50 + schattige eenhoorn tatoeages voor meisjes () ontwerpen en ideeën

Dragon leidt in de mythologische tattoo-sectie, maar ze krijgen een zware concurrentie van Unicorn-tatoeages. De meeste meisjes geven de voorkeur aan tatoeages van een eenhoorn, maar ze worden soms ook door jongens geprobeerd. De meeste mensen kiezen er echter niet voor om getatoeëerd te worden met eenhoorn tattoo-ontwerp omdat ze bang zijn voor een enorme tattoo-mislukking. Als je hier bang voor bent, maak je dan nu geen zorgen. Hier hebben we 50 echt schattige eenhoorn tattoo-ideeën voor vrouwen gekozen-

Regenboog Eenhoorn Tattoos

1. Dit prachtige eenhoorn tattoo-ontwerp is geïnspireerd op een populair eenhoornschilderij. De kunstenaar heeft het slim opnieuw ontworpen zoals het is.
Eenhoorn Tatoeages


2. Je kunt een meisjesportrettattoo rond je eenhoorntattoo toevoegen om het er nog specialer uit te laten zien. Hier is een prachtig ontwerp op de onderarm van deze jongen.
Hoek met eenhoorn tatoeages


3. Kleine eenhoorn tatoeages zien er veel aantrekkelijker uit dan grote eenhoorn tatoeages. Heb ze op een lichaamsdeel als een kalf en je zult veel mensen aantrekken.
Geweldige Eenhoorn Tattoos


4. Een full-size unicorn tattoo ontwerp zal er veel mooier uitzien dan een gezicht close-up unicorn tattoo, dus ik zou je adviseren om het te verkiezen boven unicorn face tattoo.
Mooie Eenhoorn Tattoos


5. Haar van een eenhoorn draagt bij aan de schoonheid van de tatoeage, maar soms vallen ze gewoon uit beeld. Zorg ervoor dat het kapsel en de kleur van de eenhoorntattoo perfect overeenkomen met het hele tattoo-ontwerp.
Beste Unicorn Tattoos
suiker schedel meisje tattoo betekenis


6. Je kunt een eenvoudige eenhoorn-omtrektattoo hebben en het zal er ook schattig uitzien. Het is echter niet nodig om er extra ontwerpen aan toe te voegen.
Cloud met eenhoorn tatoeages


7. Eenhoorn wordt beschouwd als het mooiste mythologische wezen, zodat je een ander mooi ontwerp aan je tatoeage kunt toevoegen, zoals maan of sterren.
Kleurrijke Eenhoorn Tattoos


8. Meestal geven mensen de voorkeur aan gekleurde eenhoorntattoos, dus ik zou je adviseren om een dergelijk ontwerp te proberen waarbij de achtergrondkleur niet mismatcht met het hele ontwerp.
Cool Eenhoorn Tattoos


9. Ik zou je niet aanraden om droevige eenhoorntattoos te proberen, maar toch probeer je het om de een of andere reden en maak je de tranen van de eenhoorn kleurrijk zoals deze.
Cry Eenhoorn Tatoeages


10. Full size eenhoorn tatoeages hoeft niet groot te zijn in grootte. Je kunt een middelgrote eenhoorntattoo in volledige vorm hebben. Dit rapport bespreekt of eenhoorn echt is of niet.
Leuke Eenhoorn Tattoos
kleine tattoo ideeën voor vrouwen


kleine schattige eenhoorn tattoo

11. Ook jongens kunnen eenhoorntattoos proberen en ze kunnen het op hun eigen manier uniek maken. Zeg niet dat je niet van dit deadpool unicorn tattoo-ontwerp hield?
Deadpool en Eenhoorn Tattoo


12. Hier is nog een deadpool unicorn tattoo-ontwerp omdat dit waarschijnlijk een van de beste tattoo-combinaties is die iemand zich kan voorstellen.
Deadpool en Eenhoorn Tatoeages


13. Je kunt een bloemtattoo-ontwerp toevoegen aan je eenhoorntattoo, maar om het perfect te maken, moet je de kleur van het haar van de eenhoorn matchen met de kleur van de bloem.
Bloem met eenhoorn Tatoeages


