50 + unieke puntkomma tattoo-ideeën met betekenis ()

Puntkomma Tatoeages – Wat betekenen ze? Ik ben blij dat de puntkomma tattoo-beweging is begonnen, omdat het nieuwe hoop en betekenis gaf aan mensen die vochten tegen depressie. Volgens project puntkomma beweging:

Een puntkomma wordt gebruikt wanneer een auteur ervoor had kunnen kiezen om zijn zin te beëindigen, maar ervoor koos om dat niet te doen. De auteur ben jij en de zin is jouw leven.

Dus een puntkomma tattoo is altijd speciaal, niet alleen voor de drager, maar ook voor de samenleving. Het geeft een sprankje hoop aan mensen die het tegenkomen. Hier hebben we 50 prachtige puntkomma tattoo-ontwerpen gekozen die u kunt overwegen.

Puntkomma Tattoos Ideeën

1. Deze tatoeages kunnen nog hartverscheurender zijn als je bijpassende tatoeages hebt met je broer of zus.
Puntkomma Tatoeages


2. Een belangrijk citaat over slechte tijden is – ‘This Shall Too Pass’. Je kunt dit prachtige citaat inkten met je puntkomma tattoo.
Beste Puntkomma Tatoeages


3. Het toevoegen van mooie en motiverende woorden zoals Stay Strong aan je puntkomma tattoo maakt ze nog zinvoller.
Mooie puntkomma tatoeages


4. Je kunt een hart in de puntkomma in een cirkel inkten en zo aangeven dat je liefde voor het leven hebt gevonden.
Achter het oor puntkomma tattoo


5. Veel mensen vinden het leuk om de puntkomma-tatoeage aan te passen op een manier die laat zien wat hen motiveerde in moeilijke tijden. Hier voegde deze dame een kattengezicht toe aan de tatoeage op haar enkel.
Kat Puntkomma Tattoo

Lees: kleine nautische tatoeages voor jongens


6. Kanker is de ergste ziekte ooit. Het heeft zoveel levens gekost. Het toevoegen van een kankerteken zou laten zien dat je tegen de ziekte hebt gevochten en hoopt het te verslaan.
Cool Puntkomma Tattoo


7. Veel mensen vonden geluk in de natuur. Als je van tuinieren en de natuur houdt, dan is hier een ideaal puntkomma tattoo-idee voor jou.
Creatieve puntkomma Tattoo


8. Achterkant van de nek is een ideale plaatsing voor puntkomma-tatoeages, omdat ze meestal zichtbaar zijn.
Leuke puntkomma Tattoo


9. Walt Disney deed vele malen een zelfmoordpoging, maar hij werd een van de beroemdste persoonlijkheden van de 20e eeuw. Het toevoegen van een Disney-logo aan je puntkomma-tatoeage laat zien dat je hem als je rolmodel vindt.
Disney Puntkomma Tattoo


10. Muziek heeft zoveel levens gered dat we er niet eens dankbaar genoeg voor zijn. Hier is een tatoeage geïnspireerd op muziektattoos. Dit is de website die het idee van puntkomma tattoo populair maakte.
Muziek Puntkomma Tattoo

Lees: Indiase henna hand tattoo ontwerpen


Puntkomma citaten Tattoo

11. Dit 3D-puntkomma tattoo-ontwerp is geïnspireerd op de harnassen van oude krijgers.
Mooie puntkomma tatoeages


12. Het toevoegen van kleuren aan je tattoo-ontwerp zal vertegenwoordigen dat je in het verleden tegen depressie vocht, maar een manier hebt gevonden om een productief onderdeel van de samenleving te zijn.
Regenboog Puntkomma Tattoo


13. De ankertattoo zegt vast te houden, terwijl de puntkomma-tatoeage hoop vertegenwoordigt. Hier is een mix-up ontwerp dat er nog zinvoller uitziet.
Puntkomma Anker Tattoo


