50 + pijl en boog tatoeages voor mannen () * Unieke ontwerpen met betekenissen *

Een van de meest betekenisvolle tattoo-ontwerpen is van pijltattoos. Kunstenaar beveelt vaak tatoeages van pijl en boog aan jonge mensen aan omdat deze tatoeages een diepe betekenis hebben. Pijlen zijn een puntig wapen waarvan het enige doel is om door het doelwit te scheuren. Pijltattoos passen dus bij mensen die zich alleen richten op hun doel en in zichzelf geloven om het te bereiken.

Hier kozen we 50 unieke pijl tattoo ontwerpen voor mannen en vrouwen. Houd er rekening mee dat er tattoo-ontwerpen zijn van het beroemde wapen en niet van de DC-superheld The Arrow die ook in een tv-show verschijnt. Dus hier zijn 50 pijl tattoo ideeën voor jou-

Arrow Tattoos Betekenis

1. Wat betekent een pijltattoo? Ampersand tatoeages hebben een behoorlijke populariteit en als je een mix-up tattoo wilt hebben, probeer dan ampersand en arrow tattoo design zoals dit.
Pijl Tatoeages


2. Ik weet niet wat dit nummer vertegenwoordigt in de pijltattoo, maar ja, veel mensen kiezen voor pijltattoo met een nummer. Het nummer kan hun geboortejaar of geboortedatum zijn of een belangrijk nummer.
Arrow Tattoos voor koppels


3. Als u kiest voor een middelgrote of grote pijltattoo, moet u deze in meerdere secties verdelen, waarbij elke sectie zijn eigen unieke uiterlijk geeft.
3d Pijl Tatoeages


4. Arrow sleeve tattoo is onmogelijk, maar je kunt een uniek ontwerp proberen waarbij je kiest voor een lange (maar slanke en puntige) pijltattoo die wordt gevolgd door een goede quote. Het is ook een interessant citaat tattoo idee.
Arrow Tattoos voor vrienden


5. Verschillende delen van de pijl zijn gemaakt van verschillende populaire geometrische vormen zoals driehoek en cirkel. Je kunt dus een pijltattoo proberen die geometrisch en symmetrisch is.
Arrow Tattoos voor meisjes
dövme modelleri 2020 erkek


6. Broers en zussen kiezen vaak voor bijpassende tatoeages en als je hetzelfde wilt doen, moet het aantal pijlen dat op je lichaam is getatoeëerd gelijk zijn aan het aantal broers en zussen dat je hebt (inclusief jezelf).
Arrow Tattoos voor jongens


7. Een ander cool tribal arrow tattoo idee zou zijn om de pijl tattoo te laten doen met tattoo inkt en dan wordt de staart gevolgd door een aquarel tattoo ontwerp zoals dit.
Arrow Tattoos voor vrouwen


8. Omdat pijltattoos meestal klein van formaat zijn, is een goede toevoeging die je erin kunt doen, een micro yin yang-tatoeage toevoegen die de balans tussen goed en kwaad in het leven vertegenwoordigt.
Arrow Tatoeages Op Enkel


9. Koppels kunnen mooie zon- en maantattoos proberen binnen een pijltattoo-ontwerp. De zon en de maan moeten in het midden van de pijl staan en ook de pijl moet naar hun betere helft wijzen.
Arrow Tatoeages Op Arm


10. In plaats van verschillende geometrische symbolen aan je pijltattoo toe te voegen, zou ik je aanraden om het patroon van slechts één symbool te volgen om een illusietattoo te maken. Hier is een pijltattoo met vierkante ontwerpen. Je kunt ze ook gemakkelijk thuis maken.
Arrow Tattoos op Biceps
california state tattoo omtrek


pijl tatoeages voor jongens

11. Hoewel veel mensen kiezen voor slechts één pijltattoo, kun je ook een dubbele pijltattoo proberen die als een X-teken wordt geplaatst.
Arrow Tatoeages op de borst


12. Tribal Arrow tatoeages passen perfect bij vingers en je moet er zeker voor kiezen als je een bijpassende tatoeage wilt hebben met je man of vriend.
Arrow Tatoeages op vingers


13. Meestal is de schacht van de pijl gemaakt als een dunne lijn in veel tatoeages, maar je kunt een gedetailleerde en realistische pijltattoo hebben die een dikke schacht laat zien.
Arrow Tatoeages Op Been


