100 + beste maantattoos voor jongens () fasen met betekenis

Verschillende soorten maan tattoo ontwerpen vertegenwoordigen verschillende betekenissen. Mensen houden van maantattoos omdat ze kunnen worden geprobeerd met zoveel verschillende combinaties, variërend van zon en maan tot wolf en maan en bloem en maan.
Niet alleen deze, maar SOLO maan tattoo ziet er ook HANdsome uit. Ben je het daar niet mee eens? Je kunt een ander type maantattoos proberen, variërend van halve maan, volle maan, maanfasen en rode maan.

Hier presenteren we u meer dan 115 maantattoos met betekenis die door zowel mannen als vrouwen kunnen worden geprobeerd –

Sailor Moon Tatoeages

1. Veel mensen geloven in de bloedmaanprofetie en proberen daarom graag een bloedmaantattoo. Het is een uniek ontwerp en je kunt het proberen.
Bloed Maan Tattoo


2. Meestal is blauwe maan een volle maan, maar je kunt een halve fase blauwe maan tattoo proberen die zal vertegenwoordigen dat je voor perfectie gaat.
Blauwe Maan Tattoo


3. Als je een zwarte maantattoo wilt proberen, raad ik je aan een realistisch maanontwerp te proberen en er zwarte vlekken (plus wolken) op deze manier aan toe te voegen.
Zwarte Maan Tattoo


4. De tatoeage van de maan wordt vaak toegevoegd met andere tattoo-ontwerpen en een zeer populaire combinatie is kattenmaantattoo zoals te zien is op de achterste nek van dit meisje.
Kat Maan Tatoeages


5. Keltische kunst heeft van elk ontwerp een andere versie gegeven. Hier is deze keltische maan tattoo een uniek en mooi ontwerp dat je kunt proberen.
Keltische Maan Tattoo


Zwarte Maan tattoo

6. Een cool idee zou zijn om een sterrennacht te laten zien met een maan die ertussen schijnt.
Cool Maan Tattoos


7. Crescent moon tattoo kan op twee manieren worden weergegeven – afnemend (verminderend) of harsend (toenemend). Beide hebben verschillende betekenissen. Hier is een wassende tatoeage van de halve maan die neigt naar succes en doelen.
Crescent Moon Tatoeage


8. Meisjes kunnen bloem toevoegen aan hun maantattoo om het schattig en aantrekkelijk te maken.
Schattige Maan Tatoeages


9. Draak en maan werden beide in de oudheid als mysterieus en magisch beschouwd. Een drakenmaantattoo zou je mysterieuze persona vertegenwoordigen.
Dragon Maan Tattoo


10. Er zijn veel bloemen die je kunt toevoegen aan je tatoeage van de maan, maar kun je een betere bloemmaantattoo vinden dan deze? Weet je dat de maan de juiste maat maakt voor een perfecte zonsverduistering.
Bloem Maan Tattoo


Kleine Maan Tatoeages

11. Een volle maan tattoo vertegenwoordigt voltooiing, verandering en perfectie. Het zal betekenen dat je iets hebt bereikt in je leven en klaar bent om door te gaan naar de volgende fase van je leven.
Volle Maan Tattoo


12. Volgens een theorie over de eindtijd wordt gezegd dat de maan op aarde zal vallen en zo alle levensvormen zal vernietigen. Dit gaf aanleiding tot de populariteit van boze maan tatoeages zoals deze.
Boze Maan Tatoeages


13. De maan speelde een vitale rol in de opkomst van algebra en meetkunde in de wiskunde. Een geometrische maantattoo vertegenwoordigt je gelijkenis voor wiskunde.
Geometrische Maan Tattoo


14. Oude zigeuners gebruikten maanfasen om te vertellen wat er in de toekomst zal gebeuren. Als je in magie gelooft, ga dan voor zigeunermaantattoos.
Gypsy Moon Tatoeage


15. Een tatoeage van een halve maan zou vertegenwoordigen dat je op zoek bent naar voltooiing. Het is de beste keuze voor alleenstaanden die op zoek zijn naar ware liefde in deze wereld.
Halve Maan Tattoo


Papier Maan Tattoo

16. Je kunt kleine maantattoos hebben die kunnen worden gecombineerd met zon en sterren.
Kleine Maan Tattoo


17. Mandala tattoo vertegenwoordigt mystiek, dus als je er een tatoeage van de maan aan toevoegt, zou het een perfecte combinatie zijn.
Mandala Maan Tattoo


