17 betekenisvolle Shia LaBeouf-tatoeages die echt zijn () Nieuwste foto’s met ontwerpen

Elke Shia Labeouf tatoeage lijst die je op internet vindt is onvolledig. Waarom? Omdat de Amerikaanse acteur zoveel tatoeages heeft laten zetten en vervolgens verwijderen dat het moeilijk is om elke tatoeage bij te houden die Shia de afgelopen 20 jaar had.

Shia LaBeouf Tatoeages In Films

Hij is berucht omdat hij tijdelijke tatoeages heeft voor elk personage dat hij speelt en dan laat hij het verwijderen zodra de film voorbij is.

De Amerikaanse acteur Shia Labeouf heeft bijna alle tinten van het sterrendom geproefd. Hij surfte naar de top van de lijst in Hollywood in de late jaren 2000, maar binnen enkele jaren werd hij berucht om zijn drugsverslaving en woedeproblemen. Niettemin heeft Shia al meer dan een decennium een cult-aanhang, dankzij zijn populariteit van memes.

In tegenstelling tot veel andere beroemdheden is Shia zeer uitgesproken en heeft hij zijn opvattingen gegeven over politiek, religie, god, roem en geld. Sommige van deze opmerkingen waren controversieel, maar toch hielden ze hem in de schijnwerpers.

Op het werkfront heeft Shia deel uitgemaakt van films die de box office domineerden en die films die verschillende academy awards. Shia kwam in het midden van de jaren 2000 in de schijnwerpers te staan toen zijn debuutfilms Disturbia en Surf’s up goed presteerden op box-office. Het was echter Michael Bay’s film Transformers uit 2007 die hem een wereldwijd bekend gezicht maakte.

Shia Labeouf Tatoeages Lijst

Omdat Shia expressief is, was het geen verrassing dat de man zoveel tatoeages op zijn lichaam heeft. Hij is permanent geïnkt met een aantal coole tatoeages die diepe en verborgen betekenissen hebben. Hier hebben we alle tatoeages op het lichaam van Shia Labeouf opgesomd en wat de verborgen betekenis van elk van hen is.

1. Prince Tattoo op zijn rechterdij

Shia Labeouf Prins Tattoo

In 2016 bevestigde Shia op Ellen DeGeneres Show dat hij een Portrait tattoo van RnB-zanger Prince op zijn rechterdij heeft. De beroemde zanger overleed in april 2016, dus Shia eerde zijn bijdrage aan de muziek door zijn portret op zijn rechterbeen te laten tatoeëren.

Shia Labeouf Tupac Tattoo Betekenis

2. Tupac Shakur Tattoo op zijn linkerdij

Tupac Tattoo op Shia

Prince is niet de enige kunstenaar die Shia vereerde met een portrettattoo. Hij heeft een klassieke tatoeage van Tupac Shakur op zijn linkerbeen. Shia verklaarde dat de dood van Tupac een van de grootste tragedies van de muziekindustrie is. Hij beweerde zelfs dat het teksten van Tupac’s liedjes waren die hem hielpen zijn cocaïneverslaving te overwinnen.

3. Missy Elliot Tattoo op zijn rechter- en linkerbeen

Shia Missy Elliot Tatoeage

Rapper Missy Elliot is een belangrijke kracht in het populariseren van vrouwelijke rappers onder het wereldwijde publiek. Het waren haar expliciete singles die niet alleen geliefd waren bij jongens, maar ook critici dwongen haar te bewonderen. Shia LaBeouf was een van de vele tieners van de jaren 90 die meteen fan werd van Missy. Hij heeft niet één maar twee tatoeages van Missy Elliot op zijn lichaam. Interessant is dat Shia beweerde dat hij niet zo’n grote fan is van Missy om haar te laten tatoeëren. Het kwam door groepsdruk.

Shia Labeouf Tattoo Betekenissen

4. Jaren 1986-2004 geïnkt op zijn rechter binnenpols

Shia Labeouf Tatoeage 1986 2004

Shia werd geboren in het jaar 1986. In 2004 maakte hij zijn regiedebuut. Deze tatoeage betekent dat echter niet. De jaartattoo op de binnenste pols van zijn rechterhand vertegenwoordigt een diepere betekenis. Shia vertelde in een interview dat zijn vader erg beledigend was. Pas toen hij in 2004 onafhankelijk werd, raakte hij echt van zijn vader af. Shia verklaarde ook dat ondanks dat hij problemen heeft met zijn vader, hij nog steeds in alle situaties achter hem staat en hem zelfs financieel helpt.

5. Paw Print Tattoo op zijn linker biceps

Shia Labeouf Poot Print Tattoo

Sjiieten houden van dieren. Hij beweerde ooit dat hij vele als een dozijn verschillende hondenrassen als huisdier in zijn huis heeft. Hij heeft een tatoeage met hondenpootprint op zijn linkerarm.

6. Kruis Tattoo op linkerhand

Shia La Beouff Kruis Tattoo

Men moet een arendsoog hebben om deze tatoeage op te merken. Hij verbergt het altijd omdat hij een pose geeft aan de paparazzi terwijl hij elkaars hand vasthoudt. Sjiitisch is Joods van religie. Men kan echter gemakkelijk een kruistattoo op zijn linkerhand zien. Toen hij werd ondervraagd, zei sjiiet kalm dat hij geloof heeft in Jezus.