14. U kunt een pijltattoo toevoegen aan uw puntkommaontwerp, waardoor u laat zien dat u ooit ergens naar streefde en de kans hebt gemist. Maar je bent niet gestopt met proberen en op een dag hoop je al je dromen te leven.
Puntkomma Arrow Tattoo


15. Vogels vertegenwoordigen vrijheid. Het toevoegen van vogels aan je tattoo-ontwerp zal laten zien dat je vrijheid hebt gevonden in je nieuwe leven.
Puntkomma Bird Tattoo


16. Vlinders zijn waarschijnlijk van nature gemaakt om mensen aan te moedigen. Ze zijn zo mooi en zorgeloos. Het toevoegen van een vlinder aan je puntkomma tattoo zal laten zien dat je sterker en beter uit je moeilijkheden bent gekomen.
Puntkomma Butterfly Tattoo


17. Veel mensen vinden hoop in religie. Als u een religieus persoon bent, is het toevoegen van een kruistattoo aan uw puntkommaontwerp een goede keuze.
Puntkomma Kruis Tattoo


18. Libellen ondervinden veel moeilijkheden bij het veranderen van cocon naar vliegen. Je kunt dit toevoegen aan je ontwerp om te laten zien dat je je moeilijke fase overwint.
Puntkomma Libelle Tattoo


19. Een veer werd in de oudheid gebruikt om toneelstukken en brieven te schrijven. Je kunt een veer aan je tatoeage toevoegen om te laten zien dat je ervoor hebt gekozen om door te gaan met je leven.
Puntkomma Feather Tattoo


20. Heb geen lege harttattoo in je puntkomma tattoo, want dit betekent dat je nog steeds iets of iemand erg mist.
Puntkomma Hart Tattoo


Levensboom Puntkomma tattoo

21. Een regenboog toevoegenkunst en een hartslag van je puntkomma tattoo-ontwerp laten zien dat je niet om de samenleving en haar normen geeft. Je hebt je gedachten en voorkeuren gewist en je zult doorgaan en vechten.
Puntkomma Hartslag Tattoo


22. Je kunt een oneindigheidsteken aan je tatoeage toevoegen om te laten zien dat je liefde voor je leven oneindig is.
Puntkomma Infinity Tattoo


23. Hier toonde de kunstenaar prachtig verschillende fasen van de maan, waardoor hij liet zien dat het leven vele fasen heeft en dat men niet moet opgeven in donkere tijden, omdat er helderdere tijden op ons wachten.
Puntkomma Lotus Tattoo


24. Hier is een mooie vlinderdas en lint toegevoegd aan het puntkomma-ontwerp.
Puntkomma Lint Tattoo


25. Hier zijn 3 verschillende representaties van puntkomma’s en ik vond degene die is gestyled als de zon leuk.
Puntkomma Zon Tattoo


26. Het geven van kleur aan je puntkomma tattoo maakt het nog specialer. Hier vertegenwoordigt deze groene puntkomma de schoonheid van de natuur.
Puntkomma Tattoo Kleur


27. Veel mensen geven de voorkeur aan kleine puntkomma-tatoeages en de vinger is de beste plek om ze te proberen.
Puntkomma Tattoo Vinger


28. Hier is een dennenboomtattoo met een puntkomma, waaruit blijkt dat de persoon worstelde met depressie en nu rechtop staat.
Puntkomma Tattoo Ideeën Voor Jongens


29. Het toevoegen van een regel aan je puntkomma tattoo zal vertegenwoordigen dat depressie slechts een levensfase is en in ieders leven komt. Men moet dus de hoop niet verliezen en blijven vechten.
Puntkomma Tattoo Ideeën Voor Mannen


30. Deze hartslag en puntkomma tattoo zou er beter hebben uitgezien als het niet de tint rood had gekregen. Het is echter nog steeds een schattig ontwerp.
Puntkomma Tattoo Ideeën


Mannelijke puntkomma tatoeages

31. Dit meisje heeft een operatie aan haar buik gehad, maar ze heeft nooit de hoop verlaten en de tatoeage laat zien dat ze haar leven ten volle zal leven.
Puntkomma Tattoo Afbeeldingen