18. Koppels geven de voorkeur aan bijpassende zon- en maantattoos, maar zussen of moederdochter kunnen bijpassende maantattoo-ontwerpen proberen.
Bijpassende Maan Tattoos


19. Ik heb een zachte hoek voor minimale tattoo-ontwerpen. Deze minimalistische maan- en zonnetattoo is een perfect ontwerp voor koppels.
Minimalistische Maan Tattoo


20. Veel mensen houden ervan om ‘To the Moon and Back Tattoo’ te hebben; Dankzij het populaire citaat en ook lied van Savage garden. Ook jij kunt dergelijke ontwerpen proberen.
Maan en Rug Tattoo


Crescent Moon tatoeages

21. Maan en wolken tattoo is ook een klassieke combinatie, wat betekent dat hoewel je problemen in je leven ondervindt, ze je niet uit elkaar zullen scheuren en je prachtige natuur zullen veranderen.
Maan En Wolken Tattoo


22. Een andere mooie combinatie is maan en roos tattoo waar beide schoonheid zouden vertegenwoordigen.
Maan en Roos Tattoo


23. Maan en sterren tattoo kan worden gewijd aan je liefde waar je kunt stellen dat hoewel er biljoenen sterren (mensen) aan de hemel (wereld) zijn, toch je geliefde de maan van je leven is.
Maan en sterren Tattoo


24. Maancyclus tattoo vertegenwoordigt de veranderingen in het leven. Het zal vertegenwoordigen dat het niet uitmaakt of je in goede of slechte tijden bent, het zal niet lang hetzelfde zijn.
Maan Cyclus Tattoo


25. Mensen zoeken naar henna-tatoeages en ik raad ze (vooral getrouwde vrouwen) altijd aan om maan henna-tatoeages te proberen omdat ze echt mooi blijken te zijn.
Maan Henna Tatoeages


Geometrische Maan Tattoo

26. Je kunt een maan van mijn leven tattoo opdragen aan je geliefde. Je kunt het nog specialer maken door er hun naam aan toe te voegen.
Maanfasen Tattoo


27. Maanfasen tattoo heeft een diepe betekenis. Ze vertegenwoordigen de ups en downs van het leven waarmee elke persoon in deze wereld wordt geconfronteerd. Ze zijn een symbool van hoop.
Maanfasen Tattoo


28. Je kunt kiezen voor traditionele maantattoosontwerpen, maar vergeet niet om er een ander ontwerp aan toe te voegen, zoals dit.
Moon Tattoo Ontwerpen


29. Hier is een uniek idee voor tatoeage van maan – Het past bij mensen die van muziek houden.
Moon Tattoo Ideeën


30. Deze tatoeage van de maan is geïnspireerd op de beroemde Disney-film Aladdin. Het vertegenwoordigt rijkdom.
Moon Tattoo Betekenis


Volle Maan Tattoos

31. Hier is een dubbele belichting tatoeage van de maan die perfect is geplaatst op de achterkant van de nek van deze vrouw.
Maan Tattoo


32. Aangezien zeegetijden een vitale rol spelen bij het veranderen van maanfasen, zou een cool idee zijn om ze toe te voegen. Het zal vertegenwoordigen dat je klaar bent om de problemen die op je pad komen onder ogen te zien.
Maan Tatoeages voor jongens


33. Velen beschouwen tatoeage van maan als geluksbrenger. Als je hetzelfde denkt, dan zou dit ontwerp het perfect laten zien.
Maan Tatoeages


34. Je kunt een tijdelijke tatoeage van de maan proberen door gekleurde pennen of zelfs mehndi te gebruiken.
Maan Tijdelijke Tattoos


35. Een van de beste tattoo-ontwerpen die je op je pols kunt proberen, is van maan. Het complimenteert perfect de grootte van de pols.
Maan Pols Tattoo


Fasen van de Maan Tattoo

36. Een nieuwe maan tattoo zou gebaseerd zijn op de eerste maanfase die na de amavasya komt.
Nieuwe Maan Tattoo


37. Niet elke kunstenaar zou in staat zijn om zo’n mooi en realistisch maantattoo-ontwerp te maken, maar als je een ervaren kunstenaar kent, ga er dan voor.
Realistische Maan Tattoo


38. Hier is nog een mooie versie van het ontwerp met rode maantattoos dat uniciteit en magie vertegenwoordigt.
Rode Maan Tatoeages


39. Als je fan bent van Japanse anime sailor moon, dan kun je proberen op tatoeage ontwerp op basis van het.
Sailor Maan Tattoo