7. JIJ. NU. WAUW. Tatoeage op zijn linkerarm

Je nu Wow Tattoo Shia

Shia is berucht om zijn controversiële relaties met verschillende modellen en actrices. Bijna al zijn vriendinnen hebben beweerd dat Shia een freak is die therapie en counseling nodig heeft. Een van zijn vriendin Singer FKA-takjes beweerde zelfs dat Shia ooit een zwerfhond voor haar neus had doodgeschoten. Interessant is dat Shia tegengestelde versies van verhalen over hem heeft. Hij kreeg zo te eten up with his ex-of claims that he got a tattoo ‘YOU. NU. WOW’ tattoo op zijn linkerarm. Het betekent dat Shia’s gf gewoon niet over hem heen kan komen en de neiging heeft om op een bepaald moment in het leven naar hem terug te stuiteren.

8. Route 071 Tattoo op zijn linker biceps

Route 071 Tattoo Sjiiet

Shia’s ouders scheidden toen hij een pre-tiener was. Shia bracht zijn jeugd door bij zijn moeder die hem nauwelijks van voedsel of onderwijs voorzag. Dit leidde ertoe dat arme sjiieten kunst verrichtten in verschillende roadshows. Hij heeft verklaard dat hij ooit meeging met een roadshow die naar route 071 reisde. Hij heeft veel levensveranderende lessen geleerd van die tour.

9. King Tattoo bij zijn linkeroor

King Crown Tattoo op Shia Face

Meestal houdt Shia niet van gezichtstatoeages, maar dit weerhield hem er niet van om er een op zijn gezicht te krijgen. Hij heeft een King Crown-tatoeage op zijn gezicht bij zijn linkeroor. Deze tatoeage werd later echter verwijderd.

Shia Labeouf Vinger Tatoeages

10. 071 Bemanning op de wijsvinger van zijn linkerhand

071 Bemanning Tattoo

Sjiieten leerden podiumkunsten van de 071-bemanning van Route 071. Hij bracht daar hulde aan door een 071 crew tattoo op zijn vinger te laten zetten.

11. Bakersfield Tattoo op zijn middelvinger

Shia La Beouf Bakersfield Tatoeage

Sjiitische vader stond vaak aan de andere kant van de wet. Hij was een vaste gevangene van bakersfield gevangenis in Californië. Sjiieten zijn dat nooit vergeten. Hij heeft een tatoeage die is opgedragen aan de gevangenis van Bakersfield.

Shia LaBeouf Tattoo Foto’s

12. Target Tattoo op zijn rechterschouderblad

Shia LaBeouf Target Tatoeage

Shia heeft een target tattoo geïnkt op zijn achterste schouderblad (rechterkant). Hij wordt vaak een zeer gefocust kunstenaar genoemd. Zelfs Shia verklaarde dat zijn manier van acteren heel echt is, omdat hij niet alleen het personage voelt, maar het ook buiten de camera leeft.

13. Fluitende giraffe tattoo op zijn linkerhand

Shia Giraffe Tatoeage

Shia liet veel van zijn tatoeages verwijderen in het midden van de jaren 2010. Dit lijkt een voor de hand liggende stap, want wie zou in zijn juiste geest een fluitende giraf hebben die op een kleine driewielertattoo op zijn hand rijdt.

14. GOD: Mijn Heer, Fierce, Wild en Romantische Tatoeage op zijn rechter binnen biceps

Shia La Beouff God Tatoeage

Shia is een zeer religieus persoon. Het is geen verrassing dat hij een citaat tattoo heeft gewijd aan de almachtige god.

Shia Labeouf Nieuwe Tattoo

15. CREEPER tattoo op zijn buik (de beruchte Tax Collector Tattoo)

Shia Labeouf Belastinginner Tattoo
Kruiper Tattoo

Deze tatoeage beschrijft waarschijnlijk perfect Shia. Geen overtreding. Shia raakt zo betrokken bij zijn filmpersonages dat hij de grens tussen reel en het echte leven vergeet. Dit is precies wat er gebeurde toen hij zijn hele borst liet tatoeëren voor David Ayer’s The Tax Collector.

Lees ook – Scarlett Johanson Tattoo Ontwerpen

16. Gevangenis boeien tattoo op zijn linker Ribbenkast

Shia Labeouf Linkerhand en Beugel Tattoo

Shia heeft een enorme invloed van zijn vader op hem. Hij heeft een gevangenisboeien tattoo op zijn linker ribbenkast die is gewijd aan de tijd van zijn vader in de gevangenis.

Shia LaBeouf Tattoo Ontwerpen

17. Shia Labeouf tattoo op linker biceps

Shia Labeouf Linker Bicep Tattoo

Er staat een aquareltattoo op zijn linker biceps. Het lijkt wel een uitbarstende vulkaan in pastelkleuren.

Conclusie

Dit waren alle tatoeages van Shia Labeouf. Shia heeft de afgelopen 15 jaar veel tatoeages laten inkten en verwijderen. Als je zijn fan bent, dan heb je het misschien opgemerkt en heb je er zelfs details over. Deel met ons over je favoriete Shia tattoo die hij later heeft verwijderd.

Verwijzingen: Sjiitische Labeouff Wiki