laten zien.
Leeuwenhart tatoeages


24. Ik ben een grote fan van Disney-film ‘The Lion King’ Als je ook van de film hield, dan is hier een unieke leeuwenkoning-thematattoo voor jou (met Simba, Timon en Pumba).
Lion King Tatoeages


25. Nektattoos moeten verstandig worden gekozen. Je kunt niet elk ander tattoo-ontwerp in de nek proberen. Leeuwen zijn echter de perfecte keuze voor nektattoos.
Lion Neck Tatoeages


26. Als je geen pijn wilt hebben voor je leeuwentattoo, probeer dan leeuwentrektattoos. Ze zouden het minst pijnlijk zijn en er ook indrukwekkend uitzien.
Leeuw Outline Tattoos


27. Een leeuwengebrul kan tot 5 mijl worden gehoord. Het is een van de meest onderscheidende kenmerken van de leeuw. Dit is de reden waarom veel mannen vragen om leeuwen brullende tatoeages.
Leeuw BrullenDe Tatoeages


28. als je van geanimeerde tatoeages houdt, moet je kiezen voor leeuwenkrabtattoos die in zo’n stijl zijn geïnkt alsof de leeuw je heeft gekrabd.
Lion Scratch Tatoeages


29. Je vindt veel tekeningen en schetsen online met een leeuw. Je kunt kiezen uit deze tekeningen voor je leeuwentattoo. Hier is er een die ik leuk vond.
Lion Tattoos Tekeningen


30. Vrouwtjes moeten leeuwentattoos proberen en het moet gemakkelijk te onderscheiden zijn van een leeuw. Je kunt het blauw/groene ogen en vrouwelijke elementen geven.
Lion Tattoos voor vrouwen


31. Een zeer unieke stijl voor leeuwentattoo zou de Polynesische stijl zijn die vergelijkbaar is met de borsttattoo van Dwayne Johnson. Je kunt leeuwentattoo proberen in stijl van
Leeuw Tatoeages voor Mannen


32. Vrouwen kunnen hun leeuwentattoo versieren met bloemen en andere dingen. Ik zou zelfs aanraden om er vlindertatoeages aan toe te voegen.
Leeuw Tatoeages voor Vrouwen


33. Ik zou je ten zeerste aanraden om realistische leeuwentattoo te proberen en hiervoor moet je kiezen voor een leeuwenfoto waarop een natuurfoto is geklikt.
Lion Tattoos Ideeën


34. Leeuwentattoo heeft een unieke betekenis die moed, wijsheid en kracht toont. Een man die deze kwaliteiten bezit, moet kiezen voor leeuwentattoo.
Lion Tattoos Betekenis


35. Als u een leeuwentattoo op de arm wilt hebben, zorg er dan voor dat de grootte van de leeuwentattoo evenredig is met de grootte van uw arm, anders ziet het er vreemd uit.
Leeuw Tatoeages Op Arm


36. Er zijn veel unieke ideeën en ontwerpen voor leeuwentattoo op de borst, maar persoonlijk bewonder ik de traditionele leeuwentattoo op de borst.
Leeuw Tatoeages op de borst


37. Leeuwentattoos zijn geen ideale keuze voor beentattoos. Ze zien er niet goed uit op het been. Maar als je nog steeds aandringt, dan is dit hoe ze eruit zouden zien.
Leeuw Tatoeages Op Been


38. Ribben geven voldoende ruimte voor leeuwentattoo. Je hoeft niet te kiezen voor een gewone leeuwentattoo, maar in plaats daarvan unieke en gecompliceerde ontwerpen zoals deze.
Leeuw Tatoeages Op Ribben


39. Lion tattoo zou er geweldig uitzien op de schouder, maar het is allemaal in de handen van de kunstenaar. Een Lion outline tattoo ziet er niet zo goed uit op de schouder.
Leeuw Tatoeages Op Schouder


40. De meeste meisjes kiezen voor leeuwentattoo op de dij. Maar waarom zouden meisjes al het plezier moeten hebben? Ook mannen kunnen een leeuwentattoo op de dij laten zetten.
Leeuw Tatoeages Op Dij


41. Als u kiest voor een gedetailleerde leeuwentattoo, laat ze dan op een groter lichaamsdeel zoals borst of rug in plaats van pols. Maar als het wordt gekozen als een huisdier herdenking tattoo (Saudi Kids hebben leeuwen als huisdieren) dan is onderarm ook een goede plek voor het.
Leeuw Tatoeages Op Pols


42. Een leeuw heeft geen kroon nodig om te bewijzen dat hij de koning van de jungle is. Maar toch, leeuwentattoo met kronen zou er cool uitzien.
Leeuw Tatoeages Met Kronen


43. Als je een leeuwentattoo met bloemen wilt hebben, zorg dan voor kleurrijke bloemen rond het hoofd van een leeuw of anders, het zal het uiterlijk van de hele tatoeage verpesten.
Leeuw Tatoeages Met Bloemen


44. Zij zeggen dat een kalme zee bedreigender is dan een gewelddadige zee. Hetzelfde geldt voor de leeuw. Je zult het met me eens zijn nadat je dit hebt gezien badass leeuw tattoo op de onderarm van deze man.
Badass Leeuw Tatoeages


45. Heb je ooit een bergleeuwentattoo geprobeerd? Ze hebben geen baard zoals de Afrikaanse leeuw, maar toch zijn ze fel zoals zij.
Mountain Lion Tatoeages


46. In de Caribische cultuur hebben mensen graag rastafari leeuwentattoos omdat ze denken dat het geluk en cool is.
Rastafari Leeuw Tatoeages