40. Denk je niet dat een eenvoudige maantattoo er net zo schattig uit zou zien als elk ander elaboratief tattoo-ontwerp?
Eenvoudige Maan Tattoo


Midnight Moon Tatoeages

41. Je kunt een kleine tatoeage van de maan op je vingers of pols of zelfs voet proberen.
Kleine Maan Tattoo


42. Er zijn veel creatieve zon- en maantattoo-ontwerpen die je kunt proberen. Hier is er een die ik erg indrukwekkend vond.
Zon en Maan Tattoo Ontwerpen


43. Een veel voorkomend idee voor een paar probeert de maan en de zon tattoo op zo’n manier dat de zon wordt geïnkt op de jongen en de maan wordt geïnkt op het meisje.
Zon en Maan Tattoo


44. Deze kleine maanomtrek tattoo op de voet van deze man is echt schattig.
Kleine Maan Tattoo


45. Een cool traditioneel maantattoo-idee zou zijn om het melkwegstelsel op de achtergrond van de maantattoo toe te voegen.
Traditionele Maan Tattoo


Boom en Maan tattoo

46. Een zeer mooi en mooi uitzicht is de maan die opkomt achter een boom. Je kunt deze scène op je lichaam laten inkten.
Boom en Maan Tattoo


47. Ik wed dat je je ogen niet zou kunnen houden van dit prachtige tribal moon tattoo-ontwerp.
Tribal Maan Tattoo


48. Een triple moon tattoo zoals deze vertegenwoordigt de dubbele aard van een persoon die eigenlijk heel gebruikelijk is.
Triple Maan Tattoo


49. Aquarel maan tatoeages kunnen heel mooi blijken te zijn, maar ze zullen zeker niet lang meegaan.
Aquarel Maan Tattoo


50. Op combinatie die je kunt proberen is de huilende wolf en halve maan. Wolf huilt vaak bij volle maan.
Wolf Maan Tattoo


Hier zijn nog 65 maan tatoeages ontwerpen die je kunt proberen –

Maan Tattoo 20

Maan Tattoo Op Arm 2

Maan Tattoo Op Arm 3

Maan Tattoo On Arm 4 |

Maan Tattoo Op Arm 5

Maan Tattoo Op Arm 6

Maan Tattoo Op Arm 7

Maan Tattoo Op Arm 9

Maan Tattoo op Arm 11

Maan Tattoo Op Arm 12

Maan Tattoo Op Arm 13

Maan Tattoo Op Arm 15

Maan Tattoo Op Arm 16

Maan Tattoo Op Arm 17

Maan Tattoo Op Arm 18

Maan Tattoo Op Arm 19

Maan Tattoo Op Arm 20

Maan Tattoo op Arm 21

Maan Tattoo Op Arm 22

Maan Tattoo Op Arm 23

Maan Tattoo Op Arm 25

Maan Tattoo Op Arm 26

Maan Tattoo Op Arm 27

Maan Tattoo Op Arm 28

Maan Tattoo Op Arm 29

Maan Tattoo op Arm 30

Maan Tattoo Op Arm 31

Maan Tattoo Op Arm 32

Maan Tattoo op Arm 33

Maan Tattoo op Arm 34

Maan Tattoo Op Arm 35

Maan Tattoo Op Arm 36

Maan Tattoo Op Arm 37

Maan Tattoo Op Arm 38

Maan Tattoo op Arm 39

Maan Tattoo Op Arm 40

Maan Tattoo op arm nek

Maan Tattoo Op Rug 1

Maan Tattoo Op Rug 2

Maan Tattoo Op Rug 3

Maan Tattoo Op Rug 4

Maan Tattoo op de rug

Maan Tattoo op lichaam 1

Maan Tattoo Op Lichaam 2

Maan Tattoo op lichaam 3

Maan Tattoo Op Lichaam 4

Maan Tattoo Op Lichaam 5

Maan Tattoo Op Lichaam 6

Maan Tattoo Op Lichaam 7

Maan Tattoo Op Lichaam 8

Maan Tattoo Op Lichaam 9

Maan Tattoo op borst 1

Maan Tattoo op de borst 2

Maan Tattoo op de borst 3

Maan Tattoo op de borst

Maan Tattoo op voeten

Maan Tattoo op Fingures

Maan Tattoo op Handen

Maan Tattoo op Been 1

Maan Tattoo op Been 2

Maan Tattoo op Been 3

Maan Tattoo op been

Maan Tattoo op nek 1

Maan Tattoo op pols 1

Maan Tattoo op pols