32. Je kunt een citaattattoo hebben die eindigt met een puntkomma. Dit citaat is perfect.
Puntkomma Tattoo Betekenis


33. Deze bloem en puntkomma tattoo mix-up laat zien dat de drager zal bloeien als een bloem in plaats van het leven op te geven.
Puntkomma Tattoo Mannen


34. Zijkant van de pols is een van de beste plaatsingen voor puntkomma tatoeages en hier is hoe ze eruit zien.
Puntkomma Tattoo op pols


35. Als je samen met je beste vriend of geliefde tegen een depressie vecht, kun je allebei een bijpassende puntkomma-ontwerptattoo proberen.
Puntkomma Tattoo Pics


36. In plaats van puntkommatattoos achter het oor te proberen, kun je ze ook op je gezicht naast je oor proberen.
Puntkomma Tattoo Foto's


37. Veel mensen geven het leven op, niet omdat ze uit het leven zijn verloren, maar omdat ze zichzelf hebben verloren. Dit citaat vat perfect samen dat het leven geen strijd tegen anderen is, maar het eigen zelf.
Puntkomma Tattoo Quotes


38. U kunt uw puntkomma-ontwerp in veel schattige stijlen wijzigen. Hier is een panda puntkomma mix-up die te schattig is om te negeren.
Puntkomma Tattoo Witte Inkt


39. Ik denk niet dat de hand een ideale plaatsing is voor puntkomma-tatoeages, maar veel mensen proberen het en hier is hoe het eruit ziet.
Puntkomma Tattoo


40. Hier is nog een prachtig puntkomma-ontwerp dat u kunt overwegen.
Puntkomma Tatoeages


Geestelijke gezondheid tatoeages voor jongens

41. Uw puntkomma-tatoeages kunnen binnen of samen met een harttattoo-ontwerp worden geplaatst om het een unieke look te geven.
Puntkomma Tijdelijke Tattoos


42. Aangezien puntkomma-tatoeages worden geassocieerd met het leven, zal het zinvol zijn om het woord zelf te gebruiken en er op deze manier puntkomma’s aan toe te voegen.
Kleine puntkomma Tattoo


43. Ik weet niet waarom de drager twee puntkomma tattoo-ontwerpen heeft. Misschien wil hij zeggen dat depressie een deel van het leven is en dat je ermee moet leren leven.
Unieke puntkomma tattoo


44. Je bent een krijger die vecht met zijn eigen kwaadaardige zelf en depressie. Het zal zinvol zijn om een krijgerwoordtattoo te hebben met een puntkomma erop.
Warrior Puntkomma Tattoo


45. Je kunt een aquarelspat toevoegen aan je puntkomma, waardoor je vertegenwoordigt dat God je nog een kans gaf door geluk in je leven te sturen.
Aquarel Puntkomma Tattoo


46. Dreamcatcher werd door indiaanse stammen als gelukkig beschouwd. Yin Yang tatoeages worden door Chinezen beschouwd als de balans tussen goed en kwaad in het leven. Als je er een puntkomma-ontwerp aan toevoegt, betekent dit dat je de zin van het leven hebt gevonden.
Yin Yang Puntkomma Tattoo


Selena Gomez Puntkomma Tattoo

Selena SemezMicolon Tattoo |

Selena Gomez heeft een puntkomma tattoo op haar linkerpols. Het vertegenwoordigt bewustzijn van de geestelijke gezondheid en zelfmoordpreventie.

Samenvatting

De puntkomma-tatoeage wordt gebruikt om aan te tonen dat de drager depressie of andere psychische problemen heeft bestreden, maar ze zijn klaar om het te bestrijden en verder te gaan met hun leven. Het idee achter puntkomma-ontwerp is om iedereen aan te moedigen hun gevoelens te delen en zich er niet achter te verschuilen.

Dus welke puntkomma tattoo bracht een glimlach op je gezicht?