47. Veel mensen die religieuze symbolen aan hun leeuwentattoos toevoegen, gaven dus aan dat ze zeer beschermend zijn voor hun religie. Hier is een religieuze leeuw tattoo met kruis.
Religieuze Leeuw Tatoeages


48. Ik bewonder minimale leeuwentattoos. Hier is een eenvoudige leeuwentattoo op de zijrib van dit meisje die te moeilijk is om het oog van te bewegen.
Eenvoudige Leeuw Tatoeages


49. Deze leeuwentattoo ziet er niet realistisch uit. Het lijkt meer op een standbeeld, maar toch is het een zeer indrukwekkende kleine leeuwentattoo.
Kleine Leeuw Tatoeages


50. Ik denk dat tribale dierentattoos veel beter zijn dan een normale dierentattoo. Zie deze tribale leeuw tattoo op de borst van deze man en je zult het ermee eens zijn.
Tribal Leeuw Tatoeages


leeuw van judah tattoo

3d Leeuw Tattoo


leeuw met een kroon

Abstracte Leeuw Tattoo


leeuw en lam tattoo

Afrikaanse Leeuw Tattoo


cara delevingne leeuw tattoo

Amerikaanse traditionele Leeuw Tattoo


hoeveel kost een leeuw

Boze Leeuw Tattoo


leeuw en de lam tattoo

Azteekse Leeuw Tattoo


hart van een leeuw tattoo

Baby Leeuw Tattoo


leeuw tatoeages op dij

Zwart-witte Leeuw Tattoo


leo sterrenbeeld tattoo

Zwarte Leeuw Tattoo


neo traditionele leeuw tattoo

Kleurrijke Leeuw Tattoo


leeuw tattoo op dij

Vrouwelijke Leeuw Tattoo


leeuw met kroontekening

Indiase Leeuw Tattoo


tattoo ideeën voor vaders

Leo Leeuw Tattoo


leeuw en welpen tattoo

Leeuw en welp Tattoo


geef tatoeages nooit op

Leeuw en Bloem Tattoo


zoon tatoeages voor vaders

Leeuw en Roos Tattoo


verschillende soorten leeuwen

Leeuw en de Lam Tattoo


chicago cubs tatoeages ontwerpen

Leeuw en Wolf Tattoo


tattoo ideeën voor zwarte mannen

Leeuw Klok Tattoo


105 is het getal dat in mijn hoofd opkomt

Leeuw Cover Up Tattoo


leo tatoeages voor vrouwen

Leeuw Bloem Tattoo


leo de leeuwenkoning van de jungle

Leeuw Onderarm Tattoo


lion king tattoo ideeën

Lion Halve Mouw Tattoo


geld macht respect tattoo

Lion Head Tattoo Ontwerpen


leeuw en tijger tatoeages

Lion King Tattoo Ideeën


koning van de baai tattoo

Leeuw Been Tattoo


koning en koningin leeuw tatoeages

Leeuw Mandala Tattoo


leo tatoeages voor jongens

Leeuw Hals Tattoo


leeuw halve mouw tattoo

Leeuw Outline Tattoo


roos en kroon tattoo

Leeuw Portret Tattoo


de leeuwenkoning tatoeages

Leeuw Rib Tattoo


leeuw zonde van trots tattoo

Leeuw Roar Tattoo


zijn en haar leeuw tatoeages

Leeuw Brullen Tattoo


hoeveel kost een babyleeuw

Leeuw Side Tattoo


leeuwin en welpen tattoo

Lion Mouw Tatoeages


leeuw en leeuwin tatoeages voor koppels

Leeuw Tattoo Arm


leeuw die een kroon draagt

Leeuw Tattoo Terug


leeuwenkop met kroon

Leeuw Tattoo Flash


hand van de koning tattoo

Leeuw Tattoo voor meisje


leeuw en het lam tatoeages

Leeuw Tattoo voor meisjes


zwart-witte leeuw tattoo

Lion Tattoo voor vrouwen


Amerikaanse traditionele leeuw tattoo

Leeuw Tattoo Onderarm


leeuw met vleugels tattoo

Leeuw Tattoo op de borst


scar lion king tattoo

Leeuw Tattoo Op Onderarm


traditionele leeuwenkop tattoo

Leeuw Tattoo bij de hand


de leeuwenkoning tattoo

Leeuw Tattoo op dij


arm tatoeages voor zwarte mannen

Leeuw Tattoo Met Kroon


leeuw met dreads tattoo

Leeuw Tatoeages Ontwerp Op Wervelkolom


leeuw en wolf tattoo

Leeuw Tatoeages voor Meisje


droom van leeuw die me beschermt

Leeuw Tatoeages voor meisjes


zwaard en roos tattoo

Lion Tattoos voor jongens


leeuwin en welp tattoo

Leeuw Tatoeages Voor Mannen


leo tatoeages voor meisjes

Leeuw Tatoeages op de rug nek


halve mouw leeuw tatoeages

Leeuw Tatoeages Op Onderarm


ed sheeran leeuw tattoo

Leeuw Tatoeages Op Dij


cheetah tatoeages op dij

Leeuw Tatoeages Op Pols


Lion King Simba tattoo

Leeuw met een kroon tattoo


mannelijke en vrouwelijke leeuw tatoeages

Leeuw met Dreads Tattoo


vader en zoon tattoo ontwerpen

Leeuw met bloemen Tattoo


halve mouw leeuw tattoo

Leeuw Pols Tattoo


leeuw met bloemen tattoo

Betekenis van Lion Tattoo


tribale leeuwenkop tattoo

Minimalistische Leeuw Tattoo


tatoeages voor zwarte mannen

Koningin Leeuw Tattoo


leo tatoeages op pols

Ongebreidelde Leeuw Tattoo


Afrikaanse tribal tattoo ontwerp

De Lion King Tattoo


Table of Contents