14. U kunt een sterk woord toevoegen in plaats van de schacht in uw pijltattoo-ontwerp. Enkele voorbeelden van dergelijke woorden zijn – FAMILIE, LIEFDE, HOOP, VRIENDEN, GELOOF. Dergelijke tatoeages zien er goed uit in groot formaat.
Arrow Tattoos op ribbenkast


15. In plaats van geometrische vormen in je pijltattoos toe te voegen, kun je er sterren tattoo-ontwerp aan toevoegen, omdat dergelijke tatoeages kernwapens vertegenwoordigen.
Arrow Tatoeages Op Rib


16. Gebroken pijltattoos worden zelden voorgesteld, maar naar mijn mening kunnen ze fungeren als een echt goede herdenkingstattoo, vooral als je er een wilt hebben die aan je broer of zus is opgedragen.
Arrow Tatoeages Op Mouw


17. Een voordeel van pijltattoos is dat ze echt goed kunnen passen bij andere tatoeages, maar als je kiest voor grote pijltattoos, laat ze dan weg van andere tattoo-ontwerpen.
Arrow Tatoeages Op Maag


18. Als u niet zeker weet wat u moet doen met de geometrische vormontwerpen op pijltattoo, moet u proberen er op deze manier kleine bergtattoo-ontwerpen aan toe te voegen.
Arrow Tatoeages Op Dij


19. Omdat de schacht meestal wordt genegeerd in pijltattoos, zou ik je adviseren om te kiezen voor een designer pijlpunt en fletching in het tattoo-ontwerp.
Awesome Arrow Tattoos Ontwerpen


20. Als je een X-teken maakt met je pijl tattoo-ontwerp, kun je het nog unieker maken door dotwork te proberen tussen de lege gebieden zoals deze.
Mooie Arrow Tattoos


pijl tattoo ontwerpen voor jongens

21. U kunt een boog toevoegen aan uw pijl tattoo-ontwerp, maar zorg ervoor dat de grootte en lengte van de boog perfect overeenkomt met de grootte en lengte van de pijl.
Pijl pijl tatoeages op pols


22. In plaats van eenvoudige fletching in je pijltattoo te proberen, kun je ook fletching van veren proberen. Op deze manier kun je ook een pijltattoo en een verentattoo laten zetten.
Kleurrijke Arrow Tattoos


23. Een ander cool mix-up tattoo-ontwerp is om een kompastattoo te inkten en pijl te gebruiken in plaats van de naalden in het kompas. Hier zijn een geweldig kompas zakhorloge en pijl tattoo op de achterkant van dit meisje.
Kompas met Pijl Tatoeages


24. Als je bij de marine bent, moet je een marine gerelateerde tatoeage hebben met je pijltattoo. U kunt een combinatie van pijl of ankertattoo of pijl- en scheepswieltattoo proberen.
Cool Arrow Tatoeages


25. Een nogal out of league pijl tattoo ontwerp zou zijn om een pijl tattoo speren van het hoofd van een dier. Niet veel mensen zullen het echter bewonderen.
Koeienschedel met pijl tatoeages


26. Een pijl tattoo ontwerp geïnkt in de vorm X heeft een diepe betekenis. Het vertegenwoordigt dat je gelooft dat Kennis macht is en dat je klaar bent om het te verdedigen.
Gekruiste pijlen betekenis tatoeages


27. Als u kiest voor een geanimeerd Arrow-tatoeageontwerp, kunt u er een surrealistisch ontwerp mee proberen, zoals het toevoegen van een mini-wereldboltattoo.
Aarde met Pijl Tatoeages


28. Hoewel ik geen pijltattoos zal aanbevelen waarbij het fletchen van de tatoeage extra groot is, bewonderen veel mensen dergelijke ontwerpen, dus hier is er een voor u om te overwegen.
Veer met Arrown Tattoos


29. Als je hindoeïstische heldendichten Ramayana en Mahabharata hebt gelezen, weet je waarschijnlijk dat er veel verschillende soorten pijlen zijn. Hier is het ontwerp van zo’n pijl geïnspireerd op deze heldendichten.
Girly Arrow Tatoeages


30. Niet veel mensen zouden een pijltattoo bewonderen die iemand pijn doet, maar als je dat nog steeds wilt, moet je dit ontwerp waarschijnlijk overwegen.
Prachtige Arrow Tattoos


cool pijl tatoeages voor jongens

31. Je kunt kleine religieuze symbolen of beroemde tekens aan je pijltattoo toevoegen, waardoor je ideologie en religieuze gedachten subtiel worden gesuggereerd.
Hamsa Arrow Tatoeages