14. Wie zegt nu dat een eenhoorn als een paard moet zijn? Hier is een eenhoorntattoo die meer lijkt op een kat die een lamahoorn draagt.
Grappige Eenhoorn Tatoeages


15. Zwarte en grijze eenhoorn tatoeages zien er misschien niet zo aantrekkelijk uit als gekleurde eenhoorn tatoeages, maar om eerlijk te zijn kan men ze niet negeren in de eerste blik.
Grijze Eenhoorn Tattoos


16. Je kunt kiezen voor een blackwork unicorn tattoo-ontwerp waarbij de eenhoorn wordt geïnkt met behulp van neo-tribal tattoo-kunst. De kunstenaar inktte de eenhoorn met effen zwarte inkt.
Nieuwste Unicorn Tattoos


17. De meeste mensen richten zich te veel op het haar van de eenhoorn dat ze vergeten dat de staart ook behaard moet zijn. Hier is hoe zo’n tatoeage eruit zou zien.
Kleine Eenhoorn Tatoeages


18. In plaats van een echte eenhoorn te inkten, gaf dit meisje er de voorkeur aan om het woord ‘UNICORN’ op haar vingers te laten tatoeëren en het is een fantastisch idee.
Liefde Eenhoorn Tattoos


19. Je kunt ook een eenhoorn tattoo-ontwerp proberen dat is gemaakt met geometrische vormen en symbolen. Maar zorg ervoor dat je het een goede finishing touch geeft.
Mooie Eenhoorn Tattoos


20. Je kunt ook een eenhoorn tattoo-ontwerp proberen dat is gemaakt om eruit te zien als een ridderschaakstuk met een zachte kegel toegevoegd aan het hoofd.
Magische Eenhoorn Tatoeages


minimalistische eenhoorn tattoo

21. My Little pony is een van de beroemdste personages ter wereld, dus wat dacht je van eenhoorn tattoo geïnspireerd op dit beroemde personage.
Mini Eenhoorn Tattoos


22.inimal tattoo-ontwerpen hebben hun eigen aantrekkingskracht en je kunt een minimaal eenhoorn tattoo-ontwerp proberen als je een uniek ontwerp wilt hebben.
Origami Eenhoorn Tattoos


23. Als je eenhoorn tattoo-ontwerp begint te vervagen, maak het dan levendig door er levendige aquarelontwerpen aan toe te voegen, net als dit.
Outerline met aquarel eenhoorn tatoeages


24. Als je een fan bent van origami en een eenhoorn tattoo wilt hebben, dan is er geen beter idee dan een origami unicorn tattoo-ontwerp zoals dit.
Mooie Eenhoorn Tatoeages


25. Een eenhoorn tattoo-ontwerp in slechts één kleur ziet er alleen goed uit als het klein van formaat is en op lichaamsdelen zoals een enkel of achter het oor zit.
Paarse Kleur Eenhoorn Tattoos


26. Je kunt je eenhoorn tattoo-ontwerp nog meisjesachtiger en vrouwelijker maken door er sieradenontwerp en ornamenten aan toe te voegen.
Roos met eenhoorn tatoeages


27. Een uniek idee voor een eenhoorntattoo zou zijn om er een te hebben met alle kleuren van een regenboog. Wat denk je?
Samll Eenhoorn Tatoeages


28. Als u een tijdelijke eenhoorntattoo wilt hebben, moet u kiezen voor een aquarel eenhoorn tattoo of een pastelkleurige tattoo-ontwerp.
Eenvoudige Eenhoorn Tatoeages


29. Hier is hoe een aquarel eenhoorn tattoo eruit zou zien. Het zou zeker binnen een paar weken verdwijnen, maar het zou een van de meest aantrekkelijke tatoeages zijn die je ooit hebt gehad.
Eenhoorn Tatoeages Op Pols


30. Deze eenhoorn tattoo is gemaakt in de stijl van een houten paard met een hoorn. Het zou geschikt zijn voor tienerjongens en -meisjes.
Top Unicorn Tatoeages


eenhoorn contour tattoo

31. Het tonen van een regenboog achter het hoofd van eenhoorn zorgt er ook voor dat het er vrouwelijk uitziet. Het is echter aan u om de uiteindelijke beslissing te nemen.
Tribal Eenhoorn Tattoos


32. Mensen kiezen zelden voor realistische eenhoorntattoos, maar ze zullen er majestueus uitzien als ze correct worden geprobeerd.
Eenhoorn Tattoo voor jongens


33. Als je een ander ontwerp wilt toevoegen met je eenhoorntattoo, zorg er dan voor dat het kijkers niet afleidt van je oorspronkelijke tattoo-ontwerp.
Eenhoorn Tattoo voor meisjes


34. Dit is een ander uniek eenhoornontwerp waarbij de kunstenaar een eenhoorn heeft toegevoegd die is geïnspireerd op ridderschaakstuk dat aan de kroonstaf is toegevoegd.
Unicorn Tattoo Ideeën


35. Unicorn-tatoeages missen vaak vleugels, maar als je een indrukwekkend ontwerp wilt hebben, is een eenhoorn met vleugeltattoo het beste.
Eenhoorn Tattoo op enkel


36. Een eenhoorntattoo met twee gezichten zal een unieke betekenis vertegenwoordigen, omdat het een gespleten persoonlijkheid of een dubbele persoonlijkheid van een persoon symboliseert.
Eenhoorn Tattoo Op Arm


37. Dit is een klein eenhoorn tattoo-ontwerp dat kan worden verbeterd door meer vorm aan de buik te geven.
Eenhoorn Tattoo op kalf


38. Je kunt ook citaten toevoegen aan je eenhoorn tattoo-ontwerp en ze hoeven niet betekenisvol te zijn.
Eenhoorn Tattoo op voeten


39. Een Unicorn tattoo-ontwerp op de vinger is erg moeilijk om te doen, maar men kan het nog steeds proberen en hier is hoe het eruit zou zien.
Eenhoorn Tattoo op vinger


40. Hoewel dit een prachtig eenhoorn tattoo-ontwerp is, maar het is verkeerd geplaatst. Het had er veel beter uitgezien op borst of rug.
Eenhoorn Tattoo op been


eenhoorn tattoo voor jongens

41. Als je een eenhoorntattoo met vleugels wilt hebben, laat het dan op lichaamsdelen zoals schouder of rug.
Eenhoorn Tattoo op schouder


42. Hoewel veel meisjes de voorkeur geven aan een schattige en vredige eenhoorntattoo, kun je ook kiezen voor een fel eenhoorn tattoo-ontwerp zoals dit.
Boze Eenhoorn Tatoeages


43. Als je ooit een paardentattoo-ontwerp hebt gehad en je wilt het restylen, dan zou ik je ten zeerste aanraden om het te restylen als een eenhoorntattoo.
Unicorn Tattoo Foto's


44. Eenhoorn is mythologische wezens, dus waarom zou je geen tattoo-ontwerp hebben dat zich een fantasiesituatie voorstelt. Hier is een ufo-tatoeage die een eenhoorn ontvoert.
Eenhoorn Tattoo Tumblr


45. Dit eenhoorn tattoo-ontwerp is geïnspireerd op de trofeekoppen van het paard. Het veroudert goed en zelfs na het vervagen ziet het er nog steeds indrukwekkend uit.
Eenhoorn Tatoeages voor Meisjes


46. Geanimeerde Unicorn-tatoeages zijn een betere keuze dan een realistische eenhoorntattoo omdat ze mythologische wezens zijn die een echt ontwerp niet geschikt zou zijn.
Eenhoorn Tatoeages Betekenis


47. Dit neo tribale eenhoorn tattoo-ontwerp kan veel worden verbeterd door er een volledig lichaam aan toe te voegen.
Eenhoorn Tatoeages Op Arm


48. De hoorn van de eenhoorn is het belangrijkste kenmerk, dus speel niet veel met zijn stijl of anderszins, de hele tatoeage zou er vreemd uitzien.
Eenhoorn Tattoos op biceps


49. De hoorn van deze eenhoorn tattoo achter het oor is te lang anders is het een netjes tattoo ontwerp.
Eenhoorn Tatoeages Op Oor


50. De kunstenaar concentreerde zich meer op de ogen van dit eenhoorn tattoo-ontwerp en ik zou toegeven dat het helemaal niet teleurstellend is. Geen tatoeage faalt zeker.
Eenhoorn Tatoeages bij de hand


Dus welke eenhoorn tattoo uit de bovenstaande fotogalerij zou je je vrienden aanraden?