32. Als u kiest voor een klein of klein pijl tattoo-ontwerp, kunt u het nog zinvoller en aantrekkelijker maken door uw eigen naam initialen toe te voegen.
Infinity met Arrow Tattoos


33. Biomechanische pijltattoos worden zelden geprobeerd, maar als je een slimme en ervaren tatoeëerder kent, zou ik je ten zeerste aanbevelen om een biomechanische pijltattoo te proberen.
Leeuw met pijl tatoeages


34. Je kunt een klein bijpassend pijltattoo-ontwerp hebben met je partner en om het nog specialer te maken, kun je je laten tatoeëren met een mooi woord als ‘LOVE’ of ‘HOPE’, net als deze polstattoo.
Love Arrow Tattoos Ideeën


35. Tatoeages met drie pijlen worden niet geadviseerd omdat ze een betekenis hebben dat je klaar bent om voor je ideologie te vechten, zelfs als dit betekent om anderen te degraderen.
Mooie Arrow Tattoos


36. Als u een citaat met uw pijltattoo wilt toevoegen, laat het dan net na de staart of een ander idee is om de pijltattoo op deze manier tussen het citaat te plaatsen.
Middeleeuwse Pijl Tatoeages


37. Een eenvoudig pijl tattoo idee zou zijn om de neo tribal pijl tattoo te proberen waar de blackwork tattoo art wordt gebruikt om de tattoo te maken.
Mini Arrow Tatoeages


38. Meisjes kunnen een zeer mooie pijltattoo hebben als ze er een bloemtattoo-ontwerp aan toevoegen. Hier is een rozentattoo toegevoegd in een pijltattoo-ontwerp.
Minimale Arrow Tattoos


39. U kunt een realistisch oogtattoo-ontwerp toevoegen aan uw pijltattoo om het zinvoller te maken. Het zal vertegenwoordigen dat je een scherp oog hebt en dat je van tevoren nadenkt.
Native American Arrow Tatoeages


40. Als uw citaat kort en betekenisvol is, is een cool idee om het citaat op deze manier in plaats van de schacht in het pijltattoo-ontwerp te plaatsen.
Citaten Arrow Tattoos


beste pijl tatoeages voor jongens

41. Hier is een briljant pijl tattoo ontwerp dat ook een micro-ontwerp van zonnetattoo, een oogtattoo en een echt kleine bloem tatt heeftoo erin.
Eenvoudige pijl tatoeages op been


42. Als het gaat om twee pijltattoos, zou de meest kunstenaar voorstellen dat je er een X-teken mee maakt, maar je kunt twee pijltattoos parallel laten wijzen in verschillende richtingen.
Eenvoudige Arrow Tattoos


43. Als je een schedel tattoo ontwerp en een pijl tattoo ontwerp wilt hebben, maar niet genoeg ruimte op je lichaam hebt, probeer dan dit ontwerp.
Schedel met Pijl Tatoeages


44. Niets ziet er zo mooi en betekenisvol uit als een eenvoudig pijl tattoo-ontwerp. Het moet worden geprobeerd op pols of onderarm.
Kleine Pijl Tatoeages


45. Een niet zo populair idee is om engelenvleugels toe te voegen aan het ontwerp van de pijltattoo. Het wordt een unieke.
Ster met pijl tatoeages


46. U kunt meerdere pijltattoos op uw mouw laten inkten. Het is misschien niet veel betekenisvol, maar het zal een echt goed tattoo-ontwerp met halve mouwen zijn.
Stijlvolle Arrow Tattoos Ontwerpen


47. Een leuke combinatietattoo voor koppels is om pijl- en harttattoo op de pols of te voet te proberen. De pijl moet naar het hart van de dame wijzen.
Tiny Heart en Arrow Tatoeages


48. Pijltattoos fungeren niet als een cover-up tattoo, maar als het gebied dat u wilt bedekken klein is, moet u proberen een geanimeerd ontwerp toe te voegen aan uw pijltattoo zoals deze.
Traditionele Arrow Tattoos


49. U kunt aquarel of pastelkleur toevoegen aan de achtergrond van uw pijltattoo, vooral als deze vervaagt om het een unieke en verfrissende uitstraling te geven.
Aqua kleur pijl tatoeages


50. Een ander symbool dat populair is bij de pijltattoo is het teken van oneindigheid. Je kunt tekeningen van Tumblr, Pinterest en DeviantArt gebruiken voor je pijltattoos.
Arrow Tatoeages op elleboog


Uit de bovenstaande fotogalerij welke pijltattoo trok je het meest aan en